|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
22.2.2009 21:41:31   
Dream
Takole je pa naš zimski medo omagal, ker je pojedel preveč medu user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
22.2.2009 21:42:55   
Dream
Oooooo user posted image user posted image user posted image  meni - Pikica100-noga, tudi jaz dobim kakšno 5? No, raje bi mela 10...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
22.2.2009 21:43:00   
mbd0411
Pikica100-noga,ja super toleuser posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 4253
22.2.2009 21:44:33   
mbd0411
Ooooooooooooo,kak lep medo.user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
22.2.2009 22:09:49   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image      Č E T R T I     M E S E C    user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

TANA od mamice TEDY

KATARINA  od mamice NATALI07

JAN od mamice STRUFIKA

NIK od mamice M-MOJCA

TOM MATIJA od mamice ANNNY 

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
22.2.2009 22:21:32   
timnala
user posted image user posted image user posted image  za vse male in velike maskarce! Lustni, lustni, lustni!!! user posted image user posted image user posted image

Drugace pa "Celjanke"..midve z Tejciko29 sva si mal pisali glede nasega "zmenka" in pol sm jst naumila tole:

(ker? Ni takih velikih centrov, da bi virusi in bacili mnozicno laufali okoli, se bolj pomembno pa to, da imajo do tja 10 minutk tiste iz Polzele in iz Celja, 20 minutk pa tiste iz Mozirja in Velenja..okie, Tejcika29 - naj ti bo (Žalec pa to) user posted image user posted image user posted image  - za "kazen" pa ti predlagaj najboljso lokacijo za mlade mamice user posted image )

* datum: sreda (25.2.) ali petek (27.2.) - povejte kateri dan vam bolj odgovarja - vecina zmaga.. user posted image

Upam, da se uspemo dobit!!! user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
22.2.2009 22:37:31   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Ooooooooooooo,kak lep medo.user posted image

Predvsem zaspan medo user posted image user posted image user posted image  Danes je šla cela procesija mimo nas, ko je spal v vozičku, kurent mu je zarožljal tik pred nosom, on pa veselo spi naprej... In zamudi ta najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
22.2.2009 23:05:46   
mbd0411
Kje vraga v Žalcu pa??? Ne vem kje bi bilo toliko prostora za vse vozičke.
Po moje bi bilo bolje še malo počakat,da bo bolj toplo,ali pa tudi neuser posted image
No ja drgač pa seveda pridem.Kako sta pa do teh datumov prišle???

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
23.2.2009 6:44:01   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Oooooo user posted image user posted image user posted image  meni - Pikica100-noga, tudi jaz dobim kakšno 5? No, raje bi mela 10...

5ka za šivanje :)  Al pa 10k ače češ ...vglavnem THE BEST! user posted image user posted image user posted image  A maš to kroj iz Burde?

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
23.2.2009 6:51:56   
jolly123
Jutro! za nami je katastrofalna noč, kr neki se je zbudil ob enih, sem mu naredila za jest ker sem mislila da je lačen, pa je kar ven pluval, pol je zaspal za celih 20 minut in tulil skoraj do treh, ker ga trma nisem hotla it dvignit, ker sem videla da mu nič ni. Ja očitno je bolj trmast tko da sem mu ob treh dala dudo in je takoj zaspal, se zbudil ob 4-ih spet duda...ob pol šestih konec spanja...jao no....user posted image Zdaj pa kle tuli v ležalniku kot da ga iz kože dajejo. Težek dan bo..vidim.
Smo pa včeraj sprobali potem malo korenčka, če je fante že tako nakazal da bi jedel in moram rečt da je res fino jedel. Lepo zagrabil pojedel in že usta za novo žlico odprl, ja očitno je pripravljen, da počasi začnemo. sej meni je fino, bom imela vsaj za koga kuhat  user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4260
23.2.2009 7:48:49   
Dream
Dobro jutro!

No, mene je tudi Matic danes šetal od pol šestih naprej. Ne vem, kje je našel to uro, ampak takrat si začne palec sesat, jaz pa šibam k njemu in mu dam dudo. In potem je pol ure mir, pa spet ponoviva postopek, ker pač dudo vmes ven pljune user posted image  Pred pol ure je že tko resno tečkal in sem bila 100%, da bo vstal, zdej pa spi kot top. Kr neki... In tako lahko malce tule pokramljam (sama s sabo), kavico sem si že skuhala, pojedla krof, se umila, pripravila mleko, sedaj pa...

No, izberite si, kaj boste danes pile, ker vam kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

PikicaStonoga hvala za kompliment user posted image  Ja, kroj sem našla v eni izmed starejših Burd, s tem da sem malo popravila - originalno je s kapuco vred - ker smo kapo že imeli, sem naredila samo do vratu, pa šal zraven za po potrebi. Rokvaičke s krempeljci sva pa kupila. Sem si dala malo duška in letos sešila, kaj bo drugo leto, bomo pa še videli. user posted image  se je že javil, da bo drugo leto namaskiran, da bosta lahko šla skupaj na sprevod. To bo nekaj boljšega user posted image user posted image user posted image

Nekaj se kaže sonček in mogoče celo ne bo padavin. Včeraj je med sprevodom snežilo, pa k sreči ni bilo hujšega. Upam, da bova danes lahko kaj zunaj, da se malce prezračiva. Če ne dopoldne, pa tkaoj po kosilu.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
23.2.2009 8:48:37   
mbd0411
Jutro ali pa dan,kakorkoli,jaz sem pa danes sigurno 10x vstala ponoči.Kar neki no.Sam dudo sem tudi popravljala,ker drugače je prst v akciji.Komaj se mu je žulj pocelil,ki ga je dobil od sesanja...user posted image
Danes bo pa lepo vreme,že vidim sončekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
23.2.2009 8:57:38   
Lucka1
Dream - res lep kostumček....jaz ne znam šivat, tako da se mi še bolj fletno zdi, ko kdo ka jtakole sam ustvari

Pikica100-noga - glede avtorskih bom razmislila user posted image user posted image user posted image , pa ti sporočim še pravi cajt

Hm... sem pa tole prebrala na RR:
Vključitev otroka v vrtec pred prvim letom starosti
Avtor:
Predšolska vzgoja poteka v dveh starostnih obdobjih.

V prvo starostno obdobje sodijo otroci v starosti od enega do treh let, v drugega pa otroci, ki so starejši od treh let. Odločitev za navedeno določbo je nastala po proučitvi predpisov, ki določajo porodniški dopust in dopust za nego otroka, in sodobnih strokovnih spoznanj, da je v prvem letu stik otroka s starši izjemnega pomena. Torej je osnovni namen zapisa določbe zaščita otrokovih pravic. V vrtec je mogoče sprejeti otroka pred dopolnjenim prvim letom starosti le, ko zaradi objektivnih okoliščin pride do situacije, da starši v celoti izkoristijo porodniški dopust in dopust za nego otroka, otrok pa še ni star eno leto.   vir: www.mss.gov.si

Članek objavljen v Ringarajine iskrice, Januar/februar 2009
Pa mi zdej ni jasno, kako je sploh kateri otrok po porodniški in dopustu za nego lahkostar 1 leto????? Razen če je mesec dni pred rokom rojen???? Zdej pa ne vem, al sem samo jaz blond, al je to kar nekaj???user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
23.2.2009 9:05:58   
Tejčika29
Oj,

glede srečanja celjank - Timnala, jaz se prilagodim sreda in petek  mi ustreza, najbolj toplo je okrog 12 do 14. ure.

V Žalcu je zunaj veliko prostora zunaj v Platinum (Spar) in tudi v kafiču (Tuš center) - vse je zunaj z dosti miz. Tudi sonček posije tja če je sončno seveda user posted image . Meni je ok, naj še punce povejo če jim je datum in ura ok, pa točno kateri dan jim bolj ustreza.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
23.2.2009 9:10:39   
Lucka1
A ste vidle,a da pride stunfek v SLO marca in ostane mislim da slabe tri mesece? NUJNO SE MORAMO OKTOBEREK ZMENIT takoj ko bo dovolj toplo za bit zunaj na dekah na travi, da se v čimvečjem številu srečamo v živo.

Ja, na sonček pa upam tudi jaz....danes bo spet dolg dan - že tko sovražim ponedeljke - BLJAK , danes gre pa še takoj po službi na fitnes in pride pozno domov - tam okol 18h (šel je pa že ob 6.30). Še dobro da nam vsaj kuhat ni treba, ker imava planirano že od včeraj za 2 dni.

Joj punce, meni se tako zelo ne da kuhat....sicer rada ustvarjam, ampak vsak dan mi je pa čisto odveč....toliko enega časa po nepotrebnem gre za to. Meni bi še najbolj pasalo, če ne bi bilo treba jest, da bi se samo v elektriko vštekal, ko bi bile baterije prazne .....Z IZJEMO ČOKOLADE, LEPO PROSIM - BREZ TE MI ŽIVETI NI

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
23.2.2009 9:12:11   
Tejčika29
Spanje - danes je bilo bolje, sicer sva jedli okrog 2. ure, potem je strašno vmes punkala in se pokakala tako da sem jo previla (nisem rabla še nikoli ponoči do sedaj) in je lepo zaspala. Dudo sem popravljala še 3x do zjutraj in je brez problema spala do 7. ure. Upam, da bo vsaj tako tudi v bodoče. Mislim pa, da jo matrajo vetrovi, ker je potem še parkrat punknila in se ob tem zbudila tudi prejšnje noči. Očitno bo čebula in pohanje da o zelju in repi ne govorim še malo počakalo... Se mi sploh ne mudi tega jest, ampak sem mislila da vetrov ni več, tako pa bomo počasi počasi napredovali ravno do takrat ko bo začela tudi sama am am. Malo pa bom skrajšala tudi popoldanski spanček za kakšne slabe pol urice in bomo videli.

Se pa Alina strašno razjezi ko ji kaj ne paše in pade v tako krčevit jok da hudo. Mislim da bo izrazito trmasta.... ojoj, mami ni no...

Lep sončkast dan želim, M.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
23.2.2009 9:15:13   
lena35
user posted image takole sem se pa jaz cartal pri Gogici,sem bil zajček samo zobki mi še manjkajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
23.2.2009 9:16:42   
iraira
Tudi za mano grozna noč....tako sem se hvalila: kako pa mi spimo celo noč. Danes pa prvič od kar sva doma: jo dam spat ob 7.30, ker je bila že čisto koma pa zaspi v 2min. nakar se do 21.30 zbudi 5x, dam dudo in spi naprej...ob pol desetih dam še enkrat mlekca..poje 130ml in zaspi kot top, brez dudice...ob 1-ih spet budnica...dam dudico in potem na vsake pol urce popravljanje dude do sedmih, ko mi je dovolj in vstaneva...ne vem kaj ji je???????Mogoče je pa tako obdobje da manj spijo zdaj???

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
23.2.2009 9:22:32   
timnala
Jutro punce!

Glede srecanja..jst ze mislim, da se tud v Zalcu lahk najde plac za par vozickaric, a ne?

Pozabila sm pa uro napisat - okol 11h? Skratka predloge na dan..za lokacijo - Tejcika29 je ze napisala, lahk se pa prilagodimo, glede datuma in ure.

Datuma sm pa jst fliknla dva, ker ce ne bomo enkrat kr rekle en dan, pol ne bo od vsega skupaj nic user posted image

papa

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
23.2.2009 9:30:22   
timnala
Se enkrat jst..sm se zmotila za uro.. se pravi tak kot je Tejcika29 napisala - okol 12h. Sicer pa ce bi nam postalo prehladno pa bomo tak z avtosedezi pripeljale user posted image  - tist pa tud ne zavzame dost placa, ce bi nas mogoce zazeblo in bi sle notr v kafic user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
23.2.2009 9:38:41   
*talcy*
ojla dobro jutro ....
se vam javim na hitro ker se gremo cepit user posted image
vas bom pol prebrala user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
23.2.2009 9:46:28   
Lucka1
talcy - naj cepljenje čimlažje prenesete....vsi skupaj user posted image user posted image - pa saj je verjetno že vsaj drugo po vrsti, ne? Menda je za pričakovati reakcijo tako kot je bilo prvič....

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
23.2.2009 9:48:54   
rendi
Dobro jutro punce,
evo nas iz pregleda in je vse ok. Naša princeska raste in ima:
7670g
67cm.
Bile smo tudi ceplene, ma ni bilo tako hudo kot zadnjič.
Naslednji pregled v 6.mesecu pa je 8.4.

rojstvo otroka je nekaj neopisnega...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
23.2.2009 9:51:18   
jolly123
no mi smo pa danes spet korenčkali in škoda da ga nisem posnela, da bi videli kako je to jezen, ker žlica ne pride hitro do njegovih ust. Poje takoj vse in res skoraj nič ne gre okoli ust in ven. naš je očitno šolski primer kako začeti z GH  user posted image
Koliko jim pa lahko damo na začetku imam občutek da bi naš pojedel cel korenček, če bi mu dala. Pa si ne upam, sem mu dala samo pol  user posted image

Spanje sem vesela, ko še kakšna napiše, da ni spala. pa ne da vam privošćim bog ne daj, samo se potem ne počutim osamljeno user posted image

(odgovor članu rendi)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
23.2.2009 10:09:51   
Dream
Mbd0411 tudi sama se kar naprej jezim, ker si hoče palec vleči user posted image  Tako da ko enkrat začne cmokljati, točno vem, kaj je v ustih... Grrrr....

Lucka1 sej tudi jaz nisem ne vem kolk dobra, sem bolj samouk, pa veselje imam in potem rata kar pač rata user posted image  Tole glede vrtca pa tudi meni ni jasno. Očitno mislijo, da je treba izkoristit še letni dopust al kaj, da otrok pride do starosti 1 leta user posted image  (al smo pa res vse blond)

Kuhanje Lucka1 ma veš kolk sem se mogla nasmejat ob tvoji zjavi. Ampak verjetno si pozabila, da bo elektrika čedalje dražja user posted image user posted image user posted image  Me bi pa glede na tempo življenja verjetno potrebovale 3 polnjenja dnevno ali več user posted image user posted image user posted image  Jaz rada kuham, ampak včasih tudi nimam volje in takrat vskoči teta skrinja, ki v sebi skriva gotove jedi user posted image

Lena35 Zajček, si korenčka že pohrustal? user posted image

Iraira mi smo morali večerni obrok povečati, sicer sploh ni zaspal tako kot bi bilo treba. Kar nekaj se je skoz premetaval, si v spanju tlačil pesti v usta, cmevkal in ne vem kaj še vse...

Rendi vaša princeska pa reeees napreduje. Me prav zanima, če je naš tudi tako velik in težak (no, težak je predvsem za nosit), ampak smo morali cepljenje zaradi driske prestaviti na drugi teden in tako ne vem, kakšne so trenutne mere.

Jolly123 brala sem, da se 1 teden uvaja 1 vrsta GH in sicer špo dve žlički dnevno. Ne vem pa, ali lahko damo kaj več. Matic bi tudi vse s krožnikom pojedel in se mi zdi, da tisto, kar mu dam, je le kapljica v morju...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?