arneja
|
WP, jaz sem vesela, da so plavalčko od mojega ok, ker vem, da bi se tudi on upiral vitaminčkom. Tvoj ne kadi, ne? Upam, da čimprej minejo tvoje bolečine zaradi nesreče. Si pa dobra, da uspe do 11-h spati. Jaz sem to verjetno nazadnje pri kakšnih 20-ih letih . Blanči, ti si tudi takšna jutranja ptica kot jaz. A to samo zdaj, ko si srečka nosečka, ali že od prej? MBT, nobena celica se ti ni oplodila? Kaj če se pa potem vajine celice ne ujamejo? Jaz mislim, da najine se, glede na to, da sva pa imela do sedaj vsega skupaj tri oplojene celice. V štirih postopkih . Kozica, žal mi je, da je prišla rdeča tečnoba. Ampak slej ko prej je sigurno ne bo . N74, itak, da ne bodo kar vse tvoje celice propadle, ti kar mirno spi in jutri v PO po otročke. Jaz sem danes mami rekla, da ji jutri dva vnuka pripeljem . Njej se je pa sanjalo, da sta naju kar dva pikeca pričaka in da je bil eden fuuuull lep in da je ata rekel, da tokrat bo pa sigurno uspelo . Drugače sem bila pa tudi jaz že enkrat sama na ET-ju, ker je imel neko tekmo. V službo pa meni jutri na srečo ni treba, tako da bom zjutraj v miru zajtrk pojedla, pa še malo na net pokukala. Kaj pa ta tvoja prijateljica iz PO, v katerem postopku ji je uspelo? Je imela dobre celice ali kaj je bil problem? Če ne sprašujem seveda preveč zasebne zadeve. V avtu je pa tudi mene kar bolelo, če je bila zdrapana cesta. Ampak danes sem pa že čisto ok. Jaz sem pri atu Rešu vedno zmešana . Jaz sem v tem postopku še najbolj mirna do sedaj. Te bom pa, če slučajno ne bi uspelo, res prosila za kontakt tistega bioenergetika. Matični mleček sem pa pila samo od 2. dne M naprej, se mi zdi, da sem ga prvi dan pozabila. Imela sem pa tistega v fiolcah. Zadnjo flaško sem popila na dan punkcije, zdaj pa jem samo še Centramed. Saj tudi jaz ne vem, kako bi bilo najbolj prav. V glavnem, držim pestke, da se nama bo jutri smejalo . Imela bom pa nežno roza majčko, kavbojke in rjave škornje, pa mislim, da me ne boš zgrešila . Če ne boš seveda toliko prej končala.