|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
24.2.2009 12:03:52   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pa linea negra, kdaj se pokaže? Pri meni ni še nič videt.

tud se nimam narisane

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
24.2.2009 12:04:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

cveka ti boš zdaj 28 a ne? jaz pa aprila 27...zdaj se ta najlepša leta šele začnejo,pri 30-tih bo lih fajn,otroci bodo zrasli,kredit bo odplačan...user posted image user posted image
edin joške bodo do tal..user posted image

pismu maš prav jaz kredit samo še eno leto odplačujem pa bo konecuser posted image user posted image user posted image

joški so pa tako majhni, da, tud če bodo visel se ne bo nič videluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4427
24.2.2009 12:04:56   
OliveOyl
lineo negro sem jaz opazila po porodu,veš kako hecna koža pride po porodu,kot eno tako usnje trdo.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
24.2.2009 12:05:36   
lananai
Olive, moj popek je tud razpotegnjen v vodoravni smeri, v navpični je pa skup zlezel. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
24.2.2009 12:06:08   
KatMat

lineo negro sem jaz opazila po porodu,veš kako hecna koža pride po porodu,kot eno tako usnje trdo.user posted image

men kr slab pride k pomislim kaksno kozo bom mela...zmer sem mela sportno postavo vse u piko pol bo pa vse iz mene viseluser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
24.2.2009 12:06:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Pa linea negra, kdaj se pokaže? Pri meni ni še nič videt.

tud se nimam narisane

jaz je tud še nimam, baje tam po 30 tednu enkrat točno pa nevem, kar se tiče pa popka sem mela pa prej preveč podlage tako da se je zdaj samo lukna zmajšalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4431
24.2.2009 12:07:06   
lananai

men kr slab pride k pomislim kaksno kozo bom mela...zmer sem mela sportno postavo vse u piko pol bo pa vse iz mene viseluser posted image

KatMat, na rolerje pa voziček zraven, pa bo!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
24.2.2009 12:07:46   
OliveOyl
Jaz bom takrat že nov kredit imela za Dr.Planinška,da mi bo joške zrihtal...se hecam
Midva sva isti letnik,pa sva rekla da bi si mogoče kakšno potovanje privoščila za 30 let.Pol bodo pa spet neumnosti tam,bomo nazaj trije pršli..user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
24.2.2009 12:07:52   
KatMat
user posted image

dejmo  Liska  hop! 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
24.2.2009 12:08:22   
OliveOyl

Olive, moj popek je tud razpotegnjen v vodoravni smeri, v navpični je pa skup zlezel. user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
24.2.2009 12:08:24   
Anonimen

ah daj nehaj, boš kr hiter nazaj dobila tisto postavo kot si imela prej, boš vidlauser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4436
24.2.2009 12:09:12   
KatMat

KatMat, na rolerje pa voziček zraven, pa bo!

ja pravijo da se prve pol leta nikamor nc ne premakne... 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
24.2.2009 12:10:06   
maja1488
Jst sem imela tudi tako čudno usnje po porodu user posted image  Popek imam raven, črte pa nisem imela niti v prvo. Pol po porodu mi je bla taka čudna. Pa najbolj mi je blo smešno takoj po porodu, ko sem se na bol ulegla, pa sem mogla kožo s trebuha, ki mi je visela popravt, pa sem bla komot. Pol čez ene 2 dni se je udelala pa mal skrčla. Do takrat pa je kr plapolala. Groza.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
24.2.2009 12:10:27   
KatMat
si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
24.2.2009 12:11:11   
OliveOyl
Ja res,sem že dvakrat rodila pa vsakič mam lepši trebuh,pol čez čas..saj ni čudno,me čist izmolzejo...
pa že v familiji smo veliki pa suhi.brat je bil v soboto star 24 let,velik je 2m10cm,nogo ima pa 49 al pa 50.user posted image user posted image  Je še samski...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
24.2.2009 12:11:22   
Anonimen
moj je pa imel že 30 let ker je 6 let stari tako da bom jaz čez dve let kar v krogu družine praznovala, kako pa bom takrat premišljevala, ker je le še vedno zimski čas, in glih kakšen piknik ne morem narestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
24.2.2009 12:12:36   
OliveOyl
Pr nas je začelo snežit...fuj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
24.2.2009 12:13:23   
KatMat

Ja res,sem že dvakrat rodila pa vsakič mam lepši trebuh,pol čez čas..saj ni čudno,me čist izmolzejo...
pa že v familiji smo veliki pa suhi.brat je bil v soboto star 24 let,velik je 2m10cm,nogo ima pa 49 al pa 50.user posted image user posted image  Je še samski...

user posted image user posted image user posted image user posted image se na kaksnemu drugmu forumu to povejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
24.2.2009 12:13:33   
lananai

si morm letos ene modne enodelne kupt...da nau meu kaksen nocne more k me bo vidu na plazi

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
24.2.2009 12:13:50   
Anonimen

pismu, kje pa dobi čevle za obut, saj men se bi vrat zlomu če bi mogla tako visoko gledatuser posted image a je košarkašuser posted image

(odgovor članu OliveOyl)
  Neposredna povezava do sporočila: 4445
24.2.2009 12:14:37   
OliveOyl
Škoda,ker je usnjarna propadla,bi mogoče kaj odkupili.user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
24.2.2009 12:14:37   
lananai

user posted image user posted image user posted image user posted image se na kaksnemu drugmu forumu to povejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem lih hotla isto napisat. Mislim, da smo tuki vse zasedene! user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
24.2.2009 12:15:39   
KatMat
user posted image

bi ze zdej sportala,pa ne gre...jo tok spred nosim da mi hoce kriz vn vrect ze po 15 min hoje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
24.2.2009 12:16:00   
Anonimen

Hehe, o tem pa sploh še nisem razmišljala... Še dobro, da midva še nisva morja rezervirala. Če bo trebuh grd, ne greva nikamor. user posted image  user posted image

pa saj ne bo tako hudo, boš videla kolk hiter boš shujšala, tako in tako te pa ne bo noben preveč gledu ke v trebuh ker bodo videl da maš majhnega user posted image , bodo čist vsi razumeluser posted image

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 4449
24.2.2009 12:16:32   
KatMat

Škoda,ker je usnjarna propadla,bi mogoče kaj odkupili.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu OliveOyl)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?