Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 10:57:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 morm povedat! je prišel v čet domov in pravi, da so edinega od 6ih dali v LJ, ostale pa v KR. in danes štarta pred 6.uro, da bo pravi čas v LJ, kjer izve, da ne bo v LJ, ampak v MB! jupiiii!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 10:59:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Ojej Tally , a se boš šla kaj pokazat k zdravniku?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:00:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj naj ti rečem? Veš, kolikokrat se dobesedno zjokam sredi noči, ker imam občutek, da se mi bo kar utrgalo Ampak nimam izbire Drži se Verjamem, da se zjočeš. Jaz sem se tudi občasno, ko nismo in nismo spali. Drži se draga naša prijateljica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:01:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no se morem mal pohvalit... Nejc je včeri naredu sam dva koraka, od do mene.. ..sej vem da to še nič ne pomeni, ampak sploh nima straha in se kr spusti. Jeeeeeeeeeeeeej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:02:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaj razmišljam ali naj dam Majo v posteljico spat ali naj grem na sprehod. Če grem na zrak se bom ful dobro počutila, če pa grem ležat pa ne vem kako bo, če se bo zbudila po pol ure. jaz šibam ven sneži , ne morem niti na sprehod Je pa Hb že zaspala, zdaj pa grem še jaz ležat. sneži?! Filip je ratal tako sitn da sem ga dala kar spat, tako da bo treba še mal počakat z vozičkanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:02:49
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kje pa je Anitka??? sem hotla že vprašat pa sem rekla da bom še malo počakala Tukaj sem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:03:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti... Verjamem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:03:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
- LOKAL
Klošar je na cesti prosil mimoidočega: "Prosim, dajte mi stotaka, ker sem lačen!" "Tistim, ki me na cesti prosijo za denar, ne dam nikoli nič!" mu je zabrusil možakar. "Kaj pa naj? Naj odprem svoj lokal?" - PRVA
Ko se je nekega večera Eva vrnila domov jo je Adam premlatil. "Zakaj me pa tepeš?" je presenečeno stokala Eva. "Zato ker mi ne gre iz glave, da si v posteljo zlezla s prvim, ki si ga srečala!" - NEŽNOST
Turist iz Evrope je pripotoval v Afriko. Med potovanjem je v neki pokrajini zagledal nenavaden prizor. Bušmani so na neki jasi spolno občevali z nosorogi. Skomignil je z rameni in šel naprej. Na naslednji jasi je naletel na enak prizor. Na tretji jasi zopet. Ko je prišel na četrto jaso, je na njej zagledal nosoroga, okoli pa nobenega domačina. "Bom pa še jaz poskusil!" si je dejal, stopil do nosoroga, si odpel hlače in pričel občevati z njim. Naenkrat je zaslišal smeh in okoli sebe je zagledal množico domorodcev, ki so umirali od smeha, ko so ga opazovali. "Kaj pa je tako smešnega?" je vprašal domačine. "Saj tudi vi spolno občujete z nosorogi!" "Tudi, samo ne s tako grdimi nosorogi!" mu je odgovoril eden od domorodcev. - BREZUPNO
Sonja je obiskala učiteljico v bolnišnici. Sošolci so želeli izvedeti, kako je z učiteljico. "Nobenega upanja ni več!" pojasni Sonja. "Pojutrišnjem bo že v šoli!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:03:59
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa sem Vidku pripravila malico, zunaj je že pripravljen voziček, Videk še spi, sonček se je pa skril. Pa vseeno takoj po malici grema malo ven, ker meni že tudi malo primanjkuje lufta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:04:38
|
|
|
|
Srčekgirll
|
- SVEŽ ZRAK
"Čudno, da mest ne zidajo na deželi, kjer je svež zrak," se čudi meščan, ki preživlja počitnice na kmečkem turizmu. - "Natakar, ali še imate belo vino,ki sem ga pil včeraj?"
"Imamo!" "Potem mi pa prinesite črnega." - MRZLA JUHA
Natakar, moja juha je hladna! "Saj ni čudno, ko pa ste jo naročili pred eno uro." - ZAPEČENI ZREZKI
V tovarniški kantini se je mlad uslužbenec pritoževal nad preveč zapečenim zrezkom. "Dragi gospodič," je rekel kuhar," jaz sem zrezke pekel že, ko so vas še dojili." "In zakaj jih servirate šele sedaj?"
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:04:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dobro jutro, jaz sem tako žalostna, moja pikica je včeraj zbolela in je tako boga, iz noseka teče non stop, pa še kašlja zraven . Ponoči je bilo hudo, tako da sma obe danes . Včeraj sem praznovala roj dan in vas nisem nikakor uspela prit poluknit, saj veste polna bajta pa to . Grem poskusit malo za nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:05:07
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, Vid je zaspal prvo rundo, upam da dolgo (1h30min ). Jst bom pa tud mal zalegla, če ne bom mogla slučajno babico ( od Vidka prababico)frizirat ( k se mi nč ne da ). Kaj bo dns 15.del padel? Če bomo vredu tipkovnice zagnale, bi lahko danes 15 del padel. Zato kar veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:05:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho Med počitnicami pa res ne more bit bolan. Je na hitro okreval, to mi je znano, samo mene je skoz pred kontrolko nekaj bolelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:06:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** Jaz to vem... Samo raje bi da bi podnevi pil pa ponoc spal. Ker se mi ze blede od neprespanosti... Verjamem Tole pa mora bit hudo, če se tebi ki potrebuješ malo spanja že blede.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:07:11
|
|
|
|
hijenca
|
Nekdo mi trka v kinderpetu. Mislim, da se je škratek zbudil. Zdaj pa grema papat kompot (jabolka in hruška) s keksi seveda .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:09:13
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho mogoče je pozabil da so počitnice in je pol spet mal scene naredil da mu nebi bilo treba v šolo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:09:32
|
|
|
|
aurora28
|
Dobro jutro oz. dober dan. Šele zdajle pijem 1. kavo, ker Gal je ubitačen , nevem kaj mu je, ampak kar tečnari. Noče biti v stajici, nenehtno hoče biti v hojici, kar spet ni vredu, da je veliko časa v njej, potem na rokah se spet buni....a gre kak zob al kaj Sem mu dala calpol in je prejle zaspal, čeprav zdajle že čujem neko miganje po angelcaru. Za vse, ki danes praznujejo iskrene čestitke, še iz naše strani. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... Mi je znano, tudi Gal ga sračka že tri dni Anitka a še ti dojiš? Midva se še vedno dojiva in počasi bom pipico zaprla (to že nekaj časa govorim, ampak mi ne rata), ampak jo bom res počasi. Moram se pripravit psihično, verjetno bo potem Gal pil malo več ostalih tekočin, ker odkar se dojiva on ne želi piti ostalo, ampak takrat bo primoran. Se bo pa drl, kaj mi naj. Ker tole mi je že fulllll tečno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:09:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally mafi hvala z a opozorilo čupkota jutri peljeva k P , ne bom pozabila. hvala tudi vsem za pomoč okrog kuhinje , pa še malo poročam o naši noči. Emilija je spala kot ponavadi, mene je pa neki matralo pa še zdej ne vem kaj mi je bilo. ob 3 so me zbudile bolečine v trebuhu okrog šivov in postajalo mi je čedalje slabo, pa sem mojega zbudila in šla v kopalnico, on je prišel za mano in je rekel dasem bila tolk bleda skoraj že rumena in da sem v nezavest padla . to je trajalo kakšne pol ure da sem se spet kolko tolikko normalno počutila in šla nazaj ležat. še dobro da je bil doma si sploh ne predstavljam kaj bi naredila če bi bil v nočni jaz pa v nezavest padem . to se mi še nikoli ni zgodilo Ojej Tally , a se boš šla kaj pokazat k zdravniku? Definitivno je potrebno do zdravnika. Tally, ne odlašaj, preventiva je bolje kot kurativa!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:09:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho A ga je kaj napihalo? Ne da bi vedela. Je pa prehlajen in sumim bolj na nosek. No upam, da je mimo in ne bo težav.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:10:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kake reklamacije? Samo ena polica je manjkala in so jo dostavili v 10 dneh. Dokaj OK. Poznam pa nekaj primerkov, ki so se jim reklamacije vlekle in vlekle. Samo to je kar pogost pojav pri kuhinjah.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:10:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: kaj imamo danes dead line za 15 del????? A ressssssssss? Kje sem pa to spregledala? Katera je na vrsti? Ne vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:11:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Kje pa je Anitka??? verjetno se potepa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:12:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kje se pa ti skrivaš? Mal sem pucala kuhinjo. Moram izkoristit, ko je Andraž doma, ker se z Aljo igra Ga pa ne boli več uho mogoče je pozabil da so počitnice in je pol spet mal scene naredil da mu nebi bilo treba v šolo hahahahhahh ja vrajt, sem mu zagrozila, da dokler mi skup ne pade, si kaj ne zlomi, bruha gre v šolo, na plavanje ali bilo kam drugam ali pa do dr., seveda izber potem , da ga čudežno ne boli več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:14:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dobro jutro oz. dober dan. Šele zdajle pijem 1. kavo, ker Gal je ubitačen , nevem kaj mu je, ampak kar tečnari. Noče biti v stajici, nenehtno hoče biti v hojici, kar spet ni vredu, da je veliko časa v njej, potem na rokah se spet buni....a gre kak zob al kaj Sem mu dala calpol in je prejle zaspal, čeprav zdajle že čujem neko miganje po angelcaru. Za vse, ki danes praznujejo iskrene čestitke, še iz naše strani. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla joj jaz ne vem več kaj je s tem mojim otrokom. čez dan ni spala paktično nič in še sedaj ne in ne it spat. sedaj dremlje mojemu na rokah, samo se bojim da ne bo dolgo trajalo sem vam pa pozabila povedat, da sva bile danes pokonci praktično od 3h zjutraj . do 8ih zjutraj je zadremala ene 3 po 15 minut na mojih rokah ko sva se preselili v dnevno sobo, čez dan pa je spala 2x v avtu po dobre pol ure, ..... Mi je znano, tudi Gal ga sračka že tri dni Anitka a še ti dojiš? Midva se še vedno dojiva in počasi bom pipico zaprla (to že nekaj časa govorim, ampak mi ne rata), ampak jo bom res počasi. Moram se pripravit psihično, verjetno bo potem Gal pil malo več ostalih tekočin, ker odkar se dojiva on ne želi piti ostalo, ampak takrat bo primoran. Se bo pa drl, kaj mi naj. Ker tole mi je že fulllll tečno. za tečnobico in da se čimprej odvadi dojenja s čim manj težavami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 14. del :)))) 23.2.2009 11:14:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella kje si ti naročila svojo kuhinjo? Kranj, Jesenice, Ljubljana? V KR Kake reklamacije? Samo ena polica je manjkala in so jo dostavili v 10 dneh. Dokaj OK. Poznam pa nekaj primerkov, ki so se jim reklamacije vlekle in vlekle. Samo to je kar pogost pojav pri kuhinjah. Vem ja. Moji sestri so prinesli napačno barvo vratc. Razmišljam o novi kuhinji, vem kakšno bi rada imela, ampak me kar boli ob misli, da bi šla gledat naokrog. Prvo si moram še zmislit, če bomo dali večje okno. Moram si jo izrisat, da vidim kaj sploh bom. Malo mi volje primankuje.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.