|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 20:24:10   
lejca
Cer...

mal sem prisla pogledat ,kaj delate..pa vidim da skor nc ne pisete..kako to? Ze vse tako zmatrane,da se vam ne da niti vec cvekat? jaz sem ze na koncu moci , se zmtram takoj, drugace pa v redu..user posted image Komaj cakam na naso struco..sobica prpravljena , potovalka pripravljena, midva tudi....sam mali mi se veselo miga sem in tja in se mu nikamor ne mudi...Velikokrat se mu kolca ,je ful hecen ,ko mi busi posakuje v ritmuuser posted image user posted image user posted image

Koncno dobila italjansko drzavljanstvo, smo proslaviliuser posted image .

Pregled mam spet v petek ,ko mi bojo naredilil tudi ctg.

Danes sva sla z mojim v posvetovalnico po zadnje nasvete, zdej morava zbrati se pediatra pred porodom,da ne bo potem problemov...Zanima me kak se zacne vnetje dojke, mastitis..kaksni so znaki?

lejca

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
25.2.2009 20:24:11   
NoBady
pondelak user posted image user posted image user posted image za novo zvezdicouser posted image

kok postov pa morš met da 4. dobiš?user posted image da bom mela večji zagon klofat kle goruser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
25.2.2009 20:32:13   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: lejca

Cer...

mal sem prisla pogledat ,kaj delate..pa vidim da skor nc ne pisete..kako to? Ze vse tako zmatrane,da se vam ne da niti vec cvekat? jaz sem ze na koncu moci , se zmtram takoj, drugace pa v redu..user posted image Komaj cakam na naso struco..sobica prpravljena , potovalka pripravljena, midva tudi....sam mali mi se veselo miga sem in tja in se mu nikamor ne mudi...Velikokrat se mu kolca ,je ful hecen ,ko mi busi posakuje v ritmuuser posted image user posted image user posted image

Danes sva sla z mojim v posvetovalnico po zadnje nasvete, zdej morava zbrati se pediatra pred porodom,da ne bo potem problemov...Zanima me kak se zacne vnetje dojke, mastitis..kaksni so znaki?

lejca

tut js sm razmišlala zakaj tako zatišje tu gor... no... pupa je zasedena s proslavlanjem in obiski, spps ma kr naprej izpite pa uči se baje velik, najaa in tasa so pa novopecene mamice... tko da po mojih podatkih največje čveke mankajo, nič druzgauser posted image edin felix se še neki trudi, sam ni nobenga odziva nazajuser posted image .. sm skor diplomirala zdej iz tega....user posted image

user posted image user posted image user posted image za državljanstvo

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
25.2.2009 20:33:59   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

joj kak sem se prej namučilauser posted image tastu je po pomoti zgleda moj pes ven ušel,zdaj sem ga pa pol ure po celi vasi iskala z baterijouser posted image user posted image tak sem se prestrašla ker ni vajen sam biti zuni....samo ko ga peljem na sprehod.eh glavno da sem ga našla pa da je vse dobro z njim...user posted image

Ufffffffff, sreča! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
25.2.2009 20:37:28   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan siruser posted image

ma jaz ne vem če se ga bom držala. tak se mi lušta piščančji dunajski. hm... aja točno, lahko bi lignje - še mam v zmrzovalniku... to bi pa šlo user posted image

Pa saj ribe in ostale morske jedi SO tudi MESO!!!!

to se samo šteje tak če si vegetarijanec. če se držiš posta, ker je pač po cerkvenem koledarju tak, se pa ne šteje kot da so meso...

Če si vegeterijanec ne smeš jesti mesa, pardon rib...al se motim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
25.2.2009 20:37:31   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

a vse čakamo na marec???

ma kaj je z RR? neki mi šteka...

pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da.....
user posted image user posted image user posted image bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebijauser posted image user posted image user posted image

Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2user posted image Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepšiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi tak pravim!user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
25.2.2009 20:37:33   
KOKICA32

Cer...

lejca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
25.2.2009 20:38:03   
felix7

Cer...

lejca

ja, lejca, tole je pa res za čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image  a potem si se uradno poslovila od matične deželice user posted image

pri mastitisu pa v dojki nastane zatrdlina, ful boli in potem dobiš še vročino.

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
25.2.2009 20:38:54   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

pondelak user posted image user posted image user posted image za novo zvezdicouser posted image

kok postov pa morš met da 4. dobiš?user posted image da bom mela večji zagon klofat kle goruser posted image

manjka ti jih še 366 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
25.2.2009 20:40:47   
felix7

Kaj boste kuhale danes, glede na to, da je kao post????jaz se moram sprehodit do pošte, pa bom šla še v merkator po ribje fileje, pa krompirjeva solata, če ne pa pohan siruser posted image

ma jaz ne vem če se ga bom držala. tak se mi lušta piščančji dunajski. hm... aja točno, lahko bi lignje - še mam v zmrzovalniku... to bi pa šlo user posted image

to se samo šteje tak če si vegetarijanec. če se držiš posta, ker je pač po cerkvenem koledarju tak, se pa ne šteje kot da so meso...

Če si vegeterijanec ne smeš jesti mesa, pardon rib...al se motim? user posted image user posted image user posted image

hm... kot vem, eni vegeterjanci ribe vseeno jedo, kar mi ni čist jasno. Jaz tudi ribo smatram kot ene vrste meso. Sicer nisem veliki ljubitelj mesa niti rib, ampak vseeno daleč od tega, da bi bila vegeterjanec. Sem pa zato toliko bolj nora na pršut user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
25.2.2009 20:42:59   
lejca
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

ja, lejca, tole je pa res za čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image  a potem si se uradno poslovila od matične deželice user posted image

pri mastitisu pa v dojki nastane zatrdlina, ful boli in potem dobiš še vročino.

ne ne, sem obdrzala tudi slovensko drzavljanstvo..sedaj imam dva..user posted image

Nihce ni tako velik, da ne bi potreboval pomoci –
in nihce ni tako majhen, da je ne bi mogel nuditi.
(kralj Salomon)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
25.2.2009 20:49:48   
KOKICA32

hm... kot vem, eni vegeterjanci ribe vseeno jedo, kar mi ni čist jasno. Jaz tudi ribo smatram kot ene vrste meso. Sicer nisem veliki ljubitelj mesa niti rib, ampak vseeno daleč od tega, da bi bila vegeterjanec. Sem pa zato toliko bolj nora na pršut user posted image

To vem ja, ampak to ne gre skup!!! Mislim..ribe niso VEGI!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
25.2.2009 20:57:20   
Lolita23

To vem ja, ampak to ne gre skup!!! Mislim..ribe niso VEGI!!!! user posted image user posted image user posted image

To je zato, ker obstajajo različni vegeterjanci.Eni ne jejo nič mesa in sem štejejo ribe, ter tudi npr. jajca in vse kar pride od živali(čist točnega imena ne vem za te).Eni pa mislijo, da ribe so že vegi in jih jejo, ampak ne jejo drugega mesa.user posted image user posted image Mal čudno vem.Jaz sem ponavadi imela prečiščevalne akcije brez mesa, sam ribe sam pa jedlauser posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
25.2.2009 21:00:41   
Grahec
Zivjo user posted image  in mamice,
se opravičujem ker nisem nič pisala. Je možek skozi na RR visel in me obveščal o vsem pomembnem, jaz sem bila malo komot in mela obveščevalca. user posted image
Sem še vedno 2 v1. Danes sem imela pregled in je vse OK. Vse je mehko in odprto, samo konkretnih popadkov ni, imam take po 10 do 15 s, ampak tudi G pravi, da se s takimi ne da rodit. Drugače je user posted image  baje zelo velik in bi bilo fajn, da bi se čimprej rodil. Čakamo, da bo hotel ven. user posted image user posted image user posted image

Končno tudi podatki za tabelco: naslednji pregled 4.3., kg +9, obsega pa že dolgo nisem merila.

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
25.2.2009 21:01:01   
Lolita23
Nič jaz grem spat, sicer moj gleda tekmo, pa bo mal težko.user posted image

lahko nočuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
25.2.2009 21:01:21   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

hola, se spet na hitro javim user posted image

feliša draga, pa ti si cel picasso!!! full lepo, jaz bi tudi tako miško mela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lejca lepi buškouser posted image user posted image user posted image

za več sem pa pozabla user posted image pa brez zamere user posted image

a maš gužvo?user posted image user posted image user posted image

ja mam še starše tu user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
25.2.2009 21:03:04   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

se opravičujem ker nisem nič pisala. Je možek skozi na RR visel in me obveščal o vsem pomembnem, jaz sem bila malo komot in mela obveščevalca. user posted image
Sem še vedno 2 v1. Danes sem imela pregled in je vse OK. Vse je mehko in odprto, samo konkretnih popadkov ni, imam take po 10 do 15 s, ampak tudi G pravi, da se s takimi ne da rodit. Drugače je user posted image  baje zelo velik in bi bilo fajn, da bi se čimprej rodil. Čakamo, da bo hotel ven. user posted image user posted image user posted image

Končno tudi podatki za tabelco: naslednji pregled 4.3., kg +9, obsega pa že dolgo nisem merila.

user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled 

Javi se večkrat, ker me skoz mislimo, da si v P, kar pa ti malo še fali.user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
25.2.2009 21:05:14   
NoBady
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=128081

tule je slikca mojga ornk bušijauser posted image 38t 2dni ...
se mi že ornk strije delajo, ampak zanimivo da samo okoli popka, ob pasu pa nimam nič...hecn in grdo, ampak tko je....user posted image
sej bi prlimala slikco, ampak je ne znam zmanjšat in pol tkoo velika pride, naj to ena druga zrihta ko zna - lepo prosim- hvalauser posted image

(odgovor članu lejca)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
25.2.2009 21:05:26   
Pupa7

1000 jih rabiš, tako da go girl preden nam uideš v P user posted image

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
25.2.2009 21:05:44   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

mama_m - tu sem našla en link, no saj verjetno si že sama našla user posted image
http://www.konjeniskiklub-medljan.si/kkm/domov.php

mamaM, a ste pri vas konjeniški navdušenci?

meni so konji full lepe živali jih pa ne bi rada jahala...Žigec pa je čisto navdušen in bi rad tudi jahal, pa gledam kam bi ga lahko vpisla samo se bojim da je premajhen....

pojma nimam, najboljše,da kar pokličeš pa vprašaš...moji so pred leti hodili nekam blizu Postojne ali nekam tja gor in so jahali islandske konje, so taki manjši, če te zanima, lahko vprašam mamo, ko jo slišim

ma jaz bi ga rada kam vpisala, da prav hodi na jahalne ure; lahko pa vseeno vprašaš, če ti ni odveč seveda

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
25.2.2009 21:06:04   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec

user posted image user posted image user posted image za pregled...

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
25.2.2009 21:06:11   
Anonimen
Sem še v eenem kosu. user posted image

Da pokomentiram od zadaj naprej...

Bravo vsem za preglede! user posted image user posted image user posted image

vegetarjanci - Ja, jedo ribe (vsi ne, ampak večina pa). Edin mesa ne jedo - od pujska do ne vem česa že. Je pa treba ločiti med vegetarjanci in vegani. Vegani so pa uni, k ne jejo mesa, niti rib, niti ne jedo jajc, mleka...

lejca - Čestitke za državljanstvo.

datumi - Men je vseeno, ampak če bi morala izbirati, bi izbrala ravno moj PDP - 3.3.09. user posted image

jjasna85 - Super! user posted image user posted image user posted image Pa naj nas pride kaj pozdravit, ko bo utegnila. user posted image

yania, cita - En objemček od mene!

(odgovor članu KOKICA32)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
25.2.2009 21:06:59   
Pupa7

To je zato, ker obstajajo različni vegeterjanci.Eni ne jejo nič mesa in sem štejejo ribe, ter tudi npr. jajca in vse kar pride od živali(čist točnega imena ne vem za te).Eni pa mislijo, da ribe so že vegi in jih jejo, ampak ne jejo drugega mesa.user posted image user posted image Mal čudno vem.Jaz sem ponavadi imela prečiščevalne akcije brez mesa, sam ribe sam pa jedlauser posted image user posted image

tistim, ko ne jejo nič živalskega izvora se reče vegani user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
25.2.2009 21:07:01   
NoBady

Nič jaz grem spat, sicer moj gleda tekmo, pa bo mal težko.user posted image

lahko nočuser posted image

nočko user posted image
tud moj gleda to tekmo, zto se raj sploh ne spravim spat, ker tko ne bom mogla zaspatuser posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
25.2.2009 21:08:07   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

1000 jih rabiš, tako da go girl preden nam uideš v P user posted image

uhh...težka bo user posted image user posted image user posted image razn če bom tok čez rok šla, da bom tok naklofala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?