biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja No, potem sva pa veselo šibnila proti Kopru na belo kavo, pa se martinčkala tam celo uro . In, kar je bilo najbolj smešno, sem v avtu imela tako čudno očitno nogo položeno, da ko sem ven stopila, sploh nisem mogla stopiti na nogo, me je bolelo kot hudič. Je rekel moj, da je očitno tetiva. In potem sem kot Herr Flick šantala naokoli in mojemu težila, da ne samo, da moram dva otroka nosit, da zdaj še šantam . Moj se je pa zezal, da bo kar za mano hodil, da on takšen dec, jaz pa vsa šantasta . Ma, je res smešno zgledalo . No, potem prišepava nazaj do Spara, pa sem si šla jaz ene kavbojke še v New Yorkerja vzet, potem greva pa naprej proti Izoli. In jaz spet šepam čez celo mesto, potem sva se pa na eno klopco dala, pa pravi moj, naj dam škorenj dol in mu pokažem, kje me boli in da je to očitno res tetiva. In potem me že straši, da kako se takšna poškodba ne da pozdraviti in reče, naj sedim kar brez škornja. In sem lepo z eno obuto nogo, drugo pa sezuto se sončku nastavljala in se mi kar malo od sončnih očal pozna . Potem sva si pa še sladoled privoščila pa se še malo martinčkala, nazaj grede sva se pa ustavila v Studencu, kakšnih 10 km pred PO in šla na eno dobro pico z mozzarelo. Se vedno tam ustaviva, če se z morja vračava. V glavnem lep dan, čeprav me malo skrbi, kako kvalitetni so zarodki. Ampak srčno upam, da se sanje moje mamice uresničijo in da je eden zarodek ena A . Zdaj vas grem pa prebrat. Katera pizzerija pa je to? Bi šli mi v štiri na en izletek mimo PO, pikicam razlagat, kje sta počitnikovali 3 dni
|