pikatara
|
Taškica seveda sem za kavo. Povej ko boš imela čas pa pridem na tvoj konec. To da bi se pri mojem stiskala skoraj ne pride več v poštev, razen, če on zleze do mene in me od zadaj objame če sem na boku. Pa še to ne zdržim dolgo, ker se skoz premetavam. Ja res sem vesela vodne postelje, pa še to ni več dovolj, tako da sem si začela svoj kovter pod sebe dajat in pol noči prespim odkrita. Držim presti da tvoj sine ozdravi. Skoraj eno uro sem bila na banki, ker sem odprla še en tekoči račun kamor bom dobivala otroške doklade, denar od paketa za novorojenčke,... Nočem dobivat na svoj tr ker pol to gre. Bo tale kot varčevalni za otroka. Pa na pošto sem šla, ker so mi od Galeba poslali posteljnino in blazini, pa še nisem utegnila pogledat, ker me je preveč lakota dajala. Pa je najbolj fajn kar zraven računalnika jest. Lara lepo da si se oglasila, smo te že močno pogrešale. Kak dan sem že taprava s preveč energije, ampak je na žalost teh dni vedno manj. Sedaj se mi pa že pozna ta moja nosečnost. pojem pa grem na kavč. Izpitov pa nebi več opravljala, ker se mi res ne da več. Ampak sem govorila s profesorjem, ki me je že trikrat vrgel. Izpit je v angleščini in večinoma skoraj nobeden ne naredi. Pa je tolk fer, ker ni do junija nobenega roka več, da bom imela ustni izpit. Tako je vsaj kaj možnosti da naredim. Celo tolk fer je, da si moram sama termin izbrat. Ampak je treba pohitet, ker sem že v 33. tednu. So še razumevajoči moški na tem svetu. Rubin poslala sem ti zs. Kje si ga pa našla? Moj je brez lupinic, drugače je pa super. Sprednja kolesa niso vrtljiva, je pa prestal test ko sem ga 1 km po Gorici peljala sredi sejma. To je tako kot bi šla čez staro Ljubljano v soboto dopoldne. Premagala sem tudi stopnice. Še enkrat hvala Lari, ker mi je povedala zanj. Taškica nič ne skrbi, me bomo nosile naše otročaje najmanj do 37. tedna. Sam pozitivnih misli moramo met dovolj. Je pa res, da dela medicina čudeže in da je pol z vsemi korenjaki vse vredu. Bogi tvoj sine, da zboli glih med počitnicami in smučanjem. Je pa res en revček. Včeraj ti nisem odgovorila, ker ti nisem takoj, pol sem pa pozabila. Tam pod prsmi me boli ko hudič, vse me tiši in peče, najhuje je pa na desni strani. Ponoči je tako hudo, da si vedno rečem zjutraj k zdravniku, do jutra pa malo popusti. Boli če se premaknem, obrišenm nos, kihnem,... Sem pa ugotovila, da če se tam primem neha bolet. tako da se skoz držim ko se premikam, ko je pa treba zjutraj vredu nos obrisat in fejst pihnit, mi pa moj roko gor drži. Pol je pa vredu. Imam v petek pregled pa bomo videli. Včeraj zvečer sta naše dva imela žur, je trebuh poskakoval ko nor. Kupit je poterbmo le še stvari v lekarni, bi šla že danes, pa sem seznam pozabila doma. Cotke so oprane in zlikane, čakajo samo že da moj police v omaro naredi. Police že imava sam not jih je treba dat, kar bo verjetno danes. Oprat moram še posteljnino, obrobe in kovtrček sem že. Zlikat 30 tetra plenic. Eno omaro v mansardo preselit. Počasi bo vse pripravljeno. Dobit moram še povijalno in en košek, ter eno lupinico. Lupinico dobiva takoj ko rodim, ker je še v uporabi, ampak že imajo nov sedež. Počasi bo vse. na CSD moram, vendar sem videla, da moram še prej papirje v službi potrdit. Jih bom danes izpolnila in jih jutri po pošti poslala. Počasi bo vse. Maja je napisala, da je Fran dobro, Dane pa slabo. Ne diha sam, počila so mu pljučka, krvavitve,... Vse vas pozdravlja. Sem ji napisala da mislimo nanjo nin držimo pesti. Sunčica kje si? Blanč nimam pojma, ker meni vse moja ginekologinja dela in sem ful zadovoljna z njo. Snežinka se strinjam s tabo. Mene najbolj skrbi, da bi prehitro rodila in bi mogla bit pol predolgo v porodnišnici. Ampak če je enkrat tako si z veseljem tam. Je pa res lepše doma in bit 3 v 1 čimdlje, kljub vsem bolečinam. Je pa kar malo lažje, ko veš da še druge muči. Točno čez en mesec bom rodila, natanko 4 tedne še.
|