|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
26.2.2009 9:10:33   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

danuser posted image

Evo, pa je že četrtek - matr grejo hit te dnevi mimo...

Blacky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - z Valom bo vse v najlepšem redu, samo potelovadit bosta morala malo, pa bouser posted image

Sm pa čist pozabila, da bi se zdej tud na temi otrok kej pojavilauser posted image  - podabu!user posted image

Nč, prebrala sem vas, zdej grem pa še mal pomalcatuser posted image  - naporen šihtuser posted image

pa res se lahko kaj tam pojaviš, prav tako ostale user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
26.2.2009 9:22:39   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

danuser posted image

Blacky user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - z Valom bo vse v najlepšem redu, samo potelovadit bosta morala malo, pa bouser posted image

Sm pa čist pozabila, da bi se zdej tud na temi otrok kej pojavilauser posted image  - podabu!user posted image

Nč, prebrala sem vas, zdej grem pa še mal pomalcatuser posted image  - naporen šihtuser posted image

jaz se tudi bom, a vedno kar sem zavijem... čisto avtomatično... no kot je bilo prej rečeno... samo še nekaj dni... ali kot bi rekel stipe... brojimo sitnooooooo

user posted image user posted image

hvala vsem za dobre misli in želje... saj vem da bo vse ok, a sem full žalostna na trenutke, na trenutke pa jezna na zdravstveni sistem, ker sem 3 mesece govorila da se mi zdi da je nekaj narobe... mah... samo da bo naš sonček ok

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
26.2.2009 9:50:20   
lillchy123
jst sem se zdele naročila za odstranitev mirene- a veste kdaj je prvi možni termin? 3.september user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem lepo rekla sestri, da tok časa pa ne bom čakala, si jo bom pa kr sama ven potegnla user posted image , pol je pa le najdla eno luknjo 20.3. user posted image   tko da mamo še šanse, da nardimo še enga februarčka user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
26.2.2009 9:51:00   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

danuser posted image

jaz se tudi bom, a vedno kar sem zavijem... čisto avtomatično... no kot je bilo prej rečeno... samo še nekaj dni... ali kot bi rekel stipe... brojimo sitnooooooo

user posted image user posted image

hvala vsem za dobre misli in želje... saj vem da bo vse ok, a sem full žalostna na trenutke, na trenutke pa jezna na zdravstveni sistem, ker sem 3 mesece govorila da se mi zdi da je nekaj narobe... mah... samo da bo naš sonček ok

Veš, da ful sočustvujem s tabo, hkrati pa vem, da boste z Valom vse porihtali. user posted image  user posted image
Ne bit žalostna ali pa sebe krivit, saj si še dovolj zgodaj opazila in boš videla, da boste z vajami vse popravili.
user posted image user posted image user posted image

Milijon pozitivnih vibracij zate in tvojega sončka user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
26.2.2009 9:57:00   
ELMA

aja,

blaža... fizioterapija je šele danes... smo malo pobrkali datume user posted image user posted image  

drugače sem pa dobila prvi izvid... user posted image  ... delna ohromljenost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se bo boljše , jaz mislim da bo fizioterapija pomogla , ne se preveč sekirat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
26.2.2009 10:01:09   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jst sem se zdele naročila za odstranitev mirene- a veste kdaj je prvi možni termin? 3.september user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem lepo rekla sestri, da tok časa pa ne bom čakala, si jo bom pa kr sama ven potegnla user posted image , pol je pa le najdla eno luknjo 20.3. user posted image   tko da mamo še šanse, da nardimo še enga februarčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Aaaaaaaa   ti bi da  se ,mal virusa nalezeš user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image Vi  kr delajte otroke , mi ki smo končale z delanjem,
pa bomo vam pomagale dihat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
26.2.2009 10:43:10   
katka37
Dobro jutro!

Blacky, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Etienne, vse najboljše ob tvojem prvem rojstnem dnevu.

Lillchy, user posted image user posted image user posted image  za tvoj načrt, naj ti čimprej uspe.

Naš gospodič spi, sva sama doma ker so ostali na smučanju, kosilo se kuha, ko se zbudi se najema in malo na zrak, komaj čakam.

Evo, ga že slišim. Šibam.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
26.2.2009 10:45:15   
itata
dan,
vidim, da dogajauser posted image  februarka čestitkeuser posted image user posted image

jaz tud nič ne lovim vašega virusauser posted image  mam zdejle mal druge plane (študijsko karierne) pa še prvorojenec je precej naporen in moram počakat, da se mal naspim, pol bom pa razmislila še kej mogoče v to smeruser posted image  tam nekje 2011user posted image user posted image user posted image  čeprav za čez tole krizo s službami in plačami počakat bi blo glih bolš zdej na porodniški spet bit... sam pol še enga dojenčka folgat si ne predstavljam, tko da bo zaenkrat še tko kot je.

lilči: vidim, da so spori zglajeni, bojna sekira zakopana, če štartate prec na še engauser posted image  lepo, me veseli. bi se lahk kdaj na kako kavo zmenile kajne... če mi razložiš kje je vaša hišica, pa prideva z jakobom z veseljem na obisk. kužke pa sploh obožujeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
26.2.2009 10:46:21   
itata
etienne vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

blacky: ne morem verjet. tole boš mogla pa enkrat ko več izveš razložit... zakaj... kako?? user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
26.2.2009 11:29:02   
blaža
Evo mene. Sem nazaj.

Blaž je bil ful priden v vrtcu in ko sem ga šla iskat je bil ful zadovoljen, pa veselo jim je nasmejan mahal, ko sva šla domov. Mislim, da se dobro tam počuti. Pa še eno urco so ga dale spat, ki je bil utrujen in je zaspal brez problema.user posted image user posted image user posted image  Bravo moj sonček Blaž.user posted image

No na razgovoru je pa blo kar ok, ma ne verjamem, da bom lahko sprejela to službo. Imajo en teden uvajanja v drugi poslovalnici in pol tam na drugem koncu slo bivaš. Pa pol dva meseca si kuhan in pečen v trgovini, ker je otvoritev, pa še prej filanje trgovine,....

Si enostavno za noben dnar ne morem privoščit, da zdej Blaža uvajam v  vrtec, pa še da zmaglim za en teden in me ne vidi. Mislim,d a noben keš tega ni vreden. ni da ki človek reče, da bo potrpel, enostavno tako preko otrok določene stvari ne grejo.user posted image

Ben, bomo vidli. Je reku slep.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
26.2.2009 11:38:16   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

dan,
vidim, da dogajauser posted image  februarka čestitkeuser posted image user posted image

jaz tud nič ne lovim vašega virusauser posted image  mam zdejle mal druge plane (študijsko karierne) pa še prvorojenec je precej naporen in moram počakat, da se mal naspim, pol bom pa razmislila še kej mogoče v to smeruser posted image  tam nekje 2011user posted image user posted image user posted image  čeprav za čez tole krizo s službami in plačami počakat bi blo glih bolš zdej na porodniški spet bit... sam pol še enga dojenčka folgat si ne predstavljam, tko da bo zaenkrat še tko kot je.

lilči: vidim, da so spori zglajeni, bojna sekira zakopana, če štartate prec na še engauser posted image  lepo, me veseli. bi se lahk kdaj na kako kavo zmenile kajne... če mi razložiš kje je vaša hišica, pa prideva z jakobom z veseljem na obisk. kužke pa sploh obožujeuser posted image

itata, sej ns ne morš falit. sam vprašaš kje je una ta lepa ta lesena hiška, k majo čudovitga psa, pa vsi vejo, koga misliš user posted image user posted image user posted image  Lohk se v gostilni ustaviš, pa me pokličejo user posted image  

čist resno je pa tko- iz smeri lj-greš proti mengšu, malo pred mengšem je tabla za levo Dobeno , zaviješ še enkrat levo, čez mostiček desno in naravnost v gozd in hrib. se pelješ mimo prve gostilne Ručigaj, in prideš do druge gostilne , ki je na levi strani, na desni strani pa je še večja gostilna z velikim parkiriščem (kmečki turizem Blaž).  Ti greš še naprej v hrib in sredi hriba je odcep levo (ob visoki živi meji), se pelješ na ravnost, pod sabo vidiš vrtnsarijo in takoj ko e konec vrtnarije vidiš lepo leseno hiško z veliko zeleno garažo. pokličeš in pridem odpret. user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
26.2.2009 11:39:13   
lillchy123
no, zdej tud ostale znate prit do nas. jst sem do konc maja doma, tko da vabljene na kavico. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3362
26.2.2009 12:17:47   
Blacky*

no, zdej tud ostale znate prit do nas. jst sem do konc maja doma, tko da vabljene na kavico. user posted image user posted image

ko si pa tako lepo opisala in razložila se pa zna zgodit, da mi2 kdaj uletiva... če naju seveda sprejmeš...

ti pa pošljem zs

Neposredna povezava do sporočila: 3363
26.2.2009 12:18:24   
pina-1
dan.

Evo jaz sem doma. čisto nova.Nova barva, nova firzura.  Tako kratka nisem bla od sedmega razreda OŠ. Ma sem zadovoljna.
ZDej me samo zanima, kako bo reagirala Ana in pa ostala člana femili PIno.user posted image

Amayaa je v redu. Trebušček se ji že lepo pozna. JE pa dobila slućbo za 2 meseca in je full biziuser posted image . Ji bom prenesla,d ajo pogrešate.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3364
26.2.2009 12:23:29   
jencili
ne boste verjele, ampak jst sm še vedno v službiuser posted image
Sem mela pa zdej en tak lep obisk, me je prišel moj dragi malo obiskat in me peljal na pijačkouser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 3365
26.2.2009 13:06:05   
itata
lilči hvala za navodilauser posted image  čimprej k mi rata uletivauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
26.2.2009 13:56:22   
lillchy123

ko si pa tako lepo opisala in razložila se pa zna zgodit, da mi2 kdaj uletiva... če naju seveda sprejmeš...

ti pa pošljem zs

blacky, evo, tebe pa extra vabim. user posted image  sam glej, da boš zdaj res prišla!user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
26.2.2009 13:58:07   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.

Evo jaz sem doma. čisto nova.Nova barva, nova firzura.  Tako kratka nisem bla od sedmega razreda OŠ. Ma sem zadovoljna.
ZDej me samo zanima, kako bo reagirala Ana in pa ostala člana femili PIno.user posted image

Amayaa je v redu. Trebušček se ji že lepo pozna. JE pa dobila slućbo za 2 meseca in je full biziuser posted image . Ji bom prenesla,d ajo pogrešate.user posted image

user posted image user posted image za spremembo. Hitro kakšno slikcouser posted image

Jaz sem pa ravno vse pospravila, pometla stanovanje in stopnice, jota se kuha, Larisa pa še pančkauser posted image jutri še prah pobrišem in kopalnico pospravim, potem pa lahko začnemo že balone pihatuser posted image user posted image user posted image juhu, komaj čakam!
Sem pa odkrila nov recept proti slabosti - delouser posted image mi ni preveč všeč, ampak vsaj takrat malo pozabim na to nadležno slabostuser posted image saj bo kmalu bolje, upamuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
26.2.2009 14:12:21   
nizy
februarka- user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky- upam , da se  bo dalo z FT to urediti user posted image user posted image

lilči - user posted image user posted image user posted image

elma - ste vi zdaj zdravi ? user posted image

no , jaz se bom mogla distancirat , ker ne mislim virusa fasatuser posted image ,  ...sem pa danes še za eno prijateljico zvedela , da je srečka user posted image in pričakuje 4 otročkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.2.2009 14:38:47   
lillchy123
nizy, sem dobila une winxice, tko da jutri nardim torto!user posted image  prejšni teden jih namreč kljub dogovoru nisva dobila. Tko da šibam jst dons zvečer domov, vse zrihtam, v nedeljo zjutri mamo zajtr pri babi in takrat damo torto in darila. Pol grem pa jst nazaj v Trbovlje in v nedeljo, če bomo zdravi, peljem škratka domov. Prej se pa ne grem zezat, ker še ni čist dober, naša ta mala pa tud koj vse pokasira. se že ful veselim, ksako bo torto pogledala user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.2.2009 14:47:12   
lillchy123
no pa da se še pohvalim. dons me je Luka prvič sede v svoji posteljci pričaku in ko me je vidu, se je lepo dvignil ob ograji!
in zdej se tud že mal prestopa! user posted image user posted image

prej mu je mami en traktor kupla in ga mali prime in začne vozt gor in dol. pol ga pa dvigne in začne podvozje študirat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3371
26.2.2009 15:03:47   
ella79

no pa da se še pohvalim. dons me je Luka prvič sede v svoji posteljci pričaku in ko me je vidu, se je lepo dvignil ob ograji!

prej mu je mami en traktor kupla in ga mali prime in začne vozt gor in dol. pol ga pa dvigne in začne podvozje študirat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.2.2009 15:13:53   
nizy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a, ne kako sa fajn velike  te winxice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3373
26.2.2009 15:38:44   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a, ne kako sa fajn velike  te winxice user posted image

super so! user posted image pa sej tud pocen niso!user posted image  pa še sam 5 sem jih dobila, grem jutri še vlj za ta šesto pogledat. mislim, da mi manjka Layla.user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
26.2.2009 16:09:53   
jencili
no, še 25 minutk in šibam domov k mojemu malčkuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?