Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Danes sem bila na pregledu in pravi G, da je vse v najlepšem redu. Do sedaj sem se zredila 11 kg, obseg trebuha pa je 104 cm. V četrtek imam pa UZ. Komaj čakam, da spet vidim najinega . Naslednji pregled imam 23.03.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:12:53
|
|
|
|
KatMat
|
evo fotkico sebe sem pa le nasla...ampak nimam useskov gor...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:15:45
|
|
|
|
KatMat
|
super za pregled!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:18:31
|
|
|
|
Dudica1
|
ma ne morš verjet da me spet zob boli najraj bi se udrla nekam...in to pomen da moram popoldne spet k zobarju!!!to je pa najhuj na svetu!!! KATMAT pomoje bi zdaj pomagal en šnopček od tvojga ata
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:19:32
|
|
|
|
Anonimen
|
KatMat ja, zadnjič me je nazjal, da sem se preveč zredila, danes je pa bil tiho kar se teže tiče. Naj se raje posveti zdravju dojenčka, moje kg pa naj pusti na miru. Sama sebe dovolj poznam, da si ne bom dovolila, da mi bodo kg oteževale življenja. Važno, da sem zdrava.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:22:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma ne morš verjet da me spet zob boli najraj bi se udrla nekam...in to pomen da moram popoldne spet k zobarju!!!to je pa najhuj na svetu!!! KATMAT pomoje bi zdaj pomagal en šnopček od tvojga ata nekje sem zasledila da mas zravilo not...a kluva??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:22:25
|
|
|
|
Dudica1
|
za pregled...glede kg pa nima G.kaj rečt če res nimaš pretirane teže...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:23:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma ne morš verjet da me spet zob boli najraj bi se udrla nekam...in to pomen da moram popoldne spet k zobarju!!!to je pa najhuj na svetu!!! KATMAT pomoje bi zdaj pomagal en šnopček od tvojga ata nekje sem zasledila da mas zravilo not...a kluva?? ma nevem tko me boli pol pa neha za neki časa pol pa spet...tud kluva ja...pa k boli mislim da mam zob žez cela usta velk...jaz ne vem kaj mi bo spet mogu delat k grem pol spet
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:24:02
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82 KatMat ja, zadnjič me je nazjal, da sem se preveč zredila, danes je pa bil tiho kar se teže tiče. Naj se raje posveti zdravju dojenčka, moje kg pa naj pusti na miru. Sama sebe dovolj poznam, da si ne bom dovolila, da mi bodo kg oteževale življenja. Važno, da sem zdrava. to si pa super povedala... men dohtarca ni nc rekla pa sem v enmu mesecu pridobila 6kg...rekla je sam naj pazim... bolj ko smo okrogle bolj smo sexi punce!!!bozajmo nase busije!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Začela sem z 59 kg na 170 cm višine, sedaj pa imam 70 kg in prav nobeden mi ne reče, da sem se toliko zredila, ko jim povem koliko sem šla dejansko gor. Nosim pa še vedno kofekcijsko št. 38 ( seveda nosečniško). Dudica1 žal mi je za tvoje bolečine, ne bi bila na tvojem mestu.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:28:05
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ma ne morš verjet da me spet zob boli najraj bi se udrla nekam...in to pomen da moram popoldne spet k zobarju!!!to je pa najhuj na svetu!!! KATMAT pomoje bi zdaj pomagal en šnopček od tvojga ata nekje sem zasledila da mas zravilo not...a kluva?? ma nevem tko me boli pol pa neha za neki časa pol pa spet...tud kluva ja...pa k boli mislim da mam zob žez cela usta velk...jaz ne vem kaj mi bo spet mogu delat k grem pol spet glede zob pa marsikaj vem...pejd pred spegu pa si zrofki tabel cement vn...ker ce te boli ko imas zdravilo not se ne zdravi prav...ga mors odpret...in to bi ti mogu vsak zobar povedat...ce boli!!!-odpri sama ce se le da... ker ti ga bo vseeno on odpru...pa bos v trenutku cutila olajsanje....nared tko kt sm rekla da mal splahn da spucas luknco pol pejd pa spet do njega...ne sme ti ga zapret ce boli... (ti ga bo z novim zdravilom.....)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:30:00
|
|
|
|
KatMat
|
ker to je kemikalija...lahko ti sproz reakcijo pa gre lepo naprej v granulomcek....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:31:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ker to je kemikalija...lahko ti sproz reakcijo pa gre lepo naprej v granulomcek.... ja in pol bo spet dau zdravil not pa zaprl in čez en tedn bom spet dol...najbol da se ga pa bo minil
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:32:11
|
|
|
|
KatMat
|
se prej pa pojej en tablet...ker pol k si ga bos odprla ni dobr...ker tabletki full nacenjajo zobno sklenino...kr nared tko...pol pa lahk mal snopčka na zobek das...bo fajn razkuzl...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:33:12
|
|
|
|
KatMat
|
more bit odprt neki cajta pol se pa lahko naprej zdravi
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:34:16
|
|
|
|
Dudica1
|
a si ti kakšna šolana zobarca al kako tojk veš o tem
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:38:12
|
|
|
|
lake
|
Joj, ne govorte o zobarjih, grem raj srce operirat, kot k zobarju . Gledam oddajo o malih vragcih po tv, če bo moja tamala taka, kokr jih kažejo po teh oddajah, se mi bo zmešal . Mogoče bi mogl pr nas tud uvest neko službo s temi varuškami ki svetujejo in pridejo za en reden na dom, ker je tud pr nas velik takih trmastih otrok.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:41:35
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Joj, ne govorte o zobarjih, grem raj srce operirat, kot k zobarju . joj,kera tolažba... ma sej bo že raj grem pa bo neki cajta dobr kt pa zdaj k ni za zdržat...sm nevem zakaj boli k sm bla pa prejšn tedn dol
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:43:34
|
|
|
|
KatMat
|
velik vem o tem...poslus me...do špegla...pa z zobotrebcem ali pa z cem drugim spraski tabeli cement vn...vsaj mal da spustis pline zaradi katerih te boli...ampak ce ze zacnes dej cim vec pa pol fajn splahn...da gre tastar zdravil vn...ki je itak vir tvojih bolecin...ce mi ne vrjames-poklici katero koli ambulanto pa povej da ti ga zdravijo pa da te bilo za pop**** pa da mas itak kasneje zobarja ampak kaj lahko do takrat naredis...pa ti bodo rekl tko kr jest...odpri
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:46:47
|
|
|
|
KatMat
|
mene moj ni poslusu,pa ma krasne zobe res...(hvala bogu)ampak glih tako,ena mu ga je zdravila pa ga je kr naprej po mal bolel...pol se ognojek...ona mu ga je zapirala pa zdravil not dajala...pol pa vnetje+"zdravilo" pa sm ga nagnala pulit...hvala bogu ker smo edin tako ustavil nadaljni granulom...ampak ga je stalo enega zoba...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:47:54
|
|
|
|
Dudica1
|
hvala za nasvet...bomo probali sm kokr sm že neki ne gre ven pa da grem z štemarco... ma sej zdaj je mal pojenjal grem pa pol okrog 4h...bom pol poročala...aja pa še to sm slišala da v nosečnosti ni dobr tolk k zobarju hodit,a je to res
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:48:48
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat mene moj ni poslusu,pa ma krasne zobe res...(hvala bogu)ampak glih tako,ena mu ga je zdravila pa ga je kr naprej po mal bolel...pol se ognojek...ona mu ga je zapirala pa zdravil not dajala...pol pa vnetje+"zdravilo" pa sm ga nagnala pulit...hvala bogu ker smo edin tako ustavil nadaljni granulom...ampak ga je stalo enega zoba... sej jaz bi tud najraj rekla da naj mi ga ven da
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 13:59:59
|
|
|
|
KatMat
|
cim manj si zeli pult...ze tko bomo prehitr zgubil vse zobe... pravjo da v nosecnosti naj bi si popravu zobe...oz pred...ker gre zasnova vsa na otrocka...ampak spet...kemikalije ki jih unasamo v telo so tujek...eni pravjo da ne pridejo v obtok...ampak jaz mam o tem drugacno mnenje... predvsem inekcije (ki hvala bogu obstajajo!!!)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 14:02:06
|
|
|
|
KatMat
|
najlazje bos vn dobila tako da ob svoji sklenini v cement naredis luknjico... pol pa zapics not pa zmajes cementek tok da vn pade...tezje je ce se lotis na sredini
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 2. del 23.2.2009 14:04:15
|
|
|
|
KatMat
|
sem ze kr mal lacna...odpri se hladilnik!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?