|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
23.2.2009 10:50:04   
Anonimen
jaz imam doma polno brezalkoholnega piva, ker ga moj možiček pije, in takrat ko ga on pije in če mi zapaše kar s kozarcem pridem k njemu in mi mora datuser posted image

glede likalnika, če ga kera rab dam enega ker imam dva pa oba sta za en k.........

poleti bojo pa pomoje vse pile redbull, pa ice, pa pivo, vino.......... joj bomo alkoholičarke polet rataleuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
  Neposredna povezava do sporočila: 4126
23.2.2009 10:55:19   
Dudica1
CVEKA jaz ne rabim likalnika če je za en k... ampak novega zmogljivejšega...ker take mam tud jaz doma pol se pa zajebavam da mi kaj zlika...pa pogledaš pol hlače pa so take kt da bi jih iz nevem kje potegnuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
23.2.2009 10:55:35   
Anonimen
kaj zdej ste vse ušle, tuki pr nami se neki sonce kaže, je prav fletnouser posted image user posted image sam ne vem za koliko dolgouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4128
23.2.2009 10:56:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

CVEKA jaz ne rabim likalnika če je za en k... ampak novega zmogljivejšega...ker take mam tud jaz doma pol se pa zajebavam da mi kaj zlika...pa pogledaš pol hlače pa so take kt da bi jih iz nevem kje potegnuuser posted image

ja saj vem imam isti problemuser posted image
no ja bomo pa zmečkan okol hodiluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
23.2.2009 11:00:13   
Dudica1
ma ne treba si bo kej novga omislit zdaj pri plačiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
23.2.2009 11:00:24   
Anonimen
njami zdajle jem pa štrudelj, mi je ful dober ratuuser posted image user posted image user posted image user posted image sam ne vem zakaj mi nikoli ne rata da bi še lepo izgledaluser posted image user posted image ma klinc sam da je doberuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4131
23.2.2009 11:03:20   
petrazg
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30
poleti bojo pa pomoje vse pile redbull, pa ice, pa pivo, vino.......... joj bomo alkoholičarke polet rataleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič ne bo poleti...user posted image Bomo dojile, pa se bomo mogle pazit...

Dudica... naslednje poletje, velja?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
23.2.2009 11:04:32   
Dudica1
ma kaj bo že to poletje...sej itak pa ne vem kako bo z dojenjem ker prvega sem samo en mesec...bomo pa pivo sej pravjo da je za mleko

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
23.2.2009 11:07:00   
Anonimen

ma kaj bo že to poletje...sej itak pa ne vem kako bo z dojenjem ker prvega sem samo en mesec...bomo pa pivo sej pravjo da je za mleko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se strinjam , bomo pile pa pivo, ker pr men je blo isto kot pr dudici

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4134
23.2.2009 11:08:37   
petrazg

sej maš prav... user posted image

Zakaj sta se pa nehala dojit, če ni preveč osebno?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
23.2.2009 11:09:54   
Tanja_
Lake sekundarij sem. Jaz mislim da to so nadure. Sej jst nardim 40 ur tedensko plus dodatek mam 12 ur za vikend. Valda so to nadure?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
23.2.2009 11:10:29   
Dudica1
joj jaz bom vrgla nekam ta user posted image
skoz tle gor visim...grem mal na kavč...se beremo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
23.2.2009 11:12:37   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

KatMat točno, ona je bila na karnevalu, zdej pa ne duha ne sluha o njej... je bla tak medi... glede na to da se mediji zdej "ženijo" upam da ni padla pod vpliv kakšnega user posted image  user posted image

ja pa se res gonjo!!!sam ne sam medvedi!!cele butale!!!user posted image user posted image user posted image

a ste me vidle po tv??

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
23.2.2009 11:13:04   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Zakaj sta se pa nehala dojit, če ni preveč osebno?

aja...ne nč ni osebno...ni se kao redil pol sm pa začela dodajat aptamil,se je pa pr men manjšala zaloga mleka pa še rajš je pil po flaši k je bolj teklo in se ni blo treba tok matrat...no pol je pa še spat začel celo noč sm bla pa sploh vesela...in tud zdaj če ne bo spal bom zvečer mal dodajala če mi bo sploh ratal dojit....

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
23.2.2009 11:13:30   
Obelix
Punce, a bo katera kupovale oblačila in opremo po internetu? Sem malo gledala in imajo zdaj zadeve v Mothercare ful poceni, ker je funt tolk padel. Poštnina še vedno nekaj znese, ampak zadeve so se pa pocenile.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
23.2.2009 11:14:54   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jst sem tud takoj za horseburger iz Tivolija! user posted image

KDAJ GREMO??!¨?!?!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
23.2.2009 11:17:59   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Dudica - a Red Bull? Jst sem ga tudi rada kdaj popila...Si bova poleti privoščile...

JEST PA VODKO PRNESEM!!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
23.2.2009 11:19:45   
KatMat
Zdej ste pa vse sle...jah no

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
23.2.2009 11:20:03   
Anonimen
jaz po internetu ne bom nič kupotovala, kar kupim kupim samo pr necarmanu, to je pa vse kar kupim prek netauser posted image

ja jaz sem pa taprvega nehala dojit po 14 dneh ker nisem imela najprej dovolj hranlivga mleka, in sem mu dodajala, ko pa je zavohal flaško pa moj još ni bil več dober, in tako ni bilo več mleka, zdaj pa upam da ga bom lahko tega tadruzga dojila, upam da bo šlouser posted image

(odgovor članu Obelix)
  Neposredna povezava do sporočila: 4144
23.2.2009 11:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

Zdej ste pa vse sle...jah no

katmat jaz sem še tle, no smo misenle da si včeraj kje obležalauser posted image si se le naspala, je bla gužva sem vidla na TV, in to sploh ni zameuser posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4145
23.2.2009 11:25:14   
KatMat
ni bla prevelika,je blo velik ljudi sam kaksne guzve pa ni blo...a si me vidla...sem tok sexi plesala sredi ceste....jaz pa moj velik busi skrit v kozusckuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
23.2.2009 11:28:12   
Anonimen

ni bla prevelika,je blo velik ljudi sam kaksne guzve pa ni blo...a si me vidla...sem tok sexi plesala sredi ceste....jaz pa moj velik busi skrit v kozusckuuser posted image user posted image user posted image

kaj si že bla?, čarovnica!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4147
23.2.2009 11:29:52   
Anonimen
no kje ste pa zdajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4148
23.2.2009 11:31:07   
KatMat
najbolj sexi medvedek na notranjskem!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
23.2.2009 11:31:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

kaj si že bla?, čarovnica!user posted image user posted image user posted image user posted image

katmat kje si sem se samo hecala, nisem te videla, sem pa videla polno maškar, zakaj pa nisi pomahala v ekran, pol te pa res ne bi spregledalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?