|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
25.2.2009 19:58:23   
dajamaja
Oh, Reby, kaj to berem ..user posted image .. pridno, res pridno počivaj, če je treba boš pač likala non stop. Naj se umiri in mirno nosečnost!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
25.2.2009 20:06:44   
mismis
Noki, pa ta ni zame, ta je za Fargesio, ki ima jutri UZuser posted image

Sem šla pa spet pogledati tvoja sončka, ko si nam že napisala, pismu pa sta res krasna user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
25.2.2009 20:07:58   
arneja
Že pišem naprej user posted image . No, ko je Žan spet tisto cevko rinil notri, je ata rekel, da nočejo otroci pri mamici ostati, sem pa rekla, da mogoče zato, ker so užaljeni, ker sva ju v PO dva dni pustila user posted image . In ata, ja, če bi ju tri dni pustila, pa zaradi užaljenosti sploh ne bi hoteli več nikamor user posted image . Je bil danes prav dobre volje, se je tako smejal, da je vse zobeke pokazal. Je še moj komentiral, kako je bil dobre volje ata danes. No, potem me sprašuje, katere tabletke vse zdaj jem in koliko in je moj rekel, da sem mu čisto napiflano vse povedala user posted image . V glavnem, moram zdaj Prometrium in Estrofem na 8 ur jemati. Danes seveda nisem imela nič sabo, tako da sem danes še na 12 ur vzela.

No, potem gremo za mizo k atu in jaz rečem, da me je skoraj kap zadela zjutraj, ker sem mislila, da me bo poklical in rekel, da ne bo transferja. Pa ata, ja, ne morete biti tako panični, no, pa sem rekla, da eni smo pač takšni, drugi pa drugačni in da si ne morem pomagat. Potem je pa rekel, pazite zdaj user posted image , da naj grem k vedeževalki user posted image . Sem rekla, ja, pa da mi reče, da ne bom imela otrok, pa on, pa kaj potem, boste pa pozitivno presenečeni, ko jih boste vseeno imeli. V glavnem, doktor mi je predlagal vedeževanje user posted image .

Testek pade 11. marca. Zarodka res ne izgledata bogve kako lepo, ampak jaz se ne dam in sem do 11. marca nosečka user posted image . Moj peni, naj ne pretiravam, da bom zanj nosečka od 11. marca naprej, jaz sem mu pa cel dan utrujala, da dva otroka zdaj okoli nosim user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
25.2.2009 20:12:34   
lana70
Hm, kako pa veste če je kratek ali dolg? jaz sem morala prvi dan M klicati  in 11.3. dvignem zdravila...kateri postopek je to? Za seboj nimam še nobenega??!! Mi je pa dr. Ribič napisala napotnico za IVF.

L

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
25.2.2009 20:13:32   
sapi
Pozdravčlek punce moje ... spet po manjšem premoru ... bakterije smo uničili tako, da sem sedaj že boljše volje ...
Stella super za špikico ...
T1979 uživajta v KG ... bomo gledale katera panično z rokami maha user posted image ...
Reby me je kar stisnilo, ko sem brala user posted image  ... samo, da je z vama vse ok ... pridno počivaj mi bomo pa mislile nate user posted image ...
mismis vidim, da si že v polnem zamahu ... a malo četrtek prehitevaš user posted image ...
bbpikica pozdravček tudi tebi ... kako si ...
kajsica samo, da ciste ni več ... kaj a je bil Tom Tom jezen na Ribičevo (saj te je imela ona a ne) ... naslednji mesec pa v zmagovalne boje ...
miška generacija kako pa kaj tvoje počutje ... močno navijam zate ...
Lučka a pikica pridno raste ...
n74juuupppii za dva sončka, ki ju nosita ...
arneja tudi zate en juuupppii ... so pa dobre tele vaše zgodbice, ki jih doživljate z atom user posted image  ... ampak tiho mu pa nisi, saj res kaj pa on ve ali boli ali ne  user posted image ... sedaj pa lepo počivati in čuvati svoji pikici ... seveda bosta ostala pri tebi tvoja dva mala borčka ... počasi, sigurno in za vedno ...
nokes čestitke za tvoja dva sončka ... vidim, da se imate res lepo skupaj ...

Držim pesti za vse trepetalkice ... pa čestitam vsem novopečenim mamicam in očkom, ker še nisem in imam kar slabo vest ampak je pa iz srca ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
25.2.2009 20:13:49   
arneja
No, potem sva pa veselo šibnila proti Kopru na belo kavo, pa se martinčkala tam celo uro user posted image . In, kar je bilo najbolj smešno, sem v avtu imela tako čudno očitno nogo položeno, da ko sem ven stopila, sploh nisem mogla stopiti na nogo, me je bolelo kot hudič. Je rekel moj, da je očitno tetiva. In potem sem kot Herr Flick šantala naokoli in mojemu težila, da ne samo, da moram dva otroka nosit, da zdaj še šantam user posted image . Moj se je pa zezal, da bo kar za mano hodil, da on takšen dec, jaz pa vsa šantasta user posted image . Ma, je res smešno zgledalo user posted image . No, potem prišepava nazaj do Spara, pa sem si šla jaz ene kavbojke še v New Yorkerja vzet, potem greva pa naprej proti Izoli. In jaz spet šepam čez celo mesto, potem sva se pa na eno klopco dala, pa pravi moj, naj dam škorenj dol in mu pokažem, kje me boli in da je to očitno res tetiva. In potem me že straši, da kako se takšna poškodba ne da pozdraviti in reče, naj sedim kar brez škornja. In sem lepo z eno obuto nogo, drugo pa sezuto user posted image se sončku nastavljala in se mi kar malo od sončnih očal pozna user posted image . Potem sva si pa še sladoled privoščila pa se še malo martinčkala, nazaj grede sva se pa ustavila v Studencu, kakšnih 10 km pred PO in šla na eno dobro pico z mozzarelo. Se vedno tam ustaviva, če se z morja vračava.

V glavnem lep dan, čeprav me malo skrbi, kako kvalitetni so zarodki. Ampak srčno upam, da se sanje moje mamice uresničijo in da je eden zarodek ena A user posted image .

Zdaj vas grem pa prebrat.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
25.2.2009 20:15:10   
arneja
Aja, pa še tale Reševa izjava je bila, da če so zarodki čisto po mamici. Pa sem rekla, kaj po mamici, a tečni in sta se z mojim muzala kot dva mala otroka in moj me je na to danes parkrat spomnil, da me je še Reš prokužil kakšna sitnoba sem user posted image . Mu pravim, da ko bi vedel, kakšna tečnoba je šele oči user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
25.2.2009 20:20:59   
lana70
iskrene čestitke tebi n74 in arneji!!!!!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
25.2.2009 20:23:46   
mismis
Lana, če imaš kratki postopek, te naročijo kakšen dan pred menstruacijo, ali pa celo drugi dan menstruacije, ker se takrat začneš špikati.

Če pa imaš dolgi postopek, začneš pa s špikanjem 22. dan ciklusa, se pravi, da te naročijo na sredini ciklusa. Glede na to, da je tvoja tečka ravnokar prišla, kot si napisala, predvidevam da so te naročili na sredi ciklusa za prevzem zdravil.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
25.2.2009 20:32:30   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: n74

lučka25 - upam, da te bacil čimprej zapusti

wp-jaz sem imela mucka najprej v stanovanju od septembra do pomladi. Ko pa je ugotovil, da je zunaj tako luštno, ga nisem mogla več za dolgo zadržati noter. Pa je kastriran.

bambi75-zakaj pa si postala naenkrat tako pesimistična, nas pa vedno tolažiš in vspodbujaš? Pa ni ata spet kakšno negativno rekel. Jaz mislim, da je pri dveh zarodkih sigurno večje upanje in ga ne smeš izgubit. Pozitivno razmišljat.

sayuri-ti pa znaš stimulirat, vedno dobim ogromno željo po dvojčkih

biba007-iz katerega konca pa sta, da sta videla štorkljo. Hitro napisat, da bova še midva čez vikend kakšen izlet naredila.

Še jaz imam eno vprašanje. Tretji dan po ET moram v službo in ravno ta teden nadomeščam na delovnem mestu, kjer je kar mraz. Vsaj ta teden me je tko zeblo, sploh v noge. A to kaj vpliva na vgnezditev?

Hvala za odgovor... jah, nč, bomo videli... ampak verjetn jih bom še zadržala noter ta postopek... Po mojem bo mojmu Mufiju (siv) (Cofi je pa črn in z daljšo dlako) bolj všeč zunaj, saj že zdaj, ko vidi ptiča, tko mrcka... da ne morš verjet... ta bo pravi lovec... Cofi pa je taka nežna duša; lenobica... :-)

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
25.2.2009 20:35:35   
arneja
Biba, super, da je šla hiperca mimo user posted image . Jaz pa tudi ne vem, zakaj sem si spet ozke hlače kupovala, če nameravam trebušasta postati user posted image . Moj ne mara preveč kalamarov, tako, da sva šla raje na pico. Ata je bil pa danes nežen in ljubezniv user posted image . Pravi moj, da se mu verjetno smilim user posted image .

Bambi
, kakšne so tvoje slikce zarodkov? A jih lahko pofotkaš in daš v album? Pri meni se tako slabo vidi, pa še baterije za fotkota moram nafilat. Joj, upam, da so tile naši zarodki zdajle dobre kvalitete in da preživijo do 5. dne user posted image . Jaz sem atu rekla, da pri meni očitno nima veze ali dobim dve enoti ali pa štiri, ker itak na nič skorajda nič ne odreagiram in je rekel, da je sigurno bolje, da sem imela štiri enote, ker sicer še tega, kar imamo, ne bi imeli. Koliko enot si imela pa ti? Saj verjetno si že napisala, ampak čisto vse pomešam in pozabim user posted image .

T1979, samo, da sta bili pikici pri meni pa sem bila v trenutku mirna kot ne vem kaj user posted image . Ko bi ljudje vedeli, kaj vse nekatere dajemo čez, da bi imele otročke ... Kdaj se boš ti v nov postopek dala? Jaz, če ne uspe, štartam maja znova.

Ajrad, naj jutri UZ pokaže ogrooomno foliklov user posted image . Jaz sem se pa špikic že tako navadila, da še opazim ne več, ko se piknem user posted image . Bi si upala zdaj tudi koga drugega pikniti, včasih pa niti videti nisem mogla injekcije. Kam vse te življenje pripelje user posted image .

Kruce, atej me ni priklical (bolje, da ne, ker bi me res kap ruknila), pikice sva pa tudi dodobra pregrela user posted image . Upam samo, da sem dobila borca, ki se bosta borila in razvijala naprej in naprej iz dneva v dan user posted image . Po pravici povedano, me je pa malo strah user posted image . A si moral danes spet seksati user posted image ?

Lučka, ja, smo bili štirje na morju user posted image . Upam, da te driska hitro mine in verjamem, da otročka ne moti preveč user posted image .

MBT
, hvala za pestke user posted image . Mislim, da so pomagale, ker vsaj oplodili sta se obe pikici user posted image . Zdaj je pa vse v božjih rokah, sploh glede na to, da sem brez seksa zanosila user posted image . Ti imaš pa ET šele na 5. dan, ne? Si poskusila kaj na prehrano pazit?

Blančica, verjamem, da sta tvoja A-jček in B-jček prelepa user posted image user posted image user posted image . Si kar predstavljam občutke, se človek verjetno kar topi od sreče user posted image . Hvala, ker si mislila name, je bila zjutraj res kriza.

Lana
, hvala tudi tebi za navijanje user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
25.2.2009 20:39:14   
womanpolice
PUNCE.. dans bom pa kr kratka, ker me vse tko boli, saj sem bila cel dan na nogah... pa začnimo...

ARNEJA... Ne, moj ne kadi (sreča); je pa včasih zelooooo kadil; čestitke za pikici zdaj pa pridno čuvaj

N74.. Čestitke za pikici... čuvaj in desni bok...

REBY... Skor mi je zastalo srce, ko sm brala tvojo nočno moro! Upam, da si ok. Lepo počivaj in ubogaj zdravnike!!!

KAJŠICA... Še vedno čakam opravičilo od staršev zakaj te ni bilo.... user posted image user posted image user posted image p.s. lepo, da si nas razveselila z dobro novico... zdaj pa drug mesec po pingvinčka.. in NAJ OSTANE pri tebi devet mesecev.

MISMIS.. Ja, sm vidla, da si nekoliko... hm.. kot bi videla "Raztreseno Ally" user posted image user posted image user posted image ja, men si se res zdela nekam drugačna... verjetn zarad tega, ker nis imela pramenov... nekaj je bilo drugače...

FARGESIA... Dans je bilo super... jutr fajn uštimaj

MIŠEK73... Si že kaj gledala filme? Prada je bla dobra? Men je svetovn film.... p.s. avto še kr nekaj časa ne bo zrihtan user posted image user posted image user posted image

TASSI1... Pozdravček v moje "rodne" kraje!

STELLA ROSSA... Čestitke ob tvoji prvi injekciji

SAPI... Lepo, da si boljše...

Pa še eno poročilo sem dolžna iz današnjega slikanja križnega dela hrbtenice... ugotovili so, da imam nekoliko ukrivljen del, vendar je to menda stara poškodba... user posted image NIKOLI mi noben tega ni povedal. To, ko me je pa špikal/štihal, so pa krive mišice ali pa živec... Je rekel, da bo minilo samo; da morm počivat, in fizioterapija...
to pa je to...

Za danes naj si ga bodi to dovolj... Edin to še ... velik sreče jutrijšnjim akterkam!!!

NOČKO in LEPE SANJE....

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
25.2.2009 20:40:05   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Evo nas tri in očija doma user posted image user posted image user posted image . Sicer nismo tako lepo razviti, ampak ata pravi, da očitno napredujemo počasi pa ziher user posted image .

N74, ti pa kar tri lepe sončke, to pa je novička user posted image .

Napišem več v naslednjem postu.

...čestitke....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
25.2.2009 20:40:58   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

sedaj pa še navijanje za jutrišnje borke:

a.jrad, Fargesia in palcica_ ; čim več lepih foliklov na UZ, da bo ja vse črno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE KAR PODPIŠEM!!!!!!user posted image user posted image user posted image

..jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
25.2.2009 20:42:20   
lana70
A, tko je to...hm. Thanks mismis. In to pomeni potem koliko časa špikanja??? Pa kje so mene dali v dolgi, k bom morala hodit na urgenco dajat špike, k sama jih nisem sposobna....živim pa na takem selu...da ambulanta dela deljeno in ne vsak dan...milsm. Me pa spravljajo v smeh punce, ki hodijo k Rešu...Arneja, mogoče bi pa Reško rabil par takih kot ti, da mu kakšno tudi nazaj rečejo...haha, da vidi, kako je v naši koži....

L

PS: Arneja, jaz tudi hodim v Studenec na pico.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
25.2.2009 20:44:43   
arneja
Gloria, tudi tebi hvala, ker si mislila name user posted image . Danes si pa res zaslužim kakšno Nikovo slikco, kaj praviš user posted image ?

Miška, hvala za pikapoke user posted image . Tebe so pa zdaj že kakšni nosečniški znakci napadli, kaj user posted image ? Zamrznjenčki bodo, že veš? Midva bova mogoče v naslednjem življenju do njih prišla user posted image .

Blanči, kdo pa ne bi parčka imel user posted image ? Drugače bi pa jaz tudi punčko, čeprav, po pravici povedano, mi je pa čisto vseeno, kaj bo, samo, da bo user posted image .

Ajrad, koliko si ti stara, če ni skrivnost?

Cukica, žal mi je, da je prišla tečnoba. Ampak če imaš zamrznjenčke imaš novo pikico v sebi lahko v trenutku user posted image . Če je pa pregrada razlog, jo pa le daj odstraniti.

Diana, ti pa drugič sestro naderi nazaj. Pa kaj se gre ta folk?? Če delaš z ljudmi, je pač treba biti prijazen. Naš ata je seveda izjema, ki potrjuje pravilo user posted image . Ampak sestri se pa res ne bi pustila nadirati. Verjamem, da so ti punce z GK vse podrobno razložile user posted image .

Mismis, mislim, da sem ob pol dveh ravno sladoled lizala, no, smo ga lizali user posted image . Smo tudi pico danes celo pojedli, navadno mi to uspe, tako, da očitno že moramo biti trije na kupu user posted image .

Kimsy, navijam za uspešen začetek postopka user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
25.2.2009 20:45:27   
gloria
Nokes ma kok sta lušnauser posted image user posted image user posted image user posted image ....tam ko sta v pojstlici sta mi tko všeč vsak z svojo dekico pokritauser posted image
...tile naši otročki so pa res lepiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
25.2.2009 20:47:07   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

sedaj pa še navijanje za jutrišnje borke:

a.jrad, Fargesia in palcica_ ; čim več lepih foliklov na UZ, da bo ja vse črno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE KAR PODPIŠEM!!!!!!user posted image user posted image user posted image

..jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

tud jest, tud jest!!!!!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
25.2.2009 20:47:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Aja, pa še tale Reševa izjava je bila, da če so zarodki čisto po mamici. Pa sem rekla, kaj po mamici, a tečni in sta se z mojim muzala kot dva mala otroka in moj me je na to danes parkrat spomnil, da me je še Reš prokužil kakšna sitnoba sem user posted image . Mu pravim, da ko bi vedel, kakšna tečnoba je šele oči user posted image .

...ful si me nasmejala z tvojo štorijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
25.2.2009 20:47:44   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

A, tko je to...hm. Thanks mismis. In to pomeni potem koliko časa špikanja??? Pa kje so mene dali v dolgi, k bom morala hodit na urgenco dajat špike, k sama jih nisem sposobna....živim pa na takem selu...da ambulanta dela deljeno in ne vsak dan...milsm. Me pa spravljajo v smeh punce, ki hodijo k Rešu...Arneja, mogoče bi pa Reško rabil par takih kot ti, da mu kakšno tudi nazaj rečejo...haha, da vidi, kako je v naši koži....

trajanje user posted image user posted image user posted image

začneš 22. dan ciklusa špikanje s Suprefactom, tam nekje 14. ali 15. dan imaš UZ, kjer pogledajo, če so zadeve optimalne, potem se pa odločijo katero zdravilo ti bodo dali, ali je to Menopur ali Gonal. Potem sledi 10. ali 12. dni špikanja, vmes pridno hodiš na UZ, najprej je več dni razmika med njimi, proti koncu pa kar vsak dan, da spremljajo rast foliklov. Ko so folikli dovolj veliki dobiš STOPKO in to pomeni konec špikanja. Torej odvisno od hitrosti rasti tvojih foliklov, ampak mislim, da nam cca mesec dni špikanja ne gine.
Na koncu bomo že vse imele takšne luknje kot bohinjski sir user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
25.2.2009 20:48:53   
sapi
Navijam punce moje user posted image dobro opravite jutri ...

Četrtek, 26.02. 
a.jrad - UZ
Fargesia - 2.UZ
palcica_ - UZ

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
25.2.2009 20:52:15   
mismis
Sapi, jaz nič ne preskakujem četrtek, tistile fante ja za Fargesio, da bodo njeni folikelčki lepo rastli
Me pa veseli, da si zrihtala bakterijo, zdaj gresta pa spet lahko v akcijo user posted image user posted image user posted image

Wp, pa se res dolgo nismo videli, ker pramenov pa nimam sedaj že zelo dolgo, zihr pol leta ne. Ti se pa čimprej zrihtaj, s tem mislim tvoje poškodbe, da ga boš spet lahko srala z namiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 25.2.2009 20:55:04 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
25.2.2009 20:53:05   
sapi
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

SAPI... Lepo, da si boljše...

Pa še eno poročilo sem dolžna iz današnjega slikanja križnega dela hrbtenice... ugotovili so, da imam nekoliko ukrivljen del, vendar je to menda stara poškodba... user posted image NIKOLI mi noben tega ni povedal. To, ko me je pa špikal/štihal, so pa krive mišice ali pa živec... Je rekel, da bo minilo samo; da morm počivat, in fizioterapija...
to pa je to...

Za danes naj si ga bodi to dovolj... Edin to še ... velik sreče jutrijšnjim akterkam!!!

NOČKO in LEPE SANJE....

Tudi jaz sem vesela, da sem sedaj ok ...  upam, da se tudi pri tebi tvoja hrbtenica čimprej spravi v normalo, ti le lepo počivaj in pridno hodi na fizeoterapijo ...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
25.2.2009 20:55:27   
arneja
Mismis, mogoče bi bil pa pri meni tudi že čas, da bi šla spet v dolgi postopek user posted image ? Sem bila samo prvič. Sem odreagirala najslabše, ampak sem imela tudi najmanjšo stimulacijo. Sem razmišljala tudi že, da bi mogoče bilo dobro, če bi Femoden tabletke papcala kot jih Mariborčanke user posted image ? Saj človek ne ve, kaj bi bilo najbolje user posted image .

Diana, ti se nič ne sekiraj zaradi sestre, ampak drugič jo kar naderi nazaj. Je normalno, da je človek, ko je prvič v postopku, čisto zmeden in mu nič ni logično samo po sebi. Jaz sem vsakič lepo povedala, da je to zame pač prvič in da tega in onega ne morem vedeti. Če bi pa kdo še kaj težil, bi mu pa s svojo stroko začela težiti nazaj in rekla, naj mi pove to in ono in da kako, da tega ne ve. Ne sekiraj se, prav user posted image ?

Kozica
, jaz mislim, da še ni prišlo za tabo. Jaz sem navadno še cel mesec vsa cmerasta in občutljva na vse, ampak to je normalno, človek si mora dopustiti žalovanje. Bom pa tudi jaz očitno ena izmed senior mamic user posted image .

Sonček, hvala ker si mislila name user posted image . Kaj pa kakšna Lovrova slikca za stimulacijo, pleeeease user posted image ?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
25.2.2009 20:56:33   
sapi

Sapi, jaz nič ne preskakujem četrtek, tistile fante ja za Fargesio, da bodo njeni folikelčki lepo rastli
Me pa veseli, da si zrihtala bakterijo, zdaj gresta pa spet lahko v akcijo user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da navijaš user posted image  ... Fargesiji bodo folilo gotovo podivjali user posted image ... ja tudi jaz sem vesela ...
Kako pa si ti ... že kaj kamu v akciji ..

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!