|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
25.2.2009 7:21:25   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A bomo danes kaj navijali...

n74 - ET
Arneja - ET

Drage moje, želim vama, da dobita svoje pikice nazaj, da jih bosta lepo greli in čuvali, še najbolj pa vama želim čez 14 dni en lep PLUSEK

user posted image user posted image user posted image user posted image  

se podpišem, naviiiijaaaam user posted image user posted image user posted image

tud jaz

pa še  jest  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
25.2.2009 7:27:27   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Mi je uspelo spati spet samo do 4-h, potem sem se do pol 6-h premetavala, pa le nazaj zaspala še za eno uro. Zdajle sem pa že na WC letela, ker me je zvilo, kaj če me ata domov pokliče, da nimava kaj hodit gor user posted image . Jao, mi gre na jetra, ko paniko delam. Zdajle si enega jajčka spečem pa pod tuš, pa šibnem po mojega pa via PO. Potem pa upam, da jo štirje mahnemo proti morju user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
25.2.2009 7:32:32   
a.jrad
Dobro jutro pupe;

Arneja user posted image user posted image user posted image   za danes; ja pri meni isto stanje - še naprej "polž" user posted image user posted image user posted image user posted image ;
komaj pa čakam jutri ko grem na prvi UZ; pa hvalabogu danes zadnja špika Merionala - no zaenkrat.....
Bambi- ti pa lepo grej in nič pesimizma.........
Aja, upam da pridem vsaj do punkcije, ker sem Nalgesin forte (550 mg) že nabavila user posted image

lp

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
25.2.2009 7:35:08   
arneja
Bambika, kako ste spali trije v enem user posted image ? A si Aspirin že na dan punkcije vzela? Jaz sem pozabila, sem ga pa zdajle. Pa nič razmišljat o tisti srečni zvezdi, verjetno ti na vseh področjih vse klapa, kakšen problemček se pa tudi mora pojavit sem in tja user posted image . Zdajle pametujem, če mi pa mobi zazvoni, me bo pa kap user posted image . Na 3. dan naj bi imela pikica 8 celic, ne? Jaz tudi pri nama sumim, da se nekaj neprijetnega zgodi najinim pikicah na 3. dan user posted image . Ali v MB ne zorijo nezrelih celic naprej? Se mi zdi, da sem enkrat nekaj brala o tem, ata pa vem, da jih ne.

Lara, ti si kar privošči odklop user posted image . Jaz pa upam, da bom danes čisto priklopljena od sreče user posted image .

Gigika, upam, da naju z N74 res loči le korak do nepopisne sreče user posted image . Hvala ti user posted image .

N74, a si ti tudi tako nervozna kot jaz? Jao, jao user posted image .

Tassi, hvala za kavico, sem tudi ta pravo že po grlu spravila user posted image .

Ajrad, itak, da boš prišla do punkcije. To še meni kljub temu, da so moji jajčniki očitni že za v penzijo user posted image , uspe user posted image .

Uf, Arneja, dihaj, dihaj user posted image . Uživajte, ker sonček bo user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
25.2.2009 7:39:00   
sayuri
arneja mislim nate.user posted image Kar pozitivno in ššščccccccccc slabe misli. user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
25.2.2009 7:47:10   
arneja
Kruce, res si revež user posted image . Ali nam moraš kavico kuhat ali pa doma seksat, ženske te res samo izkoriščamo user posted image . Si pa res faca, sem prav vesela, da si tu gor z nami user posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
25.2.2009 7:48:20   
arneja
Sayuri, hvala user posted image . Sem bila včeraj tako mirna, je bilo pa očitno le zatišje pred nevihto. No, moj optimist pravi, da bi ata, če bi imel namen klicat, že klical, jaz pa samo na uro gledam, če je zdaj že v PO user posted image .

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
25.2.2009 8:23:02   
biba007
N74, ko smo kupovali hišo, je bla tole okolica Ljubljane, ma meni se zdi, da gre bolj proti Gorenjski… Sicer pa ti čez vikend pridno žuli desni bok, pusti se crkljat, štorkljam pa lahko prenesem naročilo v tvojem imenu...ti samo povej, kolko user posted image

Lučka, teh bacilov je pa zdaj tolko, da se je s tvojim bušijem morda res bolj pametno malček izogibat maškorcam… Šc, šc, naj gredo stranuser posted image

Bambika, ne moreš verjet, hiperca skoraj mimo. Buši je še nekam velik (no, hlač-ne-morem-zapet velik, ampak ta del se mi zdi kar kjutuser posted image ), ampak zgoraj se je pa že čisto umirilo. V enem tednu izgubila 6kg. Nič ne žuli, lahko diham, mislim, super. Tebe še ni nič zagrabilo? A že kaj težko odštevaš dneve? Meni se vlečejo tko kot včasih do Dedka Mraza...

Arnejčika, ja, ne pozabi na kalamare, pa hop v starorimski slog. Močno, močno navijam zate, pa da bi bil ata čim bolj nežen (in ljubeznivuser posted image , naj dodam).

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
25.2.2009 8:46:20   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

vsem akterkam danes žalim veliko sreče.

Gigi, lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image

BibaBond, lepo da je hiperca mimouser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
25.2.2009 9:12:05   
bambi75
Gigi lepo, da si prišla malo naokoli. user posted image

Biba , bi bilo fino, ko bi jaz tako hitro hujšala brez hiperce. No lepo, da je hiperca mimo. Za odštevat dneve pa je še prehitro, napetost se začne kakšen teden po tranferju.

Arneja mi smo spali brez posebnosti. Vse mirno. user posted image  Ti pa se sedaj gotovo že pelješ proti Postojni, nato pa vam vsem štirim želim, lep izlet  proti morju. Danes lepo sonček sije. Jaz pa sem imela včeraj pravi snežni metež, ko sem se peljala domov.
V MB zorijo celice ja. Saj so jih meni tudi vedno. Ampak šele sedaj v novembu so se prvič tiste dozorjene celice v laboratorijo sploh oplodile. So pa baje že na začetku malo slabše kvalitete od tistih , ki so naravno zrele.
Glede zarodkov pa tako. Meni so v MB po 2.postopku ko so mi vse tiste 3 celice, ki so bile še na tretjo dan ok, do 5.dne propadle, da je ravno največji osip od 3. do 5. dne. JAz imam na tretji dan tako kot daisy še dobre zarodke potem pa začnejo hirat. Vendar vzroka ne vedo.
3.dan naj bi bil tisti ključni ko se mora začet zarodek sam razvijat in preživijo le zares dobri, tako mi je razložila Gavričeva v MB.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
25.2.2009 9:19:06   
T1979
Jutro,

Arneja srečno in relax, vse bo v redu. Zdaj že cartaš svoji pikici. user posted image

N74 tudi tebi srečno in lepo sprejmi svoji pikici. user posted image

Ostalim lep sončen pozdravček.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
25.2.2009 9:27:13   
palcica_
No spet sem tukaj.

Spet z vprašanji :) Nestrpno čakam jutrišnji dan, ko imam še zadnji UZ pred punkcijo. No zdaj pa me neki zanima - kolk časa ste se špikale? Meni bo danes 11 dan in nekje v petek soboto naj bi bila punkcija. Torej nekje 14 al 15 dan. Sam zdaj me pa skrbi (mal smešno vprašanje) - kaj pa če ti folikli počijo pred punkcijo? Verjetno je to ful smešno vprašanje.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
25.2.2009 9:30:03   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

n74 - ET
Arneja - ET

Drage moje, želim vama, da dobita svoje pikice nazaj, da jih bosta lepo greli in čuvali, še najbolj pa vama želim čez 14 dni en lep PLUSEK

se podpišem, naviiiijaaaam user posted image user posted image user posted image

tud jaz

seevda bomo navijaliuser posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
25.2.2009 9:35:18   
a.jrad
Palcica s katerim zdravilom se pikaš? A hodiš k Rešu?
Jaz mam jutri prvi Uz in danes 6 dan pikanja z Merionalom, pa upam, da se mi ne bo več treba dolgo pikat, ker res mrzim te špike!!!

Bambi kak dolgo si se ti pikala? Vidim, da si danes večji optimist in boljše volje - pa tako je tudi prav! user posted image user posted image user posted image user posted image  držim do testeka in da čimprej pridejo nosečniški znaki!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
25.2.2009 9:42:29   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: palcica_

No spet sem tukaj.

Spet z vprašanji :) Nestrpno čakam jutrišnji dan, ko imam še zadnji UZ pred punkcijo. No zdaj pa me neki zanima - kolk časa ste se špikale? Meni bo danes 11 dan in nekje v petek soboto naj bi bila punkcija. Torej nekje 14 al 15 dan. Sam zdaj me pa skrbi (mal smešno vprašanje) - kaj pa če ti folikli počijo pred punkcijo? Verjetno je to ful smešno vprašanje.

Jaz sem pri Rešu. Jaz sem se vedno zelo kratek čas pikala, 8 dni, 9 dan sem dobila že stopko in potem 11 dan imela punkcijo.
Je pa od vsake posameznice odvisno, kako reagira na zdravila in kako hitro folikli zrastejo.
Pa srečno.

(odgovor članu palcica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
25.2.2009 9:45:37   
a.jrad
Hoj T1979 hvala za inf., upam ,da bo pri meni tudi tako, ker res mrzim špike.......,
sicer pa jutri tako izvem kak daleč smo user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
25.2.2009 9:47:51   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Hoj T1979 hvala za inf., upam ,da bo pri meni tudi tako, ker res mrzim špike.......,
sicer pa jutri tako izvem kak daleč smo user posted image user posted image

Držimo pesti, da bo špikic kmalu konec user posted image . Sicer če pa veš, do česa te peljejo, pa niti ni tako težko, a ne? user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
25.2.2009 10:27:50   
Kruce Fiks
Oćitno Arnejo atej ni uspel priklicati!

Torej že greje pikice na obali??
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
25.2.2009 10:28:00   
lučka 25
n74, navijam in držim pesti za danes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Arneja, kot si rekla, da bi šli danes 4 na morje. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem pa še kar hin, sem imela ponoči spet drisko, sem vstajala na vsake 1-2 uri. Mater, sem v 2 dneh zgubila 3 kg. Upam pa da j z otročkom vse v redu. Danes pokličem zdravnik kaj naredit, da se to konča.

Ma sem prišla samo pogledat, če je kaj novic o naših bodočih mamicah, kako sta opravili. Bom še kasneje malo počekirala.

Vsem skupaj pa želim en lep sončen dan.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
25.2.2009 10:36:42   
T1979
Se nove trepetalke še niso javile, ja verjetno res že uživajo. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
25.2.2009 10:39:19   
Kruce Fiks
Bom prašal tu in pa med nosečkami!

Do pred 2 dni nazaj smo konzumirali 2 Prometriuma na dan vaginalno.
Sedaj pa po enega še ta teden.
No in ko smo šli na enega je začela našo glava boleti in pa trese jo (zebe jo)
No, možno je da jo je prav sedaj kak virus oplaknu, pomislil sem pa tudi na ta Prometrium - kao odziv telesa na manjšo dozo...
Je imela katera takšne težave morda?

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
25.2.2009 10:48:30   
anci banci
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Bom prašal tu in pa med nosečkami!

Do pred 2 dni nazaj smo konzumirali 2 Prometriuma na dan vaginalno.
Sedaj pa po enega še ta teden.
No in ko smo šli na enega je začela našo glava boleti in pa trese jo (zebe jo)
No, možno je da jo je prav sedaj kak virus oplaknu, pomislil sem pa tudi na ta Prometrium - kao odziv telesa na manjšo dozo...
Je imela katera takšne težave morda?

ne jaz nisem imela težav:)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
25.2.2009 10:58:06   
MBT1979
Arneja, najprej držim pesti, da bo danes vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najine celice se oplodijo. V treh postopkih je bilo oplojenih 10 celic, s tem da so se nehale razvijat. V prvem postopku sem imela lepo blastocisto in morulco na dan ET-ja, v drugem postopku pa samo morulco, v tretjem pa nič. Tako da, celice se oplodijo.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
25.2.2009 12:27:02   
blanč
Evo nas s pregleda. A-jček in B-jček sta pančala. Kolk sta lepauser posted image . Eden bo verjetno fantek eden si je pa popkovino naštimal med nogice in noče pokazat kaj tam skrivauser posted image .

Arnejči mislim nate

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
25.2.2009 12:30:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

n74 - ET
Arneja - ET

tud jaz

seevda bomo navijaliuser posted image user posted image

se pridružujem z lepimi mislimi!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Alergije
Michonne RR

Ali ima vaš otrok kakšno alergijo?

Ne (82%)

Da, na cvetni prah (12%)

Da, na pršice (0%)

Da, na hrano (6%)

Da, na več različnih (0%)

Da, drugo (0%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!