Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:29:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka Rada bi vam poslala slikico od Taje, pa nevem kako se to naredi. Nemorem vstaviti slikico. Dushka duška,kako se počutiš? lahko slikco pošlješ na sasykap@gmail.com
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:30:09
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: pocka za kosilo bo pri nas pašta pa zelenjava po azijsko, bo pa tudi malo piščančka notri, meni se še sanjalo ni,da je post ...zvečer bo pa regrat, ga moj glih zdaj čisti a regrat že raste, njami ? ja tukaj okoli hiše ga je nekaj, saj ne vem ali je že letošnji ali ne, ampak se mi ga tako lušta,da sem rekla mojemu,da je lahko tudi od predlani pa ga bom pojedla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:31:05
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? mi smo totalni duda-manijaki in bomo vzeli že s sabo v P. jo bom prekuhala v teh dneh in dala v prav tako prekuhano škatlico/lonček.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:31:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pupe kaj kera ve kak je kaj grahec?se več nič ne javi... al je že v P? 23.2. še je čekirala po netu,tako,da ne vem
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:31:15
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? jaz jo bom vzela za vsak slučaj s sabo v P, jo bom dala v mojo torbo, pa še tiste nastavke za dojenje...imam namen prekuhat enkrat te dni
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:32:20
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? jaz sem jo ravno ta vikend pripravla, prekuhala, dala pol še v sterilno vodo in pospravla v sterilno škatlico ter dala v potovalko...mogoče pa jo niti rabla ne bom; no vsaj pri Žigi je nisem...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:33:15
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pupe kaj kera ve kak je kaj grahec?se več nič ne javi... al je že v P? 23.2. še je čekirala po netu,tako,da ne vem madonca babe, pred vami se pa res nič/nihče ne more skrit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:36:01
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? jaz sem jo ravno ta vikend pripravla, prekuhala, dala pol še v sterilno vodo in pospravla v sterilno škatlico ter dala v potovalko...mogoče pa jo niti rabla ne bom; no vsaj pri Žigi je nisem... Koliko časa pa to prekuhavaš????
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:36:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? jaz sem jo mislila vzet za vsak slučaj. pa tudi prekuhat jo mislim, samo še nisem...
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:37:31
|
|
|
|
julam
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? jaz sem jo ravno ta vikend pripravla, prekuhala, dala pol še v sterilno vodo in pospravla v sterilno škatlico ter dala v potovalko...mogoče pa jo niti rabla ne bom; no vsaj pri Žigi je nisem... Koliko časa pa to prekuhavaš???? pri nas 10'
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:37:49
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? jaz sem jo ravno ta vikend pripravla, prekuhala, dala pol še v sterilno vodo in pospravla v sterilno škatlico ter dala v potovalko...mogoče pa jo niti rabla ne bom; no vsaj pri Žigi je nisem... Koliko časa pa to prekuhavaš???? ma da fajn zavreje voda cca.10minutk, odcedim vodo in pol jo pa za pol urce dam v to Chicco raztopino in splahnem pod vodo, obrišem pa spravim v škatlico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:42:10
|
|
|
|
Lolita23
|
Hvala za odgovor Vsem ki ste imele preglede
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:42:16
|
|
|
|
Tejči H
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dushka Rada bi vam poslala slikico od Taje, pa nevem kako se to naredi. Nemorem vstaviti slikico. Dushka duška,kako se počutiš? lahko slikco pošlješ na sasykap@gmail.com A lahko tudi jaz pošljem slikco?Vse slikce, ki jih hočem dat gor so prevelike. Hvala Lp, Tejči
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:42:17
|
|
|
|
mama_milchy
|
madonca, kolko prijavljenih pa vse tiho.......
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:44:19
|
|
|
|
dushka
|
[/quote] duška,kako se počutiš? lahko slikco pošlješ na sasykap@gmail.com [/quote] Sem že poslala. Počutim se pa o.k., Taja pa tudi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:44:25
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: dushka Rada bi vam poslala slikico od Taje, pa nevem kako se to naredi. Nemorem vstaviti slikico. Dushka duška,kako se počutiš? lahko slikco pošlješ na sasykap@gmail.com A lahko tudi jaz pošljem slikco?Vse slikce, ki jih hočem dat gor so prevelike. Hvala Lp, Tejči oooo tejči in dushka
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:44:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dushka Rada bi vam poslala slikico od Taje, pa nevem kako se to naredi. Nemorem vstaviti slikico. Dushka ja, slikice
< Sporočilo je popravil felix7 -- 25.2.2009 11:45:05 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:46:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Dude a to mislte vse vzet s sabo v P, ali jo vam bodo naknadno prinesli?In če jo mislite vzet, a ste jo že prekuhale???? je že v torbi, prekuhana
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:46:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka felix, a že ustvarjaš? ravnokar razmišljam, da bi začela
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:46:17
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy imena: mi2 nisva nobenemu nič povedala čeprav vsi nekaj sprašujejo; pa kdaj bo, pa kaj bo, pa kako ji/mu bo ime....kr neki....meni gre to že na ...pa kako da ne vemo kaj bo, pri vseh preiskavah ki jih g danes nardijo in bla, bla, bla...katastrofa... ja, tell me about it... midva res ne veva spola, pa nama vsi govorijo, ja, ja, zihr vesta, pa nočeta povedat... ja, če bi vedla, bi rekla, da vem, samo ne želim povedat...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:46:33
|
|
|
|
mama_milchy
|
kako smo vse nestrpne glede slikic...kako pa kaj janjap in njen raphael? a ve katera?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:47:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: pondelak pupe kaj kera ve kak je kaj grahec?se več nič ne javi... al je že v P? 23.2. še je čekirala po netu,tako,da ne vem madonca babe, pred vami se pa res nič/nihče ne more skrit mamo vse pod nadzorom
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:49:44
|
|
|
|
Tejči H
|
Ojla Sm vidla, da nas je že kr nekaj rodilo. Tko, da čestitke tudi ostalim novopečenim mamicam. Želim vam veliko zdravja in čimveč crklanja. In čimprejšen povratek domov. Naš Lovro lepo napreduje, tehta 2340g. Jutri imava prvič zdravnika, bomo vidl kaj bodo tam rekli. Ko bo malce lepše vreme greva že lahko ven. Sem vidla, da imate debate o dudah. Lovro jo je sicer imel prvi dan, sam potem ne več. In če ne bo potrebe mu je tud ne bom dala, ker sedaj je ne pogreša nič. So mi pa sestre v porodnišnici rekle, da duda kao ni dobra. Ker se sesanje pri dojenju in sesanje dude zelo razlikuje in ga duda lahko samo zmede.
< Sporočilo je popravil Tejči H -- 25.2.2009 11:56:22 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:49:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy ma da fajn zavreje voda cca.10minutk, odcedim vodo in pol jo pa za pol urce dam v to Chicco raztopino in splahnem pod vodo, obrišem pa spravim v škatlico če nimate te raztopine, je treba pa še vroče flaške in dude fino obrisat s čisto krpo, sicer bodo čisto bele od vodnega kamna...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 25.2.2009 11:51:33
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejči H Ojla Sm vidla, da nas je že kr nekaj rodilo. Tko, da čestitke tudi ostalim novopečenim mamicam. Želim vam veliko zdravja in čimveč crklanja. In čimprejšen povratek domov. Naš Lovero lepo napreduje, tehta 2340g. Jutri imava prvič zdravnika, bomo vidl kaj bodo tam rekli. Ko bo malce lepše vreme greva že lahko ven. Sem vidla, da imate debate o dudah. Lovro jo je sicer imel prvi dan, sam potem ne več. In če ne bo potrebe mu je tud ne bom dala, ker sedaj je ne pogreša nič. So mi pa sestre v porodnišnici rekle, da duda kao ni dobra. Ker se sesanje pri dojenju in sesanje dude zelo razlikuje in ga duda lahko samo zmede. čestitke, Tejči, ful lepo vama gre. Duda je pa res bolj skrajni ukrep, tako da imeti jo za vsak slučaj, uporabiti pa, če je nuja Tejči, kok si pa ti stara?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?