Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:16:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo 7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen. Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijo Za mere ter velik za Varjo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:18:49
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo 7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen. Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijo za mere in za bolančke
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:20:44
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: kadaj imata vi2 posvetovalnico? Pa ne se jezit zaradi sodelavke, pospravla si, to pa tud nekaj velja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:22:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem Ja pospravljeno pa imaš , pa tudi jaz ne maram ko si zmenjen, pol pa odpovejo, ali kaj češ tak to je
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:22:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem no no...ne bit, ji je verjetno kaj vmes prišlo... ti maš pa vsaj bolj čisto stanovanje, ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:22:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: kadaj imata vi2 posvetovalnico? Pa ne se jezit zaradi sodelavke, pospravla si, to pa tud nekaj velja ju3 imave P vseeno sem jezna, babji bi vsaj prej sporočila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:23:39
|
|
|
|
Čmrlika
|
Estrella- se da Tajino slikico v seznamčku zamenjat? mislim če ti je...jaz bi kako bolj svežo...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:25:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo 7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen. Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:25:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kako hitro dobiš potni list? Ga moram dati delati za Gala, če želimo iti na dopust. Pa full iščem, iščem in iščem pa se ne morem odločiti Me je malo strah, da ne bi bilo premrzlo, če gremo že tam nekje 8.3.. Sem gledala že arabske emirate, samo so precej dražji od Egipta v roku 5 dni nekje
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:25:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... Kdaj gresta v bolnico? Lahko prosim katere razloži za kaj se tu gre kake žleze ima Lara??? Nič ne razumem zakaj mora v P? kATY DRŽI SE!!!! That makes two of us A ni imela neke sluzi, ki ji je tekla iz lulike?
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:25:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem Vidiš ko nas nisi ubogala, pa si glancala v nulo brezveze.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:25:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa ti, si danes bolje razpoložena? pa maladva ? Ma je malo boljše. Me bolj skrbi kako bo zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:25:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo 7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen. Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijo
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem Vidiš ko nas nisi ubogala, pa si glancala v nulo brezveze. jaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:27:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem Verjamem, da si zeloooooooooooo jezna. Jaz bi tudi bila. Po drugi strani pa imaš zdaj zglancano
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:27:22
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem A jej. Men se je že dostkrat tko zgodil. Zato pa zdej več ne pospravlam, če se kdo na javi na obisk. Maš pa vsaj pospravljeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:27:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... Kdaj gresta v bolnico? Lahko prosim katere razloži za kaj se tu gre kake žleze ima Lara??? Nič ne razumem zakaj mora v P? kATY DRŽI SE!!!! That makes two of us A ni imela neke sluzi, ki ji je tekla iz lulike? o jojjjjj bogica mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:28:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kako hitro dobiš potni list? Ga moram dati delati za Gala, če želimo iti na dopust. Pa full iščem, iščem in iščem pa se ne morem odločiti Me je malo strah, da ne bi bilo premrzlo, če gremo že tam nekje 8.3.. Sem gledala že arabske emirate, samo so precej dražji od Egipta v roku 5 dni nekje Mi je dragi rekel, da če nujno rabiš, se da tudi prej zrihtati pod urgentno. Upam, da je, če ne...
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:29:15
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... Kdaj gresta v bolnico? Lahko prosim katere razloži za kaj se tu gre kake žleze ima Lara??? Nič ne razumem zakaj mora v P? kATY DRŽI SE!!!! That makes two of us A ni imela neke sluzi, ki ji je tekla iz lulike? Hja ne vem, nič nisem brala od nje da bi blo kaj narobe, zato sem tud vprašala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:29:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa ti, si danes bolje razpoložena? pa maladva ? Ma je malo boljše. Me bolj skrbi kako bo zvečer. Poskusi sploh ne pomislit na to ,kako bo... sicer pa itak bo...kak bo ,ne? Bo vredu boš videla, pa naj maji že ta zobek enkrat ven pogleda!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:30:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kako hitro dobiš potni list? Ga moram dati delati za Gala, če želimo iti na dopust. Pa full iščem, iščem in iščem pa se ne morem odločiti Me je malo strah, da ne bi bilo premrzlo, če gremo že tam nekje 8.3.. Sem gledala že arabske emirate, samo so precej dražji od Egipta v roku 5 dni nekje Mi je dragi rekel, da če nujno rabiš, se da tudi prej zrihtati pod urgentno. Upam, da je, če ne... Anika jaz sem dala p.l. delat za AT v petek in sem ga dobila že v ponedeljek , ker sem dala pod urgentno, samo pride okrog 10 EUR več za plačat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:31:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem A jej. Men se je že dostkrat tko zgodil. Zato pa zdej več ne pospravlam, če se kdo na javi na obisk. Maš pa vsaj pospravljeno več ne pucam, pa tudi če pride LEPA BRENA ali pa TITO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:32:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eno vprašanje - kako hitro dobiš potni list? Ga moram dati delati za Gala, če želimo iti na dopust. Pa full iščem, iščem in iščem pa se ne morem odločiti Me je malo strah, da ne bi bilo premrzlo, če gremo že tam nekje 8.3.. Sem gledala že arabske emirate, samo so precej dražji od Egipta v roku 5 dni nekje Mi je dragi rekel, da če nujno rabiš, se da tudi prej zrihtati pod urgentno. Upam, da je, če ne... Vem, da se je dalo dobit v 2 dneh, samo moraš prosit ali celo osebno it iskat. Vprašaj malo na UE.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 26.2.2009 15:33:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Ufff se hudaaaaaaaaaaaa , sem malo dala babi, da bom ja vse na hitrco zglancala, ker naj bi sodelavka prišla ob 15h in me zdaj kliče, da je ne bo tega pa res ne prenesem A jej. Men se je že dostkrat tko zgodil. Zato pa zdej več ne pospravlam, če se kdo na javi na obisk. Maš pa vsaj pospravljeno več ne pucam, pa tudi če pride LEPA BRENA ali pa TITO se ne rabiš bat, da bi mogla pucat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?