vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst sem pa včeraj prvič pomislila, da sem lahko dejansko že jutri mama in me je malo strah ratalo. Pa sploh ne poroda, ampak biti mama. Sem se včeraj na wcju obrisala in je bilo malo svetlo roza barve, danes zjutri tudi. Boli me nič ne, tko da upam, da se to neha. Še dobro, da je vikend pred mano, bom probala malo počivat... Čeprav tudi zdej nič fizičnega ne delam. Imam pa čez en teden pregled in bom to omenila. Bejbi se premika, tko da tu je vse OK. Mi je pa dejansko dalo mislit, da bi lahko že šla rodit, pa sploh še nisem pripravljena na to?? A bom sploh pripravljena, ko bo tu 39. ali pa 40. teden? A si lahko vnaprej pripravljen biti starš? Po moje se šele takrat zaveš, ko malo štruco v naročju držiš. Lananai, sem se kar nasmehnila, ko sem prebrala, da je še eno prešinilo to, kar je tudi mene prejšnji teden... Zdej, ko sem doma na dopustu, mam seveda misli na paši in zato mi tut razne "traparije" hodijo po glavi... Jaz sem čist isto pomislila kot ti . No, pr men je blo še tako, da sem celo cunjice nekaj zlagala in mal premetavala dojenčkove stvari, pa se mi je zdelo, kot da to za nekoga drugega delam, ne pa za svojga otroka... Ko sma rihtala sobico včeri, se mi je zdelo kot da bo samo neka "teta iz Amerike" prišla na obisk in da ji pripravljamo sobo, ne pa da bom dejansko dobila otroka za cel lajf?! hehe.... Verjetno je to normalno... Aja, pa pejt pokazat tale izcedek!!! No, mene tut zmeri prešine, da ne bi kake popadke že dobila... Sploh, ko sm mela kak krč, al pa ko mi trebuh nekam ven pritiskal in bil čist trd... Dans sm spala kr ok, ampak me pa vseeee boliiii... Mam kr muskel fibr od včerajšnjega barvanja sobice.... Cveka, vse NAJ NAJ za rojstni daaaan!!
|