|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke 1.DEL
26.2.2009 18:50:25   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

slovenka kak je tvoja pupika lepa prava princeska!kaj sta ze jedli pri 6mesecih od gh?

Pri 6 mesecih še samo sadje in zelenjavo, kar je lažje prebavljivega - Zriličeva je rekla jabolko, banano in korenček, mi smo pa sami dodali še kako bučko, krompir, pa suhe marelice in slive sem ji kuhala in mešala z jabolkom. Pa pri 6 mesecih sploh ni rada jedla, zdaj šele zadnji čas je boljše, ko dobi več stvari z najinega krožnika - rezance v juhi, pa kruh, testenine, riž, take reči ima rada. Saj sadje pa še tudi zjutraj jeva - nadrobljen kruh noter in včasih malo navadnega jogurta.

gdaj se pa te zacne meso jesti?

Mi smo začeli po pregledu pri P - pri 6,5 mes. user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
26.2.2009 18:52:32   
slovenka
trezika, sunčica, ja ne vem - nama je pa še kar dobro šlo zadnje dni, še zadnjo noč, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sicer niti nisem imela tako ogromnega trebuha - 95 obseg na koncu; ne vem, no, vama ne bom zdaj pravla, kako se zraven spraviti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
26.2.2009 18:55:38   
suncicica
user posted image user posted image user posted image user posted image moj obseg trebuha je 114cm, kar lep in me zelo ovira pri vsem. ampak hvalabogumoj to razume,oz. vidi. nazadnje sma umirala od smeha ko sma se zraven spravljala.  srecne tiste ki vam je to slo do konca.user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
26.2.2009 18:56:42   
slovenka
Mogoče bi vaju kaj motiviralo, če bi pomislile, da potem en čas pa res ne bo šlo - če boste kaj zašite, pa še drugi problemi po porodu - suša itd. user posted image user posted image user posted image Midva sva začela nekje 5 tednov po porodu, ampak na začetku glih enih 2x mesečno; šele kje pri pol leta bi lahko rekla, da je pa spet steklo kot po medu user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
26.2.2009 18:57:54   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

user posted image user posted image user posted image user posted image moj obseg trebuha je 114cm, kar lep in me zelo ovira pri vsem. ampak hvalabogumoj to razume,oz. vidi. nazadnje sma umirala od smeha ko sma se zraven spravljala.  srecne tiste ki vam je to slo do konca.user posted image user posted image

Ja, ja, seveda razume user posted image Je pa 20 cm razlike med tabo in mano tudi kar dosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1455
26.2.2009 18:58:18   
trezika

trezika, sunčica, ja ne vem - nama je pa še kar dobro šlo zadnje dni, še zadnjo noč, no user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sicer niti nisem imela tako ogromnega trebuha - 95 obseg na koncu; ne vem, no, vama ne bom zdaj pravla, kako se zraven spraviti user posted image user posted image user posted image

js sn pa ko nasedli kit... pred 14 dnevi sn si merila obseg trebuha in sn ga mela 120user posted image  ... kar je še toliko bolj grozno glede na to da sn velika 160.... tk da si lahk predstavljate, da sn ko žogica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
26.2.2009 18:58:20   
suncicica
tega kar si sedaj napisala mojemu niti v sanjah nebom omenlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
26.2.2009 18:59:30   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: suncicica

tega kar si sedaj napisala mojemu niti v sanjah nebom omenlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja, saj moj svak si tudi ne predstavlja kaj takega - ko sedaj jamra, če 2 dni ne dobi user posted image user posted image user posted image user posted image kaj bo le delal poleti? - sestrica ima rok julija user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1458
26.2.2009 18:59:48   
slovenka
trezika, jaz sem tudi 160 user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
26.2.2009 19:04:19   
trezika
pa ko gledam slike vidim, da sn skoraj ista ko moja mama, ko je mene nosla... s tem da je ona še par cm manjša od mene...pa mislim, da je bla še bolj okrogla user posted image user posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
26.2.2009 19:14:06   
pondelak

trezika, jaz sem tudi 160 user posted image

pa jaz sem 162 z 116 obsega...user posted image   kot povodni konj se počutim...user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
26.2.2009 19:16:55   
tatly
jaz sem mela na koncu prek 120cm obseg trebuha pa velka sem 165user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
26.2.2009 19:18:03   
pondelak
ti si res mela taaaaki lepi vlki trebušček!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
26.2.2009 19:18:22   
tatly
kje so -petra,deja,monchy,morakk,ada??????????????????????
morakk.kako kaj dieta?jaz sem ze prilezla na 60kg tak da sem od poroda vzela dol dobrih 20kguser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
26.2.2009 19:18:44   
tatly
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

ti si res mela taaaaki lepi vlki trebušček!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
26.2.2009 19:19:47   
pondelak
tatly čestitke za kg...mater tebi pa to dobro gre dol!!user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
26.2.2009 19:21:12   
slovenka

morakk.kako kaj dieta?jaz sem ze prilezla na 60kg tak da sem od poroda vzela dol dobrih 20kguser posted image user posted image user posted image user posted image

Pridna Tatly. user posted image

Jaz sem se pa ravno danes tehtala in sem na -13 kg od poroda oz. +1 od pred nosečnostjo - to je zdaj 55 kg.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
26.2.2009 19:23:04   
tatly

Pridna Tatly. user posted image

Jaz sem se pa ravno danes tehtala in sem na -13 kg od poroda oz. +1 od pred nosečnostjo - to je zdaj 55 kg.

jaz tudi hocem prit na 55kguser posted image
pondelak-eh ce gre tak pomalem dol

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
26.2.2009 19:23:05   
pondelak
kak bom še jaz potem te kg dol spravlalauser posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
26.2.2009 19:23:33   
suncicica
joj ko se spomnim kak je blo lustno ko sem imela 55kg....user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa 83user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
26.2.2009 19:23:41   
trezika

pridna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
26.2.2009 19:24:51   
petra *k
ja sem tu tatly, samo berem gnes.
drugače pa slovenka dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
26.2.2009 19:25:38   
petra *k
jaz pa ne jemlem sama rada kg dol,pa samo bežijo. glavno da mleko ostaneuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
26.2.2009 19:26:21   
pondelak
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

jaz pa ne jemlem sama rada kg dol,pa samo bežijo. glavno da mleko ostaneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
26.2.2009 19:27:21   
pondelak
kolko ste se pa kaj zredile med nosečnostjo???

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?