Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:04:21
|
|
|
|
barika
|
Eh, naš je tak, da ko vidi nahrbnik ali sling kr skakat začne . Zdej pa čakamo na lepo vreme za Kunigundo ali Celjsko.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:10:37
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Eh, naš je tak, da ko vidi nahrbnik ali sling kr skakat začne . Zdej pa čakamo na lepo vreme za Kunigundo ali Celjsko. hehe, fajn, da je navdušen! Upam, da bo naša tud, ko bo tako daleč. Na Celjski in Grmadi pa je glih danes moj bil in pravi, da vreme očitno sploh ni ovira, je ful folka gor hodilo. No, če greš z otroki, je res boljš počakat lepše vreme. Pred tedni, ko sma šla pa skupaj gor, je blo tud tak čudno vreme, pa vseeno kar dost ljudi. Ej, ne vem al se sam meni zdi, al se zadnje čase ful veliko ljudi spravi hodit po bližnjih hribih? Ne glede na vremenske razmere. Kar je seveda pohvalno.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:11:22
|
|
|
|
Bethany
|
Jah, nič. Naša dva spita, se jima grem pridružit.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:13:45
|
|
|
|
barika
|
Lani je bilo na CEljski vsak vikend veliko gužve. Marsikdo gre gor, da si malo možgane prezrači , še boljše je pa iti gor na nedeljsko kosilo bom vidla, kok bom jaz letos hodila s trebuhom gor, no vsaj ene 5x bi rada šla, sem pa predlani v 7. mesecu nosečnosti prehodila celo Roglo, meni je fuuul pasalo, nič bolelo, kot da ne bi bila noseča, ljudje so me pa samo čudno gledali.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:14:04
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Jah, nič. Naša dva spita, se jima grem pridružit. lahko noč
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:32:47
|
|
|
|
martka
|
jaz pa sem tega nagledala
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:36:03
|
|
|
|
martka
|
je pa Salewa
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:36:08
|
|
|
|
barika
|
Martka, baje ga ni čez Deuter in še enega (ne spomnim se imena), je pa en naredil študijo o teh nahrbtnikih, in baje ravno pri teh dveh ne boli hrbtenica ob daljši nošnji otroka. se pa uporabljajo do 22 kg.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 16:36:35
|
|
|
|
barika
|
sem se spomnala .. vaude (nekaj takega).
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 17:19:32
|
|
|
|
Lolita23
|
Nahrbtik ali kengurujček malo mi je le težko dat toliko denarja za nahrbtnik, vendra pa ja mi smo kar popotnik, jaz bi rada še enkrat šla čez Pohorje, pa še par hribov moram osvojit. Me pa zanima, kateri kengurujčki so v redu, kake izkušnje imate z njimi????
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 18:16:52
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Nahrbtik ali kengurujček malo mi je le težko dat toliko denarja za nahrbtnik, vendra pa ja mi smo kar popotnik, jaz bi rada še enkrat šla čez Pohorje, pa še par hribov moram osvojit. Me pa zanima, kateri kengurujčki so v redu, kake izkušnje imate z njimi???? kengurujčki za otroke sploh niso priporočljivi. jaz ko vidim v kakšni trgovini mamico, ki takle otroka nosi, se mi otrok kr zasmili. vse visi roke, noge, pa telo v pokončnem položaju (govorim za otroke do 3-4 mesecev starosti), verjwtno ni glih najboljš za hrbtenico vsak pa naj naredi po svoje ..
< Sporočilo je popravil barika -- 22.2.2009 18:17:19 >
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 20:46:53
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija Dan dekleta! Evo še mene malo na raport! Najprej imam eno vprašanje! Ali je imela katera močne krče v spodnjem delu trebuha...to so tako močne bolečine da ko hodiš ali vstaneš tako zaboli da te kar skupaj potegne in ne moreš ne naprej ne nazaj... Pa trebuh me tudi zaboli če se z njim dotaknem česa...naprimer...prejle sem prala posodo in sem se s trebuhom dotaknila elementa in me je full zabolelo... Te bolečine so v predelu jajčnikov in mehurja.... Jaz sem prej imela špikanja in majnše bolečine in vem da to prihaja zaradi rasti maternice... Ampak takih bolečin ki jih imam zadnje tri dni pa nisem imela... Redno grem tudi na blato tako da vetrovi odpadejo... Razmišljala sem da grem zdravniku ampak se mi zdi bedasto zganjat paniko če je to nekaj normalnega... rajši pokliči in vprašaj zdravnika, ponavadi so značilne manjše bolečine in špikanje v spodnjem predelu trbuha zaradi širjenja maternice, o takšni bolečini kot si jo pa ti opisala prav na dotik pa še nisem slišala, lahko da je pri tebi še bolj izrazito, sam sej veš kako pravijo boljše vprašat kot pa se sekirat brezveze, mislim da na forumu nismo dovolj pametne za odgovor..... žal
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 20:49:07
|
|
|
|
m a j c i k a
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika mi ne, moj pa ful (jaz ga ne nosim, ker sem prešvoh), se pa nahrbtnik lepo naštima po telesu človeka, in moj ki ima kar probleme s križem in hrbtenico, pravi,da ga lahko nosi ure in ure (enkrat skoraj 5 ur, s pol urnim premorom). Zgleda super stvar, pa še mali ful uživa. Drgač pa mi je tvoj partner ful znan pa ne vem od kod.... a je mogoč hodu na drugo osnovno v C razred, mislim da bi lahk tja pasal?!
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 20:56:18
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a IZVIRNO SPOROČILO: barika mi ne, moj pa ful (jaz ga ne nosim, ker sem prešvoh), se pa nahrbtnik lepo naštima po telesu človeka, in moj ki ima kar probleme s križem in hrbtenico, pravi,da ga lahko nosi ure in ure (enkrat skoraj 5 ur, s pol urnim premorom). Zgleda super stvar, pa še mali ful uživa. Drgač pa mi je tvoj partner ful znan pa ne vem od kod.... a je mogoč hodu na drugo osnovno v C razred, mislim da bi lahk tja pasal?! Ja, hodil je v C razred in zdejle mam na jeziku kako mu je ime in kako se piše, pa se ne morem spomnit. Vem da se menda piše neki na S... Pa tam iz sosednjega bloka je bliz mene. Ja, je naš sosošolec. Zdej mamo vse pokrite v paralelki. Mi2 z betty80 sma A, majčika ti si B, on pa iz C, heh...
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 21:22:11
|
|
|
|
katja_p
|
Študija o nahrbtnikih: js jo mam na kompu v pdf obliki
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 22.2.2009 21:54:38
|
|
|
|
barika
|
DAli imaš ZS
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 23.2.2009 7:13:20
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a rajši pokliči in vprašaj zdravnika, ponavadi so značilne manjše bolečine in špikanje v spodnjem predelu trbuha zaradi širjenja maternice, o takšni bolečini kot si jo pa ti opisala prav na dotik pa še nisem slišala, lahko da je pri tebi še bolj izrazito, sam sej veš kako pravijo boljše vprašat kot pa se sekirat brezveze, mislim da na forumu nismo dovolj pametne za odgovor..... žal Hvala Majčika, danes je že bolje... kako so tvoje pupike...je Tija kaj bolje, ji je padla temperatura... Ko boš imela kaj časa za čvek pokliči ali piši... Lepo bodi!!
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 23.2.2009 9:44:36
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Tole je pa link: http://tehnicnastran.googlepages.com/Nahrbtnikizanosenjeotrok.pdf od tega gospoda sma midva kupila nahrbtnik .. res zaupanja vreden človek (pa še malo ceneje je prišel nahrbtnik kot v trgovini) Mi tud mislimo od tega ga kupit, razn če dobi Bethany še kako boljšo ponudbo.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 23.2.2009 9:47:00
|
|
|
|
katja_p
|
Juuuttttrrrooo!! Naša še kr spi. Zjutraj sma jedle ob 5.30, zdej pa aja. Pred kako urco je začela neki godrnjat, sm ji dala dudo nazaj in je v šusu zaspala. jo bom kr pustila, da se naaja. Zadnje dni ful spi pa se pol kr mal ustrašim, da je kaj narobe z njo, da se mi ne naredi tako kot martki. Zjutraj sem ji še nos ščistila, ker je zlo težk dihala in je kr kašljat začela zraven. Ampak niamam pa občutka, da bi bla kaj bolna.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 23.2.2009 9:53:52
|
|
|
|
Naty*Taja
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka ta ima glasbo in zunanji rob se v ograjo dvigne Men se tale dopade - kje pa ga imajo? Se je meni tudi nekaj takega zgodilo, kot tebi!! Jebela cesta, da ne posojam več stvari!
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 23.2.2009 10:10:44
|
|
|
|
Bethany
|
Jutrooo, tak je blo fajn spat, pa me telefon zbudi, pa še neka neznana številka... Bemti!! Katja, kdaj grema spet v mesto, probat srečo na CSD? Vreme zgleda kr stabilno, je bila slabša napoved.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 23.2.2009 10:26:40
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja IZVIRNO SPOROČILO: martka ta ima glasbo in zunanji rob se v ograjo dvigne Men se tale dopade - kje pa ga imajo? Se je meni tudi nekaj takega zgodilo, kot tebi!! Jebela cesta, da ne posojam več stvari! Men je tud tale všeč. sploh če lahk ograjco narediš, je fajn! Naša se že tak premetava, da se mi je zadnjič znašla sredi sobe na parketu, položla sem jo pa pod takšen igralni center, sam nima ograjce.
|
|
|
|
RE: Celjanke z okolico - 2.del 23.2.2009 10:48:35
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja IZVIRNO SPOROČILO: martka ta ima glasbo in zunanji rob se v ograjo dvigne Men se tale dopade - kje pa ga imajo? Se je meni tudi nekaj takega zgodilo, kot tebi!! Jebela cesta, da ne posojam več stvari! Izmed obeh, ki si jih dala na izbiro, se tud men tale bolj dopade.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?