|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
24.2.2009 7:42:05   
Lsica
user posted image Dobro jutro nosečke zaspanke...

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Hm, a ni EFW estimated fetal weight? Ker iz tega sem tudi jaz pobrala težo našega. V knjižici je namreč ni nikjer vpisane. 

Ja, sam meni ni jasn, zakaj je na moji UZ sliki podatek za EFW 821g kar je pri 21t/4d nemogoče, saj so tudi druge mere (AC,FL,BPD) v normalnih mejah. Pa saj ni važn, pol kile gor al doluser posted image user posted image user posted image . Ne resno: G. je rekla, da je z detetom je vse OK in to mi je zadosti.
V glavnem,mal sem brkljala, če še katero zanima, si lahko pogleda povprečne mere in odstopanja pri določeni starosti ploda, pa lahko mal primerjate svoje podatke...

http://babymed.com/Stages/Pregnancy.aspx          (glej pod Ultrasound Tools...)

Pa lep pozdravčekuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
24.2.2009 7:54:05   
dodi
Pa še slikce od danes zjutraj...pred odhodom v šolo...
Kapitan Kljuka-Žan
user posted image

Mušketirka-Mirjam
user posted image

Piratka Breda
user posted image

Rjavi kuža Irma
user posted image

Pa še tri frajle,ki so šle na podružnično šolo...
user posted image

Drugače pa je moje počutje vredu...še malo in spet grem na pregled in spet bom videla to našo živahno pikico....
Veste kaj sem sinoči delala?
Urejala sem mu/ji album...imam že toliko slikic z UZ in od 3D,da sem spravila vse v album in malo pokomentirala...joj,kolk je to lepo delat...pa čeprav že  enajstič... user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
24.2.2009 8:14:26   
bačko
Jutro!
Fragola lepa pojsteljica!user posted image user posted image
Lenika kje pa delaš,če smem vprašati?Ker tudi pri meni je problem glede bolniške,če je otrok bolan.Ne morem kar tako poklicat in reči mene pa danes ne bo.
Jaz imam materinsko knjižico vedno s seboj.
Fejči upam da bolečine kmalu minejo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Alina dobrodošla doma!user posted image user posted image user posted image Kako si se imela?
Dodi lepe maškarce ste imeli.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
24.2.2009 8:31:17   
smrketa24
Majana79 - vse naj naj za rojstni dan!!! user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
24.2.2009 8:50:55   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Lsica

Ja, sam meni ni jasn, zakaj je na moji UZ sliki podatek za EFW 821g kar je pri 21t/4d nemogoče, saj so tudi druge mere (AC,FL,BPD) v normalnih mejah. Pa saj ni važn, pol kile gor al doluser posted image user posted image user posted image . Ne resno: G. je rekla, da je z detetom je vse OK in to mi je zadosti.

To je važno da, je vse ok, lahko pač pride do odstopanj, ker je začela merit, pa se je otrok premaknil ali kaj podobnega. :)

dodi, lepe maškare ste imeli, svaka čast, da jih takole vse podelaš. user posted image

smrketa24, najlepša hvala! user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
24.2.2009 8:52:13   
bačko
Majana vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
24.2.2009 8:58:15   
bamoocham
Majana vse naj naj še z moje strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
24.2.2009 9:03:10   
Mala_princeska
Majana tudi z naše strani vse naj, naj.

Le privošči si kakšno najljubšo sladico danes, pozabi na kg - brez slabe vesti - imaš razlog saj praznuješ. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
24.2.2009 9:04:00   
Mala_princeska
Dodi user posted image res lušne maškarce.

Drugo leto bo ena več za porihtat. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
24.2.2009 9:26:30   
Hanuši
majana vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image .

V takih trenutkih pač ne gledamo na kile.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 24.2.2009 9:27:20 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
24.2.2009 9:37:27   
bačko
To pa je naša pikapolonica!
user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
24.2.2009 9:39:59   
lino
Pozdravljene so user posted image .

Majana, vse najboljše za tvoj rojstni dan, želim ti veliko zdravja, sreče in ljubezni in pa lahek porod in zdravega ter pridnega user posted image .Ena želja pa ostane zate in si jo zaželi, ko boš upihnila svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dodi, res lepe maske in očitno nadarjena mamica, čestitke.user posted image

Vse ostale souser posted image pa imejte lep dan.user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
24.2.2009 9:46:04   
dodi
Hvala punce za komplimente...mal se pa že moram potrudit za svoje sončke...user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
24.2.2009 9:47:30   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

To pa je naša pikapolonica!
user posted image

Luštna pikapolonca... user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
24.2.2009 10:30:36   
bjondi
Majana še iz moje strani vse naj naj za user posted image  dan.Pa naj se ti uresniči vsaj kakšna želja iz seznama žeja.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
24.2.2009 11:04:56   
dreamhorse
Lovefever, pravijo, da lahko pride do napak pri meritvah. JAz sem se sekirala, da je naša pupa preveč velika... Pa se več ne... G ni rekla, da je kaj narobe, ona pa že ve. Naslednji teden imam pregled, pa bom vprašala svojo g, kaj naj to pomeni. Sem pa napisala dr. Pušenjaku, kaj bi lahko bil vzrok, pa je napisal, da napačne meritve, kar je čisto možno. Al kakšen teden več/manj nosečnosti ali pa kake druge bolezni, ki jih pa ni, drugače bi ginekologi kaj rekli... Sicer pa tudi odrasli nimamo isto kg, tako da tudi dojenčki v trebuščku ne morejo imet...

Tincaminca... predlagam ti razvijanje fotografij preko pošta.si.. tam poišči programček in ga downlodaj... slike so kvalitetne in zelo, zelo poceni.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
24.2.2009 11:09:13   
fragola
dober dan!
Same lepe maškarce!!!user posted image user posted image user posted image

Majana vse najboljše in najlepše!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
24.2.2009 11:10:18   
*blu*
Majana, vse naj naj. user posted image  user posted image  user posted image

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

Neposredna povezava do sporočila: 4293
24.2.2009 11:12:47   
tadyka
pozdravljene.kake lepe maškarceuser posted image ste mele pa kr dost dela za vse te maškare da ste jih tak porihtale.user posted image

nihče drug nam sreče ne podarja, človek srečo vsak si sam ustvarja.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
24.2.2009 11:13:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Tincaminca... predlagam ti razvijanje fotografij preko pošta.si.. tam poišči programček in ga downlodaj... slike so kvalitetne in zelo, zelo poceni.

jaz jih naročam reko foto tabora in je ena slika 0,08eur.
včeraj sem naročila 75 slik velikosti 10x15 in bom plačala 6eur.

Neposredna povezava do sporočila: 4295
24.2.2009 11:18:54   
majana79
Najlepša hvala vsem souser posted image za prelepe želje! user posted image Zlate ste. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
24.2.2009 11:30:18   
tinca84
majana79  VSE NAJBOLJŠE ZA 30. ROJSTNI DAN!!!

user posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
24.2.2009 11:37:25   
tinca84
Pozdravljene vse user posted image !
Imam eno vprašanje, namreč že dva dni me v spodnjem delu trebuha boli. So že katero sedaj v nosečnosti boleli jajčniki? Ker bolečina je podobna temu. Brca pa mi tudi bolj malo za 3/4 manj kot ponavadi, če pa mi že, čutim brce čist spodaj v nožnici. Tudi kolki me bolijo.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
24.2.2009 11:46:47   
Janci F
Jaz tudi čutim brce čisto v nožnici in sedaj ko sem v službi se mi zdi, da tudi naš Srečko manj brca. :(
Izgleda mu ne paše, da sedim.
Saj čez vikend sem malo več počivala in je bil Srečko zato tudi bolj razpoložen in je pridno brcal.

Majana79 vse najboljše tudi z moje strani.
Lepo praznuj in naj bo današnji dan res poseben zate.

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
24.2.2009 11:49:08   
donna22
Majana, vse najboljše še od mene!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?