|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
20.2.2009 13:08:47   
eva Ana
altaja, bom v torek pojedla eno milko preden grem not user posted image , bom imela izgovor!

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
20.2.2009 14:17:27   
oktavija
Rubin. lepo bi bilo da se javiš nosečkam po IVF, ker imam občutek da ne vedo zate in mislim da bi bile zelo vesele!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
20.2.2009 14:42:36   
kepica
hej punce
joj, ta utrujenost. Se mi zdi, da je še večja, kot v prvi nosečnost. Včeraj sem spala od 17-20h, potem od 21-22h pred TV, potem pa še od 23h-5h zjutrajuser posted image user posted image user posted image  in komaj vstalauser posted image  Še dobro, da imam pridnega moža in mirnega otroka. Mož je ta čas lepo pospravil kuhinjo po kosilu, potem sta pa z malim gledala risanke in sestavljala kocke, mene pa pustila spatuser posted image  Je tako pasalo, da bomo kmalu ponoviliuser posted image

Kar se tiče prsi je pri meni obup. Že tako imam 75/D, sedaj sem prišla na tako številko, da jih v H&M, kjer sem prej kupovala modrčke, nimajo večuser posted image  Tako, da nosim premajhne modrčke in iščem, kje bi lahko čim prej kaj dobilauser posted image  

Včeraj sem bila na lovu za hlačami. Sem šla samo pri nas v KR pogledat v C&A, kjer me je skoraj na rit vrglo, ko sem videla ponudbo. Same vreče z elastikamiuser posted image  Sva se že z možem zmenila, da bova šla naslednji teden v Avstrijo v H&M, nekaj pa bom dobila od prijateljice. Pa čevlje si moram kupit. Še vedno hodim okoli v petah in me je strah, da bi letela po stopnicah.
Jupi, danes pa sem napolnila 11 tednovuser posted image  Še dober teden do NSuser posted image
Jutri gremo pa v maškare. Uh, spet bo vikend hitro minil.

Lep vikend vam želim in pobožajte svoje bušijeuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
20.2.2009 15:05:53   
Lenck

IZVIRNO SPOROČILO: Nataša31

POzdravček punce!

Da še jaz poročam iz pregleda. Bilo je superuser posted image . Noseči smo 9t1dan, a je to 9 ali 10. teden? Veliki smo 2.5 cm, srček bije, je že sesal/a prstuser posted image .
Naslednji pregled imam pri Pušenjaku NS, pri moji G pa šele čez 5 tednov? Je to OK, se sploh ne spomnim iz 1. nosečnosti.
Drugače pa še ne noseim nosečniških oblačiluser posted image Imam še od prve trebušček in par kilc prevečuser posted image
No, uživajte vikend!
LP
Nataša

Nataša, jaz sem imela zadnji pregled zadnje dni januarja, naslednji pa bo šele 19. 3., torej skoraj dva meseca kasneje, pa je tudi ok. Če ni potrebe, nima smisla drezat. Dokler sem krvavela, sem hodila na 10 dni, sedaj pa pač ne bom, ker je hvalabogu bolje user posted image 5 tednov tudi ni toliko, hitro mine...

9 tednov in 1 dan pomeni, da si v desetem tednu.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
20.2.2009 15:26:16   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Jutro!

Pišem drugič, ker mi je napisalo We are sorry, user posted image , sem si pa pozabla skopirat.

KAdar ti to napiše na tisti tekst we are sorry klikni z desno tipko na miški in potem klikni Nazajuser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
20.2.2009 15:42:01   
Bety11
Pozdravljene punce!

Čestitke za uspešno opravljene preglede in bliža se konec nevšečnostim, hvala Bogu!!!

Prehitro sem bila vesela in sem mislila, da slabosti ne bo več...Pa še vedno se premetavam in grozno trpim.....user posted image user posted image user posted image

Mislim si, da če ne bi nič bilo iz tega otročička, tudi slabosti ne bi bilo...In potem lažje zdržim vse skupaj....Danes so mi celo solze šle na oči, ker je bilo vsega skupaj v trebuhu preveč...Zanimivo, pa nič ne bruham....Samo se matram, masiram trebuh, ležim in zibam levo in desno.......Pijem vode na tone, samo da me mine....In nič ne vem, kaj lahko jem in kaj ne...

Jaz se malo igram s testi...Tistimi nosečniškimi...user posted image ...Pomočim v urin in opazujem, kako hitro se bo črtica pobarvala, koliko in če bo že temna pred kontrolno črtico....user posted image user posted image ...Kupim si FS test in se igram....Jah....Pomaga mi umirjati živce....Pa itak vem, da test zdaj nima nobenega pomena, ker tudi če se ne bi otrok pravilno razvijal, bi testi bili pozitivni zaradi prisotnosti tkiva in nič drugega...No..ja....Nekaj moraš delati narobe, če hočeš biti Človek....user posted image

Seks.....hmmm...odpovedala sem se mu....Lahko pa povem, da sem bila v nosečnosti s fantki zelo pohotna user posted image user posted image user posted image ....S punco ne tako.....Mogoče je razlog temu testosteron, ki se izloča v večjih količinah, ker nosiš fantka...Mogoče?!?!

Ali je vama vroče??? Od zunaj je -13 C, jaz pa imam balkon na stežaj odprt in oblečeno majčko s kratkimi rokavi....Pa mi je prav luštno....Umrla bi, če ne bi imela vedno svež dotok zraka v pljuča...In moji doma bežijo od mene pravio, da nisem normalna.....Saj nisem..user posted image user posted image

Imejte se lepo.....Pomlad bo prinesla olajšanje in konec skrbi.....user posted image

LP

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
20.2.2009 16:00:39   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: sontschica

punčka10 in vila MaLiNa sporočite kako je šlo na pregledu in na NS.

user posted image

Joj... čim se je približeval čas pregleda, sem bila živčna -  v upanju na najboljše rezlutateuser posted image  in so tudi bili, vrednost za Downov sindrom je bila 1:17623user posted image , bravo za nas, pa še nosek se je lepo videluser posted image  Je pa ginekolog prvo vse razkazal mojemu možu, meni pa rekel naj bom tiho in, da naj ne pozabim dihatiuser posted image  Moj user posted image  je bil tako navdušen, ko je videl najino user posted image . To je huj kot, če bi na lotu sedmico zadel user posted image , tok so se mu okice svetile. No nazadnje sem pa tudi jaz prišla na vrsto.... zgaga mala je bila tok živahna, da se je moral ginekolog kar namatrati, da jo je ujeluser posted image . Sicer pa je pravi flegmatik srček bije s 151 udarci na minuto, kar sva tudi oba slišala... joj... jz bi šla kar še enkrat na pregleduser posted image  Drugače smo pa veliki 56,7 mm in vse je v najlepšem reduuser posted image  Ko bi človek le lahko ta občutja zaprl v kakšno stekleničkouser posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
20.2.2009 16:03:41   
vila MaLiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Prehitro sem bila vesela in sem mislila, da slabosti ne bo več...Pa še vedno se premetavam in grozno trpim.....user posted image user posted image user posted image

Mislim si, da če ne bi nič bilo iz tega otročička, tudi slabosti ne bi bilo...In potem lažje zdržim vse skupaj....Danes so mi celo solze šle na oči, ker je bilo vsega skupaj v trebuhu preveč...Zanimivo, pa nič ne bruham....Samo se matram, masiram trebuh, ležim in zibam levo in desno.......Pijem vode na tone, samo da me mine....In nič ne vem, kaj lahko jem in kaj ne...

Ali je vama vroče??? Od zunaj je -13 C, jaz pa imam balkon na stežaj odprt in oblečeno majčko s kratkimi rokavi....Pa mi je prav luštno....Umrla bi, če ne bi imela vedno svež dotok zraka v pljuča...In moji doma bežijo od mene pravio, da nisem normalna.....Saj nisem..user posted image user posted image

Imejte se lepo.....Pomlad bo prinesla olajšanje in konec skrbi.....user posted image

LP

Ufff... to je pa skoraj tako kot, da bi sama napisalauser posted image . Samo meni se to pri večerih začne - bi morale spremeniti jutranjo slabost v večerno slabost. Če bi bila samo jutra tista bi jih pač prespala in bi bilouser posted image  Vroooočee je pa tudi meni.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
20.2.2009 16:24:26   
sontschica
vila MaLiNa user posted image user posted image user posted image za uspešno NS. joj kok sem vesela, ko so sami taki dobri rezultati, upam da bodo pri vseh. kdaj boš dala kakšno slikco gor, da vidmo kako zgleda tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
20.2.2009 16:27:24   
sontschica
IZVIRNO SPOROČILO: vila MaLiNa

jaz moram pa rečt, da grem glih v drugo skrajnost, mene pa zebe ko hudiča.še posebej potem, ko se stuširam. ležim na kavču, pa sem čist zavita. rabim kakšno urco, da se ogrejem.

mislim, da bi bla mešanca med vašo vročino in mojo zmrzenostjo glih ta prava.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
20.2.2009 16:44:52   
klaja
Vila MaLiNa čestitke za opravljeno NS in na dober rezultat. Mene pa stalno bolj postaja strah NS, večkrat pomislim na to, kaj naredit v primeru slabega rezultata.

bety11 mene tudi muči tale topel in suh zrak, sem sedaj eno noč spala pri odprti okni in mi je ful pasalo, me sploh ni zeblo, še dobro, da je moj zaspal v dnevni pred TV, drugače bi zmrznil.

*Kinnie* hvala za nasvet, bom upoštevala!

< Sporočilo je popravil klaja -- 20.2.2009 16:45:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1736
20.2.2009 17:43:55   
barika
ne morem nič napisat, ker sem zmatrana, 3 ure sem spala, pa sem čist autuser posted image
je pa trebuh dobil svojo oblikouser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
20.2.2009 18:05:14   
oktavija
user posted image user posted image user posted image  Že dvakrat sem napisala celo stran pa me je ven vrglo....JAZ SE NE GREM VEČ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
20.2.2009 18:53:00   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

user posted image user posted image user posted image  Že dvakrat sem napisala celo stran pa me je ven vrglo....JAZ SE NE GREM VEČ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če ti napiše tisto we are sorry.....klik na desno tipko in potem klikneš Nazajuser posted image ....preden so mi to povedali,.....sem večkrat preklinjala, ker sem ravno takrat pozabila dat copyuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
20.2.2009 18:54:32   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: barika

ne morem nič napisat, ker sem zmatrana, 3 ure sem spala, pa sem čist autuser posted image

Joj,...ti kar malo zavidam tale spanec....sem čist sesuta, pa komaj čakam, da  gredo sedaj mulčki spat,...da grem še samauser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
20.2.2009 18:55:22   
*kinnie*

*Kinnie* hvala za nasvet, bom upoštevala!

Zdaj se vsaj ne sekiram več, če me ven vržeuser posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
20.2.2009 18:58:32   
*kinnie*

Mene je vedno zeblo....po porodih mi je pa skoz vroče, zunaj hodim s kratkimi rokavi+ kakšna tanka jaknauser posted image ....svež zrak pa meni pomaga, da mi je malo manj slabo.

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
20.2.2009 19:17:49   
veselka
sontchica, tveganje imam 1:5671 za DS, za druga dva sindroma pa precej manjše. gin. je rekla, da je rezultat uredu, čeprav še vedno ne vem, kaj točno to pomeni. šla sem pol vseeno še na dvojni hormonski test, ker je pač NS samo 90% zanesljiva.

aja, naslednji pregled imam 17.3. user posted image

meni prsi kr rastejo, tko da sm popolnoma napolnila svoj modrc in čez. bo treba po novega, ker je ta največji. ne bi pa rada, da bi blo preveč, da ne bi kasneje vse splahnelo in bi pol namesto joškic imela čajne vrečke user posted image

jutri pa greva v ikeo v padovo po postlo (pa še druge stvari)... juhu... se že ful veselim. nov jogi je že doma in čaka user posted image in bova jutri končno spet spala na normalni višini user posted image

pa čez teden bo treba po kakšno krilce, ker rabim za neko prireditev, pa še pogrešam krila nasploh. do zdej sm kupla samo troje hlač, za obleko se mi pa zdi, da še nisem dovolj okrogla user posted image . me pa tud skos skrbi, da me bo tm spodi zeblo, ker se odkar sm noseča zavijam ko eskim in se sprašujem, kako sem preživela vsa ta leta brez vseh teh plasti oblačil, ki jih zdej nase navlečem user posted image user posted image

ste pa bogice, ki vam je še vedno slabo user posted image . meni na srečo ni več, vsaj ne kontinuirano. me pa kej do slabosti spravi, npr. zobna pasta, pa sm se učer spet pobruhala, sam ni blo hujšega. je samo zoprno. večji del sm pa ko rožica. pa bo bušiju se skos božam.

kolk ste se pa že kej zredile? jaz sem se samo v zadnjem mesecu in to 2,5 kg.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
20.2.2009 20:02:01   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

kolk ste se pa že kej zredile? jaz sem se samo v zadnjem mesecu in to 2,5 kg.

svojo tehtnico sem skrila že kakšne pol leta nazaj, pa je sploh ne pogrešam ...user posted image
jao, kok me v trebuhu vse moti ni tišči, pa sem lačna, pa mi nič ne paše, posledično tečna ko driska ...user posted image user posted image , moj me je razpi*** pa ni nič kriv, jaz sem pa od jeze skor stanovanje razbila ... eh, sta šla gospoda rajši spat, jaz si morem pa eno bundo prerihtat, pa en kroj narista ... če me le ne bo tolk terbuh bolel ...grem malo v hladilnik pogledat, če je kej novegauser posted image

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
20.2.2009 21:45:54   
Kruce Fiks
Br'čer!

Mi smo dopolnili 12 tednov! Še 196 dni

user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
21.2.2009 7:20:17   
sontschica
dobro jutro,

veselka
a tista dva hormonska testa ti tut ta G, h katerem si šla na NS? a si bla pri Strahovi?pa sej tveganje 1:5671 je zame ful majhno. pravijo če je 1:300 da je kriza. če se pa hočeš še dodatno prepričat, je pa tut ok, sam da se ti boljš počutiš.

glede kil pa jaz točno ne vem. ker se prej kakšno leto nisem nič tehtala, pol sem pa zanč mojem user posted image naročila, da naj gre po tehtnico. vagat sem se začela pri 9t, pa pol pr 10 t sem mela isto kil, v 11t sem za kilco shujčalauser posted image user posted image , zdej v 12t sem pa spet na isti kilaži kot pri 9 in 10tuser posted image user posted image . upam, da bo celo nosečnost tko, da se ne bo teža kar naenkrat zvišala za ne vem kok.

sem šla pa včeri user posted image od moje kolegice gledat, ki je rodila v sredo in vam povem punce (razen tiste, ki že to vedo iz lastnih izkušenj) res se splača potrpet teh user posted image , ker dobiš za darilo takega lepotca ali lepotičko, da sploh nimam besed.

uživajte v tem lepem dnevu.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
21.2.2009 10:14:51   
vila MaLiNa

Vila MaLiNa čestitke za opravljeno NS in na dober rezultat. Mene pa stalno bolj postaja strah NS, večkrat pomislim na to, kaj naredit v primeru slabega rezultata.

V primeru slabega rezultata NS (ker je to le presejalni test, ki ti pove možnost!, ne pove pa ali je to res) te pošljejo naprej na preglede na dvojni hormonski test in amniocentezo, ki nato potrdijo ali uvržejo, da bi imelo dete downov sindrom. Drugače pa se mi ne zdi nič narobe, če te je malo strah - jaz dan pred NS kar spati nisem mogla in še cel dan pred pregledom sem bila živčna, potila sem se... no in ko sem zvedela rezultate sem bila navdušena user posted image  Boš videla, da bo tudi pri tebi takouser posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
21.2.2009 10:26:01   
tulpek
Mene pred nuhalno sploh ni bilo nič strah, niti nisem kaj dosti razmišljala o tem. Fant pa baje ponoči sploh ni mogel spat user posted image . Zdaj me je pa strah, da bi bilo kljub vredu rezultatom kaj narobe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1748
21.2.2009 10:33:33   
vila MaLiNa
Moj user posted image  dragi je bil tudi že ves nestrpen, da bo lahko videl najiega user posted image . Je šel še prej iz službe zaradi tega user posted image
Tulpek po moje nima biti kaj narobe, treba misliti pozitivnouser posted image . Drugače bi nas lahko skrbelo skozi. Saj tudi, ko je otrok na svetu, ti nobeden ne garantira, da bo z njim vse vredu... Tako pač je. Jaz sem se odločila, da bom uživala v nosečnostiuser posted image  in se ne bom več obremenjevala po nepotrebnem.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
21.2.2009 12:04:14   
Rubin.
Čestike vsem za dobro opravljeno NS user posted image .

Dobrodošle nove nosečke.

Kaj se kg tiče, sem jaz pridelala -1kg, se vidi, da nimam nobenega apetita, meni je še vedno cel dan slabo. Sem v 10. tednu, še 2 tedna, juhu.

Jaz sem imela možnost med NS in AC, pa sem se odločila za slednjo, ker je bolj sigurna. Sva se pa z mojo g. zmenili, ker imam pregled glih na 12 teden, da bo ona malce pogledala, kako stvari stojijo, pa da Mala miss vidi svoji sestrci/bratca, ki se ju že neizmerno veseli.

A boste kaj za pusta hrusta? No mi gremo popoldan malce pogleda na okoli, samo se še odloča kaj bo ali pikapolonica ali slonček. So pa ful cart ti majhni pustki.

A krofe kaj pečete same? Meni se ne da. Kar kupljene jemo, čeprav se mi zdi, da jih ni čez domače. Mogoče pa bomo pri tašči prišli na svoj račun. user posted image

Oktavija imaš zs.

Lepo pustno soboto z soncem obsijano vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......