|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
24.2.2009 12:16:51   
OliveOyl
Saj ni samski,vsaj mislim...user posted image user posted image  Ja superge nosi adidas ma tak velike pa nike mislim da tudi.
Problem je bil,ko mi je šel za pričo,smo komaj hlače pa ta lepe"šolne" dobili.user posted image
So takšni kot struca kruha.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
24.2.2009 12:16:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image

bi ze zdej sportala,pa ne gre...jo tok spred nosim da mi hoce kriz vn vrect ze po 15 min hoje

jaz sem tud takauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4452
24.2.2009 12:17:36   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

pa saj ne bo tako hudo, boš videla kolk hiter boš shujšala, tako in tako te pa ne bo noben preveč gledu ke v trebuh ker bodo videl da maš majhnega user posted image , bodo čist vsi razumeluser posted image

razumel gor al pa dol....zadekana bom do vratu!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
24.2.2009 12:17:56   
Dudica1
POPEK jaz ga mam že ful dolg zunaj...user posted image user posted image user posted image ...in isto v prvi user posted image
ČRTA mi je pa tud že vidna ... tako da boste tud to kmal dočakale...user posted image
glede morja ga pa ne spustim pa če mam 200kg...user posted image user posted image user posted image ...mi ne uide pa kakršna že naj bom...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
24.2.2009 12:17:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Saj ni samski,vsaj mislim...user posted image user posted image  Ja superge nosi adidas ma tak velike pa nike mislim da tudi.
Problem je bil,ko mi je šel za pričo,smo komaj hlače pa ta lepe"šolne" dobili.user posted image

plavutiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
24.2.2009 12:18:14   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

pa saj ne bo tako hudo, boš videla kolk hiter boš shujšala, tako in tako te pa ne bo noben preveč gledu ke v trebuh ker bodo videl da maš majhnega user posted image , bodo čist vsi razumeluser posted image

Ah, sej vem, se ne sekiram. Najbrž se bom takrat zaradi podočnjakov in neprespanosti sekirala. user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
24.2.2009 12:19:17   
KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
24.2.2009 12:19:17   
OliveOyl
Al ni tako hudo,se mal koža pokrči pa špeh skup stisne.user posted image Te bodo itak vsi v joške gledali,boš videla kolikšne bojo...Pamela se lahko skrije..user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.2.2009 12:19:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

POPEK jaz ga mam že ful dolg zunaj...user posted image user posted image user posted image ...in isto v prvi user posted image
ČRTA mi je pa tud že vidna ... tako da boste tud to kmal dočakale...user posted image
glede morja ga pa ne spustim pa če mam 200kg...user posted image user posted image user posted image ...mi ne uide pa kakršna že naj bom...user posted image

jaz ga pa letos bom ker ni financuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.2.2009 12:19:44   
KatMat

Al ni tako hudo,se mal koža pokrči pa špeh skup stisne.user posted image Te bodo itak vsi v joške gledali,boš videla kolikšne bojo...Pamela se lahko skrije..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
24.2.2009 12:20:25   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
24.2.2009 12:20:43   
KatMat
cveki sej smo se ze zmenil da lahko za kaksen dan k nama v rovinj prideta...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
24.2.2009 12:20:51   
lananai
Za moj 30. RD... Ah, nekaj si bova že privoščila! Za njegov 30. RD bova upam imela pa že kako bebico več, ne samo eno. user posted image  Že za moj 30. bi lahko bila še kakšna biba mala na poti. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
24.2.2009 12:20:52   
Dudica1

phuu...kakšne sem imela jaz...moj kr ni mogu h seb pridit neki časa...user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
24.2.2009 12:21:37   
OliveOyl
Mi bomo šli tud sam po en dan na morje,drugo leto pa spet.Pa doma bomo bazen postavili,če bo vreme.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
24.2.2009 12:22:12   
KatMat
iz vasih ust u bozja usesa pa men nazaj v modrc!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
24.2.2009 12:22:20   
lananai

phuu...kakšne sem imela jaz...moj kr ni mogu h seb pridit neki časa...user posted image user posted image

user posted image  user posted image

Končno sem tudi jst zraven, ko se klepeta! Ponavadi samo pridem in imam enih 10 novih strani za prebrat! user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
24.2.2009 12:22:57   
Dudica1

Mi bomo šli tud sam po en dan na morje,drugo leto pa spet.Pa doma bomo bazen postavili,če bo vreme.

tud pr nas bomo mel bazen pred hišo...da se bomo mal namakal...user posted image .Na morje pa upam da nam bo tud ratal it no...

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
24.2.2009 12:23:18   
OliveOyl
Ja ,ja kar pripravite se,cizke ko šus,pol pa taka žalost...zdaj ima sosedova psica približno take,do tal...user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
24.2.2009 12:23:34   
KatMat
midva sva tud hotla kupt masazno kad ta zuni ampak smo pol gruntal ali se splaca ker cez poletje ni nikogar doma...smo vsi 4 mesece na morju....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
24.2.2009 12:24:02   
Dudica1

kaj si mislila s tem...da maš majhna pol al velka

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
24.2.2009 12:24:42   
KatMat

Ja ,ja kar pripravite se,cizke ko šus,pol pa taka žalost...zdaj ima sosedova psica približno take,do tal...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

men je fajn da sem jih u širino dobila...ker prej sem mela umes kr fajn prepihuser posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
24.2.2009 12:25:22   
OliveOyl
Take:
user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
24.2.2009 12:25:24   
lananai

Zdej me pa že spet strašiš, bom mogla nove kopalke kupit, da ne bom preveč pokazala. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
24.2.2009 12:25:32   
KatMat

kaj si mislila s tem...da maš majhna pol al velka

upam da bojo kej vecje....sej dve st so ze sam...se mal

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?