|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 7. del :)
25.2.2009 11:53:00   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo user posted image naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale????

jaz sem jo ravno ta vikend pripravla, prekuhala, dala pol še v sterilno vodo in pospravla v sterilno škatlico ter dala v potovalko...mogoče pa jo niti rabla ne bom; no vsaj pri Žigi je nisem...

Koliko časa pa to prekuhavaš????

ma da fajn zavreje voda cca.10minutk, odcedim vodo in pol jo pa za pol urce dam v to Chicco raztopino in splahnem pod vodo, obrišem pa spravim v škatlico

MamaM, kak zgleda ta škatlica za dude? oz. kaj to greš kar v BC in rečeš da bi mel škatlico za dudo in ti dajo? al kak?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
25.2.2009 11:53:18   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

imena: mi2 nisva nobenemu nič povedala čeprav vsi nekaj sprašujejo; pa kdaj bo, pa kaj bo, pa kako ji/mu bo ime....kr neki....meni gre to že na user posted image ...pa kako da ne vemo kaj bo, pri vseh preiskavah ki jih g danes nardijo in bla, bla, bla...katastrofa...

ja, tell me about it... midva res ne veva spola, pa nama vsi govorijo, ja, ja, zihr vesta, pa nočeta povedat... user posted image  ja, če bi vedla, bi rekla, da vem, samo ne želim povedat...

samo nekateri prav utrujajo s tem....meni je šlo na živce v prvi user posted image  to da sem bla že čez PDP in me klicarijo ljudje ter pazi to vprašanej: ˝ja, mili, kaj si že rodila? pa kaj nam nisi še javla? kaj si pozabla sporočit al kaj? kdaj lahko pridemo user posted image  pogledat˝ halo, jaz pa še 2v1....noro...pol pa ko sem rekla da prve tri tedne ni obiskov pa da zakaj ne, pa kako sem lahko takšna da ne dovolim, da vidijo user posted image  in bla, bla, bla....tudi zdaj sem rekla, da ni obiskov pa nekako razumejo.....

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
25.2.2009 11:53:54   
Tejči H
Stara sem 24 let.

Čudežna beseda Mama razložiti se ne da, zna jo le zašepetati glas otroškega sveta.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
25.2.2009 11:55:46   
MalaČebelica

imena: mi2 nisva nobenemu nič povedala čeprav vsi nekaj sprašujejo; pa kdaj bo, pa kaj bo, pa kako ji/mu bo ime....kr neki....meni gre to že na user posted image ...pa kako da ne vemo kaj bo, pri vseh preiskavah ki jih g danes nardijo in bla, bla, bla...katastrofa...

ja, tell me about it... midva res ne veva spola, pa nama vsi govorijo, ja, ja, zihr vesta, pa nočeta povedat... user posted image  ja, če bi vedla, bi rekla, da vem, samo ne želim povedat...

mislim joj kak so eni tečni. pa kaj če ne veš. ali pa kaj če veš pa nočeš povedat. čisto stvar vsakega posameznika oziroma para. joj kak me to razkuri user posted image user posted image user posted image samo ne smem se preveč razburjat, da mi pritiska ne dvigne user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
25.2.2009 11:56:48   
dana
Mala čebelica kar se tiče škatel za dude jih skoraj ne moreš zgrešiti v katerikoli otroški trgovini. Jaz sem jih kupla v Mercatorju.

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
25.2.2009 11:56:54   
MalaČebelica

ma da fajn zavreje voda cca.10minutk, odcedim vodo in pol jo pa za pol urce dam v to Chicco raztopino in splahnem pod vodo, obrišem pa spravim v škatlico

če nimate te raztopine, je treba pa še vroče flaške in dude fino obrisat s čisto krpo, sicer bodo čisto bele od vodnega kamna...

aha hvala za info. tega pa nisem vedla

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
25.2.2009 11:58:53   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Mala čebelica kar se tiče škatel za dude jih skoraj ne moreš zgrešiti v katerikoli otroški trgovini. Jaz sem jih kupla v Mercatorju.

aha, hvala.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
25.2.2009 11:59:04   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo user posted image naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale????

jaz sem jo ravno ta vikend pripravla, prekuhala, dala pol še v sterilno vodo in pospravla v sterilno škatlico ter dala v potovalko...mogoče pa jo niti rabla ne bom; no vsaj pri Žigi je nisem...

Koliko časa pa to prekuhavaš????

MamaM, kak zgleda ta škatlica za dude? oz. kaj to greš kar v BC in rečeš da bi mel škatlico za dudo in ti dajo? al kak?

jaz imam dudo od Aventa in ima že pokrovčke, drugače pa v BC rečeš za škatlico in ti jo dajo al pa tudi v šparu oz. mercatorju jih imajo

user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
25.2.2009 11:59:35   
mama_milchy
http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=%u0161katlica%20za%20dudo&submit1=Najdi

evo škatlice za dudo

Neposredna povezava do sporočila: 3909
25.2.2009 12:00:20   
julam
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H

Lovro jo je sicer imel prvi dan, sam potem ne več. In če ne bo potrebe mu je tud ne bom dala, ker sedaj je ne pogreša nič. So mi pa sestre v porodnišnici rekle, da duda kao ni dobra. Ker se sesanje pri dojenju in sesanje dude zelo razlikuje in ga duda lahko samo zmede.user posted image

No, jest bom pa javno priznala, da sem postala pri drugem zelo vztrajna z dudo - sej vem, da me tuki ne boste raztrgale user posted image . Pri prvem sem rekla, NOBENE dude, po treh tednih sem se udala, ker je imel tako močan sesalni refleks. Pa je fante lepo napredoval, dojila sva se, potem direkt na gosto hrano,... Ko smo prešaltali na gosto hrano, so se noči podaljšale, če je bilo hudo, smo se potolažili z dudo. In spi celo noč od 6m dalje. Pri 3 letih dudo stran.
Drugi dude ni želel. Pa sem si predstavjala, kako bom jaz in moje mlekarne postala ena velika duda. Nisem si predstavljala, kako se bo znal dečko sam uspavat in umirit, sesanje prstka mi je nočna mora, ker vem, kaj lahko pride iz tega. in smo vztrajali kar nekaj tednov, da je dudo sprejel. Potem enako kot bratec, le da spi celo noč od 8m dalje. Duda stran pri 27m.

No, vem da sem komot, ampak ni ga čez prespano mamo. In priznam, da bom tudi tokrat naredila, kar se da, da user posted image ssprejme dudico.

Sem slaba mami? Upam, da ne. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
25.2.2009 12:02:54   
Lolita23
Sem šla v izvidnicouser posted image user posted image user posted image k februarčicam, pa so punce ene že kar naveličane nosečnosti, sej pa tudi že čakajo.Men je re žal, da mi je rekla G, da bo prej, pa da je vpršanje časa, ker se mi zdi, da sam čakam, pa da nisem za nikamor.user posted image Boljš bi bilo, da so tiho, ne pa da te znervirajo.

18.3.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3911
25.2.2009 12:04:59   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: julam

Lovro jo je sicer imel prvi dan, sam potem ne več. In če ne bo potrebe mu je tud ne bom dala, ker sedaj je ne pogreša nič. So mi pa sestre v porodnišnici rekle, da duda kao ni dobra. Ker se sesanje pri dojenju in sesanje dude zelo razlikuje in ga duda lahko samo zmede.user posted image

No, jest bom pa javno priznala, da sem postala pri drugem zelo vztrajna z dudo - sej vem, da me tuki ne boste raztrgale user posted image . Pri prvem sem rekla, NOBENE dude, po treh tednih sem se udala, ker je imel tako močan sesalni refleks. Pa je fante lepo napredoval, dojila sva se, potem direkt na gosto hrano,... Ko smo prešaltali na gosto hrano, so se noči podaljšale, če je bilo hudo, smo se potolažili z dudo. In spi celo noč od 6m dalje. Pri 3 letih dudo stran.
Drugi dude ni želel. Pa sem si predstavjala, kako bom jaz in moje mlekarne postala ena velika duda. Nisem si predstavljala, kako se bo znal dečko sam uspavat in umirit, sesanje prstka mi je nočna mora, ker vem, kaj lahko pride iz tega. in smo vztrajali kar nekaj tednov, da je dudo sprejel. Potem enako kot bratec, le da spi celo noč od 8m dalje. Duda stran pri 27m.

No, vem da sem komot, ampak ni ga čez prespano mamo. In priznam, da bom tudi tokrat naredila, kar se da, da user posted image ssprejme dudico.

Sem slaba mami? Upam, da ne. user posted image user posted image user posted image

Jaz pravim, da je to stvar odločitve posamezne mame, nisi slaba mama.Jaz pa upam, da je ne bo rabila, če jo pa bo, jo ji pa rade volje dam.user posted image

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 25.2.2009 12:08:10 >

18.3.2009

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
25.2.2009 12:08:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: dushka

user posted image user posted image user posted image duška,kako se počutiš?user posted image lahko slikco pošlješ na sasykap@gmail.com

Sem že poslala. Počutim se pa o.k., Taja pa tudi.
user posted image  še en cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
25.2.2009 12:10:02   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image duška,kako se počutiš?user posted image lahko slikco pošlješ na sasykap@gmail.com

user posted image  še en cukeruser posted image user posted image user posted image user posted image

Luštna bebauser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
25.2.2009 12:11:44   
spps

IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

pupe kaj kera ve kak je kaj grahec?se več nič ne javi...user posted image al je že v P?
23.2. še je čekirala po netu,tako,da ne vemuser posted image

madonca babe, pred vami se pa res nič/nihče ne more skrit

user posted image user posted image user posted image tu pa tam kateri ratauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
25.2.2009 12:11:46   
spps

Rada bi vam poslala slikico od Taje, pa nevem kako se to naredi. Nemorem vstaviti slikico.

Dushka

A lahko tudi jaz pošljem slikco?Vse slikce, ki jih hočem dat gor so prevelike.

Hvala

Lp, Tejči
sevedauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Tejči H)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
25.2.2009 12:12:26   
MalaČebelica

http://b2c.baby-center.si/search.asp?srchString=%u0161katlica%20za%20dudo&submit1=Najdi

evo škatlice za dudo

o hvala. pa nisem si najbolj predstavljala kak to zgleda. samo zdaj bom ziher lažje našla.

Neposredna povezava do sporočila: 3917
25.2.2009 12:13:03   
mama_milchy
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

to je pa fantina od Tejči....

ma kako so luškani tej mali user posted image ...zdaj pa je res že čas, da grem tudi jaz v P.....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
25.2.2009 12:15:29   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

evo škatlice za dudo

o hvala. pa nisem si najbolj predstavljala kak to zgleda. samo zdaj bom ziher lažje našla.

sej jih prodajajo povsod: mueller, spar, baby center, ariel, mercator....je pa kr praktična ta stvar...

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
25.2.2009 12:17:30   
MalaČebelica

ma jaz mam nekje enako mnenje kot ti - nisem pristaš dude načeloma, ampak za vsako ceno pa res ni treba vztrajat, da je otroku ne bi dal. isto mislim, da je duda vseeno bolje kot prstek...

kako pa pol to v praksi zgleda pa še ne vem, oziroma je verjetno pri vsakem drugače. eni otročki nočejo dude za nič na svetu, drugi pa ne morejo brez... vsaj takšne zgodbice sem jaz do sedaj slišala...

ma jaz je svojemu ne mislim na silo tiščat notri. samo če se bo samo drl pa če bo to edino pomagalo, mu je pa ne mislim na silo ven trgat tudi ne....

sem bolj za strategijo go with the flow user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
25.2.2009 12:17:31   
dana
No vidim,da imate v glavnem že kar vse pripravljeno. Jaz moram dudo tudi še prekuhat in jo bom kar v torbo dala. Za vsak slučaj. Tilen je ni hotel do 6. meseca, no potem smo jo pa imeli do 2,5 let. Pa ni blo kakšne posebne krize pri odvajanju.

Copatov pa jaz ne bom jemala s seboj. Se mi zdi da jih tudi v prvo nisem. Takrat sem itak večinoma ležala ker me je vse tako bolelo, tako da nisem velik šetala naokrog.

Za kosilo bo pa danes pri nas močnik pa v oblicah krompir. Bo kar pasala taka hrana po včerajšnjem pustnem sladkanju s krofi.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
25.2.2009 12:18:06   
spps
jaz bom šla v P brez dude.imam pa kupljeno,če bo potreba jo bodo mi pa že dostavliuser posted image
naša mala je bila 2 tedna brez dude,ker se je pa dojila na eno uro podnevi in ponoči,mi enostavno ni zneslo,kot,da ji potisnem dudo,ker sem že bila takšna ko zombiuser posted image user posted image user posted image  sem jo pa navadila,da je imela dudo samo za spanje(99%),drugače pa neuser posted image  pri dobrih dveh letih je dudo nastavla zobni miški,pa ni blo nekih težav,ene tri dni je še iskala dudo,potem se je pa sprijaznilauser posted image ,mogoče ni bila tolk obremenjena z dudo,ker sem ji istočasno vzela še plenicouser posted image user posted image

grda mamiuser posted image user posted image ampak je lepo šlouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
25.2.2009 12:18:26   
MalaČebelica

joj kak smo lepi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
25.2.2009 12:19:04   
NoBady

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   luštnaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
25.2.2009 12:19:15   
MalaČebelica

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

to je pa fantina od Tejči....

ma kako so luškani tej mali user posted image ...zdaj pa je res že čas, da grem tudi jaz v P.....

pravi lepotec user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?