|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
25.2.2009 16:51:50   
kajsica
Mišmiš...ja štartam ob naslednji M, ki bo nekako na polovici meseca...sem pa še s sestro Miro potem kar govorila in mi je ženska(prvič to), rekla naj jo samo pokličem in da me bo vzela. Jupi!!!

Miška, ja na to se pa pije....boš ti šla v petek? Sam jaz bom na ta zelenemu!!! Matr se mi ga že kar lušta!!!!

bbpikica, kako je pa kaj s teboj? Kaj novega!

Reby ti pa samo lepo počivaj in čuvaj pikico!!!

Kaj pa kaj naši Hedi in Noki, ma katera kaj stikov...kako so kaj?!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.2.2009 17:01:31   
lučka 25
Reby, joj ne me srašit. Sem te pogrešala, pa me je bilo strah kakih neprijetnih novic. Važno, da je sedaj vse v redu. Zdaj ap pridno pičivaj, tudi s sprehodi ne pretiravaj, naj bodo res zelooooo kratki. Raje leži in počivaj. Mislim nae, te objemčkam user posted image  in računam na najboljše.

Stella Rossa, super za prvo špiko. user posted image  user posted image  user posted image  Kako pa si uredila z izcedkom, je sedaj vse v redu? A ha, sem že prebrala, da greš jutri na pregled. Dobro opravi in naj bo vse v redu.

T1979, uživja v Kranjski Gori. Pa dobro navijaj in nam mahaj.user posted image  

kajsica, super da je cista izginila. user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa ma, da uspe s pingvinčkom, ma itak da bo.user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.2.2009 17:04:23   
miska73
Kajsi se še nisem dokončno odločila. Verjetno pridem.

Lučka kako si? Si šla do zdravnika?

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.2.2009 17:41:50   
n74
Ojla, punce, porednica se javlja...mislim, da me je bbpikica tako imenovala.
Danes je bil spet en tko lep dan, sončen in tud v Reševi ordinaciji so me pričakali trije sončki, zelo lepo razviti. Me je ata vprašal koliko jih hočem, pa se rekla, da tri se pa ne upam. Pa je rekel, da za tri ni govora, da je mislil enega ali dva. Pa sva se takoj zmenila za dva, eden bo mogoče šel med pingvinčke.
Arnejo sem videla, sta šla s svojim noter takoj za mano in upam, da sedaj  vsi štirje uživajo na morju.
Pol sem šla k prijateljici in njenima dvojčkoma na čvek, kalamari so tudi že padli, pa starorimski slog sem tud že sprobala danes.
Sedaj pa še držim pesti za Arnejo, da nam še ona polepša dan.

reby - pišuka, je moral bit to šok zate, zdaj je pa res treba čuvat pikico do konca

kajšica - še ena, ki se veseli danes, želim da se veseliš tudi čez en mesec, ko te razveseli pingvinček
cukica - user posted image , pejta na prekmurske konce, štorklje lovit, da bosta dobila stimulacijo za naprej

lučka25 - sem že na pol poti za tabouser posted image

Pa še za evidenco, grejem user posted image user posted image , test imam 11.03.2009

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.2.2009 17:49:40   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: n74

Danes je bil spet en tko lep dan, sončen in tud v Reševi ordinaciji so me pričakali trije sončki, zelo lepo razviti. Me je ata vprašal koliko jih hočem, pa se rekla, da tri se pa ne upam. Pa je rekel, da za tri ni govora, da je mislil enega ali dva. Pa sva se takoj zmenila za dva, eden bo mogoče šel med pingvinčke.
Arnejo sem videla, sta šla s svojim noter takoj za mano in upam, da sedaj  vsi štirje uživajo na morju.
Pol sem šla k prijateljici in njenima dvojčkoma na čvek, kalamari so tudi že padli, pa starorimski slog sem tud že sprobala danes.

Pa še za evidenco, grejem user posted image user posted image , test imam 11.03.2009

Tako se to dela user posted image user posted image user posted image .

Upam, da pride še Arnejči s takilem poročilcem.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.2.2009 17:54:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Dan! Da se vam malo javim po 3 najbolj negotovih dneh. V ponedeljek zjutraj ob 4.00 sem se zbudila vsa krvava in še nekaj vode mi je odteklo, seveda me je mož takoj peljal na urgenco in sem ostala v bolnici na opazovanju. V ponedeljek so mi rekli, da bodo šele v torek pogledali, ali je dovolj plodovne vode in če ne, bodo morali sprožiti splav. Po dolgi neprespani noči je končno prišel torek, so ugotovili, da krvavitve povzroča zelo nizka posteljica, plodovne vode pa je bilo dovolj, zgleda, da je počil samo en ovoj. Tako, da so me danes spustili iz bolnice. Zdej morm pa strogo počivat, nič delat, dvigovat, samo na kakšen kratek sprehod lahko grem, Trenutno imam še ful krče, tako da bom kakšna 2-3 dni raje samo ležala.
V petek me žal ne bo v Kongo :(
No, zdej vas pa grem mal prebrat za nazaj.

...joj vse dobro ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.2.2009 17:55:22   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Tako se to dela user posted image user posted image user posted image .

Upam, da pride še Arnejči s takilem poročilcem.

...jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.2.2009 17:59:28   
bambi75
a.jrad jaz senm se pikala 9 dni lahko pa bi se tudi samo 8, ampak sva z atom še en dan počakala, tako da sem imela punkcijo na 13. dan.

lučka upam , da ti je zdravnik kaj takega predlagal, da boš čuimprej bolje.

blanč  user posted image  user posted image  user posted image  za a-jčeka in b-jčeka in da je vse ok z njima. Kaj pa hematom je že čisto izginil.

cukica user posted image

Reby to pa je bila prava živčna vojna. Me je bilo kar strah naprej brati, ko sem videla zaćetek. Samo, da je vse ok. Ti pa kaj lepo počivaj.

Kajsi user posted image za tvojo cisto ,da je ni več

n74 čestitke za user posted image  user posted image , tretja pa naj gre v frižider.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.2.2009 18:09:14   
lučka 25

lučka25 - sem že na pol poti za tabouser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Super novica!!!!
Ja, si že na pol poti za mano oz. me prehitevaš, kar pa je še veliko bolje. Test pa imaš na tako lep dan, ko ima moj dragi rojstni dan. Zdaj pa ju lepo cartaj, pa te že čakamo v klubu nosečk.user posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.2.2009 18:09:42   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka kako si? Si šla do zdravnika?

Sem raje kar klicala, da mi ne bi še tam kam kaj ušlo.user posted image  V glavnem sem dobila en prašek HIDRASAL, da dobim vse izgubljene minerale nazaj, še posebej kalij, natrij, klorid in glukozo. Pa piti moram medicinsko oglje in borovničev čaj. Če pa še ne bo dobro, me bodo pa temeljito pregledali v petek. Samo po moje se že umirja. Upam.

bambi, ja so mi kar predpisali nekaj, da dobim vse hranljive snovi nazaj, pa da se mi vse skupaj ustavi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.2.2009 18:17:11   
bbpikica
Kajsica evo jaz sem po starem, nč posebngauser posted image

n74, ja jaz sem vaju imenovala porednici ko nam tkole živčke na trening dajetauser posted image , ja krasno si to zrihtala, pa seveda tud ata, zdaj ju pa lepo grej in cartaj pa sebe nepozabi razvajatuser posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.2.2009 19:10:02   
arneja
Evo nas tri in očija doma user posted image user posted image user posted image . Sicer nismo tako lepo razviti, ampak ata pravi, da očitno napredujemo počasi pa ziher user posted image .

N74, ti pa kar tri lepe sončke, to pa je novička user posted image .

Napišem več v naslednjem postu.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.2.2009 19:16:10   
MBT1979
Reby, user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kar počivat in se pustit razvajat. Vidim, da tvoj že obvlada te stvariuser posted image
Vse dobro...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.2.2009 19:16:50   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Evo nas tri in očija doma user posted image user posted image user posted image . Sicer nismo tako lepo razviti, ampak ata pravi, da očitno napredujemo počasi pa ziher user posted image .

Super Arneja, lepa novička. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.2.2009 19:20:38   
miska73

Če je ata zadovoljen... user posted image user posted image user posted image čestitke tudi vam trem, očiju in atu.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.2.2009 19:27:01   
n74

user posted image user posted image user posted image  danes je pa res lep dan, a ne? Če je ata rekel, da se bo razvijalo počasi, pa ziher, potem je treba v to verjet. Pa še takoj si pikice peljala na sveži morski zrak, potem sigurno ne bodo kar tako ušle stran od tebe.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.2.2009 19:31:30   
mismis
user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Četrtek, 26.02. 
a.jrad - UZ
Fargesia - 2.UZ
palcica_ - UZ

Petek, 27.02. 
womanpolice - začetek špikanja

Ponedeljek, 02.03. 
MBT1979 - posvet dr. D

Petek, 06.03.
skuštrana suzi - posvet

Sobota, 07.03.
Diana79 - začetek špikanja

Sreda, 11.03.
skuštrana suzi - spermiogramuser posted image user posted image
Lana70 - začetek špikanja
Stella Rossa - UZ

Petek, 13.03.
womanpolice - UZ

Ponedeljek, 30.03.
skuštrana suzi - ponovni posvet  

user posted image
user posted image   TA MESEC PRAZNUJEJO   user posted image

user posted image  

OBJEMČKI 
user posted image   Vitaebella, Pikovit, Pika79, Zup2, Princes34, T1979, Fargesia, Gigi1, Tassi1, mateja_goljev, kozica, cukica   user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

BibaTolstojBond greje user posted image user posted image  test ???   
naska greje  user posted image test 04.03.  
miška73 grejeuser posted image user posted image test 09.03. 
Loremi greje user posted image test 09.03.  
Bambi75 grejeuser posted image user posted image   test 10.03.  
n74 greje user posted image user posted image   test 11.03.   
Arneja greje n74 greje user posted image user posted image   test 11.03. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (4.IUI, GK-LJ, dr. Vogler, Gonal)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
  • Pika74 (6. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Aljonka (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • palcica_(1. IVF, dr. Reš)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič, začetek 7.3.)
  • Lana70 (1. IVF, GK LJ, 11.3. prevzem zdravil)
  • Kimsy (1. IVF, GK LJ)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image      

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Jill (1. ICSI, MB)  Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • skuštrana suzi (GK LJ, dr. Drobnič)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)

• Kozica (Zamrznjenčki)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)

NAŠE NAVIJAČKE/NAVIJAČI:

• sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Sonček33, Nokes, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09,

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

•  
          user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image      

user posted image  marjetka cvetka (N)

user posted image  Špelka12 (PO)
  •  
    user posted image  Efika (MB)

• Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

S R E Č A N J E, S R E Č A N J E, S R E Č A N J E ....

Drage moje, dragi moje,...je že skoraj mesec dni minilo od našega zadnjega srečanja, zato predvidevam da imate kar malo suha grla user posted image user posted image user posted image

Da ne bo grlo preveč srbelo in jeziki zatekli od negovorjenja, vas vabim, da se mi pridružite v nam vsem znanem Kongu, dne 27.02.2009 ob 19. ure dalje. Glede na to, da ste bile obveščene en teden prej, ne sprejmemo nobenih izgovorov za odsotnost...

Vljudno vabljene...user posted image user posted image user posted image   

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3917
    25.2.2009 19:33:24   
    mismis
    Arneja in n74, čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image , to pa bo otrok za cel otroški vrtec user posted image user posted image user posted image

Pravila že poznata, lepo kavčat in se pustiti razvajati, da bodo lepi pluski čez 14 dni

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3918
    25.2.2009 19:34:57   
    mismis
    sedaj pa še navijanje za jutrišnje borke:

a.jrad, Fargesia in palcica_ ; čim več lepih foliklov na UZ, da bo ja vse črno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3919
    25.2.2009 19:38:54   
    MBT1979
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a.jrad, Fargesia in palcica_ ; čim več lepih foliklov na UZ, da bo ja vse črno user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SE KAR PODPIŠEM!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3920
    25.2.2009 19:39:18   
    arneja
    Torej, ata me ni klical, me je pa panika grabila vse do PO. Prideva notri pa prazna čakalnica. Sva malo revije listala (moj, kaj drugega kot Playboya, pa mi je potem z odprtimi usti kazal, glej tole, pa tole user posted image , sem rekla, če bi šel še enkrat municijo oddat user posted image ). No, potem pa N74 pride ven (mi je takoj potegnilo, da si ti, ko sem videla samo rjavo bundo v čakalnici user posted image ) in midva hop notri. In ata, ja, kar gor, kar gor pojdite, pa jaz zalaufam tako, da me ata ne more videti pa začnem mojemu dvignjene palce kazati, da nama je očitno uspelo, če naj grem kar gor user posted image . No, potem pa gledava na ekran, pa jaz vidim en zarodek, ki izgleda samo kot oplojen, drugega pa z dvema celicama. Pa rečem, če ne bi morala imeti štiri celice na 2. dan in reče Žan in sobe, da 2-4 (samo, da vam tole napišem, pa grem po netu slikce brskat user posted image ). In da sta tisti dve slikci od 6-h zjutraj, ko je zarodke gledal, da so zdaj že malo drugačni. In ata začne razlagati, da se lahko v trenutku delijo in da se očitno ravno še niso. In potem me vpraša, če sem imela zadnjič kaj težav, in povem, da me je samo prvi dan vse bolelo, potem je bilo pa ok. In on, da če imam full boleče M, ker sem čisto ozka notri. Sem rekla, da sem vsa porezana od tistega bednega Lettza (ali kaj že, ko ti z električno zanko odstranjujejo spremembe na materničnem vratu) in on, da sem orng porezana. In da raje vzamem kar tableto, preden me pri M začne boleti. In potem mi rine tisto cevko notri in jaz malo jarmam, pa on, da me pa to že ne more boleti, sem rekla, da on pa pač ne more vedeti, če me boli in da menda ne jamrmam brez zveze. In on, da to pa vem, da se ne narejam user posted image . Potem sem mojega malo za rokav pocukala, ko me je zabolelo, pa ata, no, kar pri miru bit user posted image .

In potem, da glede na to, kako malo celic je bilo, da oplodili sta se pa obe in da je to super. In jaz, da se pa nekam počasi razvijata in on, da sta očitno počasni pa sigurni user posted image . No, potem je en pikec šel k meni, drugi pa spet v cevki ostal in je bilo treba zadevo ponoviti.

Imam telefon, pišem potem naprej.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu n74)
    Neposredna povezava do sporočila: 3921
    25.2.2009 19:39:45   
    Stella Rossa
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

se pridružujemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3922
    25.2.2009 19:39:52   
    MBT1979

ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image  ODLIČNO!!!!

(odgovor članu n74)
    Neposredna povezava do sporočila: 3923
    25.2.2009 19:42:39   
    mismis
    No dokler Arneja dokonča svojo zgodbo, grem pa jaz malo stimulacije zrihtati...

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3924
    25.2.2009 19:55:13   
    nokes
    user posted image  čeeeer, dragice lubice in kruce!,

me je kajšica priklicala, ko je pomislila name! bravo, da je šla cista stran in za nov štart na pingvinčke!!!user posted image  

arneja in n74, tako lepo sta poskrbeli za vajine user posted image , da bodo sigurno ostali pri vama! naj bo marec uspešen!

to želim seveda tudi vsem trepetalkam!! navijam!

reby, drži se in počivaj, vse bo ok! user posted image user posted image user posted image user posted image  lučka, enako tudi tebi!

mišmiš, ne moreš iz svoje kože, a ne? user posted image  mislim, moški...

pa še to: mi smo super, danes bili na sistematskem, vse bp, oba +pol kile!!! sm čist ponosna na moja otroka!user posted image

aha, imam slikce v albumu, nove sledijo..., pa-pa

nokes

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3925
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Najbolj naporno obdobje
    arneja

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim malčkom?

do enega leta njegove starosti (47%)

od enega do drugega leta (18%)

od drugega do tretjega leta (8%)

od tretjega do petega leta (5%)

ko je postal šolar (3%)

ko je postal najstnik (18%)

Število vseh glasov: 292

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!