Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:25:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil prej sem se lotila pisanja, pol se mi je pa aneja zbudila....zdej tipkam z eno roko, ker mi ona tečka v naročju, sam k meni sili. jana baminton, to je super šport, fanj prešvicaš...jaz po novem hodim na body pump 1x na teden. bi 2x, ma zaenkrat ni placa, čakam da se kakšno mesto sprazni. Na cem si ti?? Kaj jemljes kake tablete al kaj? Ma kapo dol kok mas ti energije! Carica si.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:25:48
|
|
|
|
tally
|
no pa še dober dan zaželim , Emilija in ati spita jaz pa čakam da se bosta zbudila da kaj pojemo in gremo vn na sončkaaaaaaaaaaa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:26:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: nia5 mmoojjccaa vidim da nas bereš kako si kaj? Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedla pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hoče Zgoraj se vidi kdo je prisoten . Super za Tajdo, saj otroci so ful prilagodljivi, se hitro navadijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:26:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Tako, jejjjjj pa še zvezdico sem dobila. Grem perilo obesit, dokler Taja panča. , malo smotana, ampak kaj te zvezdice pomenijo ne vem, dobiš jo pri številu postov, jaz sem zdaj pri 2000 dobla peto...kake čveke smo to pomeni, menda1
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:26:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ... In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju.. Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste Mogoče se pa srečamo,ker mi imamo tudi namen iti,verjetno v soboto,če bo lepo vreme,da otroka malo zamenjata klimo iii, krasno, lahko se zmenima za spoznat se... ti dam cifro na Zs če želiš, pa javi če boste prišli.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:26:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva če bi bila že prej zaposlena, bi verjetno razmišljala o tej možnosti. tak pa že od avgusta delam polni delovni čas... če bi zdaj dobila službo za tako varjanto jo takoj sprejmem , drugače pa ne vem...kaj bi...verjetno se ne bi odločla....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:26:54
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo moji dve maškarci Nežna in nevarna... Krasni ste bli, pusti hrusti!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:28:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Moja mačkica pa se tak lepo gunca pa zraven carta medota in mu dela moj moj... , uživa ob guncanju in pesmici račke! Pridna, ko ve da je mami ne more dost sprehajat pa nosit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:28:41
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšne lepe pustne šeme . Čmrlika čestitke Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. Te je prijetno presenetil ne ? Ja res me je, ker sem pričakovala, da sem spet vrgla denar stran . Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd , sicer je pa še točil za povrh. Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:29:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: nia5 mmoojjccaa vidim da nas bereš kako si kaj? Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedla pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hoče Dobro opravita . Da nas bereš pa se vidi zgoraj, kjer piše kateri uporabniki so prisotni na tej temi
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:30:19
|
|
|
|
Anitka
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:31:31
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Prav posebnega mnenja nimam, sem pa zato, da če ti diši, da izkoristiš, ker ti pripada do 3. leta starosti otroka. Moja prijateljica je sprejela in zdaj dela od 6.00 do 10.00 in ji je super.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:31:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd , sicer je pa še točil za povrh. Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke za obletnico . Pa hvala za odgovor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:33:35
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka Gal je pa lepa pikapolonica , sem se jaz tudi v trgovini odločala a bi mu kupila pikapoko ali žabo in je prevladala žaba.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:34:44
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? oj taščica obljubim da pridemo, samo vedno imamo nekaj, saj veš kak je. Pa še moj zdaj tudi sobote dela, potem pa nam ostane sam še nedelja..... pridemo predno gremo na šiht , sama se pa ne upam tako daleč vozit o šmentana solata..še sobote dela..no sej moj pa vsako drugo jst bi prišla samo je mal kriza z avtom, bom vidla kok se bo dalo kaj zmenit drug teden. superca, kr pridita vidva, ker ti si bolj pogumna za volanom, kot jaz. Kar se tiče vožnje, sem pa res prava prpa ma skoraj ne verjamem ...saj si se vozila vsak dan daleč v službo. Kako je bilo na razgovoru? Jaz bom koristla polovični čas, tako si bom sama plačevala pol prispevkov, pol pa država.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:36:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka Gal je pa lepa pikapolonica , sem se jaz tudi v trgovini odločala a bi mu kupila pikapoko ali žabo in je prevladala žaba. Jaz pa več nisem imela nobene druge izbire.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:37:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Prav posebnega mnenja nimam, sem pa zato, da če ti diši, da izkoristiš, ker ti pripada do 3. leta starosti otroka. Moja prijateljica je sprejela in zdaj dela od 6.00 do 10.00 in ji je super. Če imaš več kot dva otroka ti pripada, dokler ta manjši ne gre v šolo. Če imaš le enega pa ne vem kako je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:40:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom? To bi jest rada enkrat doživela pri Gaji , sam pomoje je nemogoče to sem tud jst misla, ko je estrella enkrat pisala da je Alja zaspala... pa ni nemogoče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:40:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil prej sem se lotila pisanja, pol se mi je pa aneja zbudila....zdej tipkam z eno roko, ker mi ona tečka v naročju, sam k meni sili. jana baminton, to je super šport, fanj prešvicaš...jaz po novem hodim na body pump 1x na teden. bi 2x, ma zaenkrat ni placa, čakam da se kakšno mesto sprazni. super. ..men je pa boljš body attack
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:42:31
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Prav posebnega mnenja nimam, sem pa zato, da če ti diši, da izkoristiš, ker ti pripada do 3. leta starosti otroka. Moja prijateljica je sprejela in zdaj dela od 6.00 do 10.00 in ji je super. Če imaš več kot dva otroka ti pripada, dokler ta manjši ne gre v šolo. Če imaš le enega pa ne vem kako je Moja prijateljica ima samo eno hčerko in bo delala na 4 ure, dokler ne bo hčera stara 3. leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:43:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka , kak ma fuse v luftu
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:45:16
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: sesil prej sem se lotila pisanja, pol se mi je pa aneja zbudila....zdej tipkam z eno roko, ker mi ona tečka v naročju, sam k meni sili. jana baminton, to je super šport, fanj prešvicaš...jaz po novem hodim na body pump 1x na teden. bi 2x, ma zaenkrat ni placa, čakam da se kakšno mesto sprazni. super. ..men je pa boljš body attack Kaj je to body attack
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:45:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšne lepe pustne šeme . Čmrlika čestitke Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. Te je prijetno presenetil ne ? Ja res me je, ker sem pričakovala, da sem spet vrgla denar stran . Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd , sicer je pa še točil za povrh. Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke Kaki pa je mehki , iz kakega materiala? Mogoče pa tudi Nia zato noče pit, ker je trdi, sploh nisem vedela da obstajajo različni. Pa čestitke ob obletnici poroke
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:49:34
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Čer Za brati nimam ne vem kaj časa, nove mere bom pa le sporočila. Mi smo med lažjimi in tehtamo "le" 8400g (P pravi, da čisto dovolj), dolgi smo 73,5cm, OG pa je 46,5 cm. Naslednjič pa gremo v P 26.5.2009. Anitka - mi smo še lažji od vas (8220g) , večji za 0,5 cm . dva suheca. Jp. Naš je živ k poper, povsot ga je polno, ta nam bo dal hudiča. Poje velik sam kaj k mu v riti zgori
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:49:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ... In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju.. Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste Mogoče se pa srečamo,ker mi imamo tudi namen iti,verjetno v soboto,če bo lepo vreme,da otroka malo zamenjata klimo iii, krasno, lahko se zmenima za spoznat se... ti dam cifro na Zs če želiš, pa javi če boste prišli. Ja,pošlji,pa se slišimo,če bomo prišli Če bo lepo vreme,gremo sigurno
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?