|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
26.2.2009 17:24:08   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

http://24ur.com/novice/crna-kronika/strla-mu-je-testise.html

Ta je pa huda. Ne vem ali naj se user posted image  ali user posted image .

Pa res je huda  user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
26.2.2009 17:24:11   
katy82
Čau mačkice me smo nazaj

P naju je napotila na endokrinološko ambulanto ker mali očitno rastejo mlečne žleze,zdej morva samo spremljat al se bo to ustavilo al bo še bolj rastlo,glede na to pridemo na vrsto za odvzem krvi in nadaljne preiskave.
HB da sva doma,itak v NM nimajo potrebnih epruvet za odvzem pri tako malih tko da bi brez veze not ležale.

Sem pa psihično mal na tleh tko da rabim kak dan da se sestavim.Upam samo da mala ne pokasira teh hormonskih pizd.arij ko jih imam jstuser posted image

Biti je mama je men tko težko,saj uživam ampak nonstop neke skrbi,pa to ni več normaln
user posted image

Bom kasneje če bo čas kej pokomentirala,grem razpakirat stvari.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
26.2.2009 17:26:08   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Prejle sem se veselila, ker sva se s špelino dogovarjali, da se vidimo, zdaj pa ima Maja vročino pa jaz tudi. user posted image user posted image user posted image    A gre lahko še kaj narobe? Saj vem, da gre lahko še kaj narobe, ampak jaz imam tega res dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj več ko ima hudič mlade.... Bolj boš depresivna, slabše bo, vročino pa je lahko fasala zaradi zobkov, pomisli le kako je njej bogici, ko jo vse naenkrat muči.

Saj nisem depresivna, ampak res sem se veselila, da grem od doma, zdaj pa ne smem. Trenutno je Maja prav dobre volje in ni videt, da bi jo kaj mučilo. Vem pa, da ji ni lahko glede na to, da se je celo noč drla in da sem jo nosila po rokah, česar drugače ne mara.

Saj te razumem, jaz sem cele dneve doma, za pop..., pa še ko grem na sprehod je to po vasi, če bi bla v mestu bi vsaj na kako kavo zavila, tako pa...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
26.2.2009 17:28:21   
nia5

Joj moj je neso zdaj telefon, ki je eno leto star na servis (tušmobil) in more 14 dni čakat user posted image user posted image user posted image , zdaj ima mojega, jaz pa morem neko staro škatlo met, ker njegove sim kartice ne sprejme. OH sem ful občutljiva glede tega, joj kak sem jezna, pa kaj bodo delali 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Bodi srečna. Na swemi so vedno čakali do 45. delovnega dne. Vem, da te jezi, ker boš imela kantuško tako dolgo, ampak to je hitro glede na druge pooblaščene servise.

Ajauser posted image , to se mi zdi ful dolgo, še avto ti popravijo in servisirajo v par dneh.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
26.2.2009 17:33:51   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice me smo nazaj

P naju je napotila na endokrinološko ambulanto ker mali očitno rastejo mlečne žleze,zdej morva samo spremljat al se bo to ustavilo al bo še bolj rastlo,glede na to pridemo na vrsto za odvzem krvi in nadaljne preiskave.
HB da sva doma,itak v NM nimajo potrebnih epruvet za odvzem pri tako malih tko da bi brez veze not ležale.

Sem pa psihično mal na tleh tko da rabim kak dan da se sestavim.Upam samo da mala ne pokasira teh hormonskih pizd.arij ko jih imam jstuser posted image

Biti je mama je men tko težko,saj uživam ampak nonstop neke skrbi,pa to ni več normaln
user posted image

Kot pravi Anitka, upanje umre zadnje, pa poskušaj pozitivno razmišljat user posted image .

Res se premalo zavedamo tiste, ki nimamo takih skrbi, kako smo lahko srečne, mene je že plavi prstek iz tira vrgel, kaj šele kaj resnega. Me je kar groza pomislit kaj me še čaka oz kaj vse je lahko narobe. Upajmo da bo vse v redu in bo kmalo minilo user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
26.2.2009 18:00:37   
Estrella*
naty: razlika je v okusu, aptamil je user posted image  napram hippu.

katy: upam, da se bo to z Laro kmalu razpletlo in to na bolje. Pa ne razmišljat tako pesimističnouser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.2.2009 18:05:37   
nia5
In potem vse tiho je bilo  user posted image  

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.2.2009 18:09:12   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

A res??? Men se zdi pa aptamil božanski, ko sva alernove navajena user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo probal zdej hippa.

katy drži se user posted image user posted image user posted image user posted image . Res ni fer, da morjo eni otročki tolk pretrpet pa še starši z njimi user posted image user posted image . Dokler ne prideš v situacijo, ko more tvoj otrok preživljat take zadeve, se sploh ne zavedaš, kolk hudo je to. Res vama želim, da se Lara čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.2.2009 18:10:16   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Eno vprašanje - kako hitro dobiš potni list? Ga moram dati delati za Gala, če želimo iti na dopust. Pa full iščem, iščem in iščem pa se ne morem odločiti user posted image user posted image user posted image Me je malo strah, da ne bi bilo premrzlo, če gremo že tam nekje 8.3.. Sem gledala že arabske emirate, samo so precej dražji od Egiptauser posted image user posted image user posted image

v roku 5 dni nekje

Mi je dragi rekel, da če nujno rabiš, se da tudi prej zrihtati pod urgentno. Upam, da je, če ne...user posted image

Anika jaz sem dala p.l. delat za AT v petek in sem ga dobila že v ponedeljekuser posted image , ker sem dala pod urgentno, samo pride okrog 10 EUR več za plačat

O super, hvala za to informacijouser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.2.2009 18:11:58   
Anitka

Prejle sem se veselila, ker sva se s špelino dogovarjali, da se vidimo, zdaj pa ima Maja vročino pa jaz tudi. user posted image user posted image user posted image    A gre lahko še kaj narobe? Saj vem, da gre lahko še kaj narobe, ampak jaz imam tega res dovolj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne no, ko ima user posted image mlade jih ma za hasekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
26.2.2009 18:12:03   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

A res??? Men se zdi pa aptamil božanski, ko sva alernove navajena user posted image user posted image user posted image user posted image . Bomo probal zdej hippa.

katy drži se user posted image user posted image user posted image user posted image . Res ni fer, da morjo eni otročki tolk pretrpet pa še starši z njimi user posted image user posted image . Dokler ne prideš v situacijo, ko more tvoj otrok preživljat take zadeve, se sploh ne zavedaš, kolk hudo je to. Res vama želim, da se Lara čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Naty, men Alja ni hotla pit aprtamila oz. ga je po sili razmer, hippa pa pije zelo rada. Andražu sem ga tud kupovala, sicer plavega, Alji pa rozastgauser posted image
Se pa strinjam, da je aptamil božanski napram allernoviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
26.2.2009 18:12:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

user posted image

Estrella tole bi...sem ti posla  mail, pa upam da je pravi.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.2.2009 18:13:51   
Anitka

Joj moj je neso zdaj telefon, ki je eno leto star na servis (tušmobil) in more 14 dni čakat user posted image user posted image user posted image , zdaj ima mojega, jaz pa morem neko staro škatlo met, ker njegove sim kartice ne sprejme. OH sem ful občutljiva glede tega, joj kak sem jezna, pa kaj bodo delali 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

user posted image user posted image user posted image user posted image To se včasih sprašujem tudi jaz - kaj hudiča rabijo toliko časauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
26.2.2009 18:14:57   
Anitka

http://24ur.com/novice/crna-kronika/strla-mu-je-testise.html

Ta je pa huda. Ne vem ali naj se user posted image  ali user posted image .

Auuuuuuuuuuuuučččččččččččččč

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
26.2.2009 18:16:43   
jana81
estrella ej svaka čast da zdržiš po unem jedlniku, jst sem zajtrk, malico in kosilo zdržala, zdele sem pa požrla en big sendvič, ker sem bla lačna kot pes..
sem rekla da bom probala, če zdržim, ampak ne.user posted image
Moj je prej prinesel baterijo za tehnico iz trgovine, zdej mi 14 dni ni delala, pa me je skor kap zadela..user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
26.2.2009 18:18:18   
Anitka

Anitka
super, da ste Gala mal razvajali za obmesečnico user posted image . A je tud mami kej dobila user posted image ?

Ja ja, tudi mami je po doooooooooooooooooolgem sušnem obdobju nekaj dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem imela še darilne bone in sem si privoščila malo boljšo Adidasovo trenirkouser posted image user posted image

In kaj papata z Žanom danes?

U adidasovo trenirkouser posted image , super, sm ti kr mal fouš, ker nujno rabim kako dobro!
Žan je danes papal zjutri jogurt in za kosilo hippovga purana s korenčkom in rižem user posted image user posted image ! Mu je blo očitno zelo všeč, tolk se mi zdi fajn, da lahko zdej je več stvari
user posted image .

Iiiiiiiiiiiiiii kak fajn, da tako pridno papateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede trenirke pa - iskala sem jo neskoooooooooooončno dolgo. Sem zadnjič našla eno, ki mi je bila blazno všeč in je bila v kompletu in pri moji sreči - 34 hlače ok, zg. del premali, 36 - hlače prevelke, zg. del ok. Včeraj pa sem našla takšno pri kateri dobiš zg. in sp. del posebej.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.2.2009 18:19:41   
sesil

Naty, men Alja ni hotla pit aprtamila oz. ga je po sili razmer, hippa pa pije zelo rada. Andražu sem ga tud kupovala, sicer plavega, Alji pa rozastgauser posted image
Se pa strinjam, da je aptamil božanski napram allernoviuser posted image user posted image user posted image

;e pogleda[ na deklaracijo, bo[ videla, da ima aptamil ve; vitaminov *;e temu lahko tako re;e[, hipp pa je bolj masten.
kje so pa moji [umniki_ joj, aneja je spet imela prste vmes

Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.2.2009 18:20:57   
jana81
Nejc mi spi že od 17h, pa ne vem al ga nej grem zbudit, al naj ga pustim spat.. spat itak ne bo šel pred 22h...ma neko novo uro za spanje.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.2.2009 18:21:53   
sesil
kako pridem do sumnikovuser posted image
tudi locil nimamuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.2.2009 18:22:55   
jana81

Anitka
super, da ste Gala mal razvajali za obmesečnico user posted image . A je tud mami kej dobila user posted image ?

Ja ja, tudi mami je po doooooooooooooooooolgem sušnem obdobju nekaj dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem imela še darilne bone in sem si privoščila malo boljšo Adidasovo trenirkouser posted image user posted image

U adidasovo trenirkouser posted image , super, sm ti kr mal fouš, ker nujno rabim kako dobro!
Žan je danes papal zjutri jogurt in za kosilo hippovga purana s korenčkom in rižem user posted image user posted image ! Mu je blo očitno zelo všeč, tolk se mi zdi fajn, da lahko zdej je več stvari
user posted image .

Iiiiiiiiiiiiiii kak fajn, da tako pridno papateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede trenirke pa - iskala sem jo neskoooooooooooončno dolgo. Sem zadnjič našla eno, ki mi je bila blazno všeč in je bila v kompletu in pri moji sreči - 34 hlače ok, zg. del premali, 36 - hlače prevelke, zg. del ok. Včeraj pa sem našla takšno pri kateri dobiš zg. in sp. del posebej.user posted image

super...jst sem si adidasovo prek nekermana naročila, pa bomo vidl kolk je kvalitetna. Drgač pa ne menjam championa za nič. 

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.2.2009 18:23:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice me smo nazaj

user posted image

user posted image

Katy upam, da Lara ne bo imela sr.. s hormoni in da boste zadeve čimprej poštimali. Ti pa verjamem, da ti je hudo in težko ob vsem tem. Drži se prijateljica naša.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.2.2009 18:23:34   
sesil
da vidim če deluje....

ja, na angleško mi je vrgla...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.2.2009 18:24:48   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Anitka

user posted image .

super...jst sem si adidasovo prek nekermana naročila, pa bomo vidl kolk je kvalitetna. Drgač pa ne menjam championa za nič. 

obvezno poročaj kakšna bo trenerka z nekermanna.
anitka user posted image za nakup.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
26.2.2009 18:25:42   
sesil
katy, za Laro en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
26.2.2009 18:25:56   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Anitka

user posted image .

Jaz si je ne upam prek kataloga naročit, ker mi te številke delajo probleme in res komaj najdem kaj kar mi paše. Je pa ta nova iz takega fajn materiala (Climalite).user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?