Dream
|
Dobro jutro! No, mene je tudi Matic danes šetal od pol šestih naprej. Ne vem, kje je našel to uro, ampak takrat si začne palec sesat, jaz pa šibam k njemu in mu dam dudo. In potem je pol ure mir, pa spet ponoviva postopek, ker pač dudo vmes ven pljune Pred pol ure je že tko resno tečkal in sem bila 100%, da bo vstal, zdej pa spi kot top. Kr neki... In tako lahko malce tule pokramljam (sama s sabo), kavico sem si že skuhala, pojedla krof, se umila, pripravila mleko, sedaj pa... No, izberite si, kaj boste danes pile, ker vam kuham PikicaStonoga hvala za kompliment Ja, kroj sem našla v eni izmed starejših Burd, s tem da sem malo popravila - originalno je s kapuco vred - ker smo kapo že imeli, sem naredila samo do vratu, pa šal zraven za po potrebi. Rokvaičke s krempeljci sva pa kupila. Sem si dala malo duška in letos sešila, kaj bo drugo leto, bomo pa še videli. se je že javil, da bo drugo leto namaskiran, da bosta lahko šla skupaj na sprevod. To bo nekaj boljšega Nekaj se kaže sonček in mogoče celo ne bo padavin. Včeraj je med sprevodom snežilo, pa k sreči ni bilo hujšega. Upam, da bova danes lahko kaj zunaj, da se malce prezračiva. Če ne dopoldne, pa tkaoj po kosilu.
|