|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
24.2.2009 9:08:00   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

kar se tice plavanja bi jaz to vsekakor odsvetovala pri nas v zimskem casu, ker je cisto prevec viroz in vsega v zraku in menda na bazenih to se posebej rado skace sem in tja. skoda, da tako majhni kaj fasejo...saj bomo poleti vse nadoknadili :)

Ja, jaz mislim podobno - poletje bo kmalu tukaj - mi bomo itak najprej cel mesec na morju (jun/jul), potem pa skor vse vikende in še kak teden konec avgusta. Se mi zdi bolje....PA KOMAJ ČAKAM....jaz sem čista odvisnica od morja in vode...po mojem sem bila v prejšnjem življenju DELFIN user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 9:11:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajetam@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
   [Brisano sporočilo]
24.2.2009 9:15:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4353
24.2.2009 9:16:25   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

.stonoga (so mi ful všeč ideje za krajšanje tvojega nicka, ker je res dolg za pisat user posted image ), tudi jaz sem kar nekaj zaposlena, tko da nič ne de. Zdaj imam oba dva doma, v četrtek pa gre Nik mogoče že v vrtec, tko da bi lahko tudi jaz prišla. Danes grem še na UZ kolkov, jutri pa posvetovalnica.

Spanje na boku, pri nas pa večkrat spi na boku, in sicer odkar obvladuje samostojno obračanje na bok. Imamo pa tudi malce pleše zadaj, pa nič zato. Saj ima drugače dosti las user posted image

jolly, jaz se spoznam na obe področji, tko da kar vprašaj user posted image

In še nočno poročilo: spal do pol dveh zjutraj, vmes se zbudil samo 1x in malo jamral user posted image user posted image user posted image  Potem se je sicer zbudil še ene 3x do zjutraj, ampak saj nima veze! Prva runda celih 6,5 ur user posted image user posted image user posted image  Sploh ne morem verjet, kakšen preobrat, in to samo zaradi fena user posted image user posted image  Huudooo!!

Ja ej hudooooo user posted image user posted image Bravo user posted image Po resnici a si kaj spala a si hodila gledat kaj mu je user posted image

Ma zanima, če dobiš odpravnino a se od nje plačajo davki in prispevki ali je to pač neto ? Kolikor se spomnim je to neto, če ne presežeš pač tistega cenzusa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
24.2.2009 9:18:24   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

živjo punce. jest sem že bla pri vas pa sem mela ene težave ker sem dobila drug mail in sem se mogla zdej na novo vpisat...
se pa že poznamo ene iz facebooka

O lej pa si back user posted image

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
24.2.2009 9:22:09   
Lovely
Dobro jutro,

za nami je solidna noč, Inya je zaspala ob 19h, ob 23h pojedla 60ml (user posted image ), potem ob 2.30h 120ml in zdaj spet 120ml. Zgleda da res mleko ni neki IN te dni... No, zdaj aja, jaz pa uživam ob kavici.

Afnica mala, super sta papali! user posted image

Plavanje: jaz sem bila 100%, da gremo aprila pa zdaj nisem več tok sure. Tudi jaz bom vprašala P.

Povijalni pas: nikoli slišala user posted image

Spaje na boku: no way, razen če je tok preutrujena, da se ji ne da... Potem celo kake pol ure tako spi...

Jolly, kar vprašaj, če je ful tehnično bom vprašala mojo referentko za obračun plač.

Za četrtek v KR sem za. Dejmo se kje zmenit k se lahk zraven blizu parkira.

KakanjeInya je zadnje tedne dost redko kakala, vsak dan tudi do 3x. Včeraj po dolgem času ni kakala, po moje zaradi riževe kašice. Danes ji bom dala mešanico čajčka, od katerega lažje kaka, drugače je pila samo komarčka za ožejat.

Mbd: Inya se tudi na tak način premakne nižje... Zdaj se v bistvu kar nekaj premika, kar mi je ful novo. Glavico pa lepo drži. Glede žličke: a s probala varianta žlička = letalo brrrrrrrrr brrrrrrrrrrr brrrrrrrrr v usta? Nam gre tudi tko ko ji postane dolgčas...

Nič, se grem stuširat dokler imam mir, očitno se moram it slikat. Bom še Inyo za kak osebni dokument, da bomo lahk kam ven iz SLO šli... Hvala za odgovore glede vozniške :)

Lovely

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
24.2.2009 9:25:19   
timnala
Heja punce!

Dans je blo tud pr nas ponoci pestro..neki ga je mucilo in itak smo jedli na 2 uri, od pol petih do petih pa sm vstala n-krat user posted image
Tak da sm ze ponoci razmisljala, da je nase nocno spanje - user posted image !!!
Pa bo ze!

Glede srecanja..predlogi letijo..men je naceloma vseen, sam mislim pa, da ce ne bo enkrat ena rekla - dans, tukaj..se ne bomo nikol dobile..

Kopanje..jst tud mislim, da ga bomo mal namocili, ker mu je ze kopanje doma zdej tak vsec, da sva ga zadnjic prav snemala, k je tako cofotal, da je bla cela kopalnica mokra user posted image user posted image user posted image

.100noga - moje odhajanje spat..uf..jst preden sm zacela z dragim sem hodla ful kmal..ob 9h, 10h..no to se je potem pomaknilo na 11h, zdej k mam pa  user posted image  pa se kasnej, ker mi takooooooo pase nocni cas, k je mir user posted image user posted image user posted image  pol pa brkljam po domeku pa skacem po netu user posted image  Zjutraj bi se pa spalaaaaaaaa..pa nas user posted image  ne bi vec..oz. nerga tolk casa, da jst vstanem, on se lepo lezi kjer je bil in ne tecka vec..mi je prav hecno to, ker vedno dobim "ces, mami vstan pa bo" user posted image
Pa tud pr nas je tak, da vecinoma jst tehnicne stvari rihtam..sploh kaksne aparate - vse preberem, prestudiram, pol pa mojmu "predocim" dejstva in se skup odlociva..ponavadi tak, kot sem se jst ze prej, ker mu povem vse prednosti in slabosti in se strinja user posted image user posted image user posted image

Lezanje na boku..no vsaj v smeh sva vaju spravili z Lakners user posted image user posted image user posted image  pr nas tud ma plesko na glavici, ker je v vozicku na hrbtu pa v igralnem centru..sam glavico ma pa lepo zaobljeno user posted image  user posted image user posted image user posted image

Povijalni pas..mami je namrec mene prav cudno gledala, k sm rekla, da nam nikjer niso pokazali tega in da tud v porodnisnici niso s tem povijali..je rekla, da so oni vcasih vse in to skor celo leto. Jst sm rekla, da bom ene 6 mesecev. Je blo pa res, da ko sem ga zagrabila brez tega pasu, je bil cist nestabilen prej se (zdaj je ze drugace), s povijalnim pasom pa se je cutila opora, da ima bolj fiksirano hrbtenico. Zgleda pa tkole - bom prilepila slikico (v glavnem tisti pas, ki ga das povrhu sirokega povijanja).

user posted image

Zdej grem pa delam..hm..se se morm odlocit user posted image
Aja, pa poslusam nov CD od Mlakarja..zakon! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
24.2.2009 9:27:34   
Mandek
Evo me nazaj.

Mam sam eno vprašanje...v lab.moram dati 3 vzorce zalinega blata, ker morjo pregledat, če je notr prisotna kri.
Zdej je pa stvar taka...jaz sem sama od sebe začela z uvajanjem GH po pregledu in napotnici, tako, da dr.še ne ve...Zala je Gh sprejela fantastično, občutek mam, da nič druzga ne bo več aktualno, ker vse kar požira (ok, banano, hruško in korenček-to pa sploh!). Poleg vsega dodajamo še AM, ki smo ga zmanjšali na 2 obroka- enega pred spanjem in drugega okrog 1., ko se 1.zbudi)user posted image , ostalo dojimo. Če rabijo naredit teste za prisotnost mikrokrvi v blatu, kaj vse še pregledajo?
Naše zdravstveno osebje se namreč ne more čist odločiti glede Gh...zadnjič pa mi je prišlo na pamet, da sploh ne vem, kok je pametno uvajat, če mormo najprej nardit teste, kaj ji ne odgovarja...(do sedaj ji je vse, kar smo uvajali, na srečo).
Hm, na dan z mnenji:)

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
24.2.2009 9:30:04   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Odvisen koliko vas bo in posledićno avtomobilov, ker načeloma lahko parkirate tudi pred našo bajto.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
24.2.2009 9:33:53   
timnala
Uf..sm pisala in ko dam potrdi, me je vrglo na sredino naslednje strani..tolk ste napisale user posted image

Valla. user posted image user posted image user posted image  za tako spanje!!!

Vse, ki uvajate GH user posted image user posted image user posted image  - super, da vam gre ok..ce pa ne cist ok, bo pa ziher kmal! user posted image

ajetam@ - welcome back!!!

Lakners - lepe semice!!! user posted image user posted image user posted image

Kuhanje..jst sm ful rada kuhala, zdej k mam pa user posted image  se mi pa velikokrat ne da..pa vcasih tud tamal hoce tolk pozornosti, da zacneva z dragim kuhat sele ko pride iz sluzbe..pac on zacne in jst skoncam ali obratno..sami za sebe se mi pa ne da sploh! Ful pa rada kuham za vec ljudi, k smo pol vsi skupaj (druzina) in jih razveselim..najboljs mi pa je, da res mam sestavine, ne pa da gledam v omare in hladilnik, kaj bi naredila user posted image  - to me najbolj moti!

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
24.2.2009 9:38:47   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Kuhanje..jst sm ful rada kuhala, zdej k mam pa user posted image  se mi pa velikokrat ne da..pa vcasih tud tamal hoce tolk pozornosti, da zacneva z dragim kuhat sele ko pride iz sluzbe..pac on zacne in jst skoncam ali obratno..sami za sebe se mi pa ne da sploh! Ful pa rada kuham za vec ljudi, k smo pol vsi skupaj (druzina) in jih razveselim..najboljs mi pa je, da res mam sestavine, ne pa da gledam v omare in hladilnik, kaj bi naredila user posted image  - to me najbolj moti!

Točno tako sem jaz mislila...samo ker moj dragi prihaja iz službe okol 17h, če gre na fitnes pa šele okol 18h, potem to zame pomeni kosilo imet šele ob 19h user posted image user posted image user posted image saj vem saj vem, da ni zdravo, a trenutno tak pač je user posted image , pogrevanja hrane pa nikoli nisem marala

Lovely - saj 120ml sploh ni tako malo? Ali pač? Se kje dobi podatke, koliko naj bi spili user posted image pri katerem mesecu? Ali je pač samo tisto, kar je recimo na škatlah AM in se po tistem oceni?

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
24.2.2009 9:40:18   
iraira
Pri nas če ne moremo kakati pomaga sladkan kamilični čaj. Se potem pokakamo da je veseljeuser posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
24.2.2009 9:42:05   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Odvisen koliko vas bo in posledićno avtomobilov, ker načeloma lahko parkirate tudi pred našo bajto.

Hej,da ne boste mene pozable. Jest sm zmeri za akcijo, sam da ni treba doma čepet. Kam pa gremo? Nekam kjer je fuuuul placa pa da nas bojo tiste naše 3 ure pustl čist na miru.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
24.2.2009 9:45:21   
laknerš
Aja pa še tole sem hotla pokomentirat.

Celjanke in okolica zgledujte se po nas user posted image . Določite kje in kdaj, pol pa pride kera pride. Enkrat boste vse drugič pa samo dve pa je vsen ful lušno. Preveč kompliciranja škodi, boste mele sive lase!!!user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
24.2.2009 9:47:49   
iraira
Jaz sem tudi za v četrtek če me vzamete s sabouser posted image user posted image user posted image .Ob kateri uri pa?

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
24.2.2009 9:52:21   
ajetam@
ooo joj kok ve pišete! ni šans da vas sploh dohitim. predno vse preberem so že novi posti..

meni tudi odkar sva na kašicah full malo kaka.  učeri je mislim da samo enkrat. ponavadi se zjutraj zbudi s polno plenico dones še to ni bilo. je bilo čisto malo... prej smo pa tko lepo kakaliuser posted image

plavanje ja mi bomo tut šli...zdej marca bomo začeli hodit

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
24.2.2009 9:57:39   
timnala
user posted image  jst tud glede srecanja tak mislim..saj ni treba, da cakamo, da bomo vse..saj se bomo veckrat dobile in zato jst mislim, da pac pride, ktera pride v petek ob 12h recimo pred Tus..pol se bomo pa naknadno menile kako in kaj..ker uskladit vec mamic z user posted image  je tezko..tak da enkrat bo ena manjkala, drugic pa druga pa kaj potem..casa za srecanja bo se ful!

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
24.2.2009 9:58:39   
afnica mala
a res mislite, da je to dovolj GH? popila je samo 380ml mleka v celem dnevu. danes kaže na še manj

ne vem, zajtrk- 30ml mleka in cca 50ml jabolka s banano, ne vem, a ta user posted image  res ne misli mleka piti? moram kakšnega novega sprobat.

lovely- si rekla da ima bebe z vanilijo, kaj ne?

kuhanje- kuham, ker je treba, no, pravkar kuham joto za danes in ju3.

cetrtek; kje v Kranju, mogoče bi pričli še mi2

zdaj pa sitka- je zaspana, spi tko butast. ma 2h, pol ure, pol je pa večino časa zaspana in sitna- čez dan spi vsega skupaj max 2h, tudi zunaj spi sam 30min

mandek- Neli so gledali kri v blatu, na pediatrični in mislim, da so hkrati še eno stvar pogledal- sem ćže pozabila- je blo nov.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
24.2.2009 10:04:15   
iraira
Afnica mala moj taprvi user posted image  ko je probal gh ni več hotel piti mlekca, sem se fullll matrala da je vsaj malo popil, pa bo zdaj 16.aprila star 11let in je največji v razredu pa ima 46kg...tako da jaz se na tvojem mestu nebi preveč obremenjevala s tem, čeprav vem da če bi bilo to zdaj pri našemuser posted image  da nebi hotela pit mlekca bi se sikirala, itak da bi se...Lažje je nekomu svetovati, kot da si sam vpleten

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
24.2.2009 10:12:32   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jaz sem tudi za v četrtek če me vzamete s sabouser posted image user posted image user posted image .Ob kateri uri pa?

Ja itak. Ob 11-ih a ne ?

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
24.2.2009 10:15:39   
iraira
A pa ste že zmenjene za lokacijo?

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
24.2.2009 10:27:27   
afnica mala
iraira- kaj si mu pa potem dajala? Kaj od mlečnih stvari? Ful me zanima!!

Kranj bolj malo poznam, tako, da če se boste zmenile kje, ko jaz poznam, potem se pridruživa, bom pa kak frutek s seboj prinesla, ko Neli okoli pol dvanajstih je.

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
24.2.2009 10:29:07   
afnica mala
aja še to- saj bi lahko punco razumela, jaz samo mleko pijem komaj kdaj, mlečne izdelke pa jem, tudi med user posted image  sem pila sojino mleko. Njej pa težim z mlekomuser posted image . A je kakšno sojino mleko za user posted image ? Mogoče bi ji bil okus kaj boljši.

Neposredna povezava do sporočila: 4373
24.2.2009 10:37:08   
*talcy*
IRAIRA .... KOLKO PA DAŠ SLADKORJA RECIMO NA 2dcl ČAJA???

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

Neposredna povezava do sporočila: 4374
24.2.2009 10:38:29   
iraira
Jaz sem mu dajala veliko sadja in zelenjave pa kmalu tudi juhice (piščančkove )...pa po vsakem obroku sem mu seveda ponudila tudi mleko pa sem bila vesela če je popil par požirkov. Pri šestih mesecih pa skutke, jogurte(iz polnomastnega mleka), kuhanega piščančka....Ampak to je bilo 11let nazaj, zdaj itak priporočajo drugače, ampak jaz bom, če Alja ne bo hotela mlekca piti delala isto kot sem pri Jaku, ker mu ni škodilo nič...nima alergije na nobeno živilo ali kaj drugega...je čisto zdrav poba...upam da sem ti kaj pomagala s tem, če te pa še kaj zanima pa kar prašaj

Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?