Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:34:45
|
|
|
|
lejca
|
Pozdrav vsem skupaj.. sem dolzna eno novo slikico 37.teden+3dni Kaj novega drugace?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:35:23
|
|
|
|
spps
|
LiNK -nekaj zanimivih zadev
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:37:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma da fajn zavreje voda cca.10minutk, odcedim vodo in pol jo pa za pol urce dam v to Chicco raztopino in splahnem pod vodo, obrišem pa spravim v škatlico če nimate te raztopine, je treba pa še vroče flaške in dude fino obrisat s čisto krpo, sicer bodo čisto bele od vodnega kamna... aha hvala za info. tega pa nisem vedla js bi pa to raztopino kupla....kje pa? v baby cebtru? kko pa zgleda jaz imam tole od chiccota in je res super stvar; ti ni treba prekuhavat dudic in flašk....pri nas na obali jih imajo tudi v lekarnah ne vem pa za drugod po SLO... hvala...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:39:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Pozdrav vsem skupaj.. sem dolzna eno novo slikico 37.teden+3dni Kaj novega drugace? za buši-drugače pa čakaaaaaamo na marec
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:45:19
|
|
|
|
mama_milchy
|
a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da.....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:45:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca Pozdrav vsem skupaj.. sem dolzna eno novo slikico 37.teden+3dni Kaj novega drugace? lep buuušiii
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:46:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:48:17
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? ? ne razumem te čisto.kaj bi dvigovala? pa nekateri naredijo postelje z rahlo poševnim ležiščem. baje da imajo tudi ponekod v P tak nagnjene otroške posteljice - da je glava malo višje. mislim da ma veze s tem če se otrokec pobruha da gre bruhec ven. aha. sem pogledala po netu,ene pod nogice postelje dvignejo s kakšno desko,knjigo pod jogi.... a to pa ni slaba ideja. da daš pod nogice od postle... jaz sem tudi mislila najprej kaj pod jogi dat. samo še nisem probala pa nisem ravno vedela kaj bi blo ok, da ne bi blo preveč dvignjeno....
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:49:04
|
|
|
|
mediuhec
|
kako ste čveke? jaz sem bila pa včeraj v maškarah, sem bila medo - pa tak fajn velik trebuh sem imela, he he. ziher se je kdo spraševal ali je pravi ali podloženi.... na cesti je včasih smešno, ko se mi ljudje umikajo, tko previdno obvijejo moj debeli trebuh. že moram zgledat nasedli kit, ki ga bo razgnalo ob najmnajšem dotiku. nobady: kaj še na WC ti ne dajo miru? pa še sosede zraven nos tiščijo. imena: ja, ja, midva tud nisva nobenemu povedala za spol ali ime, ker je preveč pametnjakovičev s komentarji. pa fajn je,da bo presenečenje. duda: jaz še študiram, ali bi jo vzela v P. sterilno tekočino pa grem še nabavit. jutri imam ponovni CTG, upam da vse še dihta kot je treba, he he lp
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:51:06
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... ja prav bi bilo da bi vse počakale na marec sej je samo še 5dni men RR skos šteka...če hočm odgovor ali pa citiraj dooolgo čakam da mi odpre in potem še dooolgo čakam da to pošlje... zato komi dohajam debatam, ker mi tk počas vse dela... če hočm pa kako stran nazaj odpret mi pa kr zašteka vse.. grrr a žigec je potem kaj boljš kot včeraj? ma še vročino? žal nism sledila tko da ne vem kko je z njim ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:51:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... sma že dve. če jih ni kje še več jaz bi mogla it počasi kuhat, ker moj pride samo na kosilo domov pa pol gre že dalje. ampak se mi taaaaak ne da. v dobro mu gre to, da je tak suhi in pol nimam srca da mu ne bi naredila obilnega kosila. če bi pa moral shujšat pa ne vem, če bi šla zdaj kuhat
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:52:24
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija do marca je še par dni. ne vem če ne bo še katera spet šla prehitevat
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:52:56
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2 Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepši
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:53:29
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... sma že dve. če jih ni kje še več jaz bi mogla it počasi kuhat, ker moj pride samo na kosilo domov pa pol gre že dalje. ampak se mi taaaaak ne da. v dobro mu gre to, da je tak suhi in pol nimam srca da mu ne bi naredila obilnega kosila. če bi pa moral shujšat pa ne vem, če bi šla zdaj kuhat moj je tud tak,da zgleda,kot da mu vse pojem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:54:02
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2 Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepši 3.3. bi men pasal ni velik za študirat ,bi mi prav prišlo,ker sem mal leva za datume kar se pa februarskih datumov tiče-še dobr,da ni prestopno leto
< Sporočilo je popravil spps -- 25.2.2009 12:55:03 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:55:01
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kako ste čveke? jaz sem bila pa včeraj v maškarah, sem bila medo - pa tak fajn velik trebuh sem imela, he he. ziher se je kdo spraševal ali je pravi ali podloženi.... na cesti je včasih smešno, ko se mi ljudje umikajo, tko previdno obvijejo moj debeli trebuh. že moram zgledat nasedli kit, ki ga bo razgnalo ob najmnajšem dotiku. nobady: kaj še na WC ti ne dajo miru? pa še sosede zraven nos tiščijo. imena: ja, ja, midva tud nisva nobenemu povedala za spol ali ime, ker je preveč pametnjakovičev s komentarji. pa fajn je,da bo presenečenje. duda: jaz še študiram, ali bi jo vzela v P. sterilno tekočino pa grem še nabavit. jutri imam ponovni CTG, upam da vse še dihta kot je treba, he he lp ojla. fajn opravi jutri na pregledu.
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:56:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kako ste čveke? jaz sem bila pa včeraj v maškarah, sem bila medo - pa tak fajn velik trebuh sem imela, he he. ziher se je kdo spraševal ali je pravi ali podloženi.... na cesti je včasih smešno, ko se mi ljudje umikajo, tko previdno obvijejo moj debeli trebuh. že moram zgledat nasedli kit, ki ga bo razgnalo ob najmnajšem imaš kakšno slikco ,ko si bla namaskirana?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:56:18
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2 Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepši 3.3. bi men pasal ni velik za študirat ,bi mi prav prišlo,ker sem mal leva za datume kar se pa februarskih datumov tiče-še dobr,da ni prestopno leto Men se pa ful lepo sliši 4.3
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:56:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2 Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepši he he. se mi zdi da se hočeš pač malo prepričat al pa mogoče otrokeca, da bi zdržal še malo notri
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:57:10
|
|
|
|
mediuhec
|
jaz pa pasulj delam- tko da za jutri ne bo treba kuhat. moj je pa mal mišelinke pridobil med mojo N. baje se jih dosti zredi, ko tudi nosečnica bolje ali več je. pa kaj mi je zadnjič naredil. sva gledala TV, pa so enga kužka operiral, pa se je začel pačit, da tega ne more gledat. kako hudiča bo pa pri porodu zraven???? pa res ni zgledalo hudo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:57:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... sma že dve. če jih ni kje še več jaz bi mogla it počasi kuhat, ker moj pride samo na kosilo domov pa pol gre že dalje. ampak se mi taaaaak ne da. v dobro mu gre to, da je tak suhi in pol nimam srca da mu ne bi naredila obilnega kosila. če bi pa moral shujšat pa ne vem, če bi šla zdaj kuhat moj je tud tak,da zgleda,kot da mu vse pojem moj pa zgleda tak. pa še res se mi zdi da več pojem kot on... bogi
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:58:48
|
|
|
|
Infinity1
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy a vse čakamo na marec??? ma kaj je z RR? neki mi šteka... pupce moje; Žigec pridno nina vmes malo pocmeri, jaz sedim za PC-jem, nič se mi ne da..... bozgleda,da bomo sedaj počakale na uradnega marčevskega bebija Jaz čakam pa čakam, pa vem, da sem mal nora sam se mi fajn slišijo datumi od 1.3-8.3, medtem ko 26.2, 27.2, 28.2 Vem, da je smešen sam marčevski datumi so lepši 3.3. bi men pasal ni velik za študirat ,bi mi prav prišlo,ker sem mal leva za datume kar se pa februarskih datumov tiče-še dobr,da ni prestopno leto Res je, marčevski datumi so lepši , meni je še posebaj všeč 8.3.2009, mogoče nam pa rata
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:58:55
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec jaz pa pasulj delam- tko da za jutri ne bo treba kuhat. moj je pa mal mišelinke pridobil med mojo N. baje se jih dosti zredi, ko tudi nosečnica bolje ali več je. pa kaj mi je zadnjič naredil. sva gledala TV, pa so enga kužka operiral, pa se je začel pačit, da tega ne more gledat. kako hudiča bo pa pri porodu zraven???? pa res ni zgledalo hudo. mojmu pa vaga vedno pokaže 65kg odkar ga poznam pa poje bistveno več kot jaz pri porodu se bo pa delal pogumnega,ne bo kr tak ušel
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:59:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
o moj je že doma. nekaj švingla se mi zdi, ker je malo prehiter. mogoče me kontrolira al kaj grem zdaj kuhat.
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:59:21
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec kako ste čveke? jaz sem bila pa včeraj v maškarah, sem bila medo - pa tak fajn velik trebuh sem imela, he he. ziher se je kdo spraševal ali je pravi ali podloženi.... na cesti je včasih smešno, ko se mi ljudje umikajo, tko previdno obvijejo moj debeli trebuh. že moram zgledat nasedli kit, ki ga bo razgnalo ob najmnajšem dotiku. nobady: kaj še na WC ti ne dajo miru? pa še sosede zraven nos tiščijo. imena: ja, ja, midva tud nisva nobenemu povedala za spol ali ime, ker je preveč pametnjakovičev s komentarji. pa fajn je,da bo presenečenje. duda: jaz še študiram, ali bi jo vzela v P. sterilno tekočino pa grem še nabavit. jutri imam ponovni CTG, upam da vse še dihta kot je treba, he he lp no sej ubistvu sm bla sama kriva ker sm mamo klicala za wc papir drugač pa ja, vsi so sitni, ne dajo mira in posledično sm pol še js cela sitna in smotana... mah...sej bo boljš
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?