Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 9:10:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili dan Evo, pa je že četrtek - matr grejo hit te dnevi mimo... Blacky - z Valom bo vse v najlepšem redu, samo potelovadit bosta morala malo, pa bo Sm pa čist pozabila, da bi se zdej tud na temi otrok kej pojavila - podabu! Nč, prebrala sem vas, zdej grem pa še mal pomalcat - naporen šiht pa res se lahko kaj tam pojaviš, prav tako ostale
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 9:22:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili dan Evo, pa je že četrtek - matr grejo hit te dnevi mimo... Blacky - z Valom bo vse v najlepšem redu, samo potelovadit bosta morala malo, pa bo Sm pa čist pozabila, da bi se zdej tud na temi otrok kej pojavila - podabu! Nč, prebrala sem vas, zdej grem pa še mal pomalcat - naporen šiht pa res se lahko kaj tam pojaviš, prav tako ostale jaz se tudi bom, a vedno kar sem zavijem... čisto avtomatično... no kot je bilo prej rečeno... samo še nekaj dni... ali kot bi rekel stipe... brojimo sitnooooooo hvala vsem za dobre misli in želje... saj vem da bo vse ok, a sem full žalostna na trenutke, na trenutke pa jezna na zdravstveni sistem, ker sem 3 mesece govorila da se mi zdi da je nekaj narobe... mah... samo da bo naš sonček ok
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 9:50:20
|
|
|
|
lillchy123
|
jst sem se zdele naročila za odstranitev mirene- a veste kdaj je prvi možni termin? 3.september sem lepo rekla sestri, da tok časa pa ne bom čakala, si jo bom pa kr sama ven potegnla , pol je pa le najdla eno luknjo 20.3. tko da mamo še šanse, da nardimo še enga februarčka
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 9:51:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili dan Evo, pa je že četrtek - matr grejo hit te dnevi mimo... Blacky - z Valom bo vse v najlepšem redu, samo potelovadit bosta morala malo, pa bo Sm pa čist pozabila, da bi se zdej tud na temi otrok kej pojavila - podabu! Nč, prebrala sem vas, zdej grem pa še mal pomalcat - naporen šiht pa res se lahko kaj tam pojaviš, prav tako ostale jaz se tudi bom, a vedno kar sem zavijem... čisto avtomatično... no kot je bilo prej rečeno... samo še nekaj dni... ali kot bi rekel stipe... brojimo sitnooooooo hvala vsem za dobre misli in želje... saj vem da bo vse ok, a sem full žalostna na trenutke, na trenutke pa jezna na zdravstveni sistem, ker sem 3 mesece govorila da se mi zdi da je nekaj narobe... mah... samo da bo naš sonček ok Veš, da ful sočustvujem s tabo, hkrati pa vem, da boste z Valom vse porihtali. Ne bit žalostna ali pa sebe krivit, saj si še dovolj zgodaj opazila in boš videla, da boste z vajami vse popravili. Milijon pozitivnih vibracij zate in tvojega sončka
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 9:57:00
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* aja, blaža... fizioterapija je šele danes... smo malo pobrkali datume drugače sem pa dobila prvi izvid... ... delna ohromljenost se bo boljše , jaz mislim da bo fizioterapija pomogla , ne se preveč sekirat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 10:01:09
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jst sem se zdele naročila za odstranitev mirene- a veste kdaj je prvi možni termin? 3.september sem lepo rekla sestri, da tok časa pa ne bom čakala, si jo bom pa kr sama ven potegnla , pol je pa le najdla eno luknjo 20.3. tko da mamo še šanse, da nardimo še enga februarčka Aaaaaaaa ti bi da se ,mal virusa nalezeš ... Vi kr delajte otroke , mi ki smo končale z delanjem, pa bomo vam pomagale dihat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 10:43:10
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro! Blacky, . Etienne, vse najboljše ob tvojem prvem rojstnem dnevu. Lillchy, za tvoj načrt, naj ti čimprej uspe. Naš gospodič spi, sva sama doma ker so ostali na smučanju, kosilo se kuha, ko se zbudi se najema in malo na zrak, komaj čakam. Evo, ga že slišim. Šibam.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 10:45:15
|
|
|
|
itata
|
dan, vidim, da dogaja februarka čestitke jaz tud nič ne lovim vašega virusa mam zdejle mal druge plane (študijsko karierne) pa še prvorojenec je precej naporen in moram počakat, da se mal naspim, pol bom pa razmislila še kej mogoče v to smer tam nekje 2011 čeprav za čez tole krizo s službami in plačami počakat bi blo glih bolš zdej na porodniški spet bit... sam pol še enga dojenčka folgat si ne predstavljam, tko da bo zaenkrat še tko kot je. lilči: vidim, da so spori zglajeni, bojna sekira zakopana, če štartate prec na še enga lepo, me veseli. bi se lahk kdaj na kako kavo zmenile kajne... če mi razložiš kje je vaša hišica, pa prideva z jakobom z veseljem na obisk. kužke pa sploh obožuje
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 10:46:21
|
|
|
|
itata
|
etienne vse najboljše blacky: ne morem verjet. tole boš mogla pa enkrat ko več izveš razložit... zakaj... kako??
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 11:29:02
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene. Sem nazaj. Blaž je bil ful priden v vrtcu in ko sem ga šla iskat je bil ful zadovoljen, pa veselo jim je nasmejan mahal, ko sva šla domov. Mislim, da se dobro tam počuti. Pa še eno urco so ga dale spat, ki je bil utrujen in je zaspal brez problema. Bravo moj sonček Blaž. No na razgovoru je pa blo kar ok, ma ne verjamem, da bom lahko sprejela to službo. Imajo en teden uvajanja v drugi poslovalnici in pol tam na drugem koncu slo bivaš. Pa pol dva meseca si kuhan in pečen v trgovini, ker je otvoritev, pa še prej filanje trgovine,.... Si enostavno za noben dnar ne morem privoščit, da zdej Blaža uvajam v vrtec, pa še da zmaglim za en teden in me ne vidi. Mislim,d a noben keš tega ni vreden. ni da ki človek reče, da bo potrpel, enostavno tako preko otrok določene stvari ne grejo. Ben, bomo vidli. Je reku slep.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 11:38:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata dan, vidim, da dogaja februarka čestitke jaz tud nič ne lovim vašega virusa mam zdejle mal druge plane (študijsko karierne) pa še prvorojenec je precej naporen in moram počakat, da se mal naspim, pol bom pa razmislila še kej mogoče v to smer tam nekje 2011 čeprav za čez tole krizo s službami in plačami počakat bi blo glih bolš zdej na porodniški spet bit... sam pol še enga dojenčka folgat si ne predstavljam, tko da bo zaenkrat še tko kot je. lilči: vidim, da so spori zglajeni, bojna sekira zakopana, če štartate prec na še enga lepo, me veseli. bi se lahk kdaj na kako kavo zmenile kajne... če mi razložiš kje je vaša hišica, pa prideva z jakobom z veseljem na obisk. kužke pa sploh obožuje itata, sej ns ne morš falit. sam vprašaš kje je una ta lepa ta lesena hiška, k majo čudovitga psa, pa vsi vejo, koga misliš Lohk se v gostilni ustaviš, pa me pokličejo čist resno je pa tko- iz smeri lj-greš proti mengšu, malo pred mengšem je tabla za levo Dobeno , zaviješ še enkrat levo, čez mostiček desno in naravnost v gozd in hrib. se pelješ mimo prve gostilne Ručigaj, in prideš do druge gostilne , ki je na levi strani, na desni strani pa je še večja gostilna z velikim parkiriščem (kmečki turizem Blaž). Ti greš še naprej v hrib in sredi hriba je odcep levo (ob visoki živi meji), se pelješ na ravnost, pod sabo vidiš vrtnsarijo in takoj ko e konec vrtnarije vidiš lepo leseno hiško z veliko zeleno garažo. pokličeš in pridem odpret.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 11:39:13
|
|
|
|
lillchy123
|
no, zdej tud ostale znate prit do nas. jst sem do konc maja doma, tko da vabljene na kavico.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 12:17:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 no, zdej tud ostale znate prit do nas. jst sem do konc maja doma, tko da vabljene na kavico. ko si pa tako lepo opisala in razložila se pa zna zgodit, da mi2 kdaj uletiva... če naju seveda sprejmeš... ti pa pošljem zs
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 12:18:24
|
|
|
|
pina-1
|
dan. Evo jaz sem doma. čisto nova.Nova barva, nova firzura. Tako kratka nisem bla od sedmega razreda OŠ. Ma sem zadovoljna. ZDej me samo zanima, kako bo reagirala Ana in pa ostala člana femili PIno. Amayaa je v redu. Trebušček se ji že lepo pozna. JE pa dobila slućbo za 2 meseca in je full bizi . Ji bom prenesla,d ajo pogrešate.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 12:23:29
|
|
|
|
jencili
|
ne boste verjele, ampak jst sm še vedno v službi Sem mela pa zdej en tak lep obisk, me je prišel moj dragi malo obiskat in me peljal na pijačko
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 13:06:05
|
|
|
|
itata
|
lilči hvala za navodila čimprej k mi rata uletiva
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 13:56:22
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 no, zdej tud ostale znate prit do nas. jst sem do konc maja doma, tko da vabljene na kavico. ko si pa tako lepo opisala in razložila se pa zna zgodit, da mi2 kdaj uletiva... če naju seveda sprejmeš... ti pa pošljem zs blacky, evo, tebe pa extra vabim. sam glej, da boš zdaj res prišla!
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 13:58:07
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 dan. Evo jaz sem doma. čisto nova.Nova barva, nova firzura. Tako kratka nisem bla od sedmega razreda OŠ. Ma sem zadovoljna. ZDej me samo zanima, kako bo reagirala Ana in pa ostala člana femili PIno. Amayaa je v redu. Trebušček se ji že lepo pozna. JE pa dobila slućbo za 2 meseca in je full bizi . Ji bom prenesla,d ajo pogrešate. za spremembo. Hitro kakšno slikco Jaz sem pa ravno vse pospravila, pometla stanovanje in stopnice, jota se kuha, Larisa pa še pančka jutri še prah pobrišem in kopalnico pospravim, potem pa lahko začnemo že balone pihat juhu, komaj čakam! Sem pa odkrila nov recept proti slabosti - delo mi ni preveč všeč, ampak vsaj takrat malo pozabim na to nadležno slabost saj bo kmalu bolje, upam
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 14:12:21
|
|
|
|
nizy
|
februarka- blacky- upam , da se bo dalo z FT to urediti lilči - elma - ste vi zdaj zdravi ? no , jaz se bom mogla distancirat , ker ne mislim virusa fasat , ...sem pa danes še za eno prijateljico zvedela , da je srečka in pričakuje 4 otročka ,....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 14:38:47
|
|
|
|
lillchy123
|
nizy, sem dobila une winxice, tko da jutri nardim torto! prejšni teden jih namreč kljub dogovoru nisva dobila. Tko da šibam jst dons zvečer domov, vse zrihtam, v nedeljo zjutri mamo zajtr pri babi in takrat damo torto in darila. Pol grem pa jst nazaj v Trbovlje in v nedeljo, če bomo zdravi, peljem škratka domov. Prej se pa ne grem zezat, ker še ni čist dober, naša ta mala pa tud koj vse pokasira. se že ful veselim, ksako bo torto pogledala
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 14:47:12
|
|
|
|
lillchy123
|
no pa da se še pohvalim. dons me je Luka prvič sede v svoji posteljci pričaku in ko me je vidu, se je lepo dvignil ob ograji! in zdej se tud že mal prestopa! prej mu je mami en traktor kupla in ga mali prime in začne vozt gor in dol. pol ga pa dvigne in začne podvozje študirat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 15:03:47
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 no pa da se še pohvalim. dons me je Luka prvič sede v svoji posteljci pričaku in ko me je vidu, se je lepo dvignil ob ograji! in zdej se tud že mal prestopa! prej mu je mami en traktor kupla in ga mali prime in začne vozt gor in dol. pol ga pa dvigne in začne podvozje študirat
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 15:13:53
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 no pa da se še pohvalim. dons me je Luka prvič sede v svoji posteljci pričaku in ko me je vidu, se je lepo dvignil ob ograji! in zdej se tud že mal prestopa! prej mu je mami en traktor kupla in ga mali prime in začne vozt gor in dol. pol ga pa dvigne in začne podvozje študirat a, ne kako sa fajn velike te winxice
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 15:38:44
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 no pa da se še pohvalim. dons me je Luka prvič sede v svoji posteljci pričaku in ko me je vidu, se je lepo dvignil ob ograji! in zdej se tud že mal prestopa! prej mu je mami en traktor kupla in ga mali prime in začne vozt gor in dol. pol ga pa dvigne in začne podvozje študirat a, ne kako sa fajn velike te winxice super so! pa sej tud pocen niso! pa še sam 5 sem jih dobila, grem jutri še vlj za ta šesto pogledat. mislim, da mi manjka Layla.
|
|
RE: Februarski sončki - 10. del 26.2.2009 16:09:53
|
|
|
|
jencili
|
no, še 25 minutk in šibam domov k mojemu malčku
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?