|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)
24.2.2009 10:31:30   
nia5
Dobro jutro, kako ste kaj na spet zasneženo jutro, tu izgleda kot je že Anitka napisala, kot da ne bo nikoli nehalo user posted image

Spali smo ful boljše kot včeraj, mislim da ji je timijanova kopel zeeellloo pomagala, sploh ji nisem rabla noska spucat pred spanjem. Danes bomo spet čofotali, ket to olje je zakon user posted image

**** saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal glede "predpisov" pri vas, živa groza user posted image . Kaj v Egiptu sploh nimajo sadnih in zeliščnih čajev??? Ko boš naslednjič v Slo pa si le zalogo nesi nazaj user posted image

Špelin@ user posted image za dudico

Jana glede krvavitev, tudi jaz sem imela to 3m zaščito in sem imela skoz krvavkasto, rjav izcedek, sem takrat klicala in je rekla, da če ne bo nehalo naj se pridem pokazat. Od tega ko mi je poustila  je že 3m in še sedaj imam občasno izcedek in ne vem če je to M ali kaj druga, mislim da je zelo šibka M. Vseeno se pojdi raje tja pokazat. In seveda user posted image za 4000 postov.

Zala vse naj naj za 9 mesecev user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.2.2009 10:32:16   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: bobika

Da vas samo malo pozdravim in vam zaželim lepo pustovanje!
Črlika tvoj piščanček je full lep user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo letos bili 2 muci in 2 miši. Ati in Anže miški, midve z Manco pa mucki. Manca full uživa v maskiranju, Anže pa se je samo smejal, ko je nas videl preoblečene. Mislim, da je njemu tudi všeč. Danes pa nažalost nemoremo nikamor, ker ima Anže bronhitis. Na srečo smo v soboto malo pustovali, da se je Manca naplesala in veselila v svoji preobleki.
naj se hitro pozdravi! user posted image user posted image user posted image

Pa še slikici vam pokažem:

user posted image

user posted image
kakšne super maškare! user posted image user posted image user posted image

lep dan, pri nas spet full sneži

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.2.2009 10:34:35   
Čmrlika
Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli user posted image  user posted image  user posted image , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal user posted image . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala user posted image ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec.
In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ user posted image user posted image user posted image

Eh, pa strogo mirovanje user posted image , kot da to gre user posted image  mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 24.2.2009 10:37:35 >

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.2.2009 10:35:28   
Čmrlika
Bobika- hvala za pohvlale moje pišike user posted image , tud vi ste ful luškani!

Pa upam, da gre bronhitis čimprej vstran. 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.2.2009 10:43:21   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Špelin@ kaj si zrihtala s tvojimi rokami?

Striktno oz. skrajno dosledno uporabljam za vsa mokra dela in pri uporabi čistil rokavice. Najbolj kritične dni sem jih uporabljala celo pri kopanju otrok. Poleg tega roke ene 10x dnevno mažem z eno fajn hranljivo kremo, za ven pa jih namažem s kremo, ki varuje pred mrazom. Stanje je veliko boljše user posted image

joj roke...moje so grozne..najbolj mi pomaga lekarniška krema, za razpoke pa sem prišla do enga gela (Urko), ki se namaže kot lak za nohte in malo varuje...ker te razpoke tako bolijo...trenutno jo imam na desnem palcu in desnem sredincu...auč.

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 15. del. Estrella user posted image za otvoritev...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.2.2009 10:43:24   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Srcekgirll:

Je prisla kartica?

Neuser posted image
Sm ti že na 14. delu napisal da ni, sam takrat ti je še net neki štrajkal. Mogoče pa nekoč, čez 100 let bouser posted image user posted image user posted image tko k un koledar k sm ti ga poslalauser posted image user posted image
Bom mogla unga k vam na pošti prit mal po rihtat, šalabajzeruser posted image

Mah, ne vem ce  je on kriv...po mojem cel sistem, tuki posta ne laufa tako kot smo mi navajeni...Morda bi prislo ce bi bilo napisno po arabsko in v latinici, pa se to dvomim...

Koledar sem pa en dobila, ko mi je prijatelj poslal neke dokumente po Fedexu pa je se en koledar not vtaknil..

Kartica bi pa prisla samo ce bi jo oddala v hotelu, bom probala se to prvic ko grem " davn tavn " pa da vidmo

Ok, probej še tko. Pa mogoče ti bom jst probala še tja poslat. Al pa če mi napišeš naslov v arabščini.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.2.2009 10:43:26   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

sem vam že včeraj hotla pokazat, kak naša miška kruheka gloda user posted image
user posted image

iiiiiiiiiiii

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 232
24.2.2009 10:43:30   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

JANA BRAVO user posted image user posted image user posted image user posted image  4000 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Se tud mi2 z Vidkom podpiševauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
24.2.2009 10:43:33   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Črlika tvoj piščanček je full lep user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo letos bili 2 muci in 2 miši. Ati in Anže miški, midve z Manco pa mucki. Manca full uživa v maskiranju, Anže pa se je samo smejal, ko je nas videl preoblečene. Mislim, da je njemu tudi všeč. Danes pa nažalost nemoremo nikamor, ker ima Anže bronhitis. Na srečo smo v soboto malo pustovali, da se je Manca naplesala in veselila v svoji preobleki.

user posted image

user posted image

user posted image user posted image luštni maškari pa user posted image user posted image user posted image  za Anžeta

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 234
24.2.2009 10:44:24   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

pri nas pa koščki kar ne grejouser posted image , če je v sadnem jogurtu kakšen košek sadja ga kar plune ven, kruh mu pa gre, ker ga čist izcuzauser posted image

Saj še ima čas. Saj sama veš kako hitro bo šel razvoj od tu naprej.

Upam, da se bo pri nas tudi stanje koščkov popravilo, ker mi že pošteno najedauser posted image Vsak poskus se konča z bruhanjemuser posted image

A tudi, če ji daš piškot, ki se fajn topi, bruha?

Jauser posted image

Varja tudi, ampak le sedaj, ko je bolana...včeraj zvečer sem ji probala dat eno mlečno kašico in očitno ji je bilo tako grozno, da je v loku pobruhala pol kuhinje, stajico, fotelj...pa vse mleko ki jo je malo prej spila.

Neposredna povezava do sporočila: 235
24.2.2009 10:44:29   
Čmrlika
Jutri pa dobimo v našo družino spet novo user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image

Moj lubi bo postal stric, njegov starejši brat bo jutri postal očka! user posted image  A jaz bom pa tud teta, ne? user posted image
Pa ne bom mogla it žulit spet, ker so v Nemčiji user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 236
24.2.2009 10:46:00   
suzy85

Jaz sem se pa generalno spravila nad mojo omaro.Cel kup stvari sem ven zmetala.Tašča in sestra mi navlečeta cunje,ki jih ne nosita,meni se pa v omari valjalo.

user posted image user posted image user posted image  pridna!

jst sm pa včeraj vse user posted image , danes moram pa spet user posted image  in user posted image . kr ne zmanjka cot! user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 237
24.2.2009 10:47:21   
hijenca
Bolj gledam ven, bolj mi je slabo, ker tako snežilo pa že dolgo ni. Krpe letijo dol, ne snežinke, pa bom mela fis kulturo, ko bo enkrat nehalo. Sedaj pa so se maškarale najavile, da pridejo na obisk, upam, da ne bo Videk zagnal vik in krik.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 238
24.2.2009 10:47:22   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Špelin@ kaj si zrihtala s tvojimi rokami?

Striktno oz. skrajno dosledno uporabljam za vsa mokra dela in pri uporabi čistil rokavice. Najbolj kritične dni sem jih uporabljala celo pri kopanju otrok. Poleg tega roke ene 10x dnevno mažem z eno fajn hranljivo kremo, za ven pa jih namažem s kremo, ki varuje pred mrazom. Stanje je veliko boljše user posted image

joj roke...moje so grozne..najbolj mi pomaga lekarniška krema, za razpoke pa sem prišla do enga gela (Urko), ki se namaže kot lak za nohte in malo varuje...ker te razpoke tako bolijo...trenutno jo imam na desnem palcu in desnem sredincu...auč.

pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 15. del. Estrella user posted image za otvoritev...user posted image

a lahko vprašam kakšen gel je to, in kje bi se ga dalo dobit...user posted image user posted image

Moja mami ima grozovite razpoke in jo revo to ful boli...Prosim.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 239
24.2.2009 10:48:05   
Čmrlika
V čem je štos?   ZAKAJ  SE  MOŠKI  IN  ŽENSKE  NE  RAZUMEMO? ŽENSKA  REČE :"TU  JE  TAKŠEN  NERED!  DAJVA,MIDVA  MORAVA  POSPRAVIT.TVOJE  STVARI  LEŽIJO  NA  TLEHIN  ČE  JIH  NE  BOVA  OPRALA  TAKOJ  ZDAJ,BOŠ  JUTRI  BREZ  OBLEK." MOŠKI SLIŠI:"BLA  BLA  BLA  BLA  DAJVABLA  BLA  BLA  MIDVABLA  BLA  BLA  BLA  NA TLEHBLA  BLA  BLA  BLA  TAKOJ  ZDAJBLA  BLA  BLA  BREZ  OBLEK

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 240
24.2.2009 10:48:34   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli user posted image  user posted image  user posted image , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal user posted image . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala user posted image ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec.
In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ user posted image user posted image user posted image

Eh, pa strogo mirovanje user posted image , kot da to gre user posted image  mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da se hitro pozdraviš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 241
24.2.2009 10:49:24   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Bolj gledam ven, bolj mi je slabo, ker tako snežilo pa že dolgo ni. Krpe letijo dol, ne snežinke, pa bom mela fis kulturo, ko bo enkrat nehalo. Sedaj pa so se maškarale najavile, da pridejo na obisk, upam, da ne bo Videk zagnal vik in krik.

aaaaaaaa, pa res pa sem te hotla zdaj vprašat kje ma š ti krpe ker prej je pri nas še samo ledeni dež padal...pa se obrnem......user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 242
24.2.2009 10:51:59   
Čmrlika
Samo meni je pa tole sneženje božansko... user posted image  obožujem sneeg...ampak še dobro da sem že doma .user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 243
24.2.2009 10:53:17   
mafi

user posted image

Evo od mene za spremebo, da vam dan lepše zalaufa. user posted image

hvala za kofiuser posted image , ampak si grem zdej še eno dozo skuhat dokler Filip spi 1rundo

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 244
24.2.2009 10:53:39   
mafi

V čem je štos?   ZAKAJ  SE  MOŠKI  IN  ŽENSKE  NE  RAZUMEMO? ŽENSKA  REČE :"TU  JE  TAKŠEN  NERED!  DAJVA,MIDVA  MORAVA  POSPRAVIT.TVOJE  STVARI  LEŽIJO  NA  TLEHIN  ČE  JIH  NE  BOVA  OPRALA  TAKOJ  ZDAJ,BOŠ  JUTRI  BREZ  OBLEK." MOŠKI SLIŠI:"BLA  BLA  BLA  BLA  DAJVABLA  BLA  BLA  MIDVABLA  BLA  BLA  BLA  NA TLEHBLA  BLA  BLA  BLA  TAKOJ  ZDAJBLA  BLA  BLA  BREZ  OBLEK

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 245
24.2.2009 10:54:27   
hijenca

Samo meni je pa tole sneženje božansko... user posted image  obožujem sneeg...ampak še dobro da sem že doma .user posted image
user posted image user posted image

Jaz ga imam tudi rada, 1x na leto, ne pa vsak teden, pa norišnice na cestah, pa žlundra, pa ....

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 246
24.2.2009 10:54:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

user posted image

user posted image user posted image luštni maškari pa user posted image user posted image user posted image  za Anžeta

iiiiiiiii kaki lepi maškarciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 247
24.2.2009 10:55:10   
mafi

Jutri pa dobimo v našo družino spet novo user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image

Moj lubi bo postal stric, njegov starejši brat bo jutri postal očka! user posted image  A jaz bom pa tud teta, ne? user posted image
Pa ne bom mogla it žulit spet, ker so v Nemčiji user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 248
24.2.2009 10:56:41   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 249
24.2.2009 10:57:33   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jana probaj priti čimprej do G.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nimam več časa, ker moram počasi Gala zbudit user posted image in šibava v posvetovalnico. Me je kar groza glede na to kako sneži.user posted image user posted image

dobro opravita pri Puser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?