|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
26.2.2009 14:53:04   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Moja Taja pa ejkončno osvojila iz ležanja se lepo sama vsest! user posted image user posted image user posted image

ko bi še plazit se naučila, zgleda da bo prej hodla...me pa gleda tak čudno že od včeraj, pa sem zdaj porajtala, da mogoče zato, ker mi pol čupe fali user posted image  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bravo Taja!!!!

hvala, se mi zdi da  tak zmauja z vsem...pol sem pa vesela, ko ekajnovega zna.user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
26.2.2009 14:53:07   
Čmrlika

nič grem pospravit malo pa en kup zlikat, pa pridem kaj mogoče vmes povedat...user posted image  pa spakirat še nas moram, ker gremo jutri zjutraj na morje user posted image , popoldne danes pa grem k prijateljici na kiblflajš mnjamsi, kak je to fajn ko prijatelji vejo, kaj obožuješ in se vedno spomnijo nate, ko majo kaj takega.user posted image user posted image user posted image

o morje, jaz bi tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

uživejte!!!!

Bomo še za vas...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1227
26.2.2009 14:53:16   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo.
Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista  ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upamuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo.

Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju

ojoj, kaj pa je zdaj to? sem jaz nekaj prezral al od kod te težave, kake sploh so... Držim pesti da se porihta ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
26.2.2009 14:53:22   
Čmrlika

Evo, še eno vprašanje, potem pa grem se mal na kavč k Manci vležt pol pa južno kuhat:

Tiste ki še ajete AM, katerega dajate, 2 ali 3?
Jaz sem sedaj kupila AM Junior in od danes naprej pije tega, ki je sicer za po dopolnjenem 1.letu.

A še katera deje to mleko?

jaz ne, midve pijeva HIPP probiotic 3 okus vanilija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1229
26.2.2009 14:53:34   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pr nas je tak lepuser posted image bo treba it kej vn, sam upam da ne bo pihalo. 

A ga pošlješ še malo k nam? Se je kar nekam skril ta sončekuser posted image

Pri nas je tudi bil še 10 min nazaj, zdaj pa se je skril. Zgleda kot da bo vsak čas deževalo. user posted image

Pri nas tudi. Sem mislila it popoldan malo na sprehod z Galom pa zgleda, da iz te moke danes ne bo kruhauser posted image user posted image

že dežuje user posted image

Pa ne noooooooooooo user posted image   user posted image   user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
26.2.2009 14:54:07   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

http://www.ringaraja.net/forum/finan%C4%8Dno_nadomestilo/m_3845973/tm.htm
Ali ste brale tole

Vidiš taki je to hudič, če sam nekje ne izvohaš ali pa slučajno zaslediš je to en d.r.ek, da bi to bilo bolj javno, jeah wright user posted image

O tem sem jaz pisala januarja. Sta samo 2 občini v Sloveniji, ki dajeta to nadomestilo. Je pa bilo objavljeno v Žurnalu.

Ja saj sem napisala slučajno zaslediš, jaz cajting sploh ne berem, no redko.

Jaz tudi ne. Sem zvedela od tašče, ki bere vsak dan Žurnal, ampak se ne spomne, da bi ga še meni dala. user posted image  Sem ji rekla, da naj ga še meni da ko ga prebere, ampak nič od tega. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
26.2.2009 14:54:09   
barbaw

Ojla, midve sva ble na sončku, zdaj ga pa ni več...sva že popapali Taja pa spi zdaj...
Moram mojo mami pohvalit, je Taji nakupla cotike dANES...SPOMLADANSKO JAKNICO, 2 BODIJA, TRENIRKICO ups derem se...user posted image  majčko z dolgimi majčko s kratkimi rokavčki...user posted image user posted image user posted image

Hvala mami! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa tvoj križ?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
26.2.2009 14:55:02   
Estrella*
kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo

7940g, 71cm, 46cm, 21.5.2009 pregled pri 1 letu

Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen.

Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
26.2.2009 14:56:24   
Anitka
Eno vprašanje - kako hitro dobiš potni list? Ga moram dati delati za Gala, če želimo iti na dopust. Pa full iščem, iščem in iščem pa se ne morem odločiti user posted image user posted image user posted image Me je malo strah, da ne bi bilo premrzlo, če gremo že tam nekje 8.3.. Sem gledala že arabske emirate, samo so precej dražji od Egiptauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.2.2009 14:57:50   
Čmrlika

Ojla, midve sva ble na sončku, zdaj ga pa ni več...sva že popapali Taja pa spi zdaj...
Moram mojo mami pohvalit, je Taji nakupla cotike dANES...SPOMLADANSKO JAKNICO, 2 BODIJA, TRENIRKICO ups derem se...user posted image  majčko z dolgimi majčko s kratkimi rokavčki...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj pa tvoj križ?

ne sprašuj...trga , user posted image  zato mi je  blo najlažje Tajo dol zavlečt pa je bla pridna skoraj tri ure v vozičku...ker hodit mi še gre najlažje..malo mi zgleda pomagajo tablete...končno. Ponoči mi je najhuje, se niti obrnit ne morem..dobro da mi mami čez dan poaga s Tajo.user posted image  Upam, da rtg pokaže kaj v ponedeljk Hvala za vprašanje.

user posted image
Pa ti, si danes bolje razpoložena? pa maladva ?  

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
26.2.2009 14:59:09   
Estrella*

Eno vprašanje - kako hitro dobiš potni list? Ga moram dati delati za Gala, če želimo iti na dopust. Pa full iščem, iščem in iščem pa se ne morem odločiti user posted image user posted image user posted image Me je malo strah, da ne bi bilo premrzlo, če gremo že tam nekje 8.3.. Sem gledala že arabske emirate, samo so precej dražji od Egiptauser posted image user posted image user posted image

cca. 1 teden

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
26.2.2009 14:59:18   
Estrella*

Moja Taja pa ejkončno osvojila iz ležanja se lepo sama vsest! user posted image user posted image user posted image

ko bi še plazit se naučila, zgleda da bo prej hodla...me pa gleda tak čudno že od včeraj, pa sem zdaj porajtala, da mogoče zato, ker mi pol čupe fali user posted image  user posted image user posted image

hvala, se mi zdi da  tak zmauja z vsem...pol sem pa vesela, ko ekajnovega zna.user posted image

čmrlika nič ne zamuja, še prekmalu ti bo delala sive laske s svojimi akrobacijamuser posted image  Sploh ne boš verjela, da je to tvoja Tajauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
26.2.2009 14:59:23   
nia5

Bravo mami user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
26.2.2009 14:59:23   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms user posted image

katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kdaj gresta v bolnico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko prosim katere razloži za kaj se tu greuser posted image kake žleze ima Lara??? Nič ne razumem zakaj mora v P?user posted image

kATY DRŽI SE!!!!user posted image user posted image user posted image

That makes two of ususer posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
26.2.2009 14:59:28   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image  za mami, da se je tako lepo izkazalauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
26.2.2009 15:01:10   
Čmrlika

KLIK- tu poglej če kaj piše...mislim da je okrog deset dni...user posted image

Jaz sem ga za Tajo osmi dan že mela.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
26.2.2009 15:01:59   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

MARIBORČANKE IN OKOLIČANKE (barbaw, hijenca, Čmrlika, še katera?): če ima katera kasneje popoldne čas in voljo za kofetek na vašem koncu, mi pošljite sms user posted image

katy82, joooj, pri vas pa res ni ne konca ne kraja... user posted image  user posted image user posted image user posted image  Kdaj gresta v bolnico? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lahko prosim katere razloži za kaj se tu greuser posted image kake žleze ima Lara??? Nič ne razumem zakaj mora v P?user posted image

kATY DRŽI SE!!!!user posted image user posted image user posted image

That makes two of ususer posted image

ja jaz tud n vem, pa sem že katy zgoraj postavla vprašnje, če sem kaj zabluzla, pa zgrešila?

Neposredna povezava do sporočila: 1242
26.2.2009 15:08:22   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice moje

me smo nazaj od P,naju je napotila v bolnico tko da sem tko v bedu k vem kako bo tam s tamalo.
Ni bila nič kaj brezskrbna,rekla je da možno da so žleze,mogoče kakšna cista  ali pa tudi kaj drugega-na to tud pomislit ne upamuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi je končno mal komp poštimal da bi lahko mal klepetala,se mi je pa vse sesulo.Tolk mi je hudo za tamalo k vem kolk bo spet boga k ji bojo kri jemal,ćist se ji bo spet vse podrl.No pa saj bomo pregurale,da bi vsaj vse bilo ok,da vem da imam piko malo zdravo.

Se bom poskusla javit kako bo šlo naprej,mislte na naju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
26.2.2009 15:09:23   
Čmrlika

čmrlika nič ne zamuja, še prekmalu ti bo delala sive laske s svojimi akrobacijamuser posted image  Sploh ne boš verjela, da je to tvoja Tajauser posted image

sive že mam..no od včeraj njih zaenkrat ni...user posted image  misliš da bo... mah, veš se sploh ne obremenjujem kdaj kaj bo...ampak včasih se mi zazdi, da ful rabi da nekaj osvoi...nimam pa pojma kdaj bi naj kaj znala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1244
26.2.2009 15:09:29   
Čmrlika

kasso sporoča: Ker ima časovno stisko, je kar po GSM sporočila podatke iz posvetovalnice za Varjo

Varja ni še vredu, ima veliko sluzi v pljučih, kašlja bolj malo in dobila je 2 tableti ventolina. V ponedeljek ima okulista na Meteljkovi. Petja je bolje, Gašper pa še vedno kašlja in mu teče iz nosu. Varja je dobila od Petje 5 bolezen.

Skratka nič rožnato situacijo nima. Kasso drži se tudi ti in naj ti sončki kmalu ozdravijouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image - za vse vas kasso!

Neposredna povezava do sporočila: 1245
26.2.2009 15:09:46   
mafi

bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za mere

Neposredna povezava do sporočila: 1246
26.2.2009 15:10:35   
Čmrlika

user posted image user posted image user posted image  za mami, da se je tako lepo izkazalauser posted image

ja hvala, nas je lepo presenetla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1247
26.2.2009 15:13:37   
Srčekgirll

KLIK- tu poglej če kaj piše...mislim da je okrog deset dni...user posted image

Jaz sem ga za Tajo osmi dan že mela.

Jst k sm lansko leto dala nardit za Vidka in zase sm čakala cca. 1 teden

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
26.2.2009 15:14:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

bogica malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image za mere

za bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1249
26.2.2009 15:15:56   
Estrella*
user posted image   KAKO NAPREDUJEJO MAJSKI HROŠČKI??    user posted image  

user posted image (21.3. - 20.4)

Čmrlika (Taja, 19.04.2008)
- 2.2.08: 8610g, 70,5cm, 45cm (5580g, 22,5cm, 13cm)

user posted image (21.04 - 21.05)

Jana81 ( Nejc, 21.04.2008)  
- 21.01.09 (9m): 9550g, 77cm, 45cm ( 6280g, 28cm, 11cm)  

*Tiana* ( Erazem, 22.04.2008)
- 03.02.09: 8500g, 71,5cm, 43cm (4920g, 18,5cm, 10cm)

Aurea (Ana, 25. 04. 2008)
- 10.11.08: 7700 g,69,5 cm, 43cm  (4000g, 15,5cm, 7cm) 

Anery (Matic, 28.04.2008)  
- 28.1.2009: 10200g, 73cm, 47cm (6880g, 25cm, 14cm)

aurora28 (Gal, 30.04.2008)
- 05.02.09: 8590g, 75cm, 10cm ( 5200g, 23cm, 10 cm)    

Soncnica Sandra *** (Manca, 01.05.2008) 
- 28.01.2009(8m 28d): 10090g, 75,5cm, 43,5cm(6620g, 23,5cm, 8,5cm)  

barbaw ( Maja, 02.05.2008)
- 10.02.09: 9010g, 71,5cm, 43,5cm (5390g, 21,5cm, 9,5cm)

CatJa (Mark, 03.05.2008) 
- 18.11.08: 8460g, 72cm, 44 cm (4950g, 20
,5 cm, 10cm) 

Taula (Ella, 04.05.2008)  
- 05.02.09: 8360g, 72,5cm, 46cm( 4820g, 22,5cm, 10cm)

Srčekgirll (Vid, 06.05.2008)
- 16.02.09: 8220g, 74cm, 45cm (4810g, 24cm, 13cm) 

hijenca (Vid, 08.05.2008)
- 10.02.09: 9890g, 73cm, 47cm (6370g, 23cm, 11cm)

T*i*A*r*A (Lukas, 08.05.2008)
- 6,5 mes: 9300g, 70cm, xxcm ( 5130g, 15cm, xxcm)

Svojeglava (Živa, 09.05.2008)  
- 29.01.09: 9200g, 72cm, xxcm(5570 g, 20cm, XXcm) 

buccka (Lin, 09.05.2008)  
- 28.01.09: 9200g, 74cm, xxcm(5650g, 22cm, xxcm) 

katy82 (Lara,10.05.2008) 

- 11.02.09: 8850g, 71,8cm, 46,5cm(5200 g, 17,8 cm, 11,5 cm)

mixi (Kaja, 10.05.2008) 

- 25.11.08: 8350g, 77cm, 45cm (5090g, 27cm, 10cm) 

Naty* (Žan, 11.05.2008)
- 11.02.09: 10500g, 73,5cm, 47cm ( 7000g, 22,5cm, 14cm)

kasso (Varja, 11.05.2008)   
-26.02.09: 7940g, 71cm, 46cm(4860g, 22 cm,12 cm)

tally (Emilija, 13.05.2008)

- 24.02.09: 8710g, 73cm, 45cm(5600g, 21cm, 10 cm) 

kodrana (Tara, 13.05.2008)
- 19
.02.09: 9400g, 74cm, 45cm (6280g, 22cm, 10cm)

Katina (Inti, 14.05.2008)  
- 18.02.09: 8780g, 69,5cm, 45,5cm (4915g, 16,5cm, 9,5cm)

zalazoya ( Niki, 15.05.2008) 

- 12.11.08:
7600g, 69cm, 41cm(4590 g, 16 cm, 8cm)

suzy85 (Eva,16.05.2008) 
- 12.02.09: 9100g, 73cm, 47cm (5150g, 19cm, 11cm)  

skye ( Tia, Lia, 17.05.2008) 
- 17.11.09:
Tia: 8470g, 66,1cm, 43cm ( 6250g, 19,1cm, 10cm)
Lia: 7790g, 67,2cm, 43cm ( 5840g, 21,2cm, 10cm)

mafi (Filip, 18.05.2008)
- 20.02.09: 11430g, 76cm, 48cm ( 7740g, 23cm, xxcm)

nataša34 (Eva,19.05.2008)
-01.12.08: 6000g, 61cm, 41,5cm (3680g,13cm, 8,5cm)

Špelin@ (Gregor, 19.05.2008) 
- 24.02.09: 10480 g, 77 cm, 48 cm (6610 g, 23 cm, 11 cm) 

tilči (Tilen, 19.05.2008) 
- 25.02.09: 8450g, 72,5cm, 45cm (4900g, 20,5cm, 10cm)

**** (Omar, 19.05.2008) 

- 23.02.09: 9600 g, 80 cm, 47 cm (5760g, 28 cm, 9,5 cm)

SesilAneja, 20.05.2008)
- 03.12.08: 6670g, 65, xxcm (3190g, 12cm, xxcm) 

Bobika (Anže, 20.05.2008)
- 26.01.09:8200g, 70cm,xxcm (4940g, 20,5cm, xxcm) 

nya5 (Nia, 21.05.2008)
- 19.02.09: 8200g, 71cm, 43cm ( 4900g, 20cm, 9cm)

user posted image (22.05-21.06) 

Estrella* (Alja, 23.05.2008) 
- 23.02.09: 9100g, 76cm, 44cm (5600g, 23cm, 10cm)

mmoojjccaa ( Tajda, 23.05.2008) 
- 01.12.08: 7400g, 65,5cm, xxcm ( 4660g, 15,5cm, xxcm)

darmar (Zala, 24.05.2008)  

- 04.12.08:7680g, 65cm, 43cm (4100g, 13cm, 7cm)  

Anitka ( Gal, 25.05.2008)   
- 24.02.09: 8400g, 73,5cm, 46,5cm (5020g, 22,5cm, 9,5cm)

TANA7 (Brina, 25.05.2008)
- 10.02
.09:8700g, 71cm, xxcm (5310g, 20cm, xxcm)

edinaos (Anja-Tia, 26.05.2008) 
-26.11.08:7390g, 66,9cm, 42,6cm
  (3720g, 14,9cm, 7,6cm) 

VALENTINA 2006 (Matevž, 26.05.2008)  

- 19.11.08: 8650g, 71cm, 45cm(4750 g, 18 cm, 8 cm)

mya26 (Maj, 27.05.2008)
- 06.01.09: 9260g, 73cm, 44,5cm (5510g, 20cm, 9,5cm)

MARTINA25 (Tjaša, 29.05.2008)
- 01.12.08:8110g, 70cm, 43cm ( 2720g, 12cm, xxcm)

eole (Julija, 29.05.2008)
- 17.11.08: 8080g, 69cm, 46,5cm (4500g, 17cm, 9,5cm)

narava (Davud, 30.05.2008)
-03.12.08: 7700g, 70cm, 43cm (4220g, 18cm, 8,5cm)

Nina7 ( Gaja, 03.06.2008) 
- 03.12.08: 7150g, 67,7cm, 42cm (4290g, 17,7cm, 8,5cm)     

user posted image

user posted image PREGLEDI V 9 MESECUuser posted image

Marec 2009

Nina7: 03.03.2009
darmar: 06.03.2009

MARTINA25: 09.03.2009
mmoojjccaa: 09.03.2009

sesil: 18.03.2009
suzy85: 19.03.2009

user posted image PREGLEDI V 12 MESECUuser posted image

April 2009

čmrlika: 20.04.2009
Sončnica Sandra***: 22.04.2009
Jana81: 22.04.2009

Maj 2009

barbaw: 05.05.2009
svojeglava: 07.05.2009
srčekgirll: 11.05.2009
hijenca: 12.05.2009
tally: 19.05.2009

Nia5:21.05.2009
Špelin@: 21.05.2009
kasso: 21.05.2009

Estrella*: 26.05.2009
Anitka: 26.05.2009

buccka: 27.05.2009
mafi: 27.05.2009
tilči: 27.05.2009

Junij 2009

Tana7: 04.06.2009

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?