Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:31:30
|
|
|
|
nia5
|
Dobro jutro, kako ste kaj na spet zasneženo jutro, tu izgleda kot je že Anitka napisala, kot da ne bo nikoli nehalo Spali smo ful boljše kot včeraj, mislim da ji je timijanova kopel zeeellloo pomagala, sploh ji nisem rabla noska spucat pred spanjem. Danes bomo spet čofotali, ket to olje je zakon **** saj človek ne ve ali bi se smejal ali jokal glede "predpisov" pri vas, živa groza . Kaj v Egiptu sploh nimajo sadnih in zeliščnih čajev??? Ko boš naslednjič v Slo pa si le zalogo nesi nazaj Špelin@ za dudico Jana glede krvavitev, tudi jaz sem imela to 3m zaščito in sem imela skoz krvavkasto, rjav izcedek, sem takrat klicala in je rekla, da če ne bo nehalo naj se pridem pokazat. Od tega ko mi je poustila je že 3m in še sedaj imam občasno izcedek in ne vem če je to M ali kaj druga, mislim da je zelo šibka M. Vseeno se pojdi raje tja pokazat. In seveda za 4000 postov. Zala vse naj naj za 9 mesecev
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:32:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da vas samo malo pozdravim in vam zaželim lepo pustovanje! Črlika tvoj piščanček je full lep Mi smo letos bili 2 muci in 2 miši. Ati in Anže miški, midve z Manco pa mucki. Manca full uživa v maskiranju, Anže pa se je samo smejal, ko je nas videl preoblečene. Mislim, da je njemu tudi všeč. Danes pa nažalost nemoremo nikamor, ker ima Anže bronhitis. Na srečo smo v soboto malo pustovali, da se je Manca naplesala in veselila v svoji preobleki. naj se hitro pozdravi! Pa še slikici vam pokažem: kakšne super maškare! lep dan, pri nas spet full sneži
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:34:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha?
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 24.2.2009 10:37:35 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:35:28
|
|
|
|
Čmrlika
|
Bobika- hvala za pohvlale moje pišike , tud vi ste ful luškani! Pa upam, da gre bronhitis čimprej vstran.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:43:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kaj si zrihtala s tvojimi rokami? Striktno oz. skrajno dosledno uporabljam za vsa mokra dela in pri uporabi čistil rokavice. Najbolj kritične dni sem jih uporabljala celo pri kopanju otrok. Poleg tega roke ene 10x dnevno mažem z eno fajn hranljivo kremo, za ven pa jih namažem s kremo, ki varuje pred mrazom. Stanje je veliko boljše joj roke...moje so grozne..najbolj mi pomaga lekarniška krema, za razpoke pa sem prišla do enga gela (Urko), ki se namaže kot lak za nohte in malo varuje...ker te razpoke tako bolijo...trenutno jo imam na desnem palcu in desnem sredincu...auč. pa za 15. del. Estrella za otvoritev...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:43:24
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** Srcekgirll: Je prisla kartica? Ne Sm ti že na 14. delu napisal da ni, sam takrat ti je še net neki štrajkal. Mogoče pa nekoč, čez 100 let bo tko k un koledar k sm ti ga poslala Bom mogla unga k vam na pošti prit mal po rihtat, šalabajzer Mah, ne vem ce je on kriv...po mojem cel sistem, tuki posta ne laufa tako kot smo mi navajeni...Morda bi prislo ce bi bilo napisno po arabsko in v latinici, pa se to dvomim... Koledar sem pa en dobila, ko mi je prijatelj poslal neke dokumente po Fedexu pa je se en koledar not vtaknil.. Kartica bi pa prisla samo ce bi jo oddala v hotelu, bom probala se to prvic ko grem " davn tavn " pa da vidmo Ok, probej še tko. Pa mogoče ti bom jst probala še tja poslat. Al pa če mi napišeš naslov v arabščini.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:43:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem vam že včeraj hotla pokazat, kak naša miška kruheka gloda iiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:43:30
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Se tud mi2 z Vidkom podpiševa
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:43:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da vas samo malo pozdravim in vam zaželim lepo pustovanje! Črlika tvoj piščanček je full lep Mi smo letos bili 2 muci in 2 miši. Ati in Anže miški, midve z Manco pa mucki. Manca full uživa v maskiranju, Anže pa se je samo smejal, ko je nas videl preoblečene. Mislim, da je njemu tudi všeč. Danes pa nažalost nemoremo nikamor, ker ima Anže bronhitis. Na srečo smo v soboto malo pustovali, da se je Manca naplesala in veselila v svoji preobleki. Pa še slikici vam pokažem: lep dan, pri nas spet full sneži luštni maškari pa za Anžeta
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:44:24
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi pri nas pa koščki kar ne grejo , če je v sadnem jogurtu kakšen košek sadja ga kar plune ven, kruh mu pa gre, ker ga čist izcuza Saj še ima čas. Saj sama veš kako hitro bo šel razvoj od tu naprej. Upam, da se bo pri nas tudi stanje koščkov popravilo, ker mi že pošteno najeda Vsak poskus se konča z bruhanjem A tudi, če ji daš piškot, ki se fajn topi, bruha? Ja Varja tudi, ampak le sedaj, ko je bolana...včeraj zvečer sem ji probala dat eno mlečno kašico in očitno ji je bilo tako grozno, da je v loku pobruhala pol kuhinje, stajico, fotelj...pa vse mleko ki jo je malo prej spila.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:44:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jutri pa dobimo v našo družino spet novo ... Moj lubi bo postal stric, njegov starejši brat bo jutri postal očka! A jaz bom pa tud teta, ne? Pa ne bom mogla it žulit spet, ker so v Nemčiji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:46:00
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Jaz sem se pa generalno spravila nad mojo omaro.Cel kup stvari sem ven zmetala.Tašča in sestra mi navlečeta cunje,ki jih ne nosita,meni se pa v omari valjalo. pridna! jst sm pa včeraj vse , danes moram pa spet in . kr ne zmanjka cot!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:47:21
|
|
|
|
hijenca
|
Bolj gledam ven, bolj mi je slabo, ker tako snežilo pa že dolgo ni. Krpe letijo dol, ne snežinke, pa bom mela fis kulturo, ko bo enkrat nehalo. Sedaj pa so se maškarale najavile, da pridejo na obisk, upam, da ne bo Videk zagnal vik in krik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:47:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kaj si zrihtala s tvojimi rokami? Striktno oz. skrajno dosledno uporabljam za vsa mokra dela in pri uporabi čistil rokavice. Najbolj kritične dni sem jih uporabljala celo pri kopanju otrok. Poleg tega roke ene 10x dnevno mažem z eno fajn hranljivo kremo, za ven pa jih namažem s kremo, ki varuje pred mrazom. Stanje je veliko boljše joj roke...moje so grozne..najbolj mi pomaga lekarniška krema, za razpoke pa sem prišla do enga gela (Urko), ki se namaže kot lak za nohte in malo varuje...ker te razpoke tako bolijo...trenutno jo imam na desnem palcu in desnem sredincu...auč. pa za 15. del. Estrella za otvoritev... a lahko vprašam kakšen gel je to, in kje bi se ga dalo dobit... Moja mami ima grozovite razpoke in jo revo to ful boli...Prosim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:48:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
V čem je štos? ZAKAJ SE MOŠKI IN ŽENSKE NE RAZUMEMO? ŽENSKA REČE :"TU JE TAKŠEN NERED! DAJVA,MIDVA MORAVA POSPRAVIT.TVOJE STVARI LEŽIJO NA TLEHIN ČE JIH NE BOVA OPRALA TAKOJ ZDAJ,BOŠ JUTRI BREZ OBLEK." MOŠKI SLIŠI:"BLA BLA BLA BLA DAJVABLA BLA BLA MIDVABLA BLA BLA BLA NA TLEHBLA BLA BLA BLA TAKOJ ZDAJBLA BLA BLA BREZ OBLEK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:48:34
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha? upam, da se hitro pozdraviš!
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:49:24
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Bolj gledam ven, bolj mi je slabo, ker tako snežilo pa že dolgo ni. Krpe letijo dol, ne snežinke, pa bom mela fis kulturo, ko bo enkrat nehalo. Sedaj pa so se maškarale najavile, da pridejo na obisk, upam, da ne bo Videk zagnal vik in krik. aaaaaaaa, pa res pa sem te hotla zdaj vprašat kje ma š ti krpe ker prej je pri nas še samo ledeni dež padal...pa se obrnem......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:51:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
Samo meni je pa tole sneženje božansko... obožujem sneeg...ampak še dobro da sem že doma .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:53:17
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo od mene za spremebo, da vam dan lepše zalaufa. hvala za kofi , ampak si grem zdej še eno dozo skuhat dokler Filip spi 1rundo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:53:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika V čem je štos? ZAKAJ SE MOŠKI IN ŽENSKE NE RAZUMEMO? ŽENSKA REČE :"TU JE TAKŠEN NERED! DAJVA,MIDVA MORAVA POSPRAVIT.TVOJE STVARI LEŽIJO NA TLEHIN ČE JIH NE BOVA OPRALA TAKOJ ZDAJ,BOŠ JUTRI BREZ OBLEK." MOŠKI SLIŠI:"BLA BLA BLA BLA DAJVABLA BLA BLA MIDVABLA BLA BLA BLA NA TLEHBLA BLA BLA BLA TAKOJ ZDAJBLA BLA BLA BREZ OBLEK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:54:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Samo meni je pa tole sneženje božansko... obožujem sneeg...ampak še dobro da sem že doma . Jaz ga imam tudi rada, 1x na leto, ne pa vsak teden, pa norišnice na cestah, pa žlundra, pa ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:54:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: bobika Da vas samo malo pozdravim in vam zaželim lepo pustovanje! Črlika tvoj piščanček je full lep Mi smo letos bili 2 muci in 2 miši. Ati in Anže miški, midve z Manco pa mucki. Manca full uživa v maskiranju, Anže pa se je samo smejal, ko je nas videl preoblečene. Mislim, da je njemu tudi všeč. Danes pa nažalost nemoremo nikamor, ker ima Anže bronhitis. Na srečo smo v soboto malo pustovali, da se je Manca naplesala in veselila v svoji preobleki. Pa še slikici vam pokažem: lep dan, pri nas spet full sneži luštni maškari pa za Anžeta iiiiiiiii kaki lepi maškarci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:55:10
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jutri pa dobimo v našo družino spet novo ... Moj lubi bo postal stric, njegov starejši brat bo jutri postal očka! A jaz bom pa tud teta, ne? Pa ne bom mogla it žulit spet, ker so v Nemčiji za
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:56:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Sem že nazaj od zdravnika . Zdaj šele me vse boli , tak da niti hodit ne morem, niti sedet. Me je konkretno premigal . In grem ležat zdaj, ker je taja tud zaspala. Dobila sem druga zdravila, ker mi ta niso niti p od pomagala ...zdaj mam svinjski olfen( kapsule in tablete), plus nekaj za želodec. In napotnico za rtg.Najverjetneje imam vnet nek živec.... plus normalno za po nosečnoat razmigan in boleč križ Eh, pa strogo mirovanje , kot da to gre mogoče pa bo Taja shodla al pa splazla, če ji razložim, ha?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008- 15.del:) 24.2.2009 10:57:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jana probaj priti čimprej do G. Nimam več časa, ker moram počasi Gala zbudit in šibava v posvetovalnico. Me je kar groza glede na to kako sneži. dobro opravita pri P
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?