|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
24.2.2009 13:24:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Hojla, divje čveke user posted image

Trenutno nimam časa brati, kaj se tu dogaja, samo sporočam nove Gregijeve mere:
teža 10480 g, višina 77 cm, obseg glave 48 cm.

Naslednji sistematski pregled (pri enem letu) ima 21.05.2009.

uuuuu lepe merce, zdej vidim da je moj Nejc pravi suhec proti vašim

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 326
24.2.2009 13:25:58   
Čmrlika
Eh pa tak sem navijala pa ji ni ratalo, petri Majdič...jap kaj čmo user posted image

Moja pikica spet spi, jo je fajn noč zdelala user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 327
24.2.2009 13:26:55   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Eh pa tak sem navijala pa ji ni ratalo, petri Majdič...jap kaj čmo user posted image

moj tud še kr šlafa, pa ravno zdej ko mu kosilo kuham, ker morava it naprej...user posted image ...zdej kleči na kolenih z glavo zarito v povšteruser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 328
24.2.2009 13:33:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Poglejte mojo lubiko kak ona meni spi eno uro in pol brez da bi se premaknila...me križ še bolj boli, ko jo gledam.user posted image

user posted image

Nejc pa na hrbtu, sem ga kr iz avta prinesla gor, še oblečen kot medved, samo bundo in čeveljčke sem mu slekla

Pa se ti ne zbudi, moja bi se v sekundi kak bi jo dvignila iz sedežauser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 329
24.2.2009 13:35:18   
nia5

moj tud še kr šlafa, pa ravno zdej ko mu kosilo kuham, ker morava it naprej...user posted image ...zdej kleči na kolenih z glavo zarito v povšteruser posted image

Nia najraje tako spi, včasih je tako zvita, ma take poze, da je še pokrit normalno ne moremuser posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 330
24.2.2009 13:35:27   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Poglejte mojo lubiko kak ona meni spi eno uro in pol brez da bi se premaknila...me križ še bolj boli, ko jo gledam.user posted image

user posted image

Nejc pa na hrbtu, sem ga kr iz avta prinesla gor, še oblečen kot medved, samo bundo in čeveljčke sem mu slekla

Pa se ti ne zbudi, moja bi se v sekundi kak bi jo dvignila iz sedežauser posted image

če ravn zaspi pol ne, če pa že nekaj časa spi, pol pa ja..sicer je bil pa orto zaspan.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 331
24.2.2009 13:37:39   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli user posted image  user posted image  user posted image , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal user posted image . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala user posted image ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec.
In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ user posted image user posted image user posted image

Eh, pa strogo mirovanje user posted image , kot da to gre user posted image  mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se hitro pozdraviš!user posted image user posted image user posted image

Hvala, jaz tudi, zaradi sebe še bolj pa zaradi pikice,ji nič ni jasno, ko jeskoraj nič ne dvignem pa nič ne hodiva, pa taka mami sem, ko skoz zajavka zraven, ko jo dvigne user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 332
24.2.2009 13:37:41   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Samo meni je pa tole sneženje božansko... user posted image  obožujem sneeg...ampak še dobro da sem že doma .user posted image
user posted image user posted image

Jaz ga imam tudi rada, 1x na leto, ne pa vsak teden, pa norišnice na cestah, pa žlundra, pa ....

meni je tud krasen, dokler ga tako koz prej z okna gledam, pa ne rabim nikamor it,oziroma kaj počet z njim, razen kake kepe ali snežaka user posted image

M bo pa poletje pa bomo jamrale kak je vroče, da ni za ven it ...user posted image

Jana a že kr 4000 ? ti si tudi fina klepetulja. Bravo! user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za vse obbjemčke in pikepoke za moj križ.

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 333
24.2.2009 13:37:49   
Čmrlika

Hojla, divje čveke user posted image

Trenutno nimam časa brati, kaj se tu dogaja, samo sporočam nove Gregijeve mere:
teža 10480 g, višina 77 cm, obseg glave 48 cm.

Naslednji sistematski pregled (pri enem letu) ima 21.05.2009.

OOOOoooo, bravo za mere, je že pravi možakar tale vaš Gregi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 334
24.2.2009 13:48:43   
Čmrlika

user posted image

user posted image user posted image , vidim da imate zvezdico zaspanko, a pri vas pali? Moja jo malo pogleda in je več ne šljivi pet postov user posted image

pali ja, svetlobo ........user posted image user posted image user posted image  da mami boljše vidi kam tajo odloži...Ne, posluša ful glasbo, se je navdla da je takrat čas za spat, nekaj časa je medeke ful gledala,pol pa ne več, zdaj tu in tam poškili iz mojih rok, ker smo spet na njih pristali in ne zaspimo več sami, odkar se znamo vstat iz postlice user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 335
24.2.2009 13:48:47   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Nehalo je snežit in je spet samo sonce. Danes sem sama, ker sta šla ata in sine smučat, ju3 pa greva z Andražom drsat v tivoli in bo ata varuškauser posted image

Super za športanje cele družine, user posted image user posted image user posted image  in seveda za varuško! user posted image

Vidiš, spet pacam poste skupaj...bo počasi.user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 336
24.2.2009 13:52:23   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

ijaj kok lepo panča

zgleda lušno, pa tud udobna ji je blomenda ker ni mignila tak dolgo...lubek moj user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 337
24.2.2009 13:54:22   
Čmrlika

Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli user posted image  user posted image  user posted image , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal user posted image . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala user posted image ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec.
In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ user posted image user posted image user posted image

Eh, pa strogo mirovanje user posted image , kot da to gre user posted image  mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? user posted image user posted image user posted image

O pišuka, tole te pa res matra... user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res me , pa do danes si nisem hotla priznat. Včeraj sem pa še tele bla pa kopalnico ribala,in sem dodatno še vse pretegnila zgleda user posted image  upam, da me rešijo malo zdravila...user posted image meša se mi že, mi verjameš...do ponedeljka ko mam rtg bom tak znorela user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 338
24.2.2009 13:54:24   
Čmrlika

user posted image user posted image user posted image  naša noč je bla tako huda z razlogom, user posted image user posted image user posted image

tretji zobek je končno zunaj, je požagal mami po prstu! user posted image

user posted image , sreča da je to izjema in da veš razlog, jaz ga še zdaj neuser posted image

ja res, to je fino. user posted image  mi je pa v tolažbo da je zdaj blo za pol boljše kot pri prvih dveh...računam da v naslednjih dneh še drugi zgoraj pride na plano, potem pa da ne bo več težav pri izraščanju. Drž pesti za moj račun. ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 339
24.2.2009 13:57:06   
Čmrlika
Sem prej že pisala , da dobimo novo članico jutri v družino user posted image user posted image
Barbaw ali estrella ali katera druga ki obvlada nemško bi mi mogoče želela katera kaj lepega napisat za voščilo, da bi pol prepisala? Znam sicer nekaj ampak čist premalo, pa bi mi blo ful lažje tak...pa gre se mi, da je čisto tak z glave napisano, kot bi same zase komu pisale, ne kak verz z interneta user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 340
24.2.2009 14:17:06   
kasso

Pri nas se je vreme tudi čisto obrnilo, sneži več ne, ampak sije sonce user posted image

Pri nas je tudi nehalo deževat in hoče nekaj sonček kukat... user posted image

Moram pa res tule javno pohvaliti mojo malo piko: danes je pri zobozdravnici povedala, da nima več dudke in je bila tako pohvaljena, da je kar sijala user posted image  Ima krasne zobke user posted image  In čisto fino ji gre brez dudke user posted image  Je pa zanimivo, ker pred kakšnim mesecem še ni bila pripravljena dati jo stran, je bila huda kriza, zdaj pa brez problema.

ko se sami odločijo, je ta manjši problemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 341
24.2.2009 14:27:00   
kasso
Tast je prišel po moji dve šemci, da gresta malo napustno rajanje. Kaj bo zvečer, pa bomo še videli. Upam le, da se jima prehlad ne kaj poslabša. Ampak kaj naj naredim, ko se pusta veselita že celo večnostuser posted image . Saj danes sta brez vročine, a še vseeno ne dovolj zdrava.
Varja pa je res bolna, tako da letos ne bo imela nič od pusta.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 342
24.2.2009 14:43:13   
špelin@

Takole je trenutno v  Mariboru, ne Hijenca? user posted image Zima zima bela, v krpah dol letela user posted image user posted image user posted image

Filmček je.user posted image

user posted image

Zdaj pa grem navijat za Petro Majdič in novo medaljo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ful dober komentar user posted image user posted image user posted image  Gregi kar ploska zraven user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 343
24.2.2009 14:45:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ kaj si zrihtala s tvojimi rokami?

Striktno oz. skrajno dosledno uporabljam za vsa mokra dela in pri uporabi čistil rokavice. Najbolj kritične dni sem jih uporabljala celo pri kopanju otrok. Poleg tega roke ene 10x dnevno mažem z eno fajn hranljivo kremo, za ven pa jih namažem s kremo, ki varuje pred mrazom. Stanje je veliko boljše user posted image

joj roke...moje so grozne..najbolj mi pomaga lekarniška krema, za razpoke pa sem prišla do enga gela (Urko), ki se namaže kot lak za nohte in malo varuje...ker te razpoke tako bolijo...trenutno jo imam na desnem palcu in desnem sredincu...auč.

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 15. del. Estrella user posted image za otvoritev...user posted image

Ma jaz sem imela ful razjede na desnem kazalcu in sredincu... user posted image  Kakšna je pa sestava tega gela?

etilacetat, etanol, nitroceluloza, ricinusovo olje, izopropilalkohol, olje žitnih kalčkov, hidroksipropilceluloza

Hvala user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 344
24.2.2009 14:47:24   
špelin@

Tast je prišel po moji dve šemci, da gresta malo napustno rajanje. Kaj bo zvečer, pa bomo še videli. Upam le, da se jima prehlad ne kaj poslabša. Ampak kaj naj naredim, ko se pusta veselita že celo večnostuser posted image . Saj danes sta brez vročine, a še vseeno ne dovolj zdrava.
Varja pa je res bolna, tako da letos ne bo imela nič od pusta.

Naj imata vsaj nekaj od pusta user posted image  Za Varjo ni panike, ker ji pust še nič ne pomeni, za Petjo in Gašperja je pa čisto drugače. Naj uživata, za zdravje vseh pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 345
24.2.2009 14:49:24   
špelin@

O pišuka, tole te pa res matra... user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res me , pa do danes si nisem hotla priznat. Včeraj sem pa še tele bla pa kopalnico ribala,in sem dodatno še vse pretegnila zgleda user posted image  upam, da me rešijo malo zdravila...user posted image meša se mi že, mi verjameš...do ponedeljka ko mam rtg bom tak znorela user posted image

Naj potem vsaj točno pogruntajo, kaj je pravzaprav narobe, da te začnejo zdravit, ker tole proti bolečinam je samo začasna rešitev user posted image  Upam, da se bo na rtg sliki videlo, v čem je glavni problem... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 346
24.2.2009 15:01:57   
Čmrlika

Naj potem vsaj točno pogruntajo, kaj je pravzaprav narobe, da te začnejo zdravit, ker tole proti bolečinam je samo začasna rešitev user posted image  Upam, da se bo na rtg sliki videlo, v čem je glavni problem... user posted image user posted image user posted image

saj to je to ravno ,šopala se bom s tabletami, pa želodec giftala...upam da bo slika pokazala njego sum...vnetje živca med kstnico in črevesnico...me je g doktor opozorila da sta to kosti tako poimenovani...mislim, a delujem blond? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 347
24.2.2009 15:04:58   
Čmrlika
Evo, ati je že doma, pri nas pa še piščanček ni perajt user posted image  bom zvečer še kako rekla da bo 2000 ka padla...gremo k moji mami na pozno pustno kosilo - krača in krompirjeva solata user posted image , pa valda krofi...user posted image
potem paa malo pogledat kako pustujejo v našem parku user posted image  -evroparku...nakupovalno središče,( če katera ne ve)..j...g... če pa je tak vreme čudno da nisem najbolj ziher za veni bit.user posted image

uživajte še naprej danes, in ne počnite preveč pustnih vragolij! user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 348
24.2.2009 17:00:55   
katy82
Čau mačkice moje,smo šle z malo v maškare in sem končno doma prišla do compa.

Smo kar pridne samo vsi smo prehlajeni do amena,tko da tudi telovadba zvečer odpade,me bo oči zdravu s čajčki.

Kako drgač,a gre?

Ste pa pridne s čvekanjem,komaj čakam da mam comp zrihtan in se pridružim nazaj,ne vem kaj je to da se kolega kr ne naslika pri namauser posted image

Grem še mal z mojo mami počvekat,mam končno šanso da v miru počvekamo k mamo obe moška v službi ,mala spi pa mi jo sestrična pazi.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 349
24.2.2009 17:21:23   
tally
dann

evo nas končno doma, smo mogli še avto regisrirat pa je spet šlo nakaj evrčkov user posted image .

naše mere so sicer bolj lahkotategorniške user posted image in sicer:
tt:8710g, v:73cm, og:45cm
N.P.: 19.05.2009
tista driska se nam je poznala user posted image user posted image user posted image .

drugače je vse drugo ok, kri je tudi v redu, pri nas pa vodo ne kontrolirajo user posted image , sem vparšala pa je rekel P, da on vidi po hemogramu če ni vse ok potam dajo še vodo kontrolirat. ja meni je prv mi ni bilo treba tisto vrečko gor dajat user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?