Mandek
|
Ojla! Najprej glede srečanja Celjank-v Žalcu je fino, ja, itak, če pa tu stanujem . Čas imam kadarkoli, ker sem streljal stran od omenjenih lokacij (to pa smo v Žalcu itak vsi ) Evo, naša mala panča že dobro uro in pol, jaz pa sem se pripravila, da gremo mal na sprehod, ko se zbudi. Ponoči spimo, nekako se nam je ritem ustalil po dodajanju, sedaj pa spet zmanjšujem in bomo vidli, kaj bo... Čez dan je začela jesti zelo malo . Ko se dojiva, je par minutk (ali sekund?)in ima dovolj, iz flaške popije okrog 90 in to pred spanjem. Dojenje imamo nekje do 15.ure, nato pa Am, ampak se ne sekira kej velik...Najraje ima, če ji ponudim GH, takrat bi zmazala cel obrok, če je ne bi ustavla . Za ostalo ji pa mnde kr mal dol visi Včeri in predvčerajšnjim sem ji ponudla korenček in sm ji mogla vzet, ker nism upala več, ona bi pa še kr...Ko sm ji umaknila, pa v jok Opažam, da full več spi čez dan...kr ene dve rundi po 2 uri . Men je čist kul, se nič ne pritožujem . Spila bi še eno kavico pa ne vem, če se ne bo pol zbudla... Nič, grem še mal brat za nazaj.