Lianna
|
IZVIRNO SPOROČILO: valči Kepa,joj,mi je nerodno postalo.Ko bi bila tako pridna in dosciplinirana kot ti,bi že shirala ,no ampak jaz sem pač malo zagnana,malo me zanese,pa vseeno gre nekako.Tebi je res za čestitat-ne odstopam morrak,ti si potegnila na plano tisto kreganje,ki je mene Lianna pucala Jaz sem prišla sem po tolažbo,ona pa take Ker tistikrat sem se prenajedala in se nisem mogla pobrat.So me nekater pol potolasžile.Nisem pa nikakor jezna na Lianno,prav,da pove svoje. Zatzo pa sdedaj,če slučajno kaj grešim,sem raje tiho,vasj na tej temi.Pač pišem,ko sem pridna. mojamurati si tudi zakon,bravo za izpit Pridna punca,res,da se lahko učiš polek hujšanja. amy 26upam,da ti uspe vodni dan,jaz pač nimam jajc za kaj takega,držim pesti. Kje je naša snorlax???Upam,da se še drži,mora se,ko je že tako daleč,dajmo navijat za njeno voljo,se velikokrat spmnim na njo. valči sploh ni bilo tisto namenjeno samo tebi. Ampak saj ni pomembno. Meni se še vedno zdi, da jamranje ne topi kilogramov. In da se je pač potrebno v roke vzet. Jaz sem tudi zdaj grešila, ker sem jedla krofe. Ampak sem bila pred tem pridna, pa tudi zdaj sem imela 3 sadne dni. In ne hujšam prvič, tako da vem kje je problem pri hujšanju. In vem da če ves čas po malo grešiš ni nobenih pravih rezultatov in še hitreje zgubiš voljo do hujšanja. Meni je vseeno če pišeš da grešiš in jamraš. Jaz sem samo mislila, da mogoče bi bolj pomagalo da ti nekdo resnico pove, kot pa tolažba.
|