|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + ****
24.2.2009 22:49:23   
*manca*
sem na hitro svoje podatke v seznam ustavila user posted image

Srce, ki ljubi, spremlja tudi tistega, ki zaide
in ljubi tudi, če ve, da bo ranjeno.

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
25.2.2009 7:39:20   
tassika
Jutro vsem, nosečkam, nenosečkam, živčkom in ostalimuser posted image .

Jaz sem vam danes na voljo samo do 15,30 ker potem grem k sodelavki in imamo babji žur sredi tedno. Smo face a ne. Že zjutraj so me vsi čudno gledali ko sem se na vlak basala s torbico in eno malo večjo torbo za pižamcouser posted image .

Manca ne bit žalostna, marec je že skoraj tukajuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
25.2.2009 8:25:46   
Anonimen
Dobro jutro... user posted image .
Ja, zvezdice ste... vse.user posted image
Evo mene, trenutno nič slabo, jem Activio, ker se mi je vse zaštopal. user posted image  Moram donat kupit, da mal stera to vn.user posted image
MAŠKA, nimam pojma .. zakaj in kako so me tko odslovili. Res ne. Neprimeren čas očitno. Sej bom dons uredila. Sigurno grem pa kamorkoli že. Izcedka sicer nimam danes, boli tud ne... , grem pa vseeno.

Vse ste ene pozorne pikice.

Pilotinkaaa... , je tušek pomagal pri živcih? Ja, sej vem kako je to.., se jst dostkrat soočam z živci user posted image  Ne skrbi... ti sam pridi sem gor. Jst sm zdej nazaj in bom tud ostala, če me spet kaka slabost ne premaga.
*manca*, tudi ti ne bodi žalostinka... bo prišel dan, ko M od nikoder ne bo. Boš vidla. Takrat boš pozabila na vso to čakanje in upe. Držim ti pa pestke, da že naslednji mesec ne pride... teta.user posted image
mMravljica, še dons mi ne dela gsm. Čist je zmrznu.... , moram si novega nabavit. Oprosti za skrbi... , nism zanalašč. Ne me po riti.....
Tassi, hvala za včerajšnjega objemčka. Ga je blo tko lepo zdej vidt. Cmoka
Tinuška......... , kje si? Še šteješ ure.. Joj stara, sam še mal... , ti kr zavidam. Čaki zdej sm se na eno spomnla... grem vprašat, če kej iščejo...
Nogavica.. a veš, da si dobra. Jst si sploh predstavljam ne, da bi mela enga otročka in se soočala s slabostmi kot sm se. Sej ne vem kako bi ta otroček bil ob meni.. Joj, glede na želje.. bom mela 3 otročke, bom vsega boga še doživela.
maj2009, kako si daanes??

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
25.2.2009 8:52:41   
tinuška
JUTRO PUNČKE MOJE!!!

Spet jaz... še vedno odštevam... še 2,9 dneva! user posted image user posted image
Je pa danes tako lep dan, da bi kar vriskala, samo ne vem, kako bi me potem sosedi gledali...user posted image user posted image

Rižko: krasno, da je bolje. Danes pa na urgenco v Lj in da vidimo kaj ta naš mali Rižko kvačka! Mene je tud ta prebava malo zabila, razlog bom pripisala kar živčkom. Ampak ni nič takega kar en jogurtek ali dva ne bi odstranila! Včeraj zvečer nam je potem elektriko ven vrglo in sem šla kar v mižule zato ti nisem poslala slikice. Ti jo bom pa danes! Da me slučajno ne zgrešiš kje na cesti! user posted image

Tassika: ti si faca! Kar na žur?! In same babnce? Joj, da ne boste vremena pokvarile! user posted image user posted image

manca: marec bo tukaj preden rečeš keks! Bomo navijale, da se prestaviš na  spodnji del seznama! Saj roza barve je še dovolj! user posted image

Pilotina: Si včeraj dočakala dragega? Moj je bil tud na nogometu... Ampak me niti ni ganilo, ker sem bila tako utrujena, da se mi ni dalo kaj dosti pogovarjat! user posted image  Pa danes? Si v službi? Je kaj novega? Za novoleten žur je pa jasno, da si zraven!

Jaz moram zdaj pogledat, če imam še kaj za narediti oz. prestavit na naslednji teden! user posted image  Bom hitro nazaj!!

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
25.2.2009 8:56:37   
tassika
Tinuška obljubim da ne bomo, sej bomo 4 ne 3 samo vn ne smemo, da nas ne bo kdo dal na kres namesto čarovnicuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
25.2.2009 9:09:58   
malaMravljica
Jutroo od mene zaspanke, ki se mi ob 8.30 se takoooo ni dalo iz postelje vstat.

Tassika, nekaj ti hocem ze tako dolgo predlagat. Kaj menis, ce bi na seznamu dala tudi spodaj pri noseckah stevilke, ker men je tko fajn, zgoraj vas je vedno manj, spodaj pa vedno vec in gledam kdaj bomo cez polovico prisle.

Pa se nekaj za vse sedanje nosecke in tiste, ki ste to ze dale skozi. Kaj je mozno, da me zaradi nosecnosti bolijo kosti? Me namrec ze zagotovo cel teden boli rit, zdi se mi, da ena kost, mogoce pa tudi misica, saj niti ne vem, je pa tako hudo obcasno, da se ne morem premikat. Sploh ni smsno, zjutraj ko si umivam zobe komaj stojim pred lijakom. Kaksne izkusnje?

Rizkoo, drzim pesti sedaj dopoldne. Sporoci kaj ín kako, ceprav mi je sedaj kar lazje, ker izcedka nimas vec.

Kako ste pa kaj ta nove nosecke, slabosti se nimate?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
25.2.2009 9:10:32   
tinuška
To pa le pazite!! Res ste ekstremistke! user posted image  V tem času si upate imeti zabavo... joj joj ...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
25.2.2009 9:15:29   
sonček85
rižkoo:ja danes pa le uredi in nam poročaj.Ja malo se moram potrudit glede papice ,da me dragi ne zapustiuser posted image user posted image user posted image user posted image (malo heca)Ja kr pojdi vseeno ,da boš pomirjena.Sem pa vesela ,da ni izcedka in bolečin
manca:to pa ni dobra novička ,smo pa s tabo v mesecu marcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
25.2.2009 9:15:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Rižkoo, kam si šla - prav na urgenco ali v porodnišnico?
Ker jaz sem šla v porodnišnico pri prvem ss, ko se mi je v bistvu samo zazdelo, da sem videla sled krvi in so me takoj vzeli in pregledali. In prav prijazni so bili. tako da me res preseneča, da so te kar odslovili.
ja tudi jaz sem šla kr tam k okencu k sprejemajo in me je kr v drugi štuk peljala ,pa je prišla G

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
25.2.2009 9:16:32   
tassika
user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. Tassika            (12.8.83) 25        Domžale             15.03.2009
02. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.2009
03. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.04.2009
04. *Manca*          (13.05.85) 23      ok.Kranja            20.03.2009
05. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.2009
06. MAŠKA             (31.5.75) 33       ok.Celja                xx.02.2009
07. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.02.2009
08. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.2009
09.Twixy               (10.2.81) 27        Nemčija                28.03.2009
10. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.03.2009
11. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.03.2009
12. Zvezdica1980       28                  Velenje                19.02.2009
13. Maxy                                                                       03.03.2009

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:       PREGLED:           PDP:                                    
01. MalaMravljica 12.10.78 (30)  Nemčija      4.3.09       02.10/2009
02. Maj2009         18.06.84 (24)  Ok.Domžal  02/23.3.NS    10/2009
03. Rižko               20.06.82 (26)  Celje           09/24.3.NS    10/2009
04. Nogavica        18.05.77 (31)                                        20.10.2009
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika       10.03.09    20.10.2009
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor      04.03.09    28.10.2009
07. Nea_Teja             33                 Cerknica                        

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK  

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *manca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
25.2.2009 9:22:46   
maj2009
dobro jutro še od mene!
jst sm mela pa učer ta debu četrtek, sm skos neki jedla, zvečer mi je blo pa tko slabo...zvečer sm šla mal ma kres, ki ga imamo vsako leto na vasi je blo prou luštn, sm zvedla, da par, ki je že 2leti poročen dobi maja dojenčka sm bla tok vesela, in nism bla nič žalostna ker bi jst tud mogla bit majska, ker sm vedla, da v meni že raste velika pikicauser posted image .
dons mi je pa spet kr slabo.

dons grem mal v šoping popodne, ker mi nobene hlače niso več prouuser posted image in bom šla mal v hm, kepico in popka pogledat.pa mal bom šla cunce za user posted image gledat, bom mela 4ure cajta, k ma moj fax in bom šla z njim v lj.

mm jst si zobe umivam tko, da se usedem na banjo ker ne morm stat, mi slabo rata.aja pa mene tud ful noge bolijo, če hodm al pa če ne, pomoje se bom mogla kr pazit zarad krčnih žil (mami je že bla na opeaciji).

rižko! men donat ne pomaga! sm v reviji nosečnost prebrala, da če maš problem z odvajanjem si morš pručko dat pod noge, da maš noge višje in je pol lažje. pri meni deluje!

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
25.2.2009 9:25:37   
malaMravljica
Tassika, zlata si. Hvala!  Sedem nas je ze, si sploh lahko mislite. Tako smo bile zalostne na zacetku, sedaj pa ze tolk noseck, pa ko bo naa spet plus zagledala boste spet sledile druge kot male racke mami raci user posted image user posted image  

Pa se moja uradna objava tega tedna user posted image user posted image user posted image  

Jutri zacnem deseti teden. Deseti teden ze user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  

Se nekaj, vceraj sem bila po trgovinah in sem se danes nekaj spomlna, sedaj imajo zimsko robo ful znizano, kaj bi jaz lahko ze sedaj kupila en zimski kombinizon za dojencka, ali je to v bistvu vreca? Pa mal razmisljam katero stevilko bi vzela, ker ce bo malcek rojen zacetek oktobra in da bi to zdrzalo do spomladi. Ideje?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
25.2.2009 9:28:30   
maj2009
mm tud jst sm to razmišlala, k grem dons v šoping, jst bi tud kr kakšnga kupla so mi tko luškani!

ja glede cifre pa .....pomoje od 68 naprej no ne ven, so pa men tud te kombinezončki tok luštni!

Neposredna povezava do sporočila: 2388
25.2.2009 9:30:05   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Jutri zacnem deseti teden. Deseti teden ze user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image user posted image  

Se nekaj, vceraj sem bila po trgovinah in sem se danes nekaj spomlna, sedaj imajo zimsko robo ful znizano, kaj bi jaz lahko ze sedaj kupila en zimski kombinizon za dojencka, ali je to v bistvu vreca? Pa mal razmisljam katero stevilko bi vzela, ker ce bo malcek rojen zacetek oktobra in da bi to zdrzalo do spomladi. Ideje?

malamravljica: jaz bi vzela kar za pol leta starega dojenčka. Na začetku bi malo plaval, potem bi bilo pa bolje! user posted image

In ČESTITAM za 10 teden!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2389
25.2.2009 9:37:55   
tassika
MM tudi jaz čestitam, sem kar malo žalostna, na 10 teden nimam ravno lepih spominov, ampak bodo pa drugi boljši a neuser posted image .

Ja res vzemi za ene pol leta, sej najprej ga ful oblečeš in mu bo tako prav, spomladi ga pa malo manj pa mu bo tudi prav, čeprav jaz sem rekla, da ne bom nič brala, nič kupovala tam do 20 tedno oz. do morfologije, mi je še zdaj hudo ko pogledam enega in edinega pajacka ki sem ga kupila, zdaj je pa skrit pod goro cunj.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
25.2.2009 9:41:27   
malaMravljica
Tinuska, hvala ti  user posted image   user posted image    

Maj je pa spregledala mojo objavo user posted image  user posted image  user posted image  

Maj, ves te zimske zadeve so sedaj tako znizane, drugo leto ko bomo rabile bodo pa zimske cene, jaz bom verjetn tudi kar sedaj kupila par teh zadev, pa verjetno res kar za 6 mescev. A ves, jaz se pa se kamot spravim v cist ta ozke hlace. Letos sem si kupila ene zelo ozke jeans in so mi se kar ok, sam ko sedim si gumbek odprem, da je malo bol na komot. Sem pa trenutno nekje na 2,5 kg minusa glede na stanje pred nosecnostjo. Pa saj zadnje case kar jem. Sa vceraj zvecer je bilo pa tudi meni pol slabo.

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
25.2.2009 9:45:30   
malaMravljica
Tassi, saj te cisto razumem. Meni je bilo pa prejsnji teden tako tezko it cez zacetek devetega tedna. Ti povem, vsak dan sem vedla kako je bilo v prvo, pa non stop sem mela obcutek, da mogoce krvavim in sem hodila na wc gledat, ce je res kaj krvi. Sam moj g mi sedaj vedno tako pozitivno rece, zadnjic ko me je pol se pregledal je rekel res vse v najlepsem redu, mv kot mora bit, vse cisto, brez sledu kaksnega unetja, plod pa tudi raste kot v ucbeniku. Sedaj mi je malo lazje, in tako noro sem se zacela veselit dojencka.  Ti bos pa z vsem tem kmalu sledila nic se ne boj.

Neposredna povezava do sporočila: 2392
25.2.2009 9:46:05   
maj2009
nism spregledala!user posted image user posted image user posted image sm za tabo!user posted image jst bom šla v hm pogledat  za kombinezonček kam boš šla pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 2393
25.2.2009 9:48:27   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tinuska, hvala ti  user posted image   user posted image     

NI ZA KAJ, PA ŠE KDAJ!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2394
25.2.2009 9:49:44   
pilotina
dobro jutro user posted image

evo, dragega sem peljala na jahto...živčki še spijo, so nekje skriti in naj tako tudi ostane...saj me PMS živčki ponavadi držijo samo en dan user posted image

sm pa spala tri urce...dragi me je poklical ob enih, da pridem ponj...jst pa do takrat nisem in nisem mogla zaspat...pol sva še malo tv pogledala in je bila hitro tri ura user posted image

*manca*...tudi mi smo te pogrešale...a si uredu user posted image

tassika...ke dobro...babji žur...res ste face user posted image

Rižkoo...sm bla ja, kr dolgo pod tušem...pasalo je user posted image

tinuška...ej, sam to bo ena super novoletna žurka...bo cela porodnišnica žurala z nami user posted image

malaMravljica...user posted image ...si prou boga...jst nimam s tem nobenih izkušenj...vsekakor mala malaMravljica tebi pobere ogromno vitaminov in vseh ostalih stvari...vmes je tudi kalcij, ki ti ga lahko primanjkuje in te boli...je pa to samo moje laično mnenje

sonček...ti si zeloooo pridna kuharca...ko te berem se mi kr sline cedijo user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
25.2.2009 9:52:41   
pilotina
malaMravljica...10 teden user posted image user posted image user posted image ...to je ena črtina nosečnosti...fullllllllllllllllllll user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2396
25.2.2009 9:55:21   
malaMravljica
Ja vem Maj, ti bos v soboto v desetem tednu a ne.

Jaz bom tudi sla v HM, pol sem pa se eno fajn stacunco odkrila, kjer imajo razlicne proizvajalce in oni imajo zelo dobro robo, pa znizano sedaj in bi prisla cist v redu skozi, ce tam kupim. Bom sla verjetno drugi teden pogledat, se bojim, da je danes tukaj spet vse zaprto zaradi pusta.

Pilotina, hmm to je pa cist mozno. Pa se nic ne sportam zadnje tedne, ko pridem cez 12 teden zacnem spet s sportom, toliko da pridem spet k sebi in ostanem v formi. Baje je tudi porod lazji, ce skozi nosecnost ostanes v formi.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
25.2.2009 9:56:31   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

malaMravljica...10 teden user posted image user posted image user posted image ...to je ena črtina nosečnosti...fullllllllllllllllllll user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa res, 1/4 je ze to. Vaaaau kje sem ze user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
25.2.2009 11:00:02   
sonček85
pilotina.ja hvala ,me je moja zlata mami vse naučila,no včas jo še pokličem za kako stvaruser posted image user posted image user posted image Zdaj moram bit pa še bolj k bom mami in potem k me dragi zaprosi še ženauser posted image user posted image
mM:že 10t ,to gre pa res hitro,še hitrej k pr menuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
25.2.2009 11:24:41   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image   ma ne Soncek, cist isto hitro gre kot pri tebi, saj 1/4 bo mimo sele danes teden, ko se deseti teden konca.
Ja, bodoce mamice moramo dobro kuhat. K meni pride danes en del firme na kosilo, sem spet tolk pri sebi, da lahko kuham, ceprav ne vsega. Danes bo: dunajski zrezki (zame ne, ker mi je meso bljak) pire krompir, grah v omaki in zelena solata s korenckovimi palckami. Kako se slisi? Miza je pa ze pogrnjena, sem tko lepo naredila. Ja, sladice pa ne delam, ker ce bo prevec kaloricno bodo po kosilu vsi v pisarni spali in ne bodo dovolj naredili user posted image user posted image  
Sedaj pa tecem naprej kuhat.

Rizkoo, kaj je novega?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.