womanpolice
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: n74 Dejmo še mal navijat Torek, 24.02. Šopka - posvet za čimprejši postopek Stella Rossa - sestra Milica (GK) da ti med drugim povejo, da ni izcedek nič takega Bambi75 - ET da te počakata dve lepi celici in se uspešno vgnezdita Se podpišem Pa še čestitke včerajšnjim zmagovalkam. Miškica , sej smo vsi vedeli, da maš super grif. Zdaj pa hop na desni bok, da uradno odvoriš sezono za "dragi, offspringi bi sladoled/čokolado/čips/nutelo". Arnejči, super zgodba. Ja, ima naš ata kar prijeme, a ne? Imajo še taveliki junaki pri njem kar mal rešpekta...je res hecno. Sicer pa, sorči, da te je tkole razmesaril. Je kaj pojasnil, kaj se je zgodilo? Ampak glavno, da si ti nova hišica za dve pikipoki. Mimogrede, a si ga morala kaj posebej prosit za dve? Lučkica, tisto s solo doputovanjem deteta v Postojni je blo pa tko luštno, da bi si kar sposodila...samo še deteta se mi morata javit z velikim pluskom, potem pa hop v avto se vozit mimo PO. A.jrad, mislim, da so ti tule pupike glede špikanja že pojasnile. Jaz si, takole prosto po prešernu, razlagam, da si je treba poiskat prostorček za špikanje pač tam, kjer imaš več špehca. Meni je recimo pri istem tretmaju, kot ga imaš ti, vse nafilal v krajček... WP, čestitke za štart. Ampak vas pa na GK res kar zvadijo v čakanju in sprehajanju , a? Aja, pa tisto s tipom na postaji...se mi zdi, da si skrajno pametno ravnala brez konfrontacije, me pa en vražiček mal draži, da bi jaz tud rada vidla njegov pogled, ko bi mu povedala, kdo si, hehe... Palčica, bravo za folikelče. A si pri ateju? Pa štela sta jih? Se mi zdi, da je že to uspeh, ti kar čestitam. Jaz nisem nikoli zvedela števila (pa ne vsled umanjka vprašanj). Vse kar sem slišala na UZjih, je blo, da sem pridna, dobro reagirala, ahkem, tukile pa mal hiperco izzivamo.. Evo, očitno bom morala razvit bolj trdo starševsko roko... Stella, tole se pa sliši strahintrepetzbujajoče. Ampak vidim, da se kar zna dogajat, mejduš...dobro zrihtaj pri G. Dejzika!!!!!!!!! Jejhata deklič, longtajmnohir, pa tkooooo te mamo radi....pa tko luštno te je brat...Daj no, zmeni se še mal za svoje RR fene Pa Senjor Kruce, Madame Reby, WP, Tassi, Spelka12, Miška, Arneja in druge, hvala za navijanje, zlate ste...2 v trebuščku in 2 v frižiderju... Pa je res ratalo . Še testek, pa bo Ja, včer sm se pa res načakala za ta zdravila... ampak za uspešen cilj se splača.. ane... Ja, tud jst sm si po en stran želela, da se vrne... po mojem bi bil tko presenečen že ko bi mu pokazala službeno izkaznico...
|