|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
24.2.2009 20:56:27   
mk8
Ja ful dobr Tinca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Upam, da je kj pomagal in je začel tvoj user posted image  kj bl brcat.

A še katero mogoče boli trtica? Mene blazno in ponavadi takrat, ko ležim...

LP, M

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
24.2.2009 20:56:47   
tinca84
eh mal mi "špila"  user posted image ker sem že tak dolg v bolniški. Se mi je moj tak smejaluser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
24.2.2009 21:14:25   
fragola
tinca full dobra slikicauser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
24.2.2009 21:22:52   
Goldy
Majana79 - še z moje strani čestitke za rojstni dan!!! Polno user posted image  in čez par mesecev otroškega smeha!! 

tinca - zelo dobro, mu boš lahko povedala, kdaj  je šel prvič v maškare. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
24.2.2009 21:36:39   
mojjaka
Majana 79, tudi jaz se pridružujem najlepšim željam ob tvojem praznikuuser posted image

No,moram vam povedati,da sem bila danes na pregledu in z našim user posted image je vse ok, zopet sem ga videla in poslušala srčka!!! No, je pa iz našegauser posted image nastal user posted image !!!
Glede meritev se po mojem ne gre preveč obremenjevat, če gin.reče da je vse ok.
Moje zatekanje nog se je umirilo, samo res pa se soli ne pretaknem in to se pozna tudi pri kg, ker sem od zadnjega pregleda shujšala za 0,5 kg.

Lahko noč vsem skupaj,jaz pa grem malo našega user posted image božatuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
25.2.2009 7:47:13   
bamoocham
Jutrouser posted image
user posted image za vse vas.
Kako smo kaj? Js sem že pokonc kako uro, nisem mogla več spat.
Na hitro se vam javim, ker nam bojo vzeli za 3 ure elektriko in smo do 11h brez nje (nekaj delajo). 
Mojjaka, čestitam za pregled.

Tinca super slikica.

Naša pa je zdj spet začela bincat, celo nič sem jo čutila, pa zvečer ni imela mirauser posted image , tak da je vse ok. Samo me na cajte prestraši, ker se kar umiri.

Povejte, kdaj boste šle kaj v materinsko šolo? Js se odpravljam tam nekje v začetku aprila.

A katera ve, kdaj se lahko zrihta tisti paket oz. denar? Nekaj so rekli, da 60 dni pred PDP.

Lepo se mejte in se beremo, ko bo elektrika spet tuuser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
25.2.2009 8:00:57   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: deja777
jaz sem se tudi prejšnjič med slike spravila. majo fajn urejeno če naročiš preko neta plačaš 0,08eur za sliko in se mi ne zdi tako dosti. samo mene nekaj zafrkava in ne morem spravit naročila skozi. se morem spet en dan spravit probat če bo šlo.user posted image

Deja, jaz sem tud prejšen teden slike rihtala, ampak mi nikakor ne uspe poslat naročila (že 3 poskusi). Skoz samo "povezovanje s strežnikom". To se mi ni še nikol prej zgodilo, pošiljam pa preko efoto.si Kje pa ti naročaš, da je cena 0,08 EUR?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
25.2.2009 8:09:55   
bačko
Jutro!
Tinca upam da je vse uredu.user posted image user posted image user posted image Tudi jaz imam včasih bolečine ampak kaj hitro izginejo.Ponavadi jih imam če se preveč naprezam.Tinca dobro si narisala.Lepo rišeš!
Alina ali lahko pri meni pri spolu narediš presenečenje,ker nismo 100% da bo user posted image .?Hvala lepa!
Mojjaka čestitam za pregled!user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
25.2.2009 8:13:06   
mojjaka
Jutro souser posted image !

Jaz pa to noč prebedela...snoči bla čist vesela s pregleda, pa zvečer naredla nek gib, da me je zaštihalo v križu in zdaj ne popusti...čez noč se mi je še razbolelo in ne morem ne ležat, ne sedet, ne stat, ne da bi me fuul bolelo. Samo je zgleda živec, ker me boli desno od hrbtenice,pa me pika in peče,pa v tazadnjo se širi in desno nogo...groooozno!
V službo nisem šla,zdaj bom poklicala osebno zdravnico,samo itak mi ne more kajuser posted image upam,da bo čimprej minlo!!!
Vam pa en lep dan!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
25.2.2009 8:20:10   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Jutro souser posted image !

Jaz pa to noč prebedela...snoči bla čist vesela s pregleda, pa zvečer naredla nek gib, da me je zaštihalo v križu in zdaj ne popusti...čez noč se mi je še razbolelo in ne morem ne ležat, ne sedet, ne stat, ne da bi me fuul bolelo. Samo je zgleda živec, ker me boli desno od hrbtenice,pa me pika in peče,pa v tazadnjo se širi in desno nogo...groooozno!
V službo nisem šla,zdaj bom poklicala osebno zdravnico,samo itak mi ne more kajuser posted image upam,da bo čimprej minlo!!!
Vam pa en lep dan!

O boga, upam da bo čimprej popustila bolečina.
Ali se ti je to že kdaj prej zgodilo?

Meni pa glavoboli kar ne dajo miru, ko se enkrat razvije glavobol tolk da moram ležat v miru in počivat.
Potem se vse samo še stopnjuje, danes je šele sreda in komaj še držim glavo pokonci.
Poleg vsega imam pa še v petek izpit in nimam pojma kako naj s tem glavobolom delam in se še učim.
No dovolj jamranja.

Mojjaka držim pesti, da te bo bolečin čimprej zapustila.

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
25.2.2009 8:45:43   
luši
Dobro jutro tudi iz moje strani...
Sem tudi jaz že od 6h pokonci... nikakor ne morem spati (zaspala sem šele ob 4.30) ...
Moj poba je tk živahen, da nima obstanka (pomoje dela premete), men je pa tk fletnu k se on notri premetava da pol kr ležim pa božam pa ga cortkam (pa kregamuser posted image kadar me direktno v mehur bockne)

Majana79 - čestitke še iz moje strani (čeprav malce z zamudo, ampak iz srcauser posted image )

Prej ste se zgovarjale od materinske knjižice... jaz jo imam non-stop pri sebi, ker se je naredl da sm skupi zgrmela in je na srečo samo znanka materinsko knjižico vzela iz moje torbice in jo izročila zdravniku (v rešilcu), tk da so koj vedel v kakšnem stanju sem, preden bi mi nudli kakšno neprimerno zdravljenje... se mi zdi pametno met to skoz sabo, ker nikoli ne veš kdaj pride do kakšnih zapletov...

Je mel pa moj pokec v 21em tednu pb 445g (tako mi je na morfologiji napisal v materinsko knjižico) in je rekel, da je za svojo starost velik in težak (zato je rekel, da z 20im junijem začneva z amnioskopijo - čeprav imam rok šele 30ga)... je pa posteljica normalna, plodovnica pa primerna (vsaj tko piše)

Me pa nekaj zanima... mogoče katera ve, kaj pomeni porcija formalna, CK zaprt

Alina popravek za seznam: naslednji pregled 30.3.

Lepo se imejte na tak lep sončen dan, pa se beremo...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
25.2.2009 8:46:19   
July08
POZDRAVLJENE SOuser posted image !

Včeraj nisem bla nič na RR, zato malce z zamudo, pa vendar:
Vse najboljše Majana! Naj ti življenje teče po poti, ki si je sama želiš... Vse lepo, pa upam, da si si privoščila kako tortico.
Evo, še en šopek zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
25.2.2009 8:51:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: July08

IZVIRNO SPOROČILO: deja777
jaz sem se tudi prejšnjič med slike spravila. majo fajn urejeno če naročiš preko neta plačaš 0,08eur za sliko in se mi ne zdi tako dosti. samo mene nekaj zafrkava in ne morem spravit naročila skozi. se morem spet en dan spravit probat če bo šlo.user posted image

Deja, jaz sem tud prejšen teden slike rihtala, ampak mi nikakor ne uspe poslat naročila (že 3 poskusi). Skoz samo "povezovanje s strežnikom". To se mi ni še nikol prej zgodilo, pošiljam pa preko efoto.si Kje pa ti naročaš, da je cena 0,08 EUR?

preko foto tabora naročam. sem pa en drug program dol potegnila(oz. novo verzijo) in sem takoj spravila naročilo skozi. tako, da verjetno že danes dobim slikiceuser posted image

(odgovor članu July08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
25.2.2009 8:52:05   
mojjaka
Ja,tudi jaz srčno upam,da to ne bo dolgo trajalo,ker je grozno!

Janci F, to se mi je prvič zgodilo.Drugače sem mela težave z vratno hrbtenico, nikoli pa še ni bilo kot zdaj. Sem klicala zdravnico,je rekla, da se morem prit pokazat,pa boma videl kaj bo za nardit. Pa bo že nekak moglo bit!!!
No, upam da te bodo glavoboli zapustili,sploh ko je zunaj tak lep dan!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
25.2.2009 8:58:32   
Anonimen
mojjaka probaj z voltaren gelom masirat. mene je v prvi nosečnosti pekla mišica in mi je G predpisala ta gel in pomaga.

(odgovor članu mojjaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4340
25.2.2009 9:10:43   
majana79
Najlepša hvala za čestitke! user posted image Tortica je bila, kaka dobra večerja pa ko bom iz bolniške, sem bila kar malo žalostna, ker nisva nikamor šla, ampak bova imela pa drugič izgovor. user posted image

deja, a voltaren se lahko uporablja? Mene je zadnjič tako pekla mišica, ker sem se zaležala in mi ga moja osebna zdravnica ni hotela predpisat (ona je itak bolj konzervativna pri nosečnicah user posted image ). Tako da sem potem kupila nekaj zeliščnega v lekarni.

Mojjaka, upam da čim prej mine, jaz sem tako trpela skoraj 10 dni, včeraj sem šele normalno spala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
25.2.2009 9:12:53   
tinca84
mojjaka- vrjetno si si kakšno kito nategnila. Upam, da te bo kmalu spustilo.

Janci F- bomo v petek vse pesti držale zate k maš izpit!

mk8- ja mene boli trtica že od drugega meseca dalje, minilo pa še zdaj ni. Najbolj me boli ko npr. kosilo kuham in sem mal dlje na nogah, potem se pa mal vležem in ko nazaj vstanem, user posted image me boli!

Aja pa še to, včeraj zvečer okoli 23ih je imel naš user posted image fešto, ful se je obračal, nisem mogla vstran pogledat, sem kr v trebuh strmelauser posted image . Bolečine pa so še kar, sem se dans spet z ginekologom slišla in je rekel da pri neznanih bolečinah je treba bit pozorn, ker bi lahko bili res kakšni popadki. Še posebej, če se ponavljajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
25.2.2009 9:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

deja, a voltaren se lahko uporablja? Mene je zadnjič tako pekla mišica, ker sem se zaležala in mi ga moja osebna zdravnica ni hotela predpisat (ona je itak bolj konzervativna pri nosečnicah user posted image ). Tako da sem potem kupila nekaj zeliščnega v lekarni.

meni ga je takrat G predpisala.user posted image ne vem

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4343
25.2.2009 9:16:53   
Anonimen

Nosečnost in dojenje
Zdravljenja z Voltaren Emulgelom med nosečnostjo in dojenjem ne priporočamo, ker ni dovolj kliničnih izkušenj. Gela ne smemo nanašati na dojke med dojenjem.

najboljše res, da vpraša zdravnico. jaz ga zaj verjetno nebi uporabilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
25.2.2009 9:22:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: tinca84

eh mal mi "špila"  user posted image ker sem že tak dolg v bolniški. Se mi je moj tak smejaluser posted image

user posted image

Jaz sem pa na moj buši zadnjič narisala očke, nosek in usta s sladkim grehom in je tudi posrečena fotografija slikana z mobitelom. user posted image Jo ima bodoči očka na ozadju mobitela. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
25.2.2009 9:25:16   
Mala_princeska

Majana 79, tudi jaz se pridružujem najlepšim željam ob tvojem praznikuuser posted image

No,moram vam povedati,da sem bila danes na pregledu in z našim user posted image je vse ok, zopet sem ga videla in poslušala srčka!!! No, je pa iz našegauser posted image nastal user posted image !!!
Glede meritev se po mojem ne gre preveč obremenjevat, če gin.reče da je vse ok.
Moje zatekanje nog se je umirilo, samo res pa se soli ne pretaknem in to se pozna tudi pri kg, ker sem od zadnjega pregleda shujšala za 0,5 kg.

Lahko noč vsem skupaj,jaz pa grem malo našega user posted image božatuser posted image

user posted image user posted image user posted image za user posted image , midve imava na isti dan rok (če se ne motim), upam da bo tudi pri nas iz presenečenja user posted image .

Torej ti je sol povzročala zatekanje? Mislim slane stvari?user posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
25.2.2009 9:28:09   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Poleg vsega imam pa še v petek izpit in nimam pojma kako naj s tem glavobolom delam in se še učim.
No dovolj jamranja.

Mojjaka držim pesti, da te bo bolečin čimprej zapustila.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za JanciF in Mojjaka,

naj bolečine in glavoboli čimprej minejo.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
25.2.2009 9:37:05   
Mala_princeska
Že dve noči full slabo spimo - kriva je "črna luna"user posted image ,

sem pa ravno zmazala eno ogromno porcijo ajdovih žgancev s toplim mlekom. Še dobro, da žgancev tašča že včeraj ni zabrisala v smeti. Pa še post je danes, tko da prav pride tak zajtrk. user posted image

Drugače pa mojega user posted image full skrbi za user posted image v trebuščku, ker se je njegovi sodelavki zgodila huda nesreča - njen user posted image je postal user posted image . Spraševal se je zakaj se to dogaja, zakaj hodimo na preglede, na koncu pa user posted image huda žalost in razočaranje, čeprav user posted image poteka brez večjih zapletov?  Res je kruto, a ne smemo mislit na to.

Včeraj me je vprašal, če je vse ok z njim (z najinim brckotov v trebuhu) in sem mu rekla seveda, saj tako noro brca. Naj tako ostane.

Oprostite, ker to pišem - nočem vas spravljati v slabo voljo, tudi sama sem full občutljiva in me vsaka taka resnična zgodba prizadane.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
25.2.2009 10:00:54   
tinca84
Res je čedalje več takšnih primerov, ki se takole nesrečno končajo. Tudi jaz sem že ogromno slišla, zato pa me včasih ful strah. Z mojim sva se tri leta trudila, pa ni šlo in sva dala veliko pregledov skoz. Moj je imel celo eno operacijo, po kateri je bilo št. gibljivih semenčic neverjetno slabše, kot pred operacijo! Na koncu pa nama je le ratalo po IVF postopku.
No mal sem se izpričala....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
25.2.2009 10:24:59   
bjondi
Hojla,

evo se javim za minutko pol pa na sonček šibam,Karin ima počitnice in danes je na vrsti drsanje...

Zanima me če je magnesol in magnezij ista stvar?
Kupla sem magnezij šumeče tablete v mercatorju pa ne vem ,če je isto kot pravijo da se za krče pije magnesol...

(odgovor članu tinca84)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?