|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
24.2.2009 11:25:41   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

WP, čokolado sem tudi jaz jedla tisto, ki ima nad 70 % kakava, ker ta je pa, na našo srečo, dovoljena. Čeprav jaz tudi mislim, da pri vama tvoje celice niso niti najmanj problematične in da bi tvoj dragi moral čimbolj delati na sebi.

Bbpikica, je zmagovalni folikel že začel rasti? Pa ti, že treniraš šprint user posted image ?

Zvezdica, kako kaj tvoja dva fanta user posted image ?

Tassi
, kako si kaj ti? Zamrznjenčkov nista imela? Pa celic si imela tokrat kar veliko, ne? Ma, ni vrag, da enkrat ne bo čisto vsem nam uspelo. Jaz že treniram štart za preskok na temo IVF/ICSI nosečke user posted image .

Loremi
, super rezultat. Navadno večini punc, ki imajo še zamzrnjenčke, uspe, tkao da mislim, da si na zmagovalni poti user posted image .

Biba, kako pa kaj ti in tvoja zmagovalna embrija user posted image ?

MBT, ti tudi ne znaš slikc limat, tako kot jaz user posted image . Ampak že sam namen šteje, ne user posted image ?

Jaz si grem pa zdajle kruh z maslom in medom privoščit user posted image . Sem se mu cela dva meseca odpovedovala, danes si bom pa dala duška user posted image .

Z pikicam/iglicam nimam problemov.. to kr sama zrihtam.. moj pa seveda gleda zraven...

Kar se mojega tiče, je pa tkole... Že zaradi teh tablet sva se tolk prekregala (on je namreč prepričan, da pri njegovi trajni okvari, ga ne more nič pozdravit; sploh mu ne moreš povedat, da sploh ni "point" v tem, ampak je bistvo v tem, da izboljšava tist kar pa še ima...), tko da kaj drugega mu že ne upam težit... Zadnjič sem mu malce zarad piva zatežila, pa je kr spet slabe volje ratal... da ga itak pije enega vsak drug ali tretji dan...
A si ti kaj drugega še imela v mislih?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
24.2.2009 11:27:16   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

IZVIRNO SPOROČILO: n74

Dejmo še mal navijat

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
za čimprejši postopek
Stella Rossa - sestra Milica (GK)
da ti med drugim povejo, da ni izcedek nič takega
Bambi75 - ET
da te počakata dve lepi celici in se uspešno vgnezdita
user posted image  user posted image 'user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Pa še čestitke včerajšnjim zmagovalkam. Miškicauser posted image , sej smo vsi vedeli, da maš super grif. Zdaj pa hop na desni bok, da uradno odvoriš sezono za "dragi, offspringi bi sladoled/čokolado/čips/nutelo".user posted image user posted image user posted image

Arnejči, super zgodba. Ja, ima naš ata kar prijeme, a ne? Imajo še taveliki junaki pri njem kar mal rešpekta...je res hecno. Sicer pa, sorči, da te je tkole razmesaril. Je kaj pojasnil, kaj se je zgodilo? Ampak glavno, da si ti nova hišica za dve pikipoki. Mimogrede, a si ga morala kaj posebej prosit za dve?user posted image

Lučkica, tisto s solo doputovanjem deteta v Postojni je blo pa tko luštno, da bi si kar sposodila...samo še deteta se mi morata javit z velikim pluskom, potem pa hop v avto se vozit mimo PO.

A.jrad, mislim, da so ti tule pupike glede špikanja že pojasnile. Jaz si, takole prosto po prešernu, razlagam, da si je treba poiskat prostorček za špikanje pač tam, kjer imaš več špehca. Meni je recimo pri istem tretmaju, kot ga imaš ti, vse nafilal v krajček...

WP, čestitke za štart. Ampak vas pa na GK res kar zvadijo v čakanju in sprehajanjuuser posted image , a? Aja, pa tisto s tipom na postaji...se mi zdi, da si skrajno pametno ravnala brez konfrontacije, me pa en vražiček mal draži, da bi jaz tud rada vidla njegov pogled, ko bi mu povedala, kdo si, hehe...

Palčica, bravo za folikelče. A si pri ateju? Pa štela sta jih? Se mi zdi, da je že to uspeh, ti kar čestitam. Jaz nisem nikoli zvedela števila (pa ne vsled umanjka vprašanj). Vse kar sem slišala na UZjih, je blo, da sem pridna, dobro reagirala, ahkem, tukile pa mal hiperco izzivamo.. Evo, očitno bom morala razvit bolj trdo starševsko roko...

Stella, tole se pa sliši strahintrepetzbujajoče. Ampak vidim, da se kar zna dogajat, mejduš...dobro zrihtaj pri G.

Dejzika!!!!!!!!! Jejhata deklič, longtajmnohir, pa tkooooo te mamo radi....pa tko luštno te je brat...Daj no, zmeni se še mal za svoje RR feneuser posted image

Pa Senjor Kruce, Madame Reby, WP, Tassi, Spelka12, Miška, Arneja in druge, hvala za navijanje, zlate ste...2 v trebuščku in 2 v frižiderju... Pa je res ratalouser posted image . Še testek, pa bouser posted image

Ja, včer sm se pa res načakala za ta zdravila... ampak za uspešen cilj se splača.. ane... user posted image   Ja, tud jst sm si po en stran želela, da se vrne... po mojem bi bil tko presenečen že ko bi mu pokazala službeno izkaznico... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
24.2.2009 11:28:10   
blanč
Bambi, ti pa zdajle že sigurno greješuser posted image user posted image user posted image . Kmalu se nam javi.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
24.2.2009 11:28:11   
womanpolice
Torek, 24.02.
Šopka - posvet
za čimprejši postopek
Stella Rossa - sestra Milica (GK)
da ti med drugim povejo, da ni izcedek nič takega
Bambi75 - ET
da te počakata dve lepi celici in se uspešno vgnezdita
user posted image  user posted image 'user posted image

KAK STE DANS UREDILE? KOMAJ ČAKAM NOVICE... SEVEDA SAME DOBRE NOVICE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3754
24.2.2009 11:30:17   
womanpolice
BLANČ dobro jutro... al dobr dan... jst sem se zbudila šele ob pol enajstih, saj mi prej mačka nista dala miru... en je tko mjavkal, da znoriš... en pa je tko praskal po vratih, da če ga ne bi zaprla v košaro za prenašanje, bi vrate čist uničil... NO, potem sem pa končnoooooooooo zaspalaaaaaaaaaaa......... Ponoč pa bolj slabo spim zarad bolečin.. in se zelo premetavam v levo in v desno, ker mi na nobeni strani dolg ne paše ležat...

Neposredna povezava do sporočila: 3755
24.2.2009 11:35:58   
blanč
WP jaz se že vsako jutro zbudim ob šestih pol pa po netu brskam in gledam TVuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 3756
24.2.2009 11:39:50   
womanpolice
Verjetn ste bolj kot ne v službi... sej jst jo tud kr malce pogrešam... Nč, grem naprej v vodoravnega knjigo brat ( o tisti, ki sem vam včeraj govorila - o Pakistanki); zelo dobra knjiga, jo kr požiraš, ne moreš nehat brat... včeraj zvečer sem jo še brala kr lep čas, moj se je pa učil v kabinetu, pa je parkrat prišel pogledat kaj delam, in je videl, da še kr berem. Po mojem si je mislil "mora pa bit res zelo dobra knjiga, da še kr bere" user posted image   Ma, sej včasih sem kr malce jezna nase... včasih sem toliko knjig prebrala; kr požirala sem jih, zdaj pa al se mi ne da al nimam časa zarad službe - ma vsak izgovor je dober ane... bom pa zdajle v bolniški nadoknadila... sem si jih kr lep zalogaj sposodila...

Včeraj v leonišču sem pa videla, da je ena kr stoje na hodniku brala knjigo z naslovom HIŠNA MRHA ; Tolk sem uspela razbrati, da je knjiga uspešnica in da je precej nova (na platnici); tko da sem že v knjižnici vprašala, če jo imajo, in še je sploh nimajo; jo bodo naročili.

In katere dobre knjige ste kaj vi brale? Lahk zaupate kakšen naslov in kratko vsebino?

Jst npr. ena izmed zelo dobrih knjig ob kateri celo zajokaš, tko je žalostna, je HOLOKAVST (opisuje življenje židov v taboriščih... na grozljiv način...) ampak je res zelo dobra knjiga... priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 3757
24.2.2009 11:40:40   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

WP jaz se že vsako jutro zbudim ob šestih pol pa po netu brskam in gledam TVuser posted image

oh, jst sem že kr malce sita te televizije na bolniški...
Ob šestih???? Zakaj pa to???

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
24.2.2009 11:41:18   
a.jrad
Hoj Špelka;

sem se nasmejala tvojemu sporočilu
"glede izcedka, men se je skorej cel postopek dol sluz vlekla, sem bla k en polž."
Meni se čisto isto dogaja, morama imet one mini vložke iz naravnega bombaža......

Upam, da bodo res rezultati  na prvem Uz v četrtek dobri.....

Banbi75 upam, da si zrihtala ok!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
24.2.2009 11:42:49   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad

Hoj Špelka;

sem se nasmejala tvojemu sporočilu
"glede izcedka, men se je skorej cel postopek dol sluz vlekla, sem bla k en polž."
Meni se čisto isto dogaja, morama imet one mini vložke iz naravnega bombaža......

Upam, da bodo res rezultati  na prvem Uz v četrtek dobri.....

Banbi75 upam, da si zrihtala ok!

seveda bodo dobri rezultati! user posted image

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
24.2.2009 11:48:15   
womanpolice
Ja, nč.. zdaj pa res v vodoravnega, pa da še moja dva mačkona v dnevno spustim, saj že takšno delata po hodniku (hodnik je kr velik); če naju ni doma sta na hodniku. V dnevni in kuhinji sta lahko le takrat, ko sva doma in ju imava na očeh; saj drugače bi bili že vsi kabli pregriženi (toliko sta jih že pregrizla, da moj komaj folga nazaj lotat), sedežna uničena (ker sta mlada mačka; stara cca. pol leta in se full igrata, tepeta, lovita...), posoda po tleh (ker skočita na pult);...

Sej jih morava dat čimprej cepit, da bosta po pol leta šla mal riti razluftat ven... da se bosta zunaj znorela notr pa spala user posted image   Sam po mojem se bosta kr težko navadila takšnega življenja, saj ko sem jih prinesla od tam, sta bila skoz noter pol leta; zdaj pa jih bova navadila tko, da bosta mal zunaj mal noter; ponoči bosta noter... Me zanima kak bo to delovalo... Pa vsake toliko časa bom morala it na vrate pogledat, če že hočeta it noter, ker drugače imava tko okna postavljena, da bi jih videla samo iz kopalnice, če bi želela it noter; v notranjost pa jih ne bi slišala, saj je preveč oddaljena dnevna in kuhinja od vhodnih vrat. Ja, to še bo veselica...

A je ktera imela mačka najprej noter, pa ga potem navajala na oboje? Kak se ji je izteklo? Hvala za odgovore....

Neposredna povezava do sporočila: 3761
24.2.2009 11:50:34   
womanpolice
ja, nič.... se tipkamo kasneje... čavči....

Bambi75.. upam, da se je dobro izteklo.. komaj čakam, da sporočiš... še vedno navijam, čeprav si že verjetn konc

Neposredna povezava do sporočila: 3762
24.2.2009 12:15:51   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

MBT, saj Gonal je tudi v peresniku, kaj ni? Uau, ti si imela pa ogromno celic. Hoteli so ti pa na 5. dan vstavit zarodke? No, tokrat bodo naredili ICSI, pa bo uspelo user posted image .

Arneja, iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image . Drugače pa ja, sem prišla 5-ti dan na GK in so bile na odpisnem listu same 0-le. Nič oplojenih in nič zarodkovuser posted image . No ampak zdej je to mimo in imam nov zagonuser posted image
Jst tudi ne znam slikc lepit, priznam. Ampak namen je bil pa doberuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
24.2.2009 13:01:43   
kozica
Po dolgem času se vam javljam . Žal nimam dobrih novičk, prišla je user posted image  v vsej svoji lepoti in veličini. Bo pa naslednjič uspelo user posted image

Še vedno navijam za vse vas in držim pesti.
Srečno!!

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
24.2.2009 13:12:50   
n74
arneja - jaz bom jutri na ET prišla sama, moram za eno uro prej še v službo, pa kasneje še k prijateljici na čvek, ki tudi sedaj živi v PO in ima med drugim tudi Reševa srčka (dvojčka). Mene zgleda, da ata ni toliko razmesaril, ker sem imela samo malo rjav vložek, sprehod mi je pasal, me je bolj špikalo ko sem sedela v avtu, kot kasneje na sprehodu. Prometrium si dajem na 12 ur, sem šla še pogledat na list in pišem 200 mg na 12 ur, to se pravi eden. Jaz sem tam v ordinaciji tudi čisto zmešana in vse na pol poslušam. Kaj bo jutri ne razmišljam, se mi zdi nemogoče, da bi vsi štirje propadli, za v skrinjo pa tudi ne verjamem, da bo kakšen ostal. Za bioenergetika ti povem, če slučajno zagledaš minus, čeprav srčno upam, da ne. Mislim, pa da ni on glavni vzrok, ker mi na zadnjem obisku, ko sem rekla, da sem že na iglah ni nič takega delal, da bi imela več celic. Je rekel, da se v to ne bo mešal in da mi polepi uhelj na tistih točkah, ki vplivajo na živčnost (tko, da bom bolj mirna in mi bo dol viselo za vse). Me pa zanima, če si ti prej jedla matični mleček (mislim, da si), pa če si sedaj nehala ali boš z njim nadaljevala. Jaz sem ga jedla do punkcije, sedaj pa ne vem kako naprej.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
24.2.2009 13:23:00   
mismis
Kozica user posted image user posted image user posted image user posted image , žal mi je, da vama ni uspelo, najbolje da se zjočeš, potem pa pobereš in gremo naprej. Saj drugega nam tako ali tako ne preostane..

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
24.2.2009 13:30:41   
lučka 25
Ojla,

Daisy, vidim da si spet prikukala na plano. Super. user posted image  

arneja. vidim da si se danes naspala. user posted image

n74, lepo da si skromna in naj se ti to obrestuje do konca in naprej s prečudovitima otročkoma.user posted image

biba, ja dopust v Postojni je res pomemben. Smo se pa ravno ta teden pogovarjali, kakšen splet okoliščin je bil v času najinega postopka. Imela sem rojstni dan (ko sem dobila stopko), dva dni pred mojim rojstnim dnevom sem postala teta nečaku, pri katerem je tudi imel prste vmes ata Reš, na dan ET sem šla pestvat nečaka, pa še eno močno in eno švoh mavrico sva videla na poti do ET, tako kot je bilo potem z zarodkoma (en kvaliteten, en bolj šibek).

a.jrad, ta izcedek j samo plus. To pomeni, da jajčniki delujejo. Jaz sem tudi imela izcedek že pred prvim UZ.

mismis, vidim da si imela včeraj akcijo peglanja. A bi k meni tudi prišla? user posted image

kozica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
24.2.2009 13:30:56   
Kruce Fiks
Ojla, tudi vas ne smem pustiti brez...
Vse OK, malce je brcalo, ma se mi zdi da je tudi pomahal  31. marca imamo amniocintezo v PO.
Evo slikce, sem pa tudi pofilmčkal in G ni nič vihal brk

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
24.2.2009 13:30:59   
lučka 25
Zdaj pa da še malo pojamram, kako je z mano. Ves čas sem govorila, kako je lepo, da se me noben bacil ne loti, ko sem noseča, da sem zdrava kot že dolgo ne. No v nedeljo, ko smo bili s starejšima nečakoma je pa ta mlajši začel bruhat, pa driskat. No in jaz ne bi bila jaz, če me včeraj zvečer ne bi doletelo podobno. V glavenm sem od 21h do 6h zjutraj bruhala, imela drisko, da je šla kar voda od mene, pa še od vsega skupaj se mi je uspelo polulati v hlačwe in to pri 32 letih. Zdaj so se prebavne motnje umirile, zdaj pa imam vročino, vse me boli, pa nič ne upam vzeti. Otroček pa je vsakič, ko sem bil na WC in se napenjala tako brcal, ker sem ga reveža po moje čist stisnila. Bogi revež. Upam, da je z njim vse O.K.
Nič, grem nazaj ležat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
24.2.2009 13:32:40   
lučka 25
Kruce, super!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Pa saj ostali G so kar bolj vajeni različnih reakcij vseh nas, od joka, smeha, slikanja,....samo ata tega še ne pozna zgleda. Bo treba tudi njega uvesti v to.user posted image
Pa 31.1. naj bodo super rezultati.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
24.2.2009 13:33:53   
Kruce Fiks
Lekadolčka si lahk privoščiš! Bo naredil več koristi kot škode!
Še dostkrat ti bo ušlo, nč sekirat.
Sicer pa začnemo v pleničkah in končamo v njih....user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
24.2.2009 13:36:44   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Lekadolčka si lahk privoščiš! Bo naredil več koristi kot škode!
Še dostkrat ti bo ušlo, nč sekirat.
Sicer pa začnemo v pleničkah in končamo v njih....user posted image

Hvala za nasvet.

To s pleničkami si me pa nasmejal.user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
24.2.2009 13:44:20   
bambi75
Kruce hvala za pošto sem dobila. user posted image

Kozica tako je prav razmišljati, če ni zdaj bo pa drugič. user posted image

Lučka a tebe je pa tako zagrabilo. Upam, da se čimprej pozdraviš, ker vem kkao je tole problem, že če nisi noseč.

No pa še jaz. Pri meni je spet standardno tako, kot v prejšnjih postopkih. Od 7 so bile samo 4 zrele in od tistih sta se 2 oplodili. Ti dve sta sedaj pri meni, tako, da bomo videli. Ampak, nekega hudičevega upanja pa ni. 10. marca bo tako ali tako vse jasno, je rekel ata Reš danes.

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 24.2.2009 13:45:52 >

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
24.2.2009 13:45:26   
T1979
Kruce Fiks kolk ste že veliki. Super, super. user posted image  user posted image

user posted image  Kozica user posted image  objemček zate. Vse dobro za naprej ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3774
24.2.2009 13:46:30   
T1979
Bambi75 super za pikici, user posted image  user posted image  ti jih kar pridno grej in mogoče bo presenečenje. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

nosecnost
bybyka_1987

koliko ste bile stare ko ste povile prvega otrocka?

manj kot 18 (4%)

19-25 (41%)

26-30 (39%)

vec kot 30 (16%)

Število vseh glasov: 1168

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!