|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
23.2.2009 11:43:44   
Anonimen
user posted image
Lep pozdrav tudi od mene, meni je kitajc enkrat povedal prav enkrat narobe. Zdaj bomo pa vidli, septembra kaj imamo, nič prej.

Joj sem videla, da pišete da ste fullllllll zaspane. Jaz bi tud skoz spala. Me moj že kr mal čudn gleda. No pa sej če kam grem, potem nisem tok zaspana, če sem pa doma je pa obup.

Vseskozi sem pa zeloooooooooo žejna in očitno če ne pijem dovolj se mi vrti v glavi.

Jaz tudi komaj čakam na NS, še en teden user posted image user posted image user posted image  potem bomo pa že tud mi počasi raztrobili veselo novico.

Evo jaz sem pa včeraj stopila v 12. teden in zdej naj bi bilo vse drugače, no sej slabo mi ni bilo nič, samo tale zaspanost me daje, pa zadnje 3 dni me non stop glava boli, tako da moram vsak dan en lekadol pojest, potem sem pa ok.  Baje zaradi začetka delovaja posteljice al česa že.

Nič, lepo se imejte pa uživajte.

Pa user posted image  vsem za dobre rezultate na NS in lepe slikice.

(odgovor članu JaLuca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.2.2009 11:46:36   
JaLuca
Mi imamo tudi danes teden NS. Komaj čakam. Dopoldne pa še imam sistematski pregled s triletnico, tak da bo ta dan pestro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.2.2009 11:47:00   
Anonimen

rolika odvisno kako dolge cikle imaš, če imaš 30 dni, potem, imaš predviden rok poroda 9.10. in si oktoberka - skoraj 100%

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.2.2009 11:51:06   
rolika
Hvala, potem pa grem k oktoberkam pogledat user posted image lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.2.2009 11:53:35   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: rolika

Zdravo,
jaz sem nova tukaj pa imam par vprašanj, če bi mi katera lahko pomagala user posted image ... 31 decembra sem imela prvi dan zadnje m, in potem sem februarja naredila tri teste ki so pokazali user posted image . G me je na pregled naročila 16 marca, pa me zanima, če je to normalno da me je naročila tako pozno in kdaj bi naj jaz sploh imela rok (kateri mesec)? Znakov nimam nobenih tako, da še zdaj težko verjamem, da je kaj. Hvala za vašo pomoč.
Lp

Glej tukaj si lahko izračunaš : http://www.ringaraja.net/zanositev.html.

Ginekologi navadno naročajo po 7 tednu pa tam nekje do 9. Ker v tem času se potem že ponavadi vidi bitje srce in velikost ploda.

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.2.2009 11:54:32   
eva Ana
rolika, ni nič pozno tvoj prvi pregled. Jaz sem skoraj 2 meseca po prvem dnevu zadnje M imela prvi pregled, pa se je takrat komaj dalo razbrat da sem user posted image .
Tak da brez skrbi. če je pa test pokazal user posted image , pol pa že bo user posted image !

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.2.2009 11:58:43   
Rubin.
Vila Malina kako lepa slikca user posted image .

Klaja - jaz imam pa posvet 2.3. v genetski posvetovalnici. AC pa delajo med 16. in 18. tednom.

Če te mogoče zanima:

http://sl.wikipedia.org/wiki/Amniocenteza

http://www.bambino.si/prenatalna_diagnostika_in_amniocenteza

Vsem pa želim lep dan. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.2.2009 12:36:50   
sontschica
pozdravljene,

mene pa neki zanima, pa dost internetnih strani sem že prebrala, pa si še kar nisem na jasnem. npr. jaz delam do marca še preko študenca. delodajalec me nato zaposli za določen čas - do septembra. a mi v tem primeru pripada porodniška? hvala za odgovore že vnaprej.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.2.2009 12:54:10   
kepica
hojla punce

super slikiceuser posted image  Joj, komaj že čakam NSuser posted image  Se mi zdi, da sem še bolj nestrpna, kot v prvi nosečnostiuser posted image
"Kitajec" pravi, da bo punčka, če ima prav bomo videli septembra, za prvič se je pa zmotil, zato mu tokrat ne verjamem kej prevečuser posted image  
Jaz sem pa v petek izvedela, da mi bo prijateljica posodila cunjice za punčko, za fantka imam pa svoje iz prve nosečnosti, tako da bom imela oboje pripravljeno.user posted image  Že komaj čakam ta čas, ko bomo začeli s pripravamiuser posted image
Sem pa danes zelo dobre volje, super se počutim v službi. Pa še pravkar sem se najedla čokolade, tako, da je zadovoljstvo popolnouser posted image
Lep dan vam želim

(odgovor članu rolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.2.2009 12:57:01   
ja.lo09
Pravkar sem preverjala pri kitajcih in so napovedali da bo punčka, bomo imeli pa dve babiki. Saj je vseeno, samo da bo.

Sontschica nekje sem prebrala, da če si zaposlen na zadnji dan pred nastopom porodniše za skupno obdobje treh mesecec (torej tri mesece prej) si upravičena do porodniške. Ni važno če si na zadnji dan ali prej v bolniški, samo da si zaposlena. Tako da se poskušaj z delodajalcem dogovorit, da si na ta dan še zaposlena.

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.2.2009 12:57:02   
barika
helow

NS za nami in bo fantek ...se je vse tak razločno vidlo, da nisem mogla  verjetuser posted image user posted image , vse je ok, zdej grem pa spatuser posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.2.2009 12:58:29   
kepica
čestitke barikauser posted image  Le naspi se, potem pa poročaj, kako je bilo. Pa kakšno slikico nalepiuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.2.2009 13:00:55   
barika
Slikice bom jutri lepla, danes je moj doma, pa neki tečnari, ker moremo prej vsem drugim povedatuser posted image user posted image  (jaz čveka, pa že vse ščvekalauser posted image )

lahko nočuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.2.2009 13:10:15   
soncek_25
Pozdravljene!
sporočam vam, da me lahko zbrišete s seznama, ker je moji tako težko pričakovani pikici v 10 tednu nehal bit srčekuser posted image V torek sem imela pregled in potem v sredo že abrazijo. Podrl se mi je svet, ampak počasi prihajam k sebi, saj si morm nabrat moči, da bomo začeli znova.
Vsem vam želim, da pridete do cilja in da bodo vaši sončki zdravi.
Pazite nase!!!!!!!!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.2.2009 13:20:36   
sontschica
joj soncek_25 pa ne še ti. jaz sem pa že mislila, da je kritično obdboje mimo. žal mi je zateuser posted image user posted image user posted image upam, da se ti kmalu spet nasmehne sreča.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.2.2009 13:39:34   
kepica
soncek25 user posted image user posted image  Žal mi je za tvojo pikico. Pa tako daleč si že prišlauser posted image  Želim ti, da te čim prej spet obišče sreča.

Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.2.2009 13:48:03   
Anonimen
user posted image

soncek25  drži se

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.2.2009 13:48:11   
eva Ana
soncek 25, iskreno mi je žal za tebe user posted image user posted image  

ja človek kr ne more verjet. Jaz priznam, da sem si user posted image  čist drugače predstvljala. Kao ono brez skrbi in vse je ah in oh. Pa vidiš, da ni tako. Vsaj enkrat na dan se vprašam, ali je z mojo pikico vse vredu.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.2.2009 13:51:45   
Anonimen
sonček 25user posted image user posted image user posted image
mah eva še bolj te skrbi,no vsaj mene je v prvi skoz neki skrbel čeprav nisem taka da bi paniko zganjala sam na začetku te skrbi glede tega če mu srček bije,pol pa če ne brcauser posted image
skoz je nekiuser posted image

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.2.2009 13:57:49   
*kinnie*
sonček25 user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.2.2009 14:27:42   
ja.lo09
Sonček 25 res mi je žal, da je doletelo tudi tebe.
Drži se, kmalu se ti bo zopet nasmehnila sreča.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.2.2009 14:43:49   
Rubin.
Barika čestitke za NS in user posted image  user posted image .

Sonček 25 user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

pozdravljene,

mene pa neki zanima, pa dost internetnih strani sem že prebrala, pa si še kar nisem na jasnem. npr. jaz delam do marca še preko študenca. delodajalec me nato zaposli za določen čas - do septembra. a mi v tem primeru pripada porodniška? hvala za odgovore že vnaprej.

Kaj se tiče porodniške je tako: upoštevajo ti zadnje leto pred nastopom porodniškega dopusta. Torej: če se ti porodniški dopust prične en mesec pred PDP - to je avgust, moraš prinesti OD od julija 08 do julija 09 koliko si imela plače. V tvojem primeru prineseš podatke za april, maj, junij, julij za ostalih 8 mesecev pa vzamejo podatke za porodniško, ki bi jo dobivala, če bi bila brezposelna. Na tej osnovi ti izračunajo porodniško. Tako je vsaj bilo pred 4 leti, ko sem bila sama na porodniški.

Lahko jih pa pokličeš in ti bodo na CSD obrazložili. user posted image

Evo sem našla tudi http://www.csd-mb.si/sl/page/view/Porodniska link.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 23.2.2009 14:48:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.2.2009 14:46:08   
cukr07
sonček25 drži se user posted image user posted image user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.2.2009 14:48:12   
oktavija
Rubin. poglej kako so dekleta bila vsela zate na IVF!!!user posted image user posted image  Zdaj pa še reči da se te ne spomnijo!!!user posted image user posted image user posted image http://www.ringaraja.net/forum/m_3812399/mpage_11/key_/tm.htm

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.2.2009 14:49:16   
sontschica
Rubin in ja.lo09 hvala za informacije, trenutno se še borim, da bi me zaposlil za določen čas. je pa fajn take stvari vedet, preden se začneš spuščat v kake debate.

barika čestitke za NSuser posted image user posted image . zdej se kar naspi, potem nam pa poročaj in pokaži slikico.,

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......