Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:23:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Parking - Osjek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:24:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho mogoče je pozabil da so počitnice in je pol spet mal scene naredil da mu nebi bilo treba v šolo hahahahhahh ja vrajt, sem mu zagrozila, da dokler mi skup ne pade, si kaj ne zlomi, bruha gre v šolo, na plavanje ali bilo kam drugam ali pa do dr., seveda izber potem , da ga čudežno ne boli več Ja tako pa se dečika znajdejo saj smo bile me iste sam ko se spomnem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:24:31
|
|
|
|
barbaw
|
A je katera gledala prejšnjo nedeljo A s ti tud not padu ko je bila Salome v oddaji? A je imela tisto pravo krzno na obleki?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:25:00
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Parking - Osjek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:25:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je katera gledala prejšnjo nedeljo A s ti tud not padu ko je bila Salome v oddaji? A je imela tisto pravo krzno na obleki? nisem gledala tako da ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:26:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Parking - Osjek Groza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:26:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A je katera gledala prejšnjo nedeljo A s ti tud not padu ko je bila Salome v oddaji? A je imela tisto pravo krzno na obleki? jz sem mal na čase gledala, ampak ne vem ali je bilo pravo krzno ali ne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:27:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi? ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem Jaz mislim da so že začeli poskušati kje so meje in uveljavljati svoje. Prav vidim razliko pri Nii, ko joka joka in ko joka sitnari za brezveze (ponoči mislim). Pa jo kaj mantra zobki...ali pač rogovili?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:27:28
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Parking - Osjek Groza. zgleda da so lovil senco
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:27:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Parking - Osjek zakva bi se pa človek matral in v bokse parkiral
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:29:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi? ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem Jaz mislim da so že začeli poskušati kje so meje in uveljavljati svoje. Prav vidim razliko pri Nii, ko joka joka in ko joka sitnari za brezveze (ponoči mislim). Pa jo kaj mantra zobki...ali pač rogovili? ja to razliko vidim tudi jaz. drugače pa ji gre 6 zobkov hkrati vem ena enkica je že čisto zunaj, druga enkica so samo še š**** zunaj, dvojkice so tik pod površjem, trojkice so pa čisto bele in zatečene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:29:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Parking - Osjek zakva bi se pa človek matral in v bokse parkiral mogoče se bojijo, ker ne znajo v črte parkirat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:29:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober večer Evo mi smo se pa danes malce potepali, nas je brat opd mojega lubija povabil na kosilo, ker je praznoval 23 let Popolan pa smo imeli obiske. Mi je mami od moje kolegice zrihtala nekaj materiala za poročna vabila, tako da sedaj samo še nekaj dodatkov kupim in jih lahko začnem počasi izdelovati Boš jih sama delala, super! Jaz tudi, najverjetneje, zmojo sestro, sem včeraj na sejmu nekaj idej dobila... Kakšne težave pa so tole z Manco? glavni ralog so zobki, kaj pa je še zraven pa pojma nimam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:30:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Parking - Osjek zakva bi se pa človek matral in v bokse parkiral mogoče se bojijo, ker ne znajo v črte parkirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:30:18
|
|
|
|
nia5
|
Grem sanirat rito, se mi je spet podelala 5 minut potem ko sem jo previla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:30:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Hvala vsem da ste pohvalile mojga piščančka! Tajda in Alja tole najprej, grem malo preletet, če bom zmogla sedet tak dolgo, križ me ponovno na polno ubija! Eh ti boga, mogoče si pa občutljiva na vreme, pa te zato v slabem vremenu še bolj boli križ. vreme zagotovo tudi malce pripomore
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:32:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi? ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem Jaz mislim da so že začeli poskušati kje so meje in uveljavljati svoje. Prav vidim razliko pri Nii, ko joka joka in ko joka sitnari za brezveze (ponoči mislim). Pa jo kaj mantra zobki...ali pač rogovili? ja to razliko vidim tudi jaz. drugače pa ji gre 6 zobkov hkrati vem ena enkica je že čisto zunaj, druga enkica so samo še š**** zunaj, dvojkice so tik pod površjem, trojkice so pa čisto bele in zatečene da bodo čimprej zunaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:32:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Grem sanirat rito, se mi je spet podelala 5 minut potem ko sem jo previla To se je meni zgodilo včeraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:33:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Grem sanirat rito, se mi je spet podelala 5 minut potem ko sem jo previla če je pa tako fino kakat v svežo pleničko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:33:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, nia5, za tisočko!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:33:48
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** no evo mi je celo uspelo kavo spiti in malce poklepetati z mojo mami in staro mamo. pa za nazaj sem prebrala.... madona sta pa klafale kot nore Manco sem prd pol ure z mukami spravila spat. jaz res ne vem al se ta otrok boji, da bo kaj zamudil al kaj če bo malo spal Mogoče pa ne rabi več toliko spanja, a je sitna ko ne spi? ma jz zastopim, da rabi bolj malo spanja. Ampak da mi ponoči spi cca.2 uri in potem celo noč rogovoli in počne neumnosti tega pa ne razumem Jaz mislim da so že začeli poskušati kje so meje in uveljavljati svoje. Prav vidim razliko pri Nii, ko joka joka in ko joka sitnari za brezveze (ponoči mislim). Pa jo kaj mantra zobki...ali pač rogovili? ja to razliko vidim tudi jaz. drugače pa ji gre 6 zobkov hkrati vem ena enkica je že čisto zunaj, druga enkica so samo še š**** zunaj, dvojkice so tik pod površjem, trojkice so pa čisto bele in zatečene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:34:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Grem sanirat rito, se mi je spet podelala 5 minut potem ko sem jo previla če je pa tako fino kakat v svežo pleničko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:34:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kaj pa se je pri vas dogajalo čez noč? Vreščanje, jokanje, vreščanje, .... ene 4 ure, mogoče celo več. ojoj boba Maja in ti. upam, da bo nocojšnja noč boljša in da se bosta obe naspali in spočili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:35:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** kaj pa se je pri vas dogajalo čez noč? Vreščanje, jokanje, vreščanje, .... ene 4 ure, mogoče celo več. ojoj boba Maja in ti. upam, da bo nocojšnja noč boljša in da se bosta obe naspali in spočili
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:35:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Ojoj a vidve sta tudi bolne. Pa kdaj bo končno konec te zime in mraza, da bo tudi naše zdravje boljše Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grem poskusit malo za nazaj prebrat.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.