Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:20:47
|
|
|
|
dana
|
Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:21:11
|
|
|
|
spps
|
Lovro-Tejči H
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:21:41
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz bom šla v P brez dude.imam pa kupljeno,če bo potreba jo bodo mi pa že dostavli naša mala je bila 2 tedna brez dude,ker se je pa dojila na eno uro podnevi in ponoči,mi enostavno ni zneslo,kot,da ji potisnem dudo,ker sem že bila takšna ko zombi sem jo pa navadila,da je imela dudo samo za spanje(99%),drugače pa ne pri dobrih dveh letih je dudo nastavla zobni miški,pa ni blo nekih težav,ene tri dni je še iskala dudo,potem se je pa sprijaznila ,mogoče ni bila tolk obremenjena z dudo,ker sem ji istočasno vzela še plenico grda mami ampak je lepo šlo super si jo pošlihtala...upam da tut men neki tazga rata... js je tut v P. ne bom nesla, če bo treba jo bo že prnesu... doma jo bom pa skor sigurn uporabljala, ker kot si napisala, maš mal več mira, k ne joka pol skos pa zaspi lažje in hitreje
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:21:50
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? ? ne razumem te čisto.kaj bi dvigovala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:22:13
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Lovro-Tejči H še ne luškan fantič
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:22:57
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=%u0161katlica%20za%20dudo&submit1=Najdi evo škatlice za dudo o hvala. pa nisem si najbolj predstavljala kak to zgleda. samo zdaj bom ziher lažje našla. sej jih prodajajo povsod: mueller, spar, baby center, ariel, mercator....je pa kr praktična ta stvar... jaz imam aventovo dudo,ker ima kar pokrovček za dudo-mi je bolj praktičen kot pa škatlica
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:23:22
|
|
|
|
NoBady
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma da fajn zavreje voda cca.10minutk, odcedim vodo in pol jo pa za pol urce dam v to Chicco raztopino in splahnem pod vodo, obrišem pa spravim v škatlico če nimate te raztopine, je treba pa še vroče flaške in dude fino obrisat s čisto krpo, sicer bodo čisto bele od vodnega kamna... aha hvala za info. tega pa nisem vedla js bi pa to raztopino kupla....kje pa? v baby cebtru? kko pa zgleda
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:24:30
|
|
|
|
spps
|
kak si človek ne bi delal lušte pri takih lepih bebikah jaaaaaaooooooooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:24:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? jaz bi imela ja. samo še nisem prišla na idejo, kaj bi dala pod jogi. bom poskusila kako odejo tak zložit. ma škoda da se ne da kar pod od postelje tak naštimat - recimo če se postelja nastavlja v tri višine, da bi pol dal pri glavici v najvišjo pri nogah pa eno nižjo luknjo. samo baje da se pol te luknjice uničijo če maš tak poševno pod notri. pa mogoče je tudi to prevelik naklon... samo to bi res blo ful praktično če bi se dalo nekak tak porihtat....
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:25:15
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=%u0161katlica%20za%20dudo&submit1=Najdi evo škatlice za dudo o hvala. pa nisem si najbolj predstavljala kak to zgleda. samo zdaj bom ziher lažje našla. sej jih prodajajo povsod: mueller, spar, baby center, ariel, mercator....je pa kr praktična ta stvar... jaz imam aventovo dudo,ker ima kar pokrovček za dudo-mi je bolj praktičen kot pa škatlica jaz imam tudi aventovo dudo s pokrovčkom in sem jo pol dala kr v tisto škatlico od dud, ki jih dobiš zraven...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:25:24
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy to je pa fantina od Tejči.... ma kako so luškani tej mali ...zdaj pa je res že čas, da grem tudi jaz v P..... žse pridružujem izjavi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:25:26
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=%u0161katlica%20za%20dudo&submit1=Najdi evo škatlice za dudo o hvala. pa nisem si najbolj predstavljala kak to zgleda. samo zdaj bom ziher lažje našla. sej jih prodajajo povsod: mueller, spar, baby center, ariel, mercator....je pa kr praktična ta stvar... jaz imam aventovo dudo,ker ima kar pokrovček za dudo-mi je bolj praktičen kot pa škatlica js mam tud to. Kaj boš prej prekuhala?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:26:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=%u0161katlica%20za%20dudo&submit1=Najdi evo škatlice za dudo o hvala. pa nisem si najbolj predstavljala kak to zgleda. samo zdaj bom ziher lažje našla. sej jih prodajajo povsod: mueller, spar, baby center, ariel, mercator....je pa kr praktična ta stvar... jaz imam aventovo dudo,ker ima kar pokrovček za dudo-mi je bolj praktičen kot pa škatlica js mam tud to. Kaj boš prej prekuhala? jp
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:27:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? jaz bi imela ja. samo še nisem prišla na idejo, kaj bi dala pod jogi. bom poskusila kako odejo tak zložit. ma škoda da se ne da kar pod od postelje tak naštimat - recimo če se postelja nastavlja v tri višine, da bi pol dal pri glavici v najvišjo pri nogah pa eno nižjo luknjo. samo baje da se pol te luknjice uničijo če maš tak poševno pod notri. pa mogoče je tudi to prevelik naklon... samo to bi res blo ful praktično če bi se dalo nekak tak porihtat.... a mislite vzglavje dvigovat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:27:22
|
|
|
|
novo
|
Čakam pri zdavnici (2 uri), pa mi reče naj pridem ob 14. uri. Včeraj pa sm klicala, da bi se naročila, pa je telefon zvonil v prazno al pa so imeli skoz zasedeno! Sm jezna, ko hudič! Še dobr, da je to zadnja stvar, ki jo morem uredit. Bi bolj blo, da bi šla na kafe!!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:27:29
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? ? ne razumem te čisto.kaj bi dvigovala? pa nekateri naredijo postelje z rahlo poševnim ležiščem. baje da imajo tudi ponekod v P tak nagnjene otroške posteljice - da je glava malo višje. mislim da ma veze s tem če se otrokec pobruha da gre bruhec ven.
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:28:13
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=%u0161katlica%20za%20dudo&submit1=Najdi evo škatlice za dudo o hvala. pa nisem si najbolj predstavljala kak to zgleda. samo zdaj bom ziher lažje našla. sej jih prodajajo povsod: mueller, spar, baby center, ariel, mercator....je pa kr praktična ta stvar... jaz imam aventovo dudo,ker ima kar pokrovček za dudo-mi je bolj praktičen kot pa škatlica js mam tud to. Kaj boš prej prekuhala? jp jaz imam isto in sem ravno kar prekuhala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:28:34
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? jaz bi imela ja. samo še nisem prišla na idejo, kaj bi dala pod jogi. bom poskusila kako odejo tak zložit. ma škoda da se ne da kar pod od postelje tak naštimat - recimo če se postelja nastavlja v tri višine, da bi pol dal pri glavici v najvišjo pri nogah pa eno nižjo luknjo. samo baje da se pol te luknjice uničijo če maš tak poševno pod notri. pa mogoče je tudi to prevelik naklon... samo to bi res blo ful praktično če bi se dalo nekak tak porihtat.... a mislite vzglavje dvigovat? V Mš je rekla, da je fajn, sploh, ko so otroci poviti, imajo del ritke višje in je boljše zaradi dihal, želodčka,..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:28:40
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? jaz bi imela ja. samo še nisem prišla na idejo, kaj bi dala pod jogi. bom poskusila kako odejo tak zložit. ma škoda da se ne da kar pod od postelje tak naštimat - recimo če se postelja nastavlja v tri višine, da bi pol dal pri glavici v najvišjo pri nogah pa eno nižjo luknjo. samo baje da se pol te luknjice uničijo če maš tak poševno pod notri. pa mogoče je tudi to prevelik naklon... samo to bi res blo ful praktično če bi se dalo nekak tak porihtat.... a mislite vzglavje dvigovat? v bistvu ne vzglavje v smislu, da bi dali poušter pod glavico, ampak da ma celo ležišče rahel naklon...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:29:07
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? ? ne razumem te čisto.kaj bi dvigovala? pa nekateri naredijo postelje z rahlo poševnim ležiščem. baje da imajo tudi ponekod v P tak nagnjene otroške posteljice - da je glava malo višje. mislim da ma veze s tem če se otrokec pobruha da gre bruhec ven. ja, maš prav.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:29:10
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma da fajn zavreje voda cca.10minutk, odcedim vodo in pol jo pa za pol urce dam v to Chicco raztopino in splahnem pod vodo, obrišem pa spravim v škatlico če nimate te raztopine, je treba pa še vroče flaške in dude fino obrisat s čisto krpo, sicer bodo čisto bele od vodnega kamna... aha hvala za info. tega pa nisem vedla js bi pa to raztopino kupla....kje pa? v baby cebtru? kko pa zgleda jaz imam tole od chiccota in je res super stvar; ti ni treba prekuhavat dudic in flašk....pri nas na obali jih imajo tudi v lekarnah ne vem pa za drugod po SLO...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:29:52
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? jaz bi imela ja. samo še nisem prišla na idejo, kaj bi dala pod jogi. bom poskusila kako odejo tak zložit. ma škoda da se ne da kar pod od postelje tak naštimat - recimo če se postelja nastavlja v tri višine, da bi pol dal pri glavici v najvišjo pri nogah pa eno nižjo luknjo. samo baje da se pol te luknjice uničijo če maš tak poševno pod notri. pa mogoče je tudi to prevelik naklon... samo to bi res blo ful praktično če bi se dalo nekak tak porihtat.... a mislite vzglavje dvigovat? v bistvu ne vzglavje v smislu, da bi dali poušter pod glavico, ampak da ma celo ležišče rahel naklon... tu pridejo atiji na svoj račun, da pod jogijem nekaj dajo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:30:56
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dana Eno vprašanje - ali boste imele ležišče pri posteljicah kaj dvignjeno? In s čim naj podložim, da ne bo preveč oz. koliko je sploh prav da je dvignjeno? ? ne razumem te čisto.kaj bi dvigovala? pa nekateri naredijo postelje z rahlo poševnim ležiščem. baje da imajo tudi ponekod v P tak nagnjene otroške posteljice - da je glava malo višje. mislim da ma veze s tem če se otrokec pobruha da gre bruhec ven. aha. sem pogledala po netu,ene pod nogice postelje dvignejo s kakšno desko,knjigo pod jogi....
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:32:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Čakam pri zdavnici (2 uri), pa mi reče naj pridem ob 14. uri. Včeraj pa sm klicala, da bi se naročila, pa je telefon zvonil v prazno al pa so imeli skoz zasedeno! Sm jezna, ko hudič! Še dobr, da je to zadnja stvar, ki jo morem uredit. Bi bolj blo, da bi šla na kafe!! a ne da
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 12:33:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Čakam pri zdavnici (2 uri), pa mi reče naj pridem ob 14. uri. Včeraj pa sm klicala, da bi se naročila, pa je telefon zvonil v prazno al pa so imeli skoz zasedeno! Sm jezna, ko hudič! Še dobr, da je to zadnja stvar, ki jo morem uredit. Bi bolj blo, da bi šla na kafe!! a ne da
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?