|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
22.2.2009 8:47:47   
mateja_goljev
gospodarica-vsaj neki pozitivnega- držim pesti zateuser posted image user posted image
tud jest ne bom še obupala za ta mesec-bomo vidl kaj bo jutri-zame bo dan D.
sporočim, kaj mi bo Tomi jutr povedal- gremo dalje ali prekinitev za ta mesecuser posted image

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.2.2009 8:52:59   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

gospodarica-vsaj neki pozitivnega- držim pesti zateuser posted image user posted image
tud jest ne bom še obupala za ta mesec-bomo vidl kaj bo jutri-zame bo dan D.
sporočim, kaj mi bo Tomi jutr povedal- gremo dalje ali prekinitev za ta mesecuser posted image

vem,da je težko ampak poskusi čim manj mislit na ta presneti folikel,ki noče in noče počit.sprosti se uživaj in počni kar te veseli,pa boš videla,da bo kot mora bit.....
js držim pesti zate,da ta porednež že enkrat poči in da čimprej zagledaš svoj magični plusek

Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.2.2009 8:53:25   
bambi75
Vidim, da vas danes več ni moglo spati. NO tudi jaz se že od 6 ure potikam okoli, sedaj pa sem prišla pogledat, če se že kaj dogaja.

Mateja to je pa res user posted image . Mislim, da je  Kajsi imela prejšnji mesec iste probleme. Nočem te strašit ampak pri njej se je razvilo v cisto. Ne vem pa kako je bilo z njenim estradiolom. Tako, da upam, da ga pa jutri res ne bo več.

Arneja kako je tvoj priden.  Veš midva sva predaleč, da bi lahko doma opravila, tako, da je potrebno vse tam. Glede tega, da bi bil zraven, pa pri mojmu ni šans, je tak zajc, že ko zagleda injekcijo beži iz hiše. Je po punkciji rekel, da je mislil, da bom kričala , pa sem bila tiho. Potem me gotovo ni bolelo.user posted image  Mislim no, sem mu rekla, da kaj bi pa kričala, če pa nebi nič pomagalo.

N74 gotovo si že opravila, upam da so bili vsi folikli polni.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.2.2009 8:56:57   
bambi75
gospodarica user posted image  za začetek špikanja. Naj bo uspešno in neboleče. Glede ata pa sem tudi jaz bila presenečena, že na UZ pa še včeraj na punkciji, ampak pozitvno.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.2.2009 9:13:46   
a.jrad
Dobro jutro vsem;

evo tudi mi smo ob 6 že bili pokonci, ker smo zapičili tretjo špiko - vau, smo že profesionalci user posted image user posted image ;
no in potem sva šla z mojim na en dolg  sprehod, pa račke hranit, pa na kavico; 

Bambi75 user posted image user posted image user posted image user posted image  držim do torka; jaz pa se že sekiram za punkcijo; aja Nalgesin forte se lahko kupi v prosti prodai ali ga dobiš na recept ? Ker jaz bi ga tudi potrebovala za punkcijo...... brez pomoči tabletk sigurno ne bom šla na punkcijo, doma pa rezen lekadola nimam nič;

Aja, pa čakamo rezultate od Miške73, N74, mateja za tebe pa še vedno velja user posted image  in nič obupavat......

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.2.2009 9:39:00   
mismis
mateja, ma madona, kaj je s tem tvojim neuboglivim foliklomuser posted image  Upam, da bo čimprej počil

Reby, hvala za kavico, tebi pa tale nosečnost kar moti spanec. Kako si mi drugače?

a.jrad, čestitke za špikico user posted image user posted image

Bambi, gremo naprej, v torek pa na zmago

n74, sedaj je punkcija že za tabo, upam da je bila uspešna

gospodarica, bravo za user posted image

Arneja, včeraj se nisva nič našemnila, sva z našim dovolj velike maske že čez leto user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.2.2009 9:39:53   
lučka 25
mateja, pa ja ne no. Ti hudič ti. Ja jutri naj pa le bo vesela novica.

gospodarica, super za nov začetek, za prvo špiko. Zdaj pa naj folikli lepo rastejo.

n74 pa miška mislim na vaju mučos.

Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.2.2009 9:42:53   
sonček33
mateja - boš vidla, da bo vse ok

gospodarica - drogerašica...je bila mirna rokca?

mismis -sprehod že mimo?

lućka - kako si?

reby - kakšna kavica - njami

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.2.2009 9:59:00   
gospodarica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mateja - boš vidla, da bo vse ok

gospodarica - drogerašica...je bila mirna rokca?

mismis -sprehod že mimo?

lućka - kako si?

reby - kakšna kavica - njami

hehe...moja rokca ni rabila bit mirna ker sem danes dobila prvo špiko in piknil me je sam ata rešuser posted image
drgač pa nimam problemov z špikicami,če je ne dejem sama sebi jih pač drugimuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.2.2009 10:06:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mismis -sprehod že mimo?

seveda, naš koštrun je tako neučakan, ko je treba zjutraj iti, da ne more dočakati. Če se pa njemu zdi, da tole predolgo traja, pa pokliče...to pa se sliši kot konkretno zavijanje pod spalničnim oknom. Ni kaj, kot otrok je...

Kako pa sta ti in tvoj lepotec?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.2.2009 10:40:38   
a.jrad
Hoj, še eno vprašanje; a se ti ciklus zaradi špik lahko skrajša?
Jaz mam ponavadi 7 dni dolge, danes pa je četrti dan ciklusa in se mi zdi, da user posted image  skoraj več ni?!user posted image  In to po treh špikah?!

hvala, lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.2.2009 11:39:17   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ajrad, v rito malo bolj boli, ampak zmoremo pa itak da ja user posted image .

Sonček, kakšnega sončka imaš ti user posted image . Pridno spančka in se doji user posted image ?

Gloria, kaj tvoj Nikec pikec zdajle počne? Panča user posted image ? Bo kakšna stimulacija za teto Arnejo padla user posted image ?

WP, v ponedjek ti želim super začetek user posted image . In, ja, res je že čas, da se preselimo na Nosečke user posted image .

Miška, sem se zjutraj res tako zasekirala, da me je kar glava začela boleti in je bolečina šele pozno popoldan popustila. No, ampak zdajle se res bolje počutim user posted image . Tebi je super, ker ti nič živčki ne delajo, ker od 13 junakov bodo sigurno še eksimčki user posted image .

iz tvojih ust v Božja ušesa, arneja. Hvala za želje za super začetek postopka.... lp

Zdaj si grem pa stopko prištimat. Tokrat je šlo pa res vse brzinsko skozi.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.2.2009 11:39:43   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Ajrad, v rito malo bolj boli, ampak zmoremo pa itak da ja user posted image .

Sonček, kakšnega sončka imaš ti user posted image . Pridno spančka in se doji user posted image ?

Gloria, kaj tvoj Nikec pikec zdajle počne? Panča user posted image ? Bo kakšna stimulacija za teto Arnejo padla user posted image ?

WP, v ponedjek ti želim super začetek user posted image . In, ja, res je že čas, da se preselimo na Nosečke user posted image .

Miška, sem se zjutraj res tako zasekirala, da me je kar glava začela boleti in je bolečina šele pozno popoldan popustila. No, ampak zdajle se res bolje počutim user posted image . Tebi je super, ker ti nič živčki ne delajo, ker od 13 junakov bodo sigurno še eksimčki user posted image .

Zdaj si grem pa stopko prištimat. Tokrat je šlo pa res vse brzinsko skozi.

iz tvojih ust v Božja ušesa, arneja. Hvala za želje za super začetek postopka.... lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.2.2009 11:43:49   
womanpolice
LUČKA25... Se zdi kot cela večnost mar ne.. spet na GKLJ...  user posted image   ja, jst upam, da tokrat "zadnjič", in da bi tokrat pa uspelo. Več gre neuspelih postopkov skozi, bolj je moj pesimističen. "Ali bova sploh kdaj imela otroka?" me sprašuje, jaz pa mu vedno optimistično odgovarjam: "Seveda, dragi, bova imela otroke! Tudi midva!"

zdej bo tud več za debatirat... user posted image folikli, punkcija, transfer, trepetanje.... hahahhahaha

MATEJA_GOLJEV... Pa sem ti jaz rekla, da imaš ti takšno podzavestno željo poklepetat z menoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se je tvoja reč odločila počit jutri (v ponedeljek)... Boš videla jutr na UZ, ko bodo rekli "no, zdaj pa ga ni več; je počil" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kdaj pa boš ti tam? Jst še morm zdajle pogledat vozni red vlakov... ker sm brez avta user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.2.2009 11:44:46   
womanpolice
PUNCE sm klicala Mišek73 pa se še ne javi.. sm ji napisala, da me pokliče ali pošlje sms ko bo lahko. TKo zelo držim pesti zanjo. Upam, da so jo res pričakale tokrat blastociste.

Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.2.2009 11:45:52   
womanpolice
KICSI... Imaš POPOLNOMA PRAV. Jaz sem se odločila, da zaradi prometne nesreče in bolečin ki jih še vedno imam, to terapijo prestavim na 4. postopek, če v tretje ne bo ratalo. Še enkrat, HVALA ti za vse informacije, ki so več kot dobrodošle. LP

Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.2.2009 11:46:48   
lana70
Živjo punce.....hm, meni sploh ni jasno, na osnovi česa se odločijo za kratek ali dolg postopek...po pregledih mi je Ribičeva kar vse papirje in napotnico spisala, pol pa ko sem pošto dobila, sem pa morala samo klicati in številko pridobiti, ter prvi dan M klicati...to je pa bilo včeraj (kar pomeni, da moram jutri klicati),....aaaaaaa meni res ni nič jasno...verjetno posatneš profi tam en drugi postopek, ker očitno imamo začetnice za cel roman vprašanj.....pozdravček vsem

lpL

A ve katera, zakaj me niso napotili v Po, glede na to, da sem 10 km od postojne? A to sa zbiraš al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.2.2009 11:50:25   
mlinček
user posted image  no pa smo kavo spil in sedaj greva pa mal v tašča hotel, da nas mal razvajajo

mi smo vsi OK in navijamo za vse, ki so v postopku in ki čakajo na njega

imal sem malo spanja, vsaj glede javljanja user posted image  (polno zaposlen), ampak sem vedno navijal za vsako od vas, prav tako kot to počnem danes

Upam da bo še veliko pluskov in srečnih mamic "to be" in da bomo videli veliko slikic naših malih IVFjčkov in IUIjčkov

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.2.2009 11:54:48   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Živjo punce.....hm, meni sploh ni jasno, na osnovi česa se odločijo za kratek ali dolg postopek...po pregledih mi je Ribičeva kar vse papirje in napotnico spisala, pol pa ko sem pošto dobila, sem pa morala samo klicati in številko pridobiti, ter prvi dan M klicati...to je pa bilo včeraj (kar pomeni, da moram jutri klicati),....aaaaaaa meni res ni nič jasno...verjetno posatneš profi tam en drugi postopek, ker očitno imamo začetnice za cel roman vprašanj.....pozdravček vsem

lpL

A ve katera, zakaj me niso napotili v Po, glede na to, da sem 10 km od postojne? A to sa zbiraš al kako?

ej, rade volje bi ti pomagala... ampak tud nekatere ki smo v tretjem postopku še velik ne vemo.... user posted image  
Jst grem jutri tretjič v postopek in imam vsakič dolg postopek; zakaj, ne vem; Bokalova mi je rekla le to, da odlično reagiram na Menopur, zato bo terapija enaka.

Glede Postojne pa mislim da je tko, da imajo enega plačaš, drugi zastonj, tretjega plačaš, četrti zastonj (zavarovalnica), itd... ne pa me za besedo držat, ker nism prepričana; mislm, da sem to nekje #"ujela"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.2.2009 11:56:49   
womanpolice
Mlinček.. živjo.. ja, sej lepo, da se še kaj oglasiš... čeprav si polno zaposlen user posted image in hvala za lepe želje

Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.2.2009 11:57:36   
womanpolice
PUNCE... MIŠKA73 mi je sporočila VESELOOOOOOOOOOOO NOVICOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   GREJE LEPI DVE BLASTOCISTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image KONČNO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.2.2009 11:57:57   
womanpolice
BRAVO MIŠEK73... TKO SE DELAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.2.2009 11:59:36   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

lpL

ej, rade volje bi ti pomagala... ampak tud nekatere ki smo v tretjem postopku še velik ne vemo.... user posted image  
Jst grem jutri tretjič v postopek in imam vsakič dolg postopek; zakaj, ne vem; Bokalova mi je rekla le to, da odlično reagiram na Menopur, zato bo terapija enaka.

Glede Postojne pa mislim da je tko, da imajo enega plačaš, drugi zastonj, tretjega plačaš, četrti zastonj (zavarovalnica), itd... ne pa me za besedo držat, ker nism prepričana; mislm, da sem to nekje #"ujela"

JA, Drgač pa jutri pokličeš, da boš dobila datum za prevzem zdravil. datum ti bo dala 22. dan tvojega ciklusa

Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.2.2009 12:02:05   
womanpolice
PUNCE... eno vprašanje za laika... predvsem MISMIS in ŽIŽIKA naši profiki ...
Dajte mi prosm povedat v katerih primerih se moraš odpovedati sladkarijam? jst sm namreč kr malce odvisna od čokolade, in enostavno ne morem brez nje. Na dan morm dobit vsaj eno rebro čokolade al pa nekaj sladkega. Ali je narobe to?

Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.2.2009 12:04:40   
womanpolice
FARGESIA imaš ZS

Ja, nč, vidm oz. mislm, da ste vse bolj kot ne v kuhinji.. grem pa še jst si nekaj skuhat zase... se kasneje tipkamo

MIŠKA73 ČESTITKE ZA DVE PRELEPI BLASTOCISTI. ZDAJ PA LEPO POČIVAJ IN JIH ČUVAJ VSEH 9 MESECEV.

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......