|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
25.2.2009 11:24:49   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

OJLA  čvekice, sem vas prišla samo na hitrco pozdravituser posted image , vzunaj je tak lep sonček tako, da bove z princesko veliko vzunajuser posted image

Super, jaz pa ne vem če je priporočljvo lazit ven, če je Nia še nahodna user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 601
25.2.2009 11:25:39   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no zdej se je pa men zgodilo nekaj smešnega..grem Nejcu pripravit flašo, ker je bil zaspan, in je pojedel samop pol frutka, pa pridem nazaj in mali mi zaspi v stolčku..revček moj

edina kje se skrivaš...kaj je zdej z vašim obiskom?

Ko bi moja tak na izi zaspala user posted image , pri nas so cele procedure.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 602
25.2.2009 11:26:05   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

OJLA  čvekice, sem vas prišla samo na hitrco pozdravituser posted image , vzunaj je tak lep sonček tako, da bove z princesko veliko vzunajuser posted image

Super, jaz pa ne vem če je priporočljvo lazit ven, če je Nia še nahodna user posted image

Če ji samo iz noska teče,nima vročine in ne piha,gresta lahko

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 603
25.2.2009 11:26:34   
Anonimen

če nima vročine, pa če ne piha lahko. No vsaj midve greva, sva skoz uzuni

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 604
25.2.2009 11:27:12   
Anonimen
dober dan drage dame.

Je kaj hudo novega...vceraj je bil tu tak zatisje pa sem potem kar drugje pristala...ko pades v debato potem pa vemo kako je user posted image user posted image

No ce je kaka obnova grem pobrskat. user posted image

(odgovor članu nia5)
  Neposredna povezava do sporočila: 605
25.2.2009 11:33:32   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

dober dan drage dame.

Je kaj hudo novega...vceraj je bil tu tak zatisje pa sem potem kar drugje pristala...ko pades v debato potem pa vemo kako je user posted image user posted image

obnove ziher ni, novega pa user posted image , razen zobkov in novih mer nič posebnega

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 606
25.2.2009 11:34:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: ****

dober dan drage dame.

obnove ziher ni, novega pa user posted image , razen zobkov in novih mer nič posebnega

Hvala, zlata si user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 607
25.2.2009 11:39:34   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Dober dan!

Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm.

user posted image
Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 608
25.2.2009 11:47:23   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čeruser posted image user posted image

Za brati nimam ne vem kaj časa, nove mere bom pa le sporočila. Mi smo med lažjimi in tehtamo "le" 8400g (P pravi, da čisto dovolj), dolgi smo 73,5cm, OG pa je 46,5 cm.
Naslednjič pa gremo v P 26.5.2009.

Anitka - mi smo še lažji od vas (8220g)user posted image user posted image , večji za 0,5 cmuser posted image user posted image .

Mislim da je moja zmagovalka v lahki kategorijiuser posted image (8200 in 71), je drugače celi ati, vsaj to ima po mami user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 609
25.2.2009 11:51:39   
mafi
user posted image
user posted image
user posted image

evo moji dve maškarciuser posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 610
25.2.2009 11:52:34   
suzy85
Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstvauser posted image

če bi bila že prej zaposlena, bi verjetno razmišljala o tej možnosti. tak pa že od avgusta delam polni delovni čas...

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 611
25.2.2009 11:52:44   
mafi

Za brati nimam ne vem kaj časa, nove mere bom pa le sporočila. Mi smo med lažjimi in tehtamo "le" 8400g (P pravi, da čisto dovolj), dolgi smo 73,5cm, OG pa je 46,5 cm.

Anitka - mi smo še lažji od vas (8220g)user posted image user posted image , večji za 0,5 cmuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image za mere

Neposredna povezava do sporočila: 612
25.2.2009 11:53:01   
suzy85

naši tudi iz noska teče, pa smo kljub temu zunaj. ji paše!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 613
25.2.2009 11:53:44   
sesil
prej sem se lotila pisanja, pol se mi je pa aneja zbudila....zdej tipkam z eno roko, ker mi ona tečka v naročju, sam k meni sili.

jana baminton, to je super šport, fanj prešvicaš...jaz po novem hodim na body pump 1x na teden. bi 2x, ma zaenkrat ni placa, čakam da se kakšno mesto sprazni.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 614
25.2.2009 12:01:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Danes mu bom kupila magični lonček, ker nama je prejšnji točil in je romal v koš. Upam, da ga bo osvojil, ker jaz mu ne bom več ponujala zize čez dan, ker tole je že too much. Včasih popije kaj iz kozarčka, včasih pa noče nič. user posted image

Aurora bo žeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Stiskam pestke, da čimprej. Naš Gal pa se je danes zjutraj vztrajno obračal od zize, tako da mislim, da res zaključujemo z dojenjem.

Do kdaj boste prekuhavale vodo za pitje, jim mogoče že dajete direkt iz pipe?

Načeloma mu še prekuhavam, je pa dobil že tudi vodo direkt iz pipe.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 615
25.2.2009 12:02:36   
barbaw

Kak sem zdaj vesela, je najin ati klical in mi povedal, da ne gre v ponedlejek za tri dni na službebo pot ...user posted image user posted image user posted image user posted image

In da gremo jutri popoldan ka babici v portorož na podaljšan vikend...jeeej...upam, da bo kaj lepše vreme ob morju..
Res sem vesela, ker nisem rada sama doma...saj veste user posted image user posted image

upam, da boš dobro prenesla vožnjo

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 616
25.2.2009 12:02:37   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 617
25.2.2009 12:05:50   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Zdej vem zakaj me boli križ zjutraj k se zbudim:user posted image

user posted image

Če bi me zaradi tega križ bolel bi bila prav vesela. user posted image

Jaz tudi in to zeeeeeeeeeeeelouser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 618
25.2.2009 12:06:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

user posted image
user posted image
user posted image

luštkani maškarciuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 619
25.2.2009 12:07:33   
Anitka

Dobro jutro čvekice, mi smo spali super, zbudila se je le enkrat ponoči za mleko in enkrat proti jutru. Se vidi da je bolj lepo spala, saj se je zbudila že ob 07.30, eno uro prej kot ponavadi.

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje.
user posted image je že v želodčku, pa vseeno hvala za postrežbo user posted image
Anitka ta kopel je za dojenčke in otroke, pa tudi meni fajn dane ko se kopam z njo. Je od Penatena, kar pa je itak kozmetika za bebe.

Hvala še za to informacijouser posted image

Ana vse naj naj za 10 mesecev user posted image user posted image

Brina in Gal vama pa vse naj naj za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za čestitke. Pa seveda hvala tudi vsem ostalim.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 620
25.2.2009 12:08:47   
Anitka

Dober dan!

Najprej vam povem, da smo v našo družino od 9 uri dobili novo dojenčico...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo pikico težko 2610 g in veliko 46 cm.

user posted image
Joj, smo veseli, moj lubi sploh, ker je postal pravi stric! user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa grem kaj pokomentirat pa da ruknem danes tole 2000-ko user posted image user posted image user posted image

Čestitke ob veselem dogodku in vse lepo dojenčici in njenim staršem.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 621
25.2.2009 12:09:37   
Anitka

user posted image  user posted image  user posted image  za suheca, bo treba več  banan papat, pa špinačo da mo moč user posted image  user posted image  user posted image , ma samo da so zdravi user posted image

Ja itak - zdravje je najpomembneje.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 622
25.2.2009 12:10:34   
Anitka

user posted image user posted image user posted image dva suheca.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 623
25.2.2009 12:11:54   
Anitka

Punce kakšno mnenje imate o skrajšanem delavniku zaradi starševstvauser posted image

Odvisno od službe. Pri meni zelo  težko izvedljivo. Pa Gala moram itak nekam dat za 4 ure potem je pa vseeno.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
25.2.2009 12:13:43   
tally

Odvisno od službe. Pri meni zelo  težko izvedljivo. Pa Gala moram itak nekam dat za 4 ure potem je pa vseeno.

pri meni neizvedljivo----->finance user posted image , drugače bi pa rade volje delala po 4 ure

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?