|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
24.2.2009 20:29:32   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

A bomo danes kaj navijali...

n74 - ET
Arneja - ET

Drage moje, želim vama, da dobita svoje pikice nazaj, da jih bosta lepo greli in čuvali, še najbolj pa vama želim čez 14 dni en lep PLUSEK

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Še jst se podpišem pod tole navijanje...

MIŠMIŠ uživaj na pirčku
KRUCE vaše pišče pa že pravi korenjak, superca
LUČKA čim prej se pocajtaj

Mirno nočko vsem...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
24.2.2009 20:40:56   
princes34
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Princess, nasproti mene je sedel en par, oba v črno oblečena, ki sta šla pred mano notri. Ti si bila s partnerjem ali sama? Imaš na paža svetle lase? Me malo spomin zdajle zafrkava. Ko sem šla ven sploh nisem več gledala naokoli, ker sem bila malo slabe volje, ker ni bilo videti kaj preveč foliklov. Kaj je danes UZ pokazal? Da prideš jutri na ET in da se vidimo še v PO user posted image ?

Sem spet celo stran popisala user posted image .

Arneja, bila sem sam. Danes sem bila pri Rešu in imam v soboto 28.2. transfer zmrznjenčka. Upam, da bo vse ok. Tudi zate držim pesti. Kdaj imaš transfer? Mogoče se pa res vidmo v soboto.user posted image

Vse ste ful pridne s pisanjem. Za vse navijam user posted image user posted image user posted image , da nam bo čimprej uspel.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
24.2.2009 20:43:29   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Pupike moje, tole pa moram delit z vami. Danes sva z mojim dragim pri nas videla štorkljo!!! Čisto tapravo, belo in črno!!!! Pa če to ni a sign user posted image user posted image user posted image

To, draga moja je preverjen znak... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ojla Miška kako si?
Počutje?
Se nakazujejo spremembe?
Bo kmalu riguleto?

Kruce, Kruce... a ti bi kr rigoleto mel...
Zaenkrat vse po starem.

Kak je pri vas? Slabosti, tečnobe in ostalo... bo za zdržat?

n74 - ET
Arneja - ET

Drage moje, želim vama, da dobita svoje pikice nazaj, da jih bosta lepo greli in čuvali, še najbolj pa vama želim čez 14 dni en lep PLUSEK

Navijam tudi jaz. Pupike moje, naj bo s srečo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
24.2.2009 20:48:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ojla Miška kako si?
Počutje?
Se nakazujejo spremembe?
Bo kmalu riguleto?

Zaenkrat vse po starem.

o generacijo moja... sem te prišla vprašat, kdaj bo dan D in potem potrjeno stanje kot ga opisuje Kruce user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
24.2.2009 20:51:53   
arneja
Punce, a gledate Piramido? Da umreš od smeha user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
24.2.2009 20:53:41   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

o generacijo moja... sem te prišla vprašat, kdaj bo dan D in potem potrjeno stanje kot ga opisuje Kruce user posted image

O, lej jo lej...
Ti pupa postajaš zvezda stalnica na tejle temi...
Te grem še malo na borbo pozdravit.

Uradni dan D je šele 9.3.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
24.2.2009 20:54:13   
arneja
Bambi, pa dve pikici sta pri tebi, kaj češ boljšega user posted image user posted image user posted image . Jaz upam, da ti jutri z N74 slediva user posted image .

Zdaj grem pa po vrsti brat in odgovarjat user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
24.2.2009 20:57:22   
n74
lučka25 - upam, da te bacil čimprej zapusti

wp-jaz sem imela mucka najprej v stanovanju od septembra do pomladi. Ko pa je ugotovil, da je zunaj tako luštno, ga nisem mogla več za dolgo zadržati noter. Pa je kastriran.

bambi75-zakaj pa si postala naenkrat tako pesimistična, nas pa vedno tolažiš in vspodbujaš? Pa ni ata spet kakšno negativno rekel. Jaz mislim, da je pri dveh zarodkih sigurno večje upanje in ga ne smeš izgubit. Pozitivno razmišljat.

sayuri-ti pa znaš stimulirat, vedno dobim ogromno željo po dvojčkih

biba007-iz katerega konca pa sta, da sta videla štorkljo. Hitro napisat, da bova še midva čez vikend kakšen izlet naredila.

Še jaz imam eno vprašanje. Tretji dan po ET moram v službo in ravno ta teden nadomeščam na delovnem mestu, kjer je kar mraz. Vsaj ta teden me je tko zeblo, sploh v noge. A to kaj vpliva na vgnezditev?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
24.2.2009 21:00:00   
blanč
n74 - ET
Arneja - ET

Želim vama, da se lepo naspita in naspane prejmeta pikice v svoje varstvo

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
24.2.2009 21:01:25   
ledenka

n74 - ET
Arneja - ET

se podpišem, naviiiijaaaam user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
24.2.2009 21:11:30   
arneja
WP, jaz sem vesela, da so plavalčko od mojega ok, ker vem, da bi se tudi on upiral vitaminčkom. Tvoj ne kadi, ne? Upam, da čimprej minejo tvoje bolečine zaradi nesreče. Si pa dobra, da uspe do 11-h spati. Jaz sem to verjetno nazadnje pri kakšnih 20-ih letih user posted image .

Blanči, ti si tudi takšna jutranja ptica kot jaz. A to samo zdaj, ko si srečka nosečka, ali že od prej?

MBT, nobena celica se ti ni oplodila? Kaj če se pa potem vajine celice ne ujamejo? Jaz mislim, da najine se, glede na to, da sva pa imela do sedaj vsega skupaj tri oplojene celice. V štirih postopkih user posted image .

Kozica, žal mi je, da je prišla rdeča tečnoba. Ampak slej ko prej je sigurno ne bo user posted image .

N74
, itak, da ne bodo kar vse tvoje celice propadle, ti kar mirno spi in jutri v PO po otročke. Jaz sem danes mami rekla, da ji jutri dva vnuka pripeljem user posted image . Njej se je pa sanjalo, da sta naju kar dva pikeca pričaka in da je bil eden fuuuull lep in da je ata rekel, da tokrat bo pa sigurno uspelo user posted image . Drugače sem bila pa tudi jaz že enkrat sama na ET-ju, ker je imel neko tekmo. V službo pa meni jutri na srečo ni treba, tako da bom zjutraj v miru zajtrk pojedla, pa še malo na net pokukala. Kaj pa ta tvoja prijateljica iz PO, v katerem postopku ji je uspelo? Je imela dobre celice ali kaj je bil problem? Če ne sprašujem seveda preveč zasebne zadeve. V avtu je pa tudi mene kar bolelo, če je bila zdrapana cesta. Ampak danes sem pa že čisto ok. Jaz sem pri atu Rešu vedno zmešana user posted image . Jaz sem v tem postopku še najbolj mirna do sedaj. Te bom pa, če slučajno ne bi uspelo, res prosila za kontakt tistega bioenergetika. Matični mleček sem pa pila samo od 2. dne M naprej, se mi zdi, da sem ga prvi dan pozabila. Imela sem pa tistega v fiolcah. Zadnjo flaško sem popila na dan punkcije, zdaj pa jem samo še Centramed. Saj tudi jaz ne vem, kako bi bilo najbolj prav. V glavnem, držim pestke, da se nama bo jutri smejalo user posted image . Imela bom pa nežno roza majčko, kavbojke in rjave škornje, pa mislim, da me ne boš zgrešila user posted image . Če ne boš seveda toliko prej končala.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
24.2.2009 21:12:50   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

n74 - ET
Arneja - ET

se podpišem, naviiiijaaaam user posted image user posted image user posted image

Jaz tuduser posted image user posted image user posted image  jaz tuduser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
24.2.2009 21:19:54   
Kruce Fiks

Zaenkrat vse po starem.

Rigoletto je vedno za nekaj dober in  dobrodošel

Ja pri nas so slabosti šle svojo pot, se mamca fejst počuti. Swa se pa s hčerkico navadila zavijati z očmi ter ignorirati kakšne čustvene izliveuser posted image
Pa tolk sem si troštal da 9 mesecev zapavziram iz sexom ona bi pa kar še pa še, pa še, pa šeuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
24.2.2009 21:20:44   
arneja
Lučka, upam, da bom imela tudi danes tako dober spanec, da jutri spočita mamica pride po otročička user posted image . Joj, revčka, tebe so pa takole bacili napadli user posted image . Upam, da gredo čimprej stran user posted image . Sicer sem pa tudi jaz po povratku iz Egipta podriskala v hlače user posted image . Pa pol ure sem na moškem WC-ju na Brniku sedela user posted image .

Mismis, tudi k meni lahko prideš peglat user posted image . Pa še Sarajevsko pivo dobiš, sta nama še dve flaški ostali user posted image .

Iii, Kruce, kakšen korenjak je že vajen otročiček user posted image user posted image user posted image . Kdo pa je stric, ki naj bi brke vihal? Koliko je pa tvoja stara, če ni skrivnost, da bosta šla na amnio?

Bambi, a misliš, da da tebi ata potem prekmalu stopko, če 3 celice niso bile zrele? Kako velike folikle si pa imela, ko si jo dobila? Cetrotid si imela? Jaz sem tudi že zračunala, da bom verjetno 10. marca delala test. Jaz pa mislim, da upanje je in to veliko, tako da ti zdaj uživaj te prve nosečniške dni user posted image . Joj, jaz bom jutri spet čisto zasanjana, ko bom pikeca nazaj dobila user posted image . A bi nam slikce svojih pikic mogoče prilimala user posted image ?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
24.2.2009 21:25:56   
miska73

Zaenkrat vse po starem.

Rigoletto je vedno za nekaj dober in  dobrodošel

Ja pri nas so slabosti šle svojo pot, se mamca fejst počuti. Swa se pa s hčerkico navadila zavijati z očmi ter ignorirati kakšne čustvene izliveuser posted image
Pa tolk sem si troštal da 9 mesecev zapavziram iz sexom ona bi pa kar še pa še, pa še, pa šeuser posted image

Ti, sam zadnjega stavka pa ne razumem... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3815
24.2.2009 21:28:54   
arneja
Ajrad, super za polžasti izcedek user posted image . Komaj čakaš, da bo četrtek, kaj user posted image ?

Kajsica, kje se ti potepaš user posted image ? Pridno izpite delaš?

Zarja, kam si ti zdaj poniknila? Saj pokukat malo nas pa lahko prideš user posted image .

Iii, Sayuri, ti znaš pa zame pravo stimulacijo prilepit user posted image . Se mi zdi, da ti je Zara full podobna user posted image . No, itak, saj je tvoja user posted image . Pa Hello Kitty oblekco ima, komaj čakam, da bom takšne zadevce lahko nabavljala user posted image . A sta črmljčka pridna ali te čisto izmučita?

Sonček
, hvala za lepe želje  za jutri user posted image .

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
24.2.2009 21:39:04   
arneja
Kje se pa res naša Lara potepa user posted image ? Je šla na počitnice user posted image ? Pa Netka, kje je Netka?

Sonček, kako je s tvojim mastitisom ali kako se že reče? Upam, da je bolje user posted image .

Biba, štorkla je definitivno A sign user posted image user posted image user posted image .

Mismis
, zlata si s svojimi željami za naju z N74 user posted image . Hvaaala. Koliko časa si pa ti na GK čakala? Vidiš, zato pa jaz raje k atu hodim. Jaz bi živčni zlom dobila, če bi morala predolgo čakati. To bi bila morda edino v MB pripravljena storiti.

Princes
, jaz imam že jutri ET, tako da se v soboto, žal, ne vidimo. Se pa tu gor kaj slišimo user posted image . Kako velik je pa bil tvoj folikel danes? Si dobila stopko?

Hvala tudi vsem ostalim pupikam, ki prijazno navijate za naju z N74 user posted image . Sploh tisto o plusku je zanimivo user posted image .

Kruce, a tvoja bi pa ves čas seksala user posted image ? Joj, ti revež, ti user posted image .

Zdaj pa jaz nina-nana. N74, jutri pa otročke domov pripeljeva user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3817
24.2.2009 21:48:51   
blanč
Arnejč, jaz sem bila prej velika zaspanka ampak zdaj sem se pa že naspala za nazaj in naprej in ne morem večuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
24.2.2009 21:53:44   
bambi75
Kruce ste pa res že veliki. user posted image  A ti se pa braniš user posted image to mi pa ni čisto jasno. user posted image

Sayuri ti nam pa rs lepe stimulacije limaš. user posted image

Biba štorklja je sigurno dober znak. Preverjeno pri mlinčki. Kako kaj hiperca?

Pupe hvala za lepe besede, samo jaz sem realist. Po toliko postopkih pač postaneš. Saj če bi bil to moj prvi ali drugi postopek, bi bila ful vesela za ti dve pikici, sedaj pa sem le bolj realna. Če se zgodi čudež bom seveda vesela, če pa ne bo nič pa gremo dalje.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
24.2.2009 21:54:26   
Kruce Fiks
Iii, Kruce, kakšen korenjak je že vajen otročiček user posted image user posted image user posted image . Kdo pa je stric, ki naj bi brke vihal? Koliko je pa tvoja stara, če ni skrivnost, da bosta šla na amnio?

Stric je pač ginekolog.... Stara je 37.
Kruce, a tvoja bi pa ves čas seksala ? Joj, ti revež, ti .

Ja, vse obdobje Klomifena sem si prigovarjal, še mal potrp pa bo, saj sexat v eno mer je hujš kot ob 4h vam tle koffi kuhat pa pol v službouser posted image ....
Počasi zgubljal perje in inspiracijo........
Nakar se je nakuhalo, pa si človek misli , oh zdej pa na zaslužen poćitek in glej ga zlomka, tedaj se šele začneuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
24.2.2009 21:54:27   
bambi75
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

n74 - ET
Arneja - ET

tud jaz

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
24.2.2009 22:05:32   
bambi75
n74 ne ata je bil danes kar prijazen. Razen tistega že slišanega, da nisem glih optimalna. Mi je posebej naročal za aspirin pa prometrium na 8 ur. Na koncu pa , je rekel, da vidimo, če sem kaj pod srečno zvezdo rojena in se bo kja obdržalo.. Ja itak vem da nisem. Sem danes dve uri po netu iskala in primerjala slikce, pa ne najdem podobne za 3. dan. Res pa so zelo slabe slikce, zgleda, da bo treba atu menjat kartušo. V prejšnjem postopku v MB sem se tolažila, da so bile tiste pikice vsaj na 3. dan dobre kvalitete, čeprav jih največ odmre od 3 do 5 dne.

arneja jaz imam že skoz probleme z nezrelimi celicami, saj zato smo tudi v MB nazadnje čakali s stopko, da so bili ta večji že tam 25 veliki pa ni bilo nič bolje. Sem malo upala, da bo z drugimi zdravili bolje, kot pa z gonalom pa je isto sranje. Sedaj pa ne vem točno. Na UZ je bil tavečji 19 pa en 18 ostalo pa ne vem je zmeril samo še enega, ki je bil tudi skoraj 18 (17,8). Stopko pa sem si dala šele naslednji dan ravno zaradi mojih celic. Ja pa imela sem cetrotide.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
24.2.2009 22:27:45   
lara light
Lepotičke moje, sem čutila, da moram vas danes pridet pogledat!user posted image

Arnejči, nisem šla nikamor, le malo odklopa sem rabila. Najvijam za ju3 veš kako močno, plave pesti mam!user posted image user posted image user posted image user posted image

N74, tudi zate močno navijam!user posted image user posted image

Miška, naj bo zmagovalen krog!user posted image

Vsem, ki čakate na plus, naj se čimprej nariše, tem, ki čakate na srček, naj se čimprej pokaže, nosečkam pa zdravih dni (a ne Lučka) in lepih pregledov!
Topel objem in lepe sanje!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
25.2.2009 0:14:22   
gigi1
Ahoj pupike. Sem še neki delavna, pa mi user posted image  ni dal miru in sem vas prišla malo pogledat.

Trepetalke
cukica greje user posted image user posted image test 02.03.  
BibaTolstojBond greje user posted image user posted image  test ???   
naska greje  user posted image test 04.03.  
miška73 grejeuser posted image user posted image test 09.03. 
Loremi greje user posted image test 09.03.  
Bambi75 grejeuser posted image user posted image   test 10.03.
navijam 100/uro user posted image  user posted image  user posted image

N74, Arnejči dobro opravita ju3. Pečke so že ogrete. Le še korak do zmage user posted image  user posted image

Prav veliko nisem brala...

Rada vas imam user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
25.2.2009 7:20:34   
tassi1

Dobro jutro!!  
Da vam skuham en kofe
user posted image
Bambi- lepo mirkaj na svoji pikici, boš videla, da bo čez 14 en velik +++user posted image user posted image
Gigi- lepo , da si se javila, si bila pogrešana user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!