|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
25.2.2009 12:50:42   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 676
25.2.2009 12:52:11   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ...user posted image user posted image user posted image user posted image

In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju..
Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste user posted image user posted image

upam, da boš dobro prenesla vožnjo

jao, upam, jaz tudi, sploh nisem pomislila na to...pa še ta avto bedast, ko komaj v njega pridem...pa novega so nam pred nosom odpeljali user posted image  joj. hvala da si me spomnila user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 677
25.2.2009 12:52:18   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Kakšne lepe pustne šeme user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čmrlika čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml user posted image user posted image user posted image in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml user posted image user posted image user posted image . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. user posted image

Bravo gal, da si tolko spil, user posted image user posted image user posted image mami pa se sekirala že naprej...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 678
25.2.2009 12:52:21   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Kakšne lepe pustne šeme user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čmrlika čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko sem vam napisala, da grem po magični lonček sem res šla kar v dm ponj, ker mi je najbližje in ga kupila, prekuhala in je Gal iz njega spil pomarančni sok, vsega skupaj 60 ml user posted image user posted image user posted image in še prejle zunaj na sprehodu 25 ml user posted image user posted image user posted image . Bom še enega kupila, da bom imela dva, enega za soke in čaj, drugega pa samo za mleko. user posted image

Te je prijetno presenetil ne user posted image user posted image ?

Ja res me je, ker sem pričakovala, da sem spet vrgla denar stran user posted image user posted image .

Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd user posted image , sicer je pa še točil za povrh.

Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 679
25.2.2009 12:52:27   
Čmrlika
Aurora -

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
25.2.2009 12:52:38   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tally: user posted image  za avtar. Ful ma dolge laskeuser posted image

hvalauser posted image

user posted image user posted image user posted image zgleda da vse kar poje gre za rast lasuser posted image user posted image user posted image

pa ne user posted image user posted image user posted image  kak komentar, zato je pa lahka in bo manekenka...meni je pa taka carta s to čupiko...sploh sta z atijem lušna na slikcah.user posted image .sta ful prijatla, kaj? user posted image

ja,  user posted image user posted image user posted image

Kako mi je to znano user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 681
25.2.2009 12:52:45   
Čmrlika

Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako lepouser posted image user posted image user posted image

In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju..

Uauuuuuuuu, jaz bi tudi šla.user posted image

Pridi...user posted image

Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste user posted image user posted image

Vemo, vemouser posted image

Ti sploh ja user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 682
25.2.2009 12:52:49   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

mmoojjccaa vidim da nas bereš kako si kaj?

Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedlauser posted image pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hočeuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  krasno da je v gibanju..pridi večkrat čvekat user posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 683
25.2.2009 12:53:18   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image
user posted image
user posted image

evo moji dve maškarciuser posted image

Nežna in nevarna...user posted image  Krasni ste bli, pusti hrusti! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 684
25.2.2009 12:53:49   
tilči

Midva z dragim imava danes 3 obletnico poroke user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 685
25.2.2009 12:54:35   
tilči

user posted image
user posted image  

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 686
25.2.2009 12:56:28   
aurora28

Te je prijetno presenetil ne user posted image user posted image ?

Ja res me je, ker sem pričakovala, da sem spet vrgla denar stran user posted image user posted image .

Anitka kupila sem od Aventa z ročaji, 200 ml in mehki nastavek. Mogoče pa iz prejšnjega ni hotel piti zato, ker je bil trd user posted image , sicer je pa še točil za povrh.

Kaki pa je mehkiuser posted image , iz kakega materiala? Mogoče pa tudi Nia zato noče pit, ker je trdi, sploh nisem vedela da obstajajo različni.
Pa čestitke ob obletnici poroke user posted image

Sej jaz tudi nisem vedela, da obstajata dva, ko pa sem danes v dm prebrala, da je tisti, ki je 6+ mehki in tisti po 12+ trdi. V bistvu je trdi namenjen za starejše otroke in jaz trapa sem Galu enkrat kupila trdega, češ da ga bo imel dlje časa user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 687
25.2.2009 12:57:07   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image
user posted image
user posted image

evo moji dve maškarciuser posted image

kak sta luštna!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 688
25.2.2009 12:57:10   
suzy85

user posted image user posted image user posted image  za gala!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 689
25.2.2009 12:57:11   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

OJLA  čvekice, sem vas prišla samo na hitrco pozdravituser posted image , vzunaj je tak lep sonček tako, da bove z princesko veliko vzunajuser posted image

Super, jaz pa ne vem če je priporočljvo lazit ven, če je Nia še nahodna user posted image

Če ni vročine le izkoristita sonček.

Eh se je že skriluser posted image , grem zdaj pokakano rito previt, pol pa upam da se nazaj pokaže.

pri nas se je tud sonček skriluser posted image , Filip pa že spi 2uri v kompletiuser posted image -čedeži se dogajajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 690
25.2.2009 12:57:14   
suzy85

mi tudi uporabljamo lonček z mehkim nastavkom in ji je super!

pa user posted image user posted image user posted image  za obletnico!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 691
25.2.2009 12:57:35   
suzy85

user posted image
user posted image

iiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 692
25.2.2009 12:58:22   
mafi

user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zgleda da je to leto bilo kar nekaj pikapokuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 693
25.2.2009 12:58:41   
aurora28
Čmrlika in ostale hvala user posted image

Joj midva pa še vedno čakava avto, pa kdaj bouser posted image Sem full neučakana user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 694
25.2.2009 12:59:45   
suzy85
Kaki pa je mehkiuser posted image , iz kakega materiala? Mogoče pa tudi Nia zato noče pit, ker je trdi, sploh nisem vedela da obstajajo različni.
Pa čestitke ob obletnici poroke user posted image

lončke (avent) maš ločene glede na starost po mesecih. aventovi mislim da so 6+ in 12+. ta prvi je mehek, drugi pa ima bolj trd nastavek. če je še kakšen vmes pa nisem ziher.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 695
25.2.2009 12:59:58   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstvauser posted image

Odvisno od službe. Pri meni zelo  težko izvedljivo. Pa Gala moram itak nekam dat za 4 ure potem je pa vseeno.

pri meni neizvedljivo----->finance user posted image , drugače bi pa rade volje delala po 4 ure

se podpišem

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 696
25.2.2009 13:01:10   
mmoojjccaa

Opozdravljene ja res sem mal nazaj gledala kako pa si to vedlauser posted image pri nas je zaenkrat vse vredu v sredo imava kontrolo v ljubljani pol bomo pa vidl.Tajda je iz dneva v dan bol gipčna tudi z gipsom se sama obrne na trebuh pa tudi vstajati že hočeuser posted image

user posted image  user posted image  user posted image  krasno da je v gibanju..pridi večkrat čvekat user posted image

rade vojle samo imam nažalost tako malo časa sem večino časa sama z otroki no ko je taveči punca doma je pa ona na računalniku pa spet odklenkam. Ko bom mela šanso pa bom prišla klepetatuser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 697
25.2.2009 13:01:37   
Srčekgirll

aurora28

user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 25.2.2009 13:03:24 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 698
25.2.2009 13:05:58   
mafi

rade vojle samo imam nažalost tako malo časa sem večino časa sama z otroki no ko je taveči punca doma je pa ona na računalniku pa spet odklenkam. Ko bom mela šanso pa bom prišla klepetatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 699
25.2.2009 13:06:17   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

aurora28

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?