|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
23.2.2009 10:22:40   
iraira
Dream na[a pikica poje 200ml predno gre spat tako da ne vem...misliš da bi ji še povečala? Pa ne vem če bi sploh lahko pojedla več??

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
23.2.2009 10:23:43   
iraira
No pa sem še jaz enkrat odprla novo stran.user posted image user posted image user posted image  zame!

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
23.2.2009 10:26:57   
Pšemek
Lep pozdrav tudi od mene, po malo daljšem času! Vidim, da pogrešala me ni nobena ... user posted image .
Najprej bi se vam vsem zahvalila za čestitke in dobre želje. Smo pa imeli zelo pester vikend. V petek sem celo dopoldne pospravljala stanovanje. Vmes sem morala seveda še Nejko animerat. Ko je bilo vse pospravljeno, pa je bilo na vrsti kuhanje. Po kosilu smo šibali vsi 3je na sprehod, popoldne smo pa počivali. Nejka in ati sta spala, jaz sem se pa mal pred TV vsedla.
V soboto smo pa najprej kar z vozičkom v trgovino šibali, ker so se nam za nedeljo obiski napovedali, doma pa nobene pijače. Pa še drobtin je zmanjkalo, user posted image  si je pa pohane zrezke zaželel. Po kosilu pa k našim. Smo tam avto pustili, pa na en dolg sprehod, nazaj grede pa še gor na obisk. Smo bili kar dolgo tam, zvečer pa domov, pa mi2 hitro nekaj pojest in pol smo se že šli kopat pa spat. Vmes sem cel dan še prala pa sušila, prala pa sušila... za likanje pa je zmanjkalo časa.
V nedeljo smo mislili pa dopoldne malo počivati, pa ni ratal. Meni je še likanje ostalo, user posted image  je šel k frizerju, pol pa s5 kosilo kuhat, po kosilu na sprehod, pol smo pa že obiske dobil. Pa čvek, pa gledanje slik, pa je bila ura kar naenkrat čas, za večerjo, kopanje in spanje.
Res, kako hitro minejo vikendi!!!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
23.2.2009 10:28:46   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly123 brala sem, da se 1 teden uvaja 1 vrsta GH in sicer špo dve žlički dnevno. Ne vem pa, ali lahko damo kaj več. Matic bi tudi vse s krožnikom pojedel in se mi zdi, da tisto, kar mu dam, je le kapljica v morju...

Ufff s takim tempom potem nikamor ne bomo prišli, bo lih eno leto star ko bo pojedel cel obrok user posted image Mah jaz sem mu danes dala krepko več kot dve žlički...bomo videli kaj bo.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
23.2.2009 10:35:35   
jolly123
Mislim pa kaj vse se folk ne spomne.

http://www.ogrlicezabebe.com/

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
   [Brisano sporočilo]
23.2.2009 10:40:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Dream)
  Neposredna povezava do sporočila: 4281
23.2.2009 10:46:43   
Pšemek
So pa naše noči zadnje čase tudi precej drugačne, kot so bile. Prej je vedno prvo rundo spala do 2h, včasih vse do 4h. Vse naslednje runde pa je potem spala po tri ure skupaj. Zadnjih nekaj noči pa se mi zbuja že okoli polnoči. Včeraj se je potem naprej zbujala točno na tri ure, danes pa je ta drugo rundo potegnila do 4:30. Pa včasih sem jo lahko "prepričala", da je zjutraj še kakšno urco potegnila, zdaj pa imamo obvezno vstajanje okoli 7h. Pa še to je drugače, da zdaj ponoči začne glasno jokati. Prej je vedno samo jamrala v svoji posteljici. Imam pa to srečo, da po tem, ko se podojiva, jo dam nazaj v posteljico in zelo hitro in sama od sebe zaspi nazaj. Upam, da bo tako tudi ostalo. Pa HB duda pri nas ni nujno zlo! Vas kar občudujem tiste, ki jim morate celo noč popravljati dude. Meni bi se po moje zmešalo user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
23.2.2009 10:50:29   
lena35
DREAM sem dobil spasiranegauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
23.2.2009 11:16:16   
afnica mala
Hojla
luštne maškarceuser posted image user posted image
mi smo tudi za vikend letali okrog. Doma nismo kuhalouser posted image . Moj user posted image  je spet nekaj bolan.Zadnje 4 mesece ziher že 4x. nikoli si ne privošči bolniške in počitka in.....

mene tud zanima kolk mora pojesti za en obrok GH, da nadomesti mleko. Neli je zjutraj spila samo 40ml mleka, čez pa četrt bsanane. Zadnjič je popila 100ml mleka, potem pa pol banane.
Čegledaš kjna embalažah; 100ml mleka ima 290 kj, 100ml  korenčkove- jabolčnwe kašice pa 139 kj, za 2ooml mleka mora pojesti 300 mluser posted image  ne mara pa kaloričnega mleka

jaz samo upam, da se je Neli zredila kalkih 100g- jutri spet tehtanje-drugače nam bo spet napotnico pisaluser posted image
ima bajskaste rokice in nogiceuser posted image ,  pa samo 2x sem ji pokazala obrat iz hrbta na trebuh(ste pisale tukaj gor), zdaj se pa na previjalni non-stop obračauser posted image

najrajši pa pleše na moje žvižganjeuser posted image

(odgovor članu lena35)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
23.2.2009 11:23:52   
afnica mala
Glede spanja- pri nas ni problema- zaspi okoli 20h, potem jo hraniva ob 22h- takrat velikokrat zelo malo ali nič ne poje (odvisno kolk ob 20h),2h in 5h. Samo, da se pokaže, da se je zredila, me zelo zanima, jo bom pustila, da se sama zbudi za hranjenje, kdaj bo to in koliko bo pojedla? Komaj čakam, da GH ornk zalaufa, in ji zjutraj samo še enkrat futremo.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
23.2.2009 11:41:10   
Pšemek
Zdej pa še malo za nazaj komentiram.
Fuuuuuuuuuuul imate luštkne maškarce!!!! Mi je letos nismo nič našemili, za drugo leto pa je moj user posted image  rekel, da mormo obvezno!

prenosna postelja - mi smo jo ravno nedavno aktivirali, da se bo tamala navadla v njej spat. Da ne bo problem, ko bomo enkrat kam šli. Jo imam v dnevni sobi in njeni dnevni počitki so zdaj v tej prenosni postelji. Sem jo pa dobila od moževe sestrične. Zraven pa še peno, ki pa ni original v kompletu s posteljo.
laknerš - user posted image  user posted image  user posted image  za kužija. Jaz bi ga tudi imela, pa mi še ni uspelo user posted image  prepričat. Pa saj je zaenkrat boljše, da ga še nimamo, k majo njegovi spodaj enga tečkota, k se z nobenim drugim psom ne razume.

krofi - HB nisem največji fan krofov. Sem enega pojedla in jih imam za nekaj mesecev dovolj. Ampak so se mi pa včerej, ko smo bili v centru na sprehodu fejst zaluštali. Ampak še dobro, da noben od naju ni s sabo vzel denarja! user posted image  user posted image  user posted image

Lucka1 - v bistvu je to kar nekaj. Bolj je pomenbno, kakšne pogoje postavljajo v vrtcu, kamor želiš vključiti user posted image . Vem da tam, kamor bi jaz želela vključiti našo, imajo pogoj "nikakor pa ne sprejemajo mlajših od 11 mesecev"

jolly123 - za te ogrlice sem že slišala - vse, kar lahko rečem je SVAŠTA

afnica mala - držim pesti za 100g oz. še več!

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
23.2.2009 11:41:49   
*talcy*
OJLA smo že s cepljenja ... mal je pojokcau in to je to user posted image user posted image user posted image  kak se je smeju pri zdravnici ko ga je obrnila proti ogledalu ... mi je blo tko lepo ....

glede GH pa sem ji povedala da noče in noče in rekla da naj počakamo do pol leta tako da mi je brala misli ker ne mara še žlice in fuuulll trdo kakca ... tko da mi bomo še počakali kak mesec ....

naša noč je bila ok ... ob 3h je jedu in ob 6.30 pol sem ga pa morala ob 10h zbudit bošček ......

drugača pa mere in teža
7640g in 66cm .... naslednji pregled pa 6.4.

ni ne vem kako velik ma vsi pravijo da je za 4 mesećnika velik abwoooooouser posted image   morm šibat ker grem ven

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
23.2.2009 12:09:39   
Mandek
Ojla!

Najprej glede srečanja Celjank-v Žalcu je fino, ja, itak, če pa tu stanujemuser posted image . Čas imam kadarkoli, ker sem streljal stran od omenjenih lokacij (to pa smo v Žalcu itak vsiuser posted image )

Evo, naša mala panča že dobro uro in pol, jaz pa sem se pripravila, da gremo mal na sprehod, ko se zbudi. Ponoči spimo, nekako se nam je ritem ustalil po dodajanju, sedaj pa spet zmanjšujem in bomo vidli, kaj bo...
Čez dan je začela jesti zelo malouser posted image . Ko se dojiva, je par minutk (ali sekund?)in ima dovolj, iz flaške popije okrog 90 in to pred spanjem. Dojenje imamo nekje do 15.ure, nato pa Am, ampak se ne sekira kej velik...Najraje ima, če ji ponudim GH, takrat bi zmazala cel obrok, če je ne bi ustavlauser posted image . Za ostalo ji pa mnde kr mal dol visiuser posted image
Včeri in predvčerajšnjim sem ji ponudla korenček in sm ji mogla vzet, ker nism upala več, ona bi pa še kr...Ko sm ji umaknila, pa v jokuser posted image
Opažam, da full več spi čez dan...kr ene dve rundi po 2 uriuser posted image . Men je čist kul, se nič ne pritožujemuser posted image .

Spila bi še eno kavico pa ne vem, če se ne bo pol zbudla...

Nič, grem še mal brat za nazaj.

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
23.2.2009 12:10:00   
Pšemek
Sem pozabila napisati, da ima naša žaba novo zabavo. Je odkrila jezik in zdaj na vse možne načine telovadi z njim. Z njim odkriva svoja usta, non-stop ga kaže, ga grize - še dobro da še nima zob, sicer bi bila to bolj boleča zabava. Pa "govori" s pomočjo jezika. Največkrat izrečena "beseda" pri nas doma zadnje dni je bljeeeeeee. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
23.2.2009 12:11:44   
stunfek
talcy, mi bomo cez 3 dni 4 mesece, pa imamo 8,4 kg ...pojma nimam kako smo dolgi :) ja, je velik, ampak ne prevelik...saj ce pogledas tisti graf o rasti je rzpon "normalnosti" ful velik. ne se sekirat. jaz se prav gotovo ne.

jaz bom  GH zacela zdaj zdaj...se 3 dni, pa se kvalificiramo kao :) sem mu pa prej ene parkrat  probala dat in je jedel kot us tko, da mi ne bomo imeli problemov z GH :)

aja, pa seveda vse lepo pozdravljene po dolgem casu...sem se nekako vsidrala na FB in mi ne sfolga bit prisotna na vec koncih...

ja, da se tu uradno povem,,....hihihi...ja, v slo pridem konec marca...tako, da definitivno pridem na piknik oktoberk :D

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
23.2.2009 12:13:10   
Mandek
Aha, še to... A mi lahk katera pove, kakšna je nekje normalna teža in velikost v tem obdboju? Nekje okrog normale, no...

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
23.2.2009 12:15:25   
*talcy*
user posted image user posted image user posted image stunfek....user posted image user posted image user posted image  ti je uspelo

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
23.2.2009 12:48:56   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Mandek

Aha, še to... A mi lahk katera pove, kakšna je nekje normalna teža in velikost v tem obdboju? Nekje okrog normale, no...

Po grafih za tvojo Zalo
ob rojstvu 3080g, pri 4,5 mesecih prbl. 6kg
ob rojstvu 47cm, pri 4,5 mesecih med 59 in 60cm.

Je pa povprečje pri 4,5 mesecih 6,5kg (odstopanje +/- 1,5kg) in 62,5cm (odstopanje +/- 4cm).

(Evripid)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
23.2.2009 13:24:18   
afnica mala
Mi2 sva pa s sprehoda. Prvi del- pol urce poteka tako, da Neli spi, drugi del pa Neli v naročju, pa še voziček zraven vlečem. Čist je živčna, ko se zbudi, pa ne more rokic v usta dat, pa noge v luft- kot noter v vozičkuuser posted image . Še malo- kak mesec- jupiii.
Ena mamica, ki sva jo srečale je rekla naj s polento začnem- še ene 2 dni počakam- uvajamo jabolko- potem pa mogoče res začneva s polento in zelenjavo za kosilo.

Sem jo previla in jo samo v plenički dala v posteljico, da brca in reglja- kmalu bo treba v spalno vrečo punco zavit
Pšemek- potem je Neli še v okvirih povprečja- danes je 4,5m, rodila se je s 3080g- zdaj jih ima cca 6kg- bravo za prva 2 mesecauser posted image

lovely- jaz že 3 mesece spim sama v dnevni, moj pa v spalnici- ker je spalnica zgoraj, Neli pa spodaj in dokler ne začne jesti fajn, fajn, bom jaz v dnevni, da sem zraven- no, moj tudi smrči, zato ne vem kako se bom spet navadilauser posted image ; enkrat si pisala kolk g. na dan se user posted image  redijo- zdaj pri 4 mesecih- a si pisala 10-30g/dan- to pomeni, če se na mesec zredi 300g- je ok?

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
23.2.2009 13:29:15   
sončnica24
Hojla, če se še me spomnite, mi nikakor ne rata priti do računalnika me moj user posted image na polno zaposli.

Ker nimam časa bi vas lepo lepo prosla če mi lahko samo katera na kratko napiše kako ste začele z uvajanjem GH. Vem da bi naj začel z eno žličko pred ali po obroku, kaj pa če mu za večerjo npr. dam en keks v mleko, ali pa te od Milupe kašice oz. žitarice, ki se lahko dajo v mleko in potem to spije? Tako da prosim za pomoč, da ne bom šla vsega za nazaj iskat ker mi tako ali tako ne bo zneslo?

Pa še nekaj zasledila sem, da ste pisale kako se obrne z hrbta na trebuh, mi lahko še to napišete?

Drugače smo vredu se na veliko smejimo in "govorimo".

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
23.2.2009 15:37:22   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Meni bi še najbolj pasalo, če ne bi bilo treba jest, da bi se samo v elektriko vštekal, ko bi bile baterije prazne .....

Smeška ena no ...pa od kje ti ideje? ;) Kot kakšna najstnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
23.2.2009 15:44:36   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Lep pozdrav tudi od mene, po malo daljšem času! Vidim, da pogrešala me ni nobena ... user posted image .

Pšemek, smo vedli, da praznuješ ...mogoče si ga pa pila tri dni in tri nočiuser posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
23.2.2009 15:48:42   
jolly123
Joj moj otrok že cel dan tuliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da se ti zmeša. 

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
23.2.2009 15:55:32   
PikicaStonoga

Čez dan je začela jesti zelo malouser posted image . Ko se dojiva, je par minutk (ali sekund?)in ima dovolj, iz flaške popije okrog 90 in to pred spanjem.

Jaz mislim, da zdaj ko je večja, bolj aktivno vleče ...ne more bit drugega, ker pri sebi opažam enako ...mleka mam že skoz tolk, da nekak za en obrok v 24 urah dodam (ponavadi popoldne, zvečer), prvi mesec je rabila več kot pol ure za eno dojko, drugo mesec kakih 20 min, tretji mesec 10 min, zdaj jo sprazne v največ 5-6 minutah, večkrat tudi v štirih ...tko da jaz mislim, da je to to ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
23.2.2009 15:57:41   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Po grafih za tvojo Zalo
ob rojstvu 3080g, pri 4,5 mesecih prbl. 6kg
ob rojstvu 47cm, pri 4,5 mesecih med 59 in 60cm.

Je pa povprečje pri 4,5 mesecih 6,5kg (odstopanje +/- 1,5kg) in 62,5cm (odstopanje +/- 4cm).

Kje se pa najdejo ti grafi?

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?