|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
24.2.2009 23:03:17   
*talcy*
afnica mala ... mi jemo tako .... ob 10h zjutraj ko se zbudi poje 120ml pol ob 13h ,16h , 19h isto ob 22h poje 150ml ponoči ob 3h in 6h po 90ml in nazaj v nov dan .... več kot 120ml ne gre razen zadnji obrok pred spanjem in še tisto zeloooo težko..... tko da nekje 120ml se mi zdi čist dovolj ....  
drugač smo bili mi cepljeni včeraj prvo cepljenje je bilo ok ... zdaj drugo pa ima malo bunkice ... zamenjujem gazico na dve uri dam gor fiziološko ki jo imam v hladilniku ponoči pa dvakrat ko se zbudi za papat .... prvič sem samo en dan to delala zdaj bom pa še jutri ker ima malo zatrdline...

no naši obiski so sedaj šli sem se pa zmenila s svakom da gremo 6.3. v vertigo (ful znana diskoteka pri nas) na Cetinskega ... tato bo bil pa doma in čuval user posted image ...ja mal čudno se mogoče sliši ma moram dat mal možgančke na off in kak kozarček zvrnit user posted image user posted image user posted image ...

zdaj pa grem počasi spat

mirno noč

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
24.2.2009 23:03:52   
*talcy*
tokrat sem pa jaz odprla novo stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
25.2.2009 7:00:21   
jolly123
Dobro jutro!! Mi smo fajn spali, upam samo da ne bo čist tečen čez dan tko kot zadnje dni...sploh ne vem kaj mu je. Pa nonstop bi rad sedel in pol mu ne rata in tuli. Mislim a se vaši tud tako vzdigujejo ker bi radi sedeli? A jim sploh lahko to pustimo oz. jih damo sedet?

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

vodovodni stolp-mi je zdajle mož razložil kje je to, no zdaj pa vem. A tam naj bi se dobile, kam pa potem? Pa kje se vi menite o tem, potem pa tukaj preberem samo končne sklepeuser posted image , jaz pa nič ne vem.
A ste vidle kakšno vreme se obeta- sončece!!!!!, pa 10 stopinj

Ja kle se dobimo, boste parkirale, pol pa na en sprehod okol, pol se pa v mestu zicnemo nekje zunaj fino na sončku ;)

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jaz pa pogrešam corti ...kje pa je ta ženska???

Hanna je neka prehlajena, pa mal je mela vročine pa verjetno nima časa jo okupira na polno.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
25.2.2009 7:08:30   
PikicaStonoga
Jutro!

Joj jaz jutri ne bom mogla prit, ker nama je šel kolesni ležaj na avtu in sva lihkar klicala mehanika in gre jutri na servis ...Tko da se lepo imejte, pa se kakšen drug dan vidimo! ;)
Danes imam pa pralno-pospravljalni dan, tko da bom bolj mal pisala, bom vas pa sproti brala ... ;)

LP!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
25.2.2009 7:53:47   
laknerš

Jutro!

Joj jaz jutri ne bom mogla prit, ker nama je šel kolesni ležaj na avtu in sva lihkar klicala mehanika in gre jutri na servis ...Tko da se lepo imejte, pa se kakšen drug dan vidimo! ;)
Danes imam pa pralno-pospravljalni dan, tko da bom bolj mal pisala, bom vas pa sproti brala ... ;)

LP!

Pikicastonoga ne boš se nas rešila tko na hitro. Te pridem jaz iskat. A maš ful velik voziček? Če pa ne bi šlo not bom pa jest kengorujčka vzela.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
25.2.2009 8:05:53   
gogabojan
Jutro punce.

Mi smo se imeli na Ptujskem karnevalu odlično. Fenomenalne zamisli so imeli. Najboljši je bil ciganski ringelšpil (na traktorju user posted image user posted image ).
Smo hvala bogu čisto vsi zdravi. Nič več bolezni ni, vsaj pri otrocih. Edino user posted image še malo matra. Mami pa ni dobila ničuser posted image user posted image user posted image .

Eno vpašanje. A so vaši malčki tudi takoooooooooooooooo tečni??????????? Mi z našim komaj shajamo. Je takkkkkkkooooo tečen. Samo sitnari že dva dni. Saj se vidi da je danes mlajuser posted image user posted image user posted image .  Pa hoče sam v stoječem položaju biti. Niti na rokah noče biti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Laknerš naš user posted image sedi. Obožuje če lahko sedi ali stoji (še raje stoji). S sedenjem ne smemo pretiravati, vendar ga kar posedemo na pojstlo in ga zasidramo z povštriuser posted image user posted image user posted image . Pediater je rekel da lahko ga posadimo sedeti, vendar naj nebi bil preveč sključen naprej, oz. predolgo sedel, ker naj bi se mu potem preveč raztegnila hrbtenica.

Evo spet smo bili tečni. Ko pa se slečemo in smo nagci, juhujjjj to je veselje.

lp

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
25.2.2009 8:13:39   
Lovely
Jutro,

vidim, da NOBENA NI SKUHALA KAVE!!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image  za vse, po želji... Jaz imam tak hud glavobol, da bom zraven še kak Lekadol. Upam, da se me kaj ne loteva. Ko greva z Inyo ven sem v zgornjem delu trenirke, ker hitro hodim in hitro zašvicam, je pa res, da je še zmeraj malo mraz za to... A kaj čem, če mi je pa v jakni ful prevroče user posted image

Inya je tudi začela nekaj štrajkat pri mlekcu. Včeraj je pojedla 630ml in 2 porciji riževe kašice (1 porcija iz 1 žlice kosmičev in 40 ml vode). Ponoči je pojedla 50ml in v jok, je nisem silila. No, zdaj je pojedla 160ml in upam, da na tem ostane. Kok me pa takoj strah zagrabi ej. Mi si ne moremo privoščit, da ne je, ker je zadaj s težo... pol sem pa živčna in seveda ona to čuti... Se moram kontrolirat. Aja, kaka zdaj lepo.

Za jutri itak velja. Upam, da me ne boste gledala kako bočno parkiram - nimam pojma cccccc

Ja, lepo vreme napovedujejo, za soboto tudi in bomo šli verjetno na obalo. Če ne bo kaka burja na sporedu, boste punce s tistega okoliša zjutraj sporočile a ne? user posted image

Lep dan, .100noga fajn spucaj.

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
25.2.2009 8:22:24   
afnica mala
Dobro jutro,

Neli je dobro preživela nočuser posted image . Nima vročine, otekline in je na dotik ne boli. Upam da bo še naprej ok.
Bi se lahko od cepljenja spustili mozoljčki? Danes jih ima na vsakem ličku 3.

Zdajle bo papcala. Danes prvič pred obrokom ne dobi mleka (razen ko ga sama ni hotelauser posted image ). Bomo videli kako ji bo šlo.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
25.2.2009 8:30:04   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala
da vam povem kolk se je moja punca zredila- 200g v 1 tednu- jupijeee, jupijeeeuser posted image

afnica mala - BRAVO ZA VSE VAS IN PREDVSEM ZA TVOJO PUNCO user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4434
25.2.2009 8:35:23   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Za jutri itak velja. Upam, da me ne boste gledala kako bočno parkiram - nimam pojma cccccc

A misliš da znam jaz user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
25.2.2009 8:35:25   
čebelka77
DOBRO JUTRO!!!!!!!Mi smo tudi lepo prespali noč,je pa zjutraj začela kašljat, tko da bomo vidli kaj se bo razvilo.
upam da nič k mora mami k frizerju.............bom bla lepauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Tiste k mate bolne user posted image   upam da bo čimprej boljš!!!!danes pa na  sončka da pomori bacilčke. pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 4436
25.2.2009 8:37:44   
ajetam@
gogabojan no govorim na pamet ker ne vem kako jambra ampak moj je tudi včeraj bi ves siten. ga je kar razganjalo pa sem mu dala svoj mezinček v usta pa ga je tko žvečit začel. zgleda ga zobki matrajo

joj ne vem katera je že napisala da gre na obalo! super!! v nedeljo naj bi bilo pa še lepše vreme. mi gremo v soboto v ikeo v nedeljo pa mojga mogoče prepričam za izlet na obalo user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
25.2.2009 8:43:04   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

A misliš da znam jaz user posted image user posted image

Se bomo ena drgi smejale. Jest sm antitalent za bočno.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
25.2.2009 8:50:27   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

gogabojan no govorim na pamet ker ne vem kako jambra ampak moj je tudi včeraj bi ves siten. ga je kar razganjalo pa sem mu dala svoj mezinček v usta pa ga je tko žvečit začel. zgleda ga zobki matrajo

joj ne vem katera je že napisala da gre na obalo! super!! v nedeljo naj bi bilo pa še lepše vreme. mi gremo v soboto v ikeo v nedeljo pa mojga mogoče prepričam za izlet na obalo user posted image

Joj moj je bil tud par dni takoooo siten, da ni bil za nikamor, danes pa čist nasmejan, še spat ne bi šel user posted image

Jaz bi šla tud na obalo, joj kako pogrešam morje.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
25.2.2009 8:50:31   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jutro!

LP!

Pikicastonoga ne boš se nas rešila tko na hitro. Te pridem jaz iskat. A maš ful velik voziček? Če pa ne bi šlo not bom pa jest kengorujčka vzela.

Sej sem pomisla, da bi me ktera peljala, samo zarad vozička ne bo šlo ...ja samo kengurujček pa je ideja!!! :) Nisem niti pomislila!!! Bravo za idejo!user posted image user posted image user posted image  Se bomo zmenile, itak mam čas, samo avta ne ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
25.2.2009 8:52:45   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Jutro!

LP!

Sej sem pomisla, da bi me ktera peljala, samo zarad vozička ne bo šlo ...ja samo kengurujček pa je ideja!!! :) Nisem niti pomislila!!! Bravo za idejo!user posted image user posted image user posted image  Se bomo zmenile, itak mam čas, samo avta ne ...

Ti kar poklič al pa tle napiš pa te pridem iskat. Bomo probale dat voziček not drugač pa kengorujčka.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
25.2.2009 8:57:20   
Mandek
Dobro jutroooooooooo!

Lep dan se dela in prav osvežilno je vstati ob takšnih jutrih. (sploh sedaj, ko imamo steršno okno in vidim nebouser posted image user posted image )

Pust je za nami, mbd0411-mi smo šli v Celje in še to smo ga zamudili, ker je dragi podaljšano delaluser posted image , je bla pa naša tut žabica (isti kostumček kot Timnalin Nacek), ampak je skor pojedla tisto telo od kostumauser posted image . Sem pa slišala rajanje skoraj pod oknom (sem na Šlandrovem trgu), ven pa nisva šli, ker je mala ravno zaspala.

Srečanje- uf, se že veselim, sploh mi je fino, da ste zbrale to lokacijo, ker sem jaz brez avta (no, ne bi bil tak problem, bi me pač dragi prišel iskat), navijam pa za Špar ravno zaradi prostora (čeprav tut Tuš ni slaba ideja!)
Tejčika29, Žalčanka si???Pa kako to, da ne vem? Jaz sem mislila, da si Celjanka, oziroma...Laščanka..Ne vem od kje mi touser posted image

Drugače smo ok. Še kar pridni. Nagajivi. Odkar jo dajem na tla, sovraži jajčko, ker je omejena v njej in ne more opletati na vse strani z vsemi štirimiuser posted image

ok, se prebuja, grem k njej:)

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
25.2.2009 9:21:05   
Tejčika29
Dober juter!

Sem že posteljnino zamenjala, Alina spi.

Noč je bila kar ok, ne bom hvalila prehitro, spali do 6.45, 1 x jedla in mogoče 2x dudo popravt.

Vianne - za kakanje ti popij čaj iz pravih posušenih kamilic, meni je pomagalo oz. Alina je kmalu kakala. Kar 2 skodelici si naredi in eno za drugo popij.

Jolly - če dvigujejo glavo jih lahko primemo za rokice in potegnemo v sedeč položaj, to ponoviš ene 3x, več ne, potem pa spet na hrbet ali v naročje sedet. Alina se dviguje tak da hudo.

Mandek - mislim da vem kje si doma ker vem kaj se prodaja po Žalcu ali daje v najem (nekaj se ukvarjam z nepr.). Pol pa rečmo kar Spar in konec, če bo vetrček smo lahko noter!

Danes je pa res noro lepo vreme! Včeraj smo šli kar k tašči na kosilo in krofe in Alina na cartanje in igranje, na pustovanje nismo šli, drugo leto.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
25.2.2009 9:29:24   
*talcy*
OJLA DOBRO JUTRO

naša noč je bila dobro..jedu ob 2h in 5h zdaj pa še spi user posted image

mi imamo tud takooooooooo lep dan ma kaj ko pihaaaaaaa ... ja ne bi blo ok če ne bi pihalo user posted image  ..

uf moram šibat neki se pogovarja v spalniciuser posted image

< Sporočilo je popravil *talcy* -- 25.2.2009 9:31:04 >

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
25.2.2009 9:36:21   
iraira
Dobro jutro bejbe!
Res dobro jutro, ker je za nami krasna nočkauser posted image . Smo spali 12 URuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa se ne bom preveč hvalila, ker zadnjič ko sem se hvalila se je takoj vse podrekalo in sem dežuralauser posted image .
Pa tako lepo vreme zunaj...zdaj dopoldanski počitek, potem pa ven kilometre na vozičku nabiratuser posted image .
Lep dan tudi vsem vam punce in user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
25.2.2009 9:41:21   
Pšemek
Jutro tudi od mene!

Kok je fajn, k se človek zbudi naspan, dobre volje v sončno jutro. Aja, pa najpomembneje, da je user posted image  naspan in dobrovoljček!
Eno vprašanje imam. Nejka je spet nekej novega pogruntala. Ko jo dam na trebuščka začne kolena vlečt pod ritko. Kot da bi se že hotla naprej premaknit. A še kateri user posted image  to dela? Največja fora pri naši je, da še nima dovolj močnih rok in potem ponagadi glavo zarije v previjalno podlogo. Pa se mi zdi, da v tem ful uživa, ker pol, ko se spet nazaj gor dvihne z glavo, je vsa nasmejana. A je možno, da že trenira za plazenje? Zaenkrat ji še ne uspe nikamor se premaknit. So roke še prešvoh in trebušček je na tleh kot pribit. Sam men se to prehitro zdi! Kdaj se sploh začnejo plaziti?
No, pa so iz tega nastala tri vprašanja user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
25.2.2009 9:53:08   
alis
Imam vprašanje glede uvajnja goste hrane. Jaz mojo polno dojim (oz. si že štiri mesece črpam mleko) in me zanima vaše mnenje glede uvajanja goste hrane. Malo sem prebirala in ugotovila, da je uvajanje dolgotrajno in da se malček še več mesecev poleg GH tudi doji. Kdaj boste oz. ste ve začele dajat v pokušino GH? Jaz bi res rada, da se mala ne doji več, ko bom jaz v službi, ker moram službeno večkrat v tujino in me po nekaj dni ni.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 10:01:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
25.2.2009 10:06:06   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

jolly, v sedeč položaj jih lohk dajemo po 5 mesecu. Vsedemo se na tla in jih damo med noge, potem pa jih iz sedečega položaja lahko nagibamo preko naših nog.

Tilen ni ponovil prejšnje noči, vendar je bilo vseeno boljše kot prejšnje dni, mesece. Aja, jolly, prejšnjo noč sem šla spat šele nekaj čez 22 uro, tko da več kot 3 ure itak nisem spala. Po moje ziher ne bi mogla prespat  6 ur skupaj. Bi se zbudila in ga šla gledat, če še diha user posted image

Aja pol jih lih ne moreš dat na kavč in zadekat s pouštri...jaz bi zih tko naredila..še ena napaka vidiš.

Ja sej moj je danes spal 10 ur v kosu + 2 dodatne a misliš da sem jaz, odspala sem jih 8 pol pa nisem mogla več user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
   [Brisano sporočilo]
25.2.2009 10:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?