Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:50:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:52:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ... In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju.. Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste upam, da boš dobro prenesla vožnjo jao, upam, jaz tudi, sploh nisem pomislila na to...pa še ta avto bedast, ko komaj v njega pridem...pa novega so nam pred nosom odpeljali joj. hvala da si me spomnila
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:52:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšne lepe pustne šeme . Čmrlika čestitke Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. Bravo gal, da si tolko spil, mami pa se sekirala že naprej...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:52:21
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšne lepe pustne šeme . Čmrlika čestitke Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. Te je prijetno presenetil ne ? Ja res me je, ker sem pričakovala, da sem spet vrgla denar stran . Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd , sicer je pa še točil za povrh. Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:52:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
Aurora -
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:52:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally: za avtar. Ful ma dolge laske hvala zgleda da vse kar poje gre za rast las pa ne kak komentar, zato je pa lahka in bo manekenka...meni je pa taka carta s to čupiko...sploh sta z atijem lušna na slikcah. .sta ful prijatla, kaj? ja, Kako mi je to znano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:52:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ... Kako lepo In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju.. Uauuuuuuuu, jaz bi tudi šla. Pridi... Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste Vemo, vemo Ti sploh ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:52:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: nia5 mmoojjccaa vidim da nas bereš kako si kaj? Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedla pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hoče krasno da je v gibanju..pridi večkrat čvekat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:53:18
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo moji dve maškarci Nežna in nevarna... Krasni ste bli, pusti hrusti!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:53:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:54:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:56:28
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšne lepe pustne šeme . Čmrlika čestitke Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. Te je prijetno presenetil ne ? Ja res me je, ker sem pričakovala, da sem spet vrgla denar stran . Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd , sicer je pa še točil za povrh. Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke Kaki pa je mehki , iz kakega materiala? Mogoče pa tudi Nia zato noče pit, ker je trdi, sploh nisem vedela da obstajajo različni. Pa čestitke ob obletnici poroke Sej jaz tudi nisem vedela, da obstajata dva, ko pa sem danes v dm prebrala, da je tisti, ki je 6+ mehki in tisti po 12+ trdi. V bistvu je trdi namenjen za starejše otroke in jaz trapa sem Galu enkrat kupila trdega, češ da ga bo imel dlje časa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:57:07
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi evo moji dve maškarci kak sta luštna!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:57:10
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kakšne lepe pustne šeme . Čmrlika čestitke Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. za gala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:57:11
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos OJLA čvekice, sem vas prišla samo na hitrco pozdravit , vzunaj je tak lep sonček tako, da bove z princesko veliko vzunaj Super, jaz pa ne vem če je priporočljvo lazit ven, če je Nia še nahodna Če ni vročine le izkoristita sonček. Eh se je že skril , grem zdaj pokakano rito previt, pol pa upam da se nazaj pokaže. pri nas se je tud sonček skril , Filip pa že spi 2uri v kompleti -čedeži se dogajajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:57:14
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd , sicer je pa še točil za povrh. Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke mi tudi uporabljamo lonček z mehkim nastavkom in ji je super! pa za obletnico!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:57:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka iiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:58:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka zgleda da je to leto bilo kar nekaj pikapok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:58:41
|
|
|
|
aurora28
|
Čmrlika in ostale hvala Joj midva pa še vedno čakava avto, pa kdaj bo Sem full neučakana
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:59:45
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Kaki pa je mehki , iz kakega materiala? Mogoče pa tudi Nia zato noče pit, ker je trdi, sploh nisem vedela da obstajajo različni. Pa čestitke ob obletnici poroke lončke (avent) maš ločene glede na starost po mesecih. aventovi mislim da so 6+ in 12+. ta prvi je mehek, drugi pa ima bolj trd nastavek. če je še kakšen vmes pa nisem ziher.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 12:59:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstva Odvisno od službe. Pri meni zelo težko izvedljivo. Pa Gala moram itak nekam dat za 4 ure potem je pa vseeno. pri meni neizvedljivo----->finance , drugače bi pa rade volje delala po 4 ure se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 13:01:10
|
|
|
|
mmoojjccaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: nia5 mmoojjccaa vidim da nas bereš kako si kaj? Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedla pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hoče krasno da je v gibanju..pridi večkrat čvekat rade vojle samo imam nažalost tako malo časa sem večino časa sama z otroki no ko je taveči punca doma je pa ona na računalniku pa spet odklenkam. Ko bom mela šanso pa bom prišla klepetat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 13:01:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
aurora28
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.2.2009 13:03:24 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 13:05:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa IZVIRNO SPOROČILO: nia5 mmoojjccaa vidim da nas bereš kako si kaj? Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedla pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hoče krasno da je v gibanju..pridi večkrat čvekat rade vojle samo imam nažalost tako malo časa sem večino časa sama z otroki no ko je taveči punca doma je pa ona na računalniku pa spet odklenkam. Ko bom mela šanso pa bom prišla klepetat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 25.2.2009 13:06:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll aurora28
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?