arneja
|
Biba, super, da je šla hiperca mimo . Jaz pa tudi ne vem, zakaj sem si spet ozke hlače kupovala, če nameravam trebušasta postati . Moj ne mara preveč kalamarov, tako, da sva šla raje na pico. Ata je bil pa danes nežen in ljubezniv . Pravi moj, da se mu verjetno smilim . Bambi, kakšne so tvoje slikce zarodkov? A jih lahko pofotkaš in daš v album? Pri meni se tako slabo vidi, pa še baterije za fotkota moram nafilat. Joj, upam, da so tile naši zarodki zdajle dobre kvalitete in da preživijo do 5. dne . Jaz sem atu rekla, da pri meni očitno nima veze ali dobim dve enoti ali pa štiri, ker itak na nič skorajda nič ne odreagiram in je rekel, da je sigurno bolje, da sem imela štiri enote, ker sicer še tega, kar imamo, ne bi imeli. Koliko enot si imela pa ti? Saj verjetno si že napisala, ampak čisto vse pomešam in pozabim . T1979, samo, da sta bili pikici pri meni pa sem bila v trenutku mirna kot ne vem kaj . Ko bi ljudje vedeli, kaj vse nekatere dajemo čez, da bi imele otročke ... Kdaj se boš ti v nov postopek dala? Jaz, če ne uspe, štartam maja znova. Ajrad, naj jutri UZ pokaže ogrooomno foliklov . Jaz sem se pa špikic že tako navadila, da še opazim ne več, ko se piknem . Bi si upala zdaj tudi koga drugega pikniti, včasih pa niti videti nisem mogla injekcije. Kam vse te življenje pripelje . Kruce, atej me ni priklical (bolje, da ne, ker bi me res kap ruknila), pikice sva pa tudi dodobra pregrela . Upam samo, da sem dobila borca, ki se bosta borila in razvijala naprej in naprej iz dneva v dan . Po pravici povedano, me je pa malo strah . A si moral danes spet seksati ? Lučka, ja, smo bili štirje na morju . Upam, da te driska hitro mine in verjamem, da otročka ne moti preveč . MBT, hvala za pestke . Mislim, da so pomagale, ker vsaj oplodili sta se obe pikici . Zdaj je pa vse v božjih rokah, sploh glede na to, da sem brez seksa zanosila . Ti imaš pa ET šele na 5. dan, ne? Si poskusila kaj na prehrano pazit? Blančica, verjamem, da sta tvoja A-jček in B-jček prelepa . Si kar predstavljam občutke, se človek verjetno kar topi od sreče . Hvala, ker si mislila name, je bila zjutraj res kriza. Lana, hvala tudi tebi za navijanje .