mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Punce, hvala vam vsem Ja, z dolenjko sva ble pa že prej na vezi in se spodbujale v slabostih nisva mogle da ne bi, ker sva obe preveč gobčne ma sem vesela, da sva na koncu obe Pina, takrat ko sem rekla, da je bil test negativen, je bil res... potem sem ga pa delala čez par dni in je bil nisem mogla verjet, moj seveda tud ne, ker je SPET RATALO V PRVO in je šel kupit še CB in je valda pokazal debel + Sem imela pa že spet ene probleme, en čudn rjav izcedek, zato sem šla do G, me pogleda, vidi nekaj malega, ampak utripa še ne. Ok, to je blo prejšnji teden, je bilo še prezgodaj. Grem ta teden, se pravi včeraj, G ima en star UZ, me pogleda - ne vidi nič samo prazno vrečko me napoti na spec. UZ, mi da napotnico pod nujno!, pridem tja, me ne vzamejo ker, citiram: Iz tega verjetno ne bo nič, zato ste že kar 6.3. ob 8h zjutraj naročena na poseg tukaj na oddelku porodnišnice. Kaaaaaaaaaaaaaj ?!?!?!? si predstavljate ta šok? Jaz sem bla brez besed. Komaj sem se privlekla do avta, kaj šele do doma, jokala ves dan, doma vsi panični, ker sva jim spet mogla povedat na ˝grd način˝ da nekaj ni ok, tako kot v prvo Mi tašča reče da naj grem na samopl., da sploh vidimo zakaj se gre. Pokličem, valda dobim uro še isti dan, greva zvečer, najprej me je debelo gledala ko ji povem zgodbo, se uležem, pogleda in takoj smo vidli plodek in srček je utripal sem mislila da bom iz stola padla najraj bi šla danes do tiste k***** sestre in ji povedala tasvoje! Takole bi me do drugega petka pustili v negotovosti pa saj niso človeški tu se gre za človeško življenje na pa za kos kruha ah, važno da zdaj vemo, da je zaenkrat vse ok in upam da bo tako tudi ostalo! Zdaj sem se razpisala na dolgo in široko, ampak ne morm spat ker mi je slabo 2x huje kot v 1. in sem bolj nočni ptič zdaj Larisa še pančka, komaj čakam da se zbudi in jo polupčkam in povem, da ne bo več sama ah, nakladam Grem si po 1 grisin al kaj jaz vem Lep dan! Februarka samo, da se je lepo končalo. Sem vesela za vse vas, ki ste . Mi prav lušte delate, ampak mi smo zaključili, vsaj mislim, da smo . Res, februarka želim ti lepo nosečnost in čim manj slabosti
|