MLADAMAMICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: cupacups jaz sem slovenka moj moz bosanc (rojen v sloveniji)musliman. rdeca, zelena, plava, oranzna, vijolcna, roza, rumena...isti klinac res pa je da zelena je pac muslimanska barva in jo veckrat poudari .. ... kot prvo ne razumem ljudi ki zanicujejo, ce lahko temu tko recem, al pa ne priznavajo muslimanske vere....to so po vecini katoliki in evangelicani....pa nimam nic proti nobenem....nevem kako lahko potem spostujejo svojo vero ce druge ne znajo...saj je vsem znano da v bibliji, koranu...pise spostuj ostale vere ne usiljuj svoje.vecina je pa tako al tako verna samo na jeziku, ko jim to pase in ko jim pride prav jaz sem na zacetku povedala imava v zakonu 2 vere, obe se bosta uveljavili pri otrocih , za obe bo otrok vedel, ne bova pa delala razlik al pa dajala eni prednost. muska? clovk dons poslusa lih vse..angleske, narodne , indijke, nemske itd....to nebi smel bit problem.... no, pa moj komentar na poudarjeno besedilo: 1. zelena NI "muslimanska" barva, to je samo se en trac, k so ga izmislili ljudje, muslimanska barva je BELA, 2. mnogi se molijo bogu, so "verni",... hkrati pa delajo "grehe" ki so zapisane v bozjih knjigah. zame ni vernik, ki veruje v svojo vero in zanicuje drugo. tisti, ki so brali tako sveto pismo kot kur`an, vedo da v obeh pise skoraj enako, v obeh pise, da je greh krasti, lagati, ubijati,... in da moras spostovati vsakega, ne glede na to kdo je in kaksen. (to je dobro bolj za temo dzamija) 3. pri otrocih se ne moreta uveljaviti obe veri. otrok ne more biti npr. krscen in hkrati obrezan, 4. glede muske se pa strinjam, da je to stvar okusa.
|