|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 2. del
23.2.2009 13:11:20   
Anonimen
Ojla!

Danes sem bila na pregledu in pravi G, da je vse v najlepšem redu. Do sedaj sem se zredila 11 kg, obseg trebuha pa je 104 cm. V četrtek imam pa UZ. Komaj čakam, da spet vidim najinega user posted image .

Naslednji pregled imam 23.03.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4176
23.2.2009 13:12:53   
KatMat
evo fotkico sebe sem pa le nasla...ampak nimam useskov gor...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
23.2.2009 13:15:45   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image  super za pregled!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
23.2.2009 13:18:31   
Dudica1
ma ne morš verjet da me spet zob boliuser posted image user posted image user posted image najraj bi se udrla nekam...in to pomen da moram popoldne spet k zobarju!!!to je pa najhuj na svetu!!!

KATMAT pomoje bi zdaj pomagal en šnopček od tvojga atauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
23.2.2009 13:19:32   
Anonimen
KatMat ja, zadnjič me je nazjal, da sem se preveč zredila, danes je pa bil tiho kar se teže tiče. user posted image  Naj se raje posveti zdravju dojenčka, moje kg pa naj pusti na miru. Sama sebe dovolj poznam, da si ne bom dovolila, da mi bodo kg oteževale življenja. Važno, da sem zdrava.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4180
23.2.2009 13:22:19   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ma ne morš verjet da me spet zob boliuser posted image user posted image user posted image najraj bi se udrla nekam...in to pomen da moram popoldne spet k zobarju!!!to je pa najhuj na svetu!!!

KATMAT pomoje bi zdaj pomagal en šnopček od tvojga atauser posted image user posted image user posted image

nekje sem zasledila da mas zravilo not...a kluva?? 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
23.2.2009 13:22:25   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image za pregled...glede kg pa nima G.kaj rečt če res nimaš pretirane teže...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
23.2.2009 13:23:44   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

ma nevem tko me boli pol pa neha za neki časa pol pa spet...tud kluva ja...pa k boli mislim da mam zob žez cela usta velk...jaz ne vem kaj mi bo spet mogu delat k grem pol spetuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
23.2.2009 13:24:02   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Chiara82

KatMat ja, zadnjič me je nazjal, da sem se preveč zredila, danes je pa bil tiho kar se teže tiče. user posted image  Naj se raje posveti zdravju dojenčka, moje kg pa naj pusti na miru. Sama sebe dovolj poznam, da si ne bom dovolila, da mi bodo kg oteževale življenja. Važno, da sem zdrava.

user posted image user posted image user posted image  to si pa super povedala...

men dohtarca ni nc rekla pa sem v enmu mesecu pridobila 6kg...rekla je sam naj pazim...
bolj ko smo okrogle bolj smo sexi punce!!!bozajmo nase busije!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
23.2.2009 13:26:48   
Anonimen
Začela sem z 59 kg na 170 cm višine, sedaj pa imam 70 kg in prav nobeden mi ne reče, da sem se toliko zredila, ko jim povem koliko sem šla dejansko gor. Nosim pa še vedno kofekcijsko št. 38 ( seveda nosečniško).

Dudica1 žal mi je za tvoje bolečine, ne bi bila na tvojem mestu.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4185
23.2.2009 13:28:05   
KatMat

ma nevem tko me boli pol pa neha za neki časa pol pa spet...tud kluva ja...pa k boli mislim da mam zob žez cela usta velk...jaz ne vem kaj mi bo spet mogu delat k grem pol spetuser posted image

glede zob pa marsikaj vem...pejd pred spegu pa si zrofki tabel cement vn...ker ce te boli ko imas zdravilo not se ne zdravi prav...ga mors odpret...in to bi ti mogu vsak zobar povedat...ce boli!!!-odpri sama ce se le da...

ker ti ga bo vseeno on odpru...pa bos v trenutku cutila olajsanje....nared tko kt sm rekla da mal splahn da spucas luknco pol pejd pa spet do njega...ne sme ti ga zapret ce boli...
(ti ga bo z novim zdravilom.....)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
23.2.2009 13:30:00   
KatMat
ker to je kemikalija...lahko ti sproz reakcijo pa gre lepo naprej v granulomcek....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
23.2.2009 13:31:56   
Dudica1

ker to je kemikalija...lahko ti sproz reakcijo pa gre lepo naprej v granulomcek....

ja in pol bo spet dau zdravil not pa zaprl in čez en tedn bom spet dol...najbol da se ga user posted image pa bo minil user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
23.2.2009 13:32:11   
KatMat
se prej pa pojej en tablet...ker pol k si ga bos odprla ni dobr...ker tabletki full nacenjajo zobno sklenino...kr nared tko...pol pa lahk mal snopčka na zobek das...bo fajn razkuzl...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
23.2.2009 13:33:12   
KatMat
more bit odprt neki cajta pol se pa lahko  naprej zdravi

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
23.2.2009 13:34:16   
Dudica1
a si ti kakšna šolana zobarca al kako tojk veš o temuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
23.2.2009 13:38:12   
lake
Joj, ne govorte o zobarjih, grem raj srce operirat, kot k zobarjuuser posted image .

Gledam oddajo o malih vragcih po tv, če bo moja tamala taka, kokr jih kažejo po teh oddajah, se mi bo zmešal user posted image . Mogoče bi mogl pr nas tud uvest neko službo s temi varuškami ki svetujejo in pridejo za en reden na dom, ker je tud pr nas velik takih trmastih otrok.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
23.2.2009 13:41:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Joj, ne govorte o zobarjih, grem raj srce operirat, kot k zobarjuuser posted image .

joj,kera tolažba...user posted image
ma sej bo že raj grem pa bo neki cajta dobr kt pa zdaj k ni za zdržat...sm nevem zakaj boli k sm bla pa prejšn tedn doluser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
23.2.2009 13:43:34   
KatMat
velik vem o tem...poslus me...do špegla...pa z zobotrebcem ali pa z cem drugim spraski tabeli cement vn...vsaj mal da spustis pline zaradi katerih te boli...ampak ce ze zacnes dej cim vec pa pol fajn splahn...da gre tastar zdravil vn...ki je itak vir tvojih bolecin...ce mi ne vrjames-poklici katero koli ambulanto pa povej da ti ga zdravijo pa da te bilo za pop**** pa da mas itak kasneje zobarja ampak kaj lahko do takrat naredis...pa ti bodo rekl tko kr jest...odpri

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
23.2.2009 13:46:47   
KatMat
mene moj ni poslusu,pa ma krasne zobe res...(hvala bogu)ampak glih tako,ena mu ga je zdravila pa ga je kr naprej po mal bolel...pol se ognojek...ona mu ga je zapirala pa zdravil not dajala...pol pa vnetje+"zdravilo"  pa sm ga nagnala pulit...hvala bogu ker smo edin tako ustavil nadaljni granulom...ampak ga je stalo enega zoba...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
23.2.2009 13:47:54   
Dudica1
hvala za nasvet...bomo probali sm kokr sm že neki ne gre ven pa da grem z štemarco...user posted image user posted image user posted image
ma sej zdaj je mal pojenjal grem pa pol okrog 4h...bom pol poročala...aja pa še to sm slišala da v nosečnosti ni dobr tolk k zobarju hodit,a je to resuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
23.2.2009 13:48:48   
Dudica1

mene moj ni poslusu,pa ma krasne zobe res...(hvala bogu)ampak glih tako,ena mu ga je zdravila pa ga je kr naprej po mal bolel...pol se ognojek...ona mu ga je zapirala pa zdravil not dajala...pol pa vnetje+"zdravilo"  pa sm ga nagnala pulit...hvala bogu ker smo edin tako ustavil nadaljni granulom...ampak ga je stalo enega zoba...

sej jaz bi tud najraj rekla da naj mi ga ven dauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
23.2.2009 13:59:59   
KatMat
cim manj si zeli pult...ze tko bomo prehitr zgubil vse zobe...

pravjo da v nosecnosti naj bi si popravu zobe...oz pred...ker gre zasnova vsa na otrocka...ampak spet...kemikalije ki jih unasamo v telo so tujek...eni pravjo da ne pridejo v obtok...ampak jaz mam o tem drugacno mnenje...  predvsem inekcije (ki hvala bogu obstajajo!!!)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
23.2.2009 14:02:06   
KatMat
najlazje bos vn dobila tako da ob svoji sklenini v cement naredis luknjico... pol pa zapics not pa zmajes cementek tok da vn pade...tezje je ce se lotis na sredini

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
23.2.2009 14:04:15   
KatMat
sem ze kr mal lacna...odpri se hladilnik!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?