vanilla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 sej vanilla je naša za tanaya pa res zdle ne vem... no jem kinder čokoladice... ja, naša že naša, samo kok se pa kej javlja?? jih nikakor ne uspemo priklicat... stalno ene iste pišemo poste... večino jih je pa samo prijavljenih na seznamu hihi, na tole sem se pa mogla oglast.... eeeevooooo meeeneeee Ja, mate prav, res sm prijavljena dostkrat pod vašo/našo temo, ker mam računalnik cel dan pržgan in tut spremljam, ka kej čvekate... Pridne ste, ni kej.... Tako da sem kr na tekočem.... Sama pa sm se do zdej javljala bolj samo na take teme, kjer sm res rabla nek info... Za čvekanje je bilo res manj časa... No, zdaj pa sem že na dopustu in bo več časa tudi za čvek . Hm, kaj se kaj dogaja pri meni? Sem že počasi v 31. tednu... Težav nekih ravno nimam, ampak opažam, da pri večjem fizičnem trebuhu, le-ta fuuul otrdi, pa potem imam občutek, kot da mi bo mala nekam naprej padla... Tako naprej me vleče - ne navzdol, samo naprej... Pa moram potem bolj počivat... Dans sm pobarvala otroško sobico (v zeleno, samo delno), pa možek je posteljico sestavil... Počasi torej "gnezdimo", hehe... Oprema: imamo že kr večino, nekaj sem kupila v Leclercu zadnjič, ko so meli neke akcije, nekaj bom v Baby Centru, ker sm od službe dobila darilne bone... Nekaj imamo sposojeno itd.... Ja, malce me že stiska, da bo kmalu prišel čas, ko bo treba rodit, sploh zato, ker se pri meni lahko to zgodi že aprila, saj imam rok 2.5. . Evo, vidite, sm že začela čvekat....
|