Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Anitka super, da ste Gala mal razvajali za obmesečnico . A je tud mami kej dobila ? Ja ja, tudi mami je po doooooooooooooooooolgem sušnem obdobju nekaj dobila . Sem imela še darilne bone in sem si privoščila malo boljšo Adidasovo trenirko In kaj papata z Žanom danes? U adidasovo trenirko , super, sm ti kr mal fouš, ker nujno rabim kako dobro! Žan je danes papal zjutri jogurt in za kosilo hippovga purana s korenčkom in rižem ! Mu je blo očitno zelo všeč, tolk se mi zdi fajn, da lahko zdej je več stvari . Iiiiiiiiiiiiiii kak fajn, da tako pridno papate Glede trenirke pa - iskala sem jo neskoooooooooooončno dolgo. Sem zadnjič našla eno, ki mi je bila blazno všeč in je bila v kompletu in pri moji sreči - 34 hlače ok, zg. del premali, 36 - hlače prevelke, zg. del ok. Včeraj pa sem našla takšno pri kateri dobiš zg. in sp. del posebej. Ja to je fajn, da se da posebi kupt, sploh če nisi čist po jus-u delan . Pr men je ponavad obratno, rabm spodnji del večji, kokr zgornji. Adidas mi je pa . IZVIRNO SPOROČILO: sesil ;e pogleda[ na deklaracijo, bo[ videla, da ima aptamil ve; vitaminov *;e temu lahko tako re;e[, hipp pa je bolj masten. kje so pa moji [umniki_ joj, aneja je spet imela prste vmes Sej sm vse razumela, ampak sm se pa tolk smejala, sploh pri zadnjem stavku . A če je hipp bolj masten, pomen, da je tud bolj nasiten? Sej vem, da sprašujem tist, kar je vam že dolg jasno, ampak midva sva čist nova pri AM . Se mi zdi, da se je allernove bolj najedu kokr aptamila. Pa svetujte mi še glede kašic, a se bolj splača (v vseh pogledih) kupit pripravljene kašice al mešat AM s posebi kupljenimi kosmiči???