Bethany
|
UUf, ste se razpisale, pa me samo par urc ni blo gor. Potem pa mal skočim pogledat, medtem ko kosilo kuham (ja, danes imamo bolj pozno), pa berem in berem, pa se mi skor čebula prižge. Ja, Katja, tole pa bo eurski zalogaj. No, pa sej, če kupuješ stvari, ki ti bojo prav prišle, se itak splača. Najbolj zoprno je nekaj kupovat, ker je teb pač všeč, potem pa ugotoviš, da sploh ne pride tak prav, kot si mislil. Ej, eno pisano plišasto bibo pa je naša dobla s telegramom. Je taka ful velika. Praviš, da je bila Tjaši všeč? Jo morem pol mal angažirat, če bo Elini tudi. Zdaj, ko že tak opazuje stvari. Pišuka, tulk je vsega dobla ob rojstvu, pa še takrat ni bilo aktualno, da sem pospravila, zdaj pa kr pozabim na te stvari. Tak se mi je zgodil s copatki, tudi od telegramov. Pa sem jih zadnjič vidla na Tjašinih nogicah, da sem se spomnila na njih. Na srečo so še prav in še bojo neki časa. Posteljica: naša ima kinderped od Lip Poljčane, taka kot je pri Recinko. Pa je ok. Do kakih dveh, treh let bo, pa ziher bo prej nova posteljica, ko se bo otroška sobica ornk zrihtala. Mi je pa Stokke-jeva tudi bila fuuul všeč, sam taaaak dragaaaa! Sej vem, je res za dolgo, sam mi je blo kr težko dat naenkrat 700 eur, to je 7x več kot ta, ki jo ima. Nahrbtnik: mi ga tudi kupujemo, ima moj že enga ful fajnega nagledanega, sam ne vem kire firme, baje je "mercedes" med nahrbtniki. Pa po vezah ga boma mogoč dobila za 120 eur, drugače stane več kot 200. Je pa tud tak, kot je Katja opisala.
|