Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:15:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Za mojega, za varuško bi mogla pa še bolj pas zategnit. Ta mesec si je sigurno ne morem privoščit razen, če ji lahko plačam s prahom. Jaz sem danes dobila pošto iz zavarovalnice, zaradi moje lanske nesreče, ker sem bila tudi kolektivno v službi zavarovana. Glede na 3 € dnevno, sem dobila glih za položnice v začetku marca. Ko bo nakazano seveda. Bom vsaj neko malenkost lahko prišparala od porodniške.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:16:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drsanje uspelo, sedaj pa šibam pod tuš, da se obrijem in letim na telovadbo. Danes morm bil lepa, ker imam meritve in bi kocine kazile pogled Lepo čvekajte, se javim zvečer Držim pesti za minus cm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:16:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Barbaw, pusti otroke tvojemu in hopsa hitro v avto in pejdi za ene dve urci ven...sama. Bodo že preživeli. Jaz te res ne razumem, zakaj ne pustiš vsake toliko otroke drugim. O varuški pa te razumem, da ni govora, ker to drago stane. Kaj pa kaka žlahta .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:18:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Saj bo boljše, ko bo ta hudičev zobek zunaj. Boš vidla, da bo. Pa večkrat probaj za kakšno urco Majo babici uturit, ali pa naj A. večkrat prevzame malecko. Je pa moj Vid tudi siten ko dri.... Pojma nimam kaj mu je, pa samo dobre pol ure dnevno spi, ni več zaspanec. Saj bi ga dala večkrat mojemu, samo kaj ko se žene v službi. Pa zdaj je sam in je cel dan tam, pa še serviserja smo imeli za centralno in sem jo dala spat preden je sploh prišel noter. Joj kako te razumem, ker dobro vem, kako je ko si za vse sam, ti imaš pa še Jaka. Kdaj grema zopet na kofetek???? Da malo v živo pojamrama ena drugi . čimprej , lahko greve tudi na sprehod, če bo tako lepo kot danes Se bova kar eno dopoldan zmenili, pa lahko greva malo v mestni park, tam je fajn za sprehod, pa še v Muellerja lahko greva
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:19:57
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams kaj pa kdo drug? mogoče kakšen sorodnik, prijateljica? Moje sorodstvo je v Lj, drugo pa ni "kvalificirano". Bom že. Saj če bodo tako lepi dnevi kot danes, me bodo rožice kmalu rezveselile. Oprosti, ampak saj vem, da želiš vse najboljše za svoje otroke, ma se ti ne zdi, da pretiravaš?! Čeprav nisi v najbooljših odnosih z njimi, sem prepričana, da ne bi naredili prav nič slabega otrokom.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:21:23
|
|
|
|
hijenca
|
Evo, pol ure je spal. Kje je še ura 20, da gre prav spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:23:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, pol ure je spal. Kje je še ura 20, da gre prav spat. Naš pa danes podira rekorde.Se je zbudil po 2 urah,pa že dopoldne je spal 1 uro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:25:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo, pol ure je spal. Kje je še ura 20, da gre prav spat. Naš pa danes podira rekorde.Se je zbudil po 2 urah,pa že dopoldne je spal 1 uro pri nas se to zgodi samo,če sva zunaj, al pa v avtu . V pojsteljici pa sam po pol ure spi. No zdele pa na terasi že 45 minut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiste ki iščete službo, a jo je katera že dobila? Jest še nč, ene tri negativne odgovore in to je to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? oj taščica obljubim da pridemo, samo vedno imamo nekaj, saj veš kak je. Pa še moj zdaj tudi sobote dela, potem pa nam ostane sam še nedelja..... pridemo predno gremo na šiht , sama se pa ne upam tako daleč vozit o šmentana solata..še sobote dela..no sej moj pa vsako drugo jst bi prišla samo je mal kriza z avtom, bom vidla kok se bo dalo kaj zmenit drug teden. superca, kr pridita vidva, ker ti si bolj pogumna za volanom, kot jaz. Kar se tiče vožnje, sem pa res prava prpa ma skoraj ne verjamem ...saj si se vozila vsak dan daleč v službo. Kako je bilo na razgovoru? Jaz bom koristla polovični čas, tako si bom sama plačevala pol prispevkov, pol pa država. Kasso: joj ne sprašuj že takrat, ko sem se v službo sem se z težko muko vozila tako daleč (beri: vedno samo za kamioni), zdaj pa ker toliko časa nisem vozila, pa je stanje še toliko slabše. Razgovor: katastrofa , se ne upam tukaj pisat, bom povedala ko se vidmo, lahko pa samo to povem, da se dobila premestitev
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:29:32
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams kaj pa kdo drug? mogoče kakšen sorodnik, prijateljica? Moje sorodstvo je v Lj, drugo pa ni "kvalificirano". Bom že. Saj če bodo tako lepi dnevi kot danes, me bodo rožice kmalu rezveselile. sj bo kmalu bolj toplo vreme, pa dan bo daljši in boste lahko več zunaj! pa hodit bojo začeli hitro in bodo bolj samostojni. boš čez nekaj časa ugotovila, da je kljub zdajšnjim težavam, čas majinega brezskrbnega otroštva vse prehitro minil. takrat si boš še želela, da bi bila tako majhna kot je zdaj, pa čeprav je zelo živa in nagajiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Barbaw, pusti otroke tvojemu in hopsa hitro v avto in pejdi za ene dve urci ven...sama. Bodo že preživeli. Jaz te res ne razumem, zakaj ne pustiš vsake toliko otroke drugim. O varuški pa te razumem, da ni govora, ker to drago stane. Kaj pa kaka žlahta . jaz sem res lahko srečna, ker imam vsak dan mojo mami in atija na rapolago za čuvanje miške, tako da vsak dan gre minimalno za 2 urci k njima. Včasih je pa še kaj več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:34:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drsanje uspelo, sedaj pa šibam pod tuš, da se obrijem in letim na telovadbo. Danes morm bil lepa, ker imam meritve in bi kocine kazile pogled Lepo čvekajte, se javim zvečer Držim pesti za minus cm Punce vam moram povedat, da sem našo Estrello vidla v ponedeljek, vauuu punci se že konkreno poznajo izgubljene kilce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:39:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Za mojega, za varuško bi mogla pa še bolj pas zategnit. Ta mesec si je sigurno ne morem privoščit razen, če ji lahko plačam s prahom. [/quote] pri meni ga je tudi za izvoz, pa vsak dan pucam barbaw: upam, da bo kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:40:07
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Barbaw, pusti otroke tvojemu in hopsa hitro v avto in pejdi za ene dve urci ven...sama. Bodo že preživeli. Jaz te res ne razumem, zakaj ne pustiš vsake toliko otroke drugim. O varuški pa te razumem, da ni govora, ker to drago stane. Kaj pa kaka žlahta . jaz sem res lahko srečna, ker imam vsak dan mojo mami in atija na rapolago za čuvanje miške, tako da vsak dan gre minimalno za 2 urci k njima. Včasih je pa še kaj več kaj ni to krasno, da otrok odrašča skupaj z našimi starši jaz pa imam mojo zlato taščo in tasta ter kak vikend, počitnice tudi mojo mami...ma da ne boste milsile da so popolni oz. da naredijo vse tako, kot je meni prav... Zaenkrat so otroci ok in jih imajo radi, kar mi je najpomembnejše ter to da v njihovem življenju igrajo pomembno vlogo tudi dedek in obe babici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:41:15
|
|
|
|
kasso
|
Šibam po otroke, ker bo moj danes pozen. Mejte se fajn
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Odvisno od službe. Pri meni zelo težko izvedljivo. Pa Gala moram itak nekam dat za 4 ure potem je pa vseeno. pri meni neizvedljivo----->finance , drugače bi pa rade volje delala po 4 ure se podpišem tilči: kaj a to pomeni, dobesedno da dobivaš polovico plače Pa hvala za opzorilo, da si moram to 2 mesca prej zrihtat, sej za enkrat mislim delat polno del. čas, potem pa če ne bo vse OK pa absulutno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drsanje uspelo, sedaj pa šibam pod tuš, da se obrijem in letim na telovadbo. Danes morm bil lepa, ker imam meritve in bi kocine kazile pogled Lepo čvekajte, se javim zvečer Držim pesti za minus cm Punce vam moram povedat, da sem našo Estrello vidla v ponedeljek, vauuu punci se že konkreno poznajo izgubljene kilce kdaj te bomo vidl Estrella
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:42:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Za mojega, za varuško bi mogla pa še bolj pas zategnit. Ta mesec si je sigurno ne morem privoščit razen, če ji lahko plačam s prahom. Jaz sem danes dobila pošto iz zavarovalnice, zaradi moje lanske nesreče, ker sem bila tudi kolektivno v službi zavarovana. Glede na 3 € dnevno, sem dobila glih za položnice v začetku marca. Ko bo nakazano seveda. Bom vsaj neko malenkost lahko prišparala od porodniške.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:42:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Za mojega, za varuško bi mogla pa še bolj pas zategnit. Ta mesec si je sigurno ne morem privoščit razen, če ji lahko plačam s prahom. [/quote] pri meni ga je tudi za izvoz, pa vsak dan pucam barbaw: upam, da bo kmalu bolje Pr men je tud skoz prah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:42:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tiste ki iščete službo, a jo je katera že dobila? Jest še nč, ene tri negativne odgovore in to je to jaz niti odgovora nisem dobila
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:42:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams kaj pa kdo drug? mogoče kakšen sorodnik, prijateljica? Moje sorodstvo je v Lj, drugo pa ni "kvalificirano". Bom že. Saj če bodo tako lepi dnevi kot danes, me bodo rožice kmalu rezveselile. Oprosti, ampak saj vem, da želiš vse najboljše za svoje otroke, ma se ti ne zdi, da pretiravaš?! Čeprav nisi v najbooljših odnosih z njimi, sem prepričana, da ne bi naredili prav nič slabega otrokom. Ne ne pretiravam. Sestrični od mojega je ne morem pustit, ker je res nesposobna. Še prijet je ni znala, kaj šele da bi jo mogla previt ali kaj takega. Takemu človeku ne morem dat otroka. Ostane mi samo še prababica, ki je pa zelo bolana na srcu, tako da odpade. drugega pa ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:43:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Barbaw, pusti otroke tvojemu in hopsa hitro v avto in pejdi za ene dve urci ven...sama. Bodo že preživeli. Jaz te res ne razumem, zakaj ne pustiš vsake toliko otroke drugim. O varuški pa te razumem, da ni govora, ker to drago stane. Kaj pa kaka žlahta . Ma saj mu jih pustim, samo imam redko priložnost, ker je vedno treba nekaj naredit in .... Njegova žlahta pa ..... ima samo mamo za ponucat, drugega pa ni nobenega, ki bi bil tako dober.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:43:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Za mojega, za varuško bi mogla pa še bolj pas zategnit. Ta mesec si je sigurno ne morem privoščit razen, če ji lahko plačam s prahom. Jaz sem danes dobila pošto iz zavarovalnice, zaradi moje lanske nesreče, ker sem bila tudi kolektivno v službi zavarovana. Glede na 3 € dnevno, sem dobila glih za položnice v začetku marca. Ko bo nakazano seveda. Bom vsaj neko malenkost lahko prišparala od porodniške.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 15:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sam ta ideja o varuški res ni slaba! poglej si katy, kako razlaga, da je čisto druga, ker se lahko tu in tam konkretno spočije! bi mogoče tudi ti katero poiskala. kaj pa , da bi tu in tam majo peljal na dooolg sprehod ali kaj podobnega? only in my dreams A misliš za varuško al za tvojga Barbaw, pusti otroke tvojemu in hopsa hitro v avto in pejdi za ene dve urci ven...sama. Bodo že preživeli. Jaz te res ne razumem, zakaj ne pustiš vsake toliko otroke drugim. O varuški pa te razumem, da ni govora, ker to drago stane. Kaj pa kaka žlahta . jaz sem res lahko srečna, ker imam vsak dan mojo mami in atija na rapolago za čuvanje miške, tako da vsak dan gre minimalno za 2 urci k njima. Včasih je pa še kaj več kaj ni to krasno, da otrok odrašča skupaj z našimi starši jaz pa imam mojo zlato taščo in tasta ter kak vikend, počitnice tudi mojo mami...ma da ne boste milsile da so popolni oz. da naredijo vse tako, kot je meni prav... Zaenkrat so otroci ok in jih imajo radi, kar mi je najpomembnejše ter to da v njihovem življenju igrajo pomembno vlogo tudi dedek in obe babici kasso podpišem , moja AT kar vriska ko prideta moja po njo jaz samo vprašam, ko jo pripeljeta nazaj če je jedla, a drugo me sploh ne zanima, ker itak vem da sta jo v nulo spadenala.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?