Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:11:02
|
|
|
|
donna22
|
Uf, ne delaj mi luštov ... Bi takoj na kako tortico skočla, sem najbolj lačno bitje na svetu
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:15:21
|
|
|
|
pondelak
|
tortica??mmmm bi jaz tudi ja...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:17:03
|
|
|
|
donna22
|
No, potem pa lahko gremo ju3 na tortico PDP mam čez točno 4 mesece ... Pa se mi je zdelo vse tako daleč, zdaj pa gre tako hitro Zdelo se mi je, da ne bom nikoli dočakala prvih gibov, zdaj pa se nonstop premetava
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:19:06
|
|
|
|
pondelak
|
meni se tudi zdi da nem dočakala pdp-ja pa ga mam čez 3 tedne in 2 dni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:19:48
|
|
|
|
suncicica
|
jaz pa mam do konca se 4t in 2d . sem mislila da nebom nikoli prisla do tu.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:20:02
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak meni se tudi zdi da nem dočakala pdp-ja pa ga mam čez 3 tedne in 2 dni O, to bo pa res hitro tu ... Al pa še kaj prej
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:20:39
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica jaz pa mam do konca se 4t in 2d . sem mislila da nebom nikoli prisla do tu. Za tebe sem tudi jaz mislila, da ne boš tako dolgo Očitno je tvojima prav fajn
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:20:42
|
|
|
|
mojcaz.
|
ja ja saj vem, najhuje je ko se tuki gor lušte nardijo, pol pa vsaka pred ekranom sedi in sanja o samih dobrotah... da se vam nebodo samo sline cedile pa še pošiljam eno tortico, na ktero lahko gremo če se bo kdaj kiri zluštala tuki pa mislim,da bi se za vsako kaj dobrega našlo. punce pa brez zamere, sem tudi sama nardila lušte na tortico
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:20:43
|
|
|
|
suncicica
|
pondelak midve boma skupaj rodile,imama samo en teden razlike
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:22:07
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica pondelak midve boma skupaj rodile,imama samo en teden razlike sam ti boš najbrž prej
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:23:19
|
|
|
|
suncicica
|
mojca to je prava hudobija......meni se mesa od tortic. jojjj bo spet erik nasrkal ko bo sel po njih. vceraj se mi je mesalo zvecer, sem bla ful tecna in lacna...in ob pol 12 ponoci se mi je zalustal mesni burek.....si lahko mislite kaj je sledilo. ob polnoci ni bilo vec nobenih sledi o bureku .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:24:05
|
|
|
|
suncicica
|
glede na to da se mojima dvema nikam ne mudi...dvomim. sem ze zgubla upanje
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:24:42
|
|
|
|
tatly
|
sun-so ti ze delali uz?ce mas ali ?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:24:45
|
|
|
|
Barbara111
|
mojca jaz grem z mojima otrokoma večkrat v sladki butik kam pa ti
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:25:08
|
|
|
|
pondelak
|
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica glede na to da se mojima dvema nikam ne mudi...dvomim. sem ze zgubla upanje no pa ne tak...not ziher nebota ostala...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:25:33
|
|
|
|
donna22
|
Meni pa zadnje čase ful paše sladoled ... Pa na splošno nisem neki ful ljubitelj, poleti pojem mogoče enega na teden. Tudi jaz Danija ob kakih glupih urah pošiljam na bencinsko po njega
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:25:42
|
|
|
|
mojcaz.
|
heh ma to ni hudobija.... blo bi hudobno če bi jaz vam nardila lušte, jaz pa se basala s tortico pred računalniko, kar pa se definitivno nene, vednar nebi mela nič proti če bi srečala zdaj kje kakšno tortico sun v glavnem da je bil burek dober, ura pa itag veš da ni pomembna, samo da je dobro
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:25:47
|
|
|
|
suncicica
|
ja kao drugi teden mi bojo podrobne raziskave naredili. kot da mi to kaj pomaga zdaj ko bom ze skoraj rodila.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:26:45
|
|
|
|
suncicica
|
vsaj to mi je v tolazbo ja...da not ni ostal se noben .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:27:10
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 mojca jaz grem z mojima otrokoma večkrat v sladki butik kam pa ti včasih si kar v mercatorju kupim kakšno tortico ali pa v pomaranči pa jo ponavadi doma pol pojem. Noja v sladkem butiku pa so meni že od vedno meli najboljše tortice. Najboljše da se vse sladkosnedke enkrat dobimo in ga pičimo v sladki butik na tortice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:29:00
|
|
|
|
donna22
|
Mojca, maš prav, pa zdaj že tak dolgo nisem bla tam, da sem prave lušte dobla ... Bo res treba it
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:29:27
|
|
|
|
suncicica
|
meni so tudi iz pomarance svetovne slascice . najrajsi grem tja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:39:23
|
|
|
|
Barbara111
|
sun kaj se greta potepat s katjo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:39:50
|
|
|
|
suncicica
|
bla mi je taka fora danes ko sma peljala vozicek na servis. imava karavana ,pa sma ga komaj spravla v prtljaznik. sma se samo spogledala . sem rekla se ti kaj sanja kak bomo mi sli na morje letos? vozicek,dve prenosni postelji+blazine,pa se vsa hrana,oblacila ,posteljina,brisace in kaj se vem kaj...... bomo morali neko prikolico kupit .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL 26.2.2009 15:41:29
|
|
|
|
suncicica
|
ne danes vec ne grem iz stanovanja ker sem prej komaj gor prisla,pa ze cel cas imam neke krce. tak da bom verjetno se samo pred racunalnikom sedela. mi je kar malo zal ,ker bi rada maia videla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?